4 moduri în care să-ți schimbi viața

De în Dezvoltare personala 19 aug 2020

Dacă ai simțit vreodată că viața ta nu este tocmai ceea ce ai vrea să fie, atunci ai ajuns în locul potrivit, deoarece astăzi vei învăța cum să o schimbi în bine.

Schimbarea vieții tale nu depinde de primirea pe tavă a unor răspunsuri la problemele tale ci mai degrabă de ce întrebări pui. Trebuie să fii optimistă și să nu te lași acaparată de negativismul din viață, dacă vrei să răsară soarele și pe strada ta, deoarece atunci când nu mai fugi de tine și de ceea ce ai trăit, doar atunci vei putea afla adevărul despre tine însăți și îți vei putea îndrepta viața într-o direcție mai bună. Așadar, lasă-ți cele mai mari frici să te ghideze, pentru a le putea accepta și depăși, să nu-ți fie frică de întunericul din viața ta, ci confruntă-l cu fruntea sus și lasă-ți curajul și curiozitatea să iasă la iveală.

1. Privește din interior către exterior

De ce te limitezi? Te consideri nedemnă de iubire, dar oare este adevărat acest lucru? Întreabă-te ce poți face ca să devii cea mai bună versiune a ta!

2. Uită-te din exterior către interior

Ce te oprește să ai viața pe care ți-o dorești? Ce evenimente poți controla și care nu țin de tine? Diferențiază între responsabilitățile tale și ale altora, ca să-ți poți descoperi superputerea.

3. Analizează dinspre trecut către prezent

Ce anume te ține pe loc? Așterne-ți povestea vieții pe hârtie, chiar dacă va ajunge sau nu să fie un roman publicat și acest lucru îți va da putere să rescrii anumite întâmplări.

4. Gândește-te la viitor

Imaginează-ți că ești bătrână și îți amintești diverse lucruri din viața ta, lucruri care la ora actuală nu s-au întâmplat încă, deci pe care mai ai posibilitatea de a le schimba. Lasă-ți imaginația să te ghideze către cea mai bună variantă a vieții tale și privește imaginea de ansamblu, dar și câteva detalii, apoi îndreaptă-te cu pasiune către țelurile tale.

Fii îndrăzneață și răspunde acestor întrebări cum crezi tu de cuviință, visează la o viață mai bună și îndreaptă-te într-acolo.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
31 oct