Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Mai mergem la ghicitoare?

De în Tu si ceilalti 29 dec 2008
Sa ne spuna care ne va fi viitorul (apropiat sau nu) si de ce nu, trecutul? Sa ne ghiceasca in cafea, in carti, in palma, in bobi, sau mai stiu eu in ce?

Oare cat la suta din horoscopul zilei de astazi ni s-a potrivit cu adevarat? Ca indivizi luati separat? Dar astrograma aceea facuta de prietena tocmai cunoscuta la o petrecere, cea care face asta…de placere…?

De ce avem nevoie sa stim cum ne va fi ziua de azi, inca de la inceputul ei? Dar intreaga saptamana, luna sau an? Suntem cu adevarat capabili sa facem fata tuturor acestor date despre noi?!? Putem sa mai facem ceva daca aflam ca viata ne va fi curmata in foarte scurt timp, intr-un mod tragic?

Un preot spunea ca nu ne este dat sa ne stim soarta, intrega viata, tocmai pentru ca nu am sti ce sa facem, cum sa reactionam si sa ne purtam. Si in felul acesta, viata ramane un mister de descifrat de noi insine, zi de zi, clipa de clipa.

Chiar, ne-am mai bucura pe deplin, in acelasi mod, daca am sti ca ne vom indragosti de El, cum va arata, cum se va purta cu noi…? Ar mai avea vreun farmec viata daca am sti totul dinainte??

Am vazut anunturi de tot felul despre ghicitoare, vrajitoare si tot felul de fortune tellers. Ce fac ei de fapt? Se folosesc de informatiile pe care chiar noi le oferim, sperand ca ei, niste straini, sa ne spuna cat mai multe despre noi, care de fapt ne cunoastem cel mai bine. Ne stim capacitatile si limitele, stim de ce suntem in stare si ce vrem de fapt de la viata. Cand ne “punem” destinul in mainile unor astfel de oameni, de cele mai multe ori femei, nu facem altceva decat sa...“fugim la mama”. Sa ne linisteasca ea ca totul va fi bine si asa cum ne-am dorit noi. Ca va veni acel Fat Frumos mult asteptat, ca vom lua examenul cu pricina, ca vom obtine job-ul mult dorit si cautat, etc. Si chiar daca ei reusesc sa "vada" ceva in viitorul nostru, nu prea sunt inclinati sa ne spuna si despre momentele mai putin placute sau chiar tragice prin care urmeaza sa trecem.

Exista si oameni inzestrati cu anumite capacitati, ce reusesc sa “vada” si spuna unele lucruri despre viitorul sau trecutul nostru. Unii le folosesc pentru a avea si un profit de pe urma acestora, altii doar pentru a fi de folos (zic ei). Noi oricum suntem inclinati sa credem orice in momentul in care pasim pe usa lor.

Mama unei prietene din copilarie stia sa dea in bobi. Pana atunci nu auzisem niciodata despre asa ceva. Facea asta sa le “amuze” pe fete, dar ceva ceva tot le zicea ea. Femeia aceasta parea mai mereu trista. Chiar si cand zambea o facea scurt, parca cu o oarecare teama; si nu imi aduc aminte sa o fi vazut vreodata razand cu adevarat, din tot sufletul. M-am gandit ca viata nu fusese prea blanda cu ea. Intr-o buna zi i-a spus fetei ei ca stie cand si cum va muri. Ca va avea trei “praguri” de trecut, insa ultimul nu il va putea trece. Cat de cumplit totusi sa stii cand iti vine sfarsitul! Si pe deasupra sa mai stii si ca nu poti face nimic sa schimbi asta!

Odata am cunoscut o femeie care zicea ca ghiceste in carti si in cafea. Nu am inteles in care din cele doua metode era mai buna. Cert e ca a mers la ea o colega de serviciu. De cum a intrat pe usa i-a spus ca e “insemnata”, ca are un semn din nastere. Fata I-a confirmat. Acesta nu era la vedere si nu aveai cum sa iti dai seama de el. Nici eu nu stiam, desi imi era colega de ani de zile.

Vorbeam intr-un articol trecut despre deja-vue. Eu am vise premonitorii. Prima data mi s-a intamplat cand eram in generala, intr-o excursie la munte. Daca nu as fi povestit visul acela prietenei mele, as fi inclinat sa cred ce spun oamenii de stiinta, ca de fapt e o incapacitate de coordonare a fenomenelor traite in prezent (ce vezi cu ce gandesti). Dar asta s-a intamplat de nenumarate ori de atunci si pana acum. La inceput mi s-a parut ceva extraordinar, cumva amuzant. Sa stii dinainte ce se va intrampla intr-o anumita secventa de timp, sa o recunosti cand incepe, sa stii care vor fi replicile oamenilor…Da, parea ceva iesit din comun. Ei bine, iata ca in ultima vreme aceste vise s-au inmultit. Si pot spune ca nu toate sunt foarte placute. Acum mi se pare destul de obositor ce se intampla. Mai ales ca nu cred sa existe o cale de a opri asta. Sa stii dinainte ca se va intampla ceva rau, tie sau celor apropiati sau cunoscuti…Nu, nu e nimic placut sau interesant in asta! Sau sa traiesti ani si ani de zile stiind care va fi sfaristul cuiva foarte apropiat, sa nu poti face absolut nimic sa opresti sau sa schimbi asta, si sa tot astepti sa “cada securea”. Hmmm!

Cred ca nu suntem inca pregatiti sa privim in viitor. In viitorul nostru cel putin.

In definitiv, cred ca e mult mai convenabil sa ne pregatim suficient de bine pentru un examen, decat sa “stim” dinainte ca il vom lua, indiferent ce. Iar cand ne planificam o vacanta, in tara sau oriunde altundeva, pe langa programul pe care deja il cunoastem, sa lasam loc si de o surpriza. Placuta sau nu, vom invata ceva din asta, experimentand ceva nou si interesant.

Sunt multe femei insarcinate care nu vor neaparat sa cunoasca sexul copilului lor, inainte de nastere. Tot ce isi doresc ele de fapt este sa aiba un copil sanatos. Cu toate acestea, tehnologia actuala le ofera aceasta posibilitate, de a sti ce si cum e copilul lor, chiar inainte de a-l vedea cu ochii lor, in carne si oase. Oare de ce unele viitoare mamici nu au nevoie de informatia asta? Sa fie mai lipsite de curaj decat celelalte?!? Putin probabil!

In definitiv, cel mai bun horoscop suntem noi insene. Noi stim cel mai bine ce ne asteapta in continuare. Desigur, ma refer la ceea ce putem controla si depinde in mod exclusiv de noi. Stiu, pare destul de putin. Dar nu e. Pentru ca noi nu suntem atat de putin pe cat ne temem uneori. Suntem niste fiinte complexe, cu multe valente, cu multe dorinte si capacitati de a ni le indeplini. Atata doar ca uneori uitam asa, sau pur si simplu ne pierdem increderea si alergam la altii, la oameni necunoscuti si, zicem noi, profesionisti, care sa ne spuna despre noi si viitorul nostru, care sa ne dea in continuare curaj sa fim.
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 26

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

costigeorgescu (09.03.2015, 22:40)
Buna ziua.
Nu intentionez sa fac reclama dar pentru cei care nu isi gasesc raspunsuri exacte la problemele cu care se confrunta in viata ii indrum spre D-na Maria. Este persoana care a reusit sa-mi redea increderea in propria persoana. Ea a fost cea care mi-a dat raspunsuri corecte la problemele cu care ma confruntam de o perioada foarte lunga de timp. Ii multumesc. Vede,simte lucruri despre tine inainte sa-ti intinda cartile si sa se uite in ceasca de cafea. Foloseste si carti normale si tarot. Locuieste in Bucuresti, undeva in zona Balta Alba. Imi permit sa-i afisez numarul de contact. D-na Maria: 0724.103.324
Răspunde-i
Florin Costea (19.05.2015, 01:26)
Salut costi,uite si eu sunt interesat de asa ceva,dar ma intereseaza te rog si cat e o sedinta la dna maria,si daca e un singur pret pt tot ce ai mentionat tu,adica tarot si/sau cafea..astept cu nerabdare un raspuns.multumesc frumos anticipat.
dana (29.01.2014, 20:47)
Vrei sa-ti afli viitorul? Ai dubii legate de dragoste, bani, sanatate? Tarotul unguresc alcatuit din 32 de carti va dezvaluie in cel mai mic detaliu problemele si solutiile dumneavostra! Pentru programari va rugam sa ne contactati la 0763.289.118
Răspunde-i
Alexandra Calin (12.07.2013, 10:12)
Acum multi ani eram foarte atrasa de tarot, de ghicitul in cafea si de cartomantie, insa nu experimentasem la propriu, de aceea mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc sa apelez la serviciile cuiva, cand m-am hotarat, am mers la o doamna ( Verinceanu Catalina ) se numeste, sincera sa fiu era neincrezatoare si nu stiam la ce sa ma astept, vreau sa spun ca am avut un soc, in timpul sedintei de tarot mi-a dat atat de multe informatii despre mine si trecutul meu incat nu-mi venea sa cred ce aud, mi se parea imposibil ca un om pe care nu-l cunosteam, sa-mi spuna atatea lucruri despre mine. Ziua aceea in care am ales sa merg la dansa, mi-a schimbat in bine viata, m-a ajutat si sfatuit sa i-au niste decizii, care in timp s-au dovedit foarte bune pentru mine, in prezent de cate ori am o problema sau nu stiu ce sa fac, apelez la dansa, este foarte draguta si amabila, o recomand cu caldura
Răspunde-i
domino (24.02.2011, 16:47)
datimi si mie add la mikaelalivaldi daca aveti ceva de ovestiti despre ghcitoare vraji sau daca sunteti ami ales din timisoara fete ce dati in bobi sau carti contactatima sau scrietimi si mie o adresa va rog
Răspunde-i
cosmin (22.11.2009, 17:41)
vreau sa stiu viitoru meu ?
Răspunde-i
elena (30.10.2009, 22:25)
vreau sa vad daca ma voi impaca cu alin
Răspunde-i
elena (30.10.2009, 22:25)
vreau sa vad daca ma voi impaca cu alin
Răspunde-i
Cristina Marioglou (12.01.2009, 16:39)
cred ca la propriul destin mai contribuim si noi cu ceva. si simtim cand facem asta, cand suntem in situatii in care e nevoie sa facem alegeri majore, care ne vor schimba definitiv cursul vietii.

poezia e buna si frumoasa, doar realitatea ne cam sperie.
Răspunde-i
inej rancea (11.01.2009, 16:06)
Interesant articol, dar dupa mine, care nu am crezut
niciodata in asa ceva, spun ca,
-destinul, cand e pus la incercare, paraseste si cel
mai inalt astru;
-chiar cand omul e prevazator si tine numai de
fapte de folos, soarta....., careia ai place sa se abata
de la drumul drept, hataraste altfel.....
-cand destinul e favorabil, el (ne) aduce pe neastep-
tate ceea ce dorim si din alta insula, si din largul
marii si de la capatul pamantului......
Răspunde-i
Cristina Marioglou (07.01.2009, 19:37)
ia incearca sa accepti si sfaturile pe care ti le dai singura...si sa gandesti putin inainte de a actiona. poate vei avea mai putin de regretat ulterior.

sfaturile celorlalti sunt bune. atata doar ca foarte putine pot fi obiective. cei carora le ceri sau iti dau sfaturi, fie ca tin la tine si deci sunt implicati afectiv si le e greu sa nu fie subiectivi, ori nu pot fi in "pantofii" tai si deci nu pot simti sau gandi ca tine. ei vad lucrurile prin prisma lor si iti spun sa faci ce ar face ei, nu ce ai face tu. doar tu poti sa iti dai seama ce e mai bine pt tine.
Răspunde-i
deeeaa (07.01.2009, 15:53)
eu sunt o persoana kre pune fff mult pret pe ceea ce spun cei din jur.accept sfaturi si sugestii aproape de la oricine.eu intai actionez si apoi gandesc si chiar regret uneori.....
Răspunde-i
Cristina Marioglou (06.01.2009, 14:26)
interesant. tema asta e foarte controversata...ne putem schimba destinul sau nu?!? cred ca putem face unele alegeri, lua unele hotarari, insa nu stiu cat de putem indeparta de la "genele" noastre.
Răspunde-i
luminita cojocariu (06.01.2009, 11:43)
cu multi ani in urma am fost la o ghicitoare
mi-a zis atatea lucruri adevarate ca incepusem sa ma sperii
dar nu voi uita finalul "sedintei"
acea femeie mi-a zis:
-acesta iti este destinul asa cum il vad eu.daca ai destula vointa poti sa ti-l schimbi
este alegerea ta:)
Răspunde-i
FMS (03.01.2009, 03:41)
Ghicitori, zodiac, vise, mesaje etc. Articolul de mai sus isi propune mult prea mult decit poate acoperi. Sint fenomene pe care extrem de putini oameni le pot explica celorlalti. Toti ceilalti sint doar incepatori in toate. De aceea nu imi propun o explicatie exhaustiva, ar fi neinteleasa.

Pe scurt, totul este bazat pe acel "power of attraction", dar repet este infinitesimal de pe scurt, si cumva numai partial inteles si perceput de oameni.

In realitate este vorba de cu mult mai mult, iar oamenii isi percep existenta ca un fel de "power of attraction". Eu cred ca totul este determinat si sintem incarcati de la inceput cu ceva, dar e in puterea noastra sa alegem, acea dificultate extraordinara cu alte cuvinte.

Tuturor, va recomand o carticica mica numita: "It works" de pe Amazon, in care o persoana obisnuita isi poata shimba asa spusa "soarta" prin binele (sau raul) pe care si-l proiecteaza lui insussi si care se reflecta implicit asupra actiunilor si celorlalti.

Nu este nimic facil sau spus in vint, pentru cine poate cintari fiecare rind citit cu sute de carti religioase si filozofice si de asemenea pentru binele pe care unii oameni l-au facut omenirii, in realitate toate (bune si rele) sint un tot unitar si au perfecta origine si explicatie.

FMS.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (02.01.2009, 23:16)
da, deeeaa, uneori e greu. si sa iei decizii pt tine si sa traiesti. dar daca incerci sa fii totusi sincera cu tine, chiar daca iti este foarte greu, ai sa iti dai seama cat de mult te pot ajuta cei dinafara ta. e ca si cum ai cere sfaturi in stanga si in dreapta cand, de fapt, stii ca tot ce simti, gandesti si vrei tu vei face in cele din urma.
Răspunde-i
(02.01.2009, 22:42)
sincer cateodata chiar nu esti in stare sa iei unele decizii si chiar ai nevoie de putin "ajutor"k sa spun asa,poate chiar nu ai pe cineva de incredere cu kre sa poti vorbi totul....si atunci intervine horoscopul si uneori la disperare chiar asa-zisele ghicitoare
Răspunde-i
Cristina Marioglou (02.01.2009, 19:30)
DoubleL cred ca ai mare dreptate. la un moment dat am facut si eu parte dintr-un grup de prieteni. mult mai tarziu am meditat asupra motivului care ne unea si ne aducea mereu impreuna. toti eram "ciuntiti" sufleteste, cu probleme sau dureri din trecut, care nu pareau sa isi gaseasca vreo rezolvare.

da, cred ca poate fi folosit si principiul..."daca ceva nu merge bine, incearca sa schimbi."
Răspunde-i
costel (02.01.2009, 19:23)
acest subiect este abordat in general de cei ca mine , atunci cind toate iti ies pe dos incepi sa crezi cu adevarat ,totusi este bine sa fim atenti si sa incercam si altceva , in subconstientul vostru sustineti cu tarie ca toate necazurile voastre se vor schimba
Răspunde-i
DoubleL (02.01.2009, 16:11)
Pentru a putea fi "ghicit" viitorul cuiva, trebuie musai ca respectiva persoana sa creada in astfel de practici...Recunosc ca nu fac parte dintre cei care cred in ghicit, horoscop sau semne premonitorii.
Mai sus am citit constatari ale cititorilor acestui articol referitor la procentul de realizare a predictiilor...ceea ce cei mai multi nu remarca este denumirea acestei „arte”...persoanele contactate in acest scop nu fac decat sa GHICEASCA. Fara indoiala probabilitatea de a se realiza previziunile este strict legata de modul in care cei care apeleaza actioneaza, la fel ca marja neimplinirilor...
Esential pentru ghicitori este sa fie buni psihologi, sa aiba un spirit de observatie foarte fin, sa se poata impune (altfel cum sa traseze „victimelor” o directie de urmat si sa-i poata dojeni/ lauda mai tarziu?).
In loc de a va duce la ghicitori ati putea incerca sa schimbati cate ceva in ceea ce va priveste si veti vedea ca viata voastra va incepe sa se schimbe fara sa va prezica nimeni asta. Puteti incepe prin a va inconjura de oameni optimisti, veseli si ca sa o citez pe mama „de oameni mai destepti decat voi”. Un astfel de anturaj va va ajuta intotdeauna sa depasiti cu succes obstacolele din viata voastra si va va sfatui corespunzator. Categoric, este mai avantajos sa incercati nu sa fiti liderul unui grup de prieteni scufundati in mediocritate ci sa fiti integrat intr-un grup de persoane care au un grad cel putin rezonabil de realizare (si nu ma refer aici doar la realizare profesionala).
Bunaoara, am intalnit pe cineva care mergea frecvent la ghicitori, astrologi...si nu reusea sa aiba succes in viata personala si in consecinta nu se remarca nici in alte domenii...Nu obisnuiam sa ne facem confesiuni insa din putinele detalii pe care le aveam referitoare la viata respectivei persoane, pentru mine a fost evident care era problema...ar fi trebuit, in opinia mea, sa fie la fel si pentru ea...Cum sa intalnesti persoana potrivita cand iti petreci tot timpul liber cu oameni cu probleme sentimentale? Mai ales ca recunosti ca sunt in aceasta situatie urmare a deciziilor gresite pe care le-au luat? Ce poti „invata” de la oameni care renunta sa lupte? Care nici macar nu incearca sa-si recunoasca greselile si nu incearca sa se redreseze? Mi-am permis sa-i atrag atentia asupra acestor aspecte, din fericire a luat masuri (nu drastice, nici nu era nevoie) si va rog sincer sa ma credeti ca este acum cat se poate de bine...
Dragi cititoare, invatati sa va gestionati viata corespunzator si folositi astrologia, ghicitoarele sau alte semne premonitorii doar pentru a va distra...
In final va rog sa-mi permiteti o gluma pe care obisnuiesc sa o spun atunci cand aud pe cineva spunand ca ii va merge rau pentru ca i-a calcat o pisica neagra calea...”imagineaza-ti ce rau o sa-i mearga pisicii pentru ca i-a taiat un om calea”
Răspunde-i
Cristina L (31.12.2008, 01:06)
pentru gargarita.
eu cred ca ceea ce gandim, ni se intampla. cu alte cuvinte, daca tu esti convinsa ca ai cununiile legate, nu vei gais pe nimeni pentru ca gandind negativ, atragi chestii negative si invers. este extrem de greu sa-ti schimbi mentalitatea si atitudinea ta in fata anumitor chestii in care crezi f puternic, dar asta e singura solutie in fata "cununiilor legate": sa crezi ca s-au dezlegat (sau ca nu exista asa ceva) si, mai ales, sa crezi ca vei gasi pe cineva - cu adevarat sa crezi in asta. Si eu am fost la ghicitori de cateva ori (si la preoti care deschid cartea etc) si-mi pare rau pentru ca, daca ma uit in urma, mi-au spus numai baliverne si, de fapt, au luat niste bani usori. (faza cu cununiile e poezie pentru toata lumea; ca sa nu mai zic ca unul dintre preoti se dadea la mine...).
Iti tin pumnii ca 2009 sa-ti-l aduca intr-adevar pe el :)
Răspunde-i
bubulina (30.12.2008, 17:24)
am apelat sh eu,in momente dificile,la serviciile unei ghicitoare.ceea ce mi-a spus,mai ales referitor la trecutul meu,se potrivea destul de bine cu datele reale.cred k ne ducem la ghicitoare in momentele in kre nu mai avem suficienta incredere in noi,knd vrem sa ni se intample sh noua lucruri bune,knd nu mai avem rabdare..in fine..nu e o cale de urmat.de ceva vreme ma abtin sa mai merg.pana acum am reusit.
Răspunde-i
ursuletz ioana violeta (30.12.2008, 16:31)
eu cred farte mult in tot ce tine de astrologie....cel putin mi s`a intamplat de multe ori sa fie adevarat ce mi se zice in horoscopul zilnik :):)
Răspunde-i
Nicole (30.12.2008, 06:43)
A stii sau a nu stii... a fii sau a nu fii... Intotdeauna necunoscutul ne va fascina, iar acest lucru se intampla demult si cred ca se va intampla mereu. Poate ca e gresit sa te duci sa-ti citeasca cineva viitorul. Nu stiu. Ceea ce stiu este ca, pana la urma, exista astrologi si astrologia este o stiinta, iar unele persoane au asemenea capacitati sau talente sau puteri ascunse, de a citi in stele. Si mai stiu ca exista persoane care au daruri, paranormale sau de alt fel - energetice, magnetice, etc. Oare de ce sunt aceste persoane astfel daruite? De ce unii dintre noi sunt buni iar altii nu sunt? Eu nu mai incerc demult sa raspund la aceste intrebari. Ceea ce incerc este sa le accept si sa nu fac rau. Depinde de noi ce alegem. Oferte sunt o multime. Totusi, miracolele exista.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (29.12.2008, 18:40)
chestia asta cu cununiile legate e un fel de motto al tuturor ghicitoarelor pt fetele nemaritate. daca au ajuns la ele pt ca nu se marita, e clar ca asta e problema.

precum ziceam, preotul cu care am vb eu despre subiectul asta spunea ca este pacat sa mergi la ghicit pt ca nu suntem capabili sa ne acceptam cu usurinta soarta; ca daca ne-ar fi fost dat sa stim dinainte, am fi stiut tot.

cei/cele care pretind ca iti pot spune sau ghici viitorul, in cafea, carti sau mai stiu eu ce, stiu totusi prea putine in comparatie cu tine, despre viata ta si viitorul pe care vrei sa il ai.
Răspunde-i
gargarita (29.12.2008, 15:20)
Ce pot sa spun despre acest subiect doar ca si eu am fost la ghicitori. Prima data, cand eram studenta, asa din curiozitate si datorita faptului ca nu se mai lega nimeni de mine (nici un barbat), indemnata de o prietena. La prima care am fost mi-a ghicit in carti si mi-a spus ca am cununia legata. Mi-a spus f.multe lucruri adevarate din trecutul meu dar ce mi-a spus despre viitor f.putine s-au adeverit si cu o insemnatate minora.Mi-a zis sa merg la cineva sa ma dezlege ca ea nu putea deoarece era bolnava. Am fost, cica m-a dezlegat, dar nu s-a intamplat nik. Anul trecut am fost din nou ,la prima, si mi-a ghicit in carti si mi-a spus iar ca am cununia legata. De data asta a zis ca ma dezleaga ea dar nu s-a intamplat nik. In aceasta vara am mers la o alta ghicitoare care mi-a ghicit in cafea. Si aceasta mi-a spus ca am cununia legata si mi-a spus si cine mi-a legat-o. Cica m-a dezlegat si asta. Si mi-a spus ca am sa-l intalnesc pe iubitul meu in seara de Anul Nou 2008/2009 si o sa ma casatoresc cu el. Acu astept, cu gura cascata, cum spune romanul, sa vedem ce se mai intampla. Intre timp am fost pe la manastiri. Sunt putin contrariata. Nici nu mai stiu ce sa cred. La manastire mi-a zis ca am gresit ducandu-ma la ghicitori, ca e mare pacat. Dar ce vina am eu ca unii s-au jucat cu destinul meu. Ca au facut-o din rautate si din invidie pentru ca eram mai buna decat ei. Sau poate ca nu mi-a facut nimeni nimic. In familia mea nu se crede in asa ceva. Ce credeti, este adevarat sau nu ce au spus cele doua care mi-au ghicit?
Oricum m-am lecuit nici de ar fi sa raman fata batrana si nu ma mai duc la ghicit.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si ceilalti
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr