Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Tendinte in sport in 2009

De în Sport 6 feb 2009
In fiecare an apar noi sporturi si programe de antrenament, toate menite sa gaseasca solutii rapide pentru un corp siluetat si tonifiat si sa se suprapuna cat mai mult stilului de viata pe care fiecare dintre noi il are. Anul acesta sportul ne aduce pe alte culmi, incercand cu tot dinadinsul sa ne creeze o stare cat mai "zen" concomitent cu exercitiul fizic. In 2009 gimnastica energetica, cea intima sau trucurile din taramurile orientale sunt in voga si gata de a fi practicate. Afla ce presupun ele si unde se practica chiar la noi in tara!

Sportul este un domeniu vast, care nu inceteaza sa ne surprinda odata cu trecerea timpului. Apar tendinte noi, combinatii inedite si armonioase care se pliaza pe personalitatea fiecareia dintre noi. Este foarte convenabil faptul ca avem din ce alege si mai ales ca putem opta pentru diverse antrenamente in functie de "potenta" noastra fizica: antrenamente mai dificile de fitness, pilates, mai relaxante si amuzante aerobic, dansuri, dar si  relaxante: yoga, meditatie, menite sa fie o arma impotriva uneia dintre cele mai de temut boli ale secolului 21: stresul!

Eu nu am fost niciodata prietena cu sportul! Nu m-a tentat niciodata sa merg la sala, iar cand am mers, am facut-o la insistentele unei prietene! Nu a tinut prea mult aceasta poveste, ca am si renuntat. Pentru a ma mentine cat de cat in forma, am incercat intotdeauna sa fur cateva miscari din sport si cate putin din principiile dietelor. In ce sens? Pai am avut o perioada in care pur si simplu imi inventam constant exercitii de sport acasa, mi le adaptam activitatilor zilnice pe care le faceam, am mers intotdeauna cat am putut de mult pe jos si am incercat nu sa mananc sanatos, dar sa evit grasimile, painea in exces si mai ales sucurile acidulate. M-am "reorientat" spre mancat fara paine, baut apa plata si cat mai putine alimente seara.

Duc o adevarata lupta cu propria-mi persoana in ceea ce priveste sportul. Nu reusesc sa imi explic de ce nu ma capteaza nici un fel de antrenament de sala, existand tipuri variate si numeroase. Am citit despre ele, am scris si totusi nu m-au determinat sa le practic. Sa zicem ca poate inca nu s-a descoperit sportul potrivit pentru mine, nu? Dar am tot primit noutati din domeniul sportului pentru acest an, trend-uri care si-au gasit radacinile chiar la noi in tara si care par sa fie foarte interesante si eficiente, ca sa nu mai spunem ca si originale. Inca nu am parcurs cu privirea ceea ce presupun ele pentru a le face o interpretare, dar se pare ca acum este momentul, si cine stie, poate chiar in tendintele din anul acesta imi voi regasi sportul adecvat personalitatii mele.

Gimnastica intima Kriston – bucuria de a fi femeie

A luat nastere in Bucuresti, un centru care a dezvoltat un nou tip de gimnastica, exclusiv pentru femei de orice varsta: gimnastica intima. Este un tip de gimnastica pliat pe orice perioada din viata unei femei: de la pubertate (cu toate schimbarile implicate), la sarcina si nastere (oferind tehnici de travaliu si de recuperare post-partum), si pana la menopauza.
 
Accentul acestui tip de exercitii cade pe zona abdomenului inferior, beneficiile de pe urma lui fiind demne de lauda. Problemele pe care le trateaza sau le previne executarea acestor exercitii de gimnastica intima tin atat de afectiuni ale vaginului, disfunctii hormonale, sindrom pre-menstrual, etc. Gimnastica intima vine sa atenueze acele probleme specific feminine, care ne dau batai de cap de-a lungul vietii si din cauza carora faptul de a fi femeie devine uneori o povara. Odata cu practicarea acestor exercitii, conceptul de femeie capata un nou sens: bucuria de a fi femeie!

Tehnicile folosite in acest tip de gimnastica implica armonizarea minte-corp (psiho-fitnessul), fiind una dintre cele mai calmante si relaxante metode de antrenament fizic.

Magdas Emese Hajnalka este antrenoare de gimnastica intima si iti prezinta in cadrul centrului Del Mar Medical Spa, beneficiile acestei metode complete si complexe cu ajutorul careia femeile isi pot proteja sanatatea organelor abdomino-pelviene, isi pot mentine contingenta si sanatatea sexuala si isi pot imbunatati functionarea aparatului uro-genital (ovare, uter, vagin, uretra, vezica urinara).

Contact:  Soseaua Nordului, nr. 82-92, Intrarea A, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.23.24.280

Trucuri orientale pentru un trup de cadana

Daca pana acum admirai la televizor sau doar in tara de origine suavele si ineditele dansuri orientale, gandindu-te doar cat de mult ti-ar placea sa iti unduiesti trupul pe astfel de ritmuri rasaritene, acum ai sansa sa inveti sa dansezi ca o cadana chiar la noi in tara, intr-un spatiu organizat, cu instructori pe masura, fiind un excelent exercitiu cardio care, pe langa faptul ca arde intens caloriile fiind un excelent program de remodelare corporala, mai este si foarte distractiv, oferindu-ne pastila zilnica de bunadispozitie, atat de necesara in vremuri cenusii.

Programul unui astfel de antrenament-distractie include o coregrafie specifica (din miscari din buric si  pasi de aerobic), pe fundalul unei fascinante piese orientale.

"Oriental dance" este un program care nu incearca doar sa te invete sa dansezi acest stil, ci iti foloseste tot corpul in miscarile lui, lucrand foarte bine zone de muschi ca abdomen, brate, picioare, umeri si zona lombara. Iti poti construi un trup superb cu eforturi minime si distractie la maxim, rezultatele fiind excelente in ceea ce priveste arderea caloriilor si imbunatatirea conditiei corporale.

Dansul este una dintre activitatile pe care nu le refuzam niciodata, ne face sa ne simtim bine si sa ne bucuram de viata. Ei bine, dansul oriental te face sa iti iubesti cu adevarat corpul si sa faci tot posibilul sa arati cat mai bine, pentru a etala in timpul dansului chiar un corp de ....cadana!

La nivel de incepatori, cursul se poate compara cu un antrenament de dans aerobic alert, avand aceleasi beneficii, iar ulterior, cand pasii de dans incep sa devina o obisnuinta, si nivelul de antrenament fizic este mai puternic, rtimul fiind mai accelerat, iar arderea grasimilor mai rapida.

Dansurile orientale se inscriu in categoria "sporturilor" care imbina in mod inedit forta fizica cu puterea mintii, fiind si un util exercitiu de relaxare si combatere a stresului.

Puteti practica aceste dansuri la Clubul Pescariu Sports & Spa, care a ales unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul intretinerii fizice pentru a promova cel mai bine aceste programe de aerobic. Echipa de traineri este îndrumat? de Liora Zytcer, Manager Sports & Spa.

Contact: Zona Floreasca, Bvd. Barbu Vacarescu, Str. Glodeni, nr. 3, sect.2
Telefon: 021. 242.16.15

Gimnastica energetica - armonia dintre suflet si corp


Am auzit frecvent de aceasta metoda inedita de a te antrena, dar nu am inteles niciodata cum actioneaza ea si ce inseamna exact. Am banuit ca este vorba de un complex de tehnici fizice si mentale, dar niciodata nu am inteles cum ia nastere aceasta metoda in practica. Acum a venit timpul sa descoperim de ce este utila ea si unde o putem practica la noi.

Gimnastica energetica se defineste ca fiind o metoda de purificare a corpului si mintii; de eliberare a energiilor negative din corp, de obicei dupa practici tibetane si chinezesti extrem de riguroase si executate intr-o ordine foarte precisa.

Aceasta metoda se caracterizeaza printr-o serie de miscari lente care au rolul de a induce o stare de armonie intre corp si spirit, avand o descendenta filosofica (mergand pe principul Yin si Yang), dar avand si un efect terapeutic.

Puteti incerca sa practicati gimnastica aerobica la centrul Turbotequila.

Contact: Bd. Iuliu Maniu, nr. 220C, sect. 6
Telefon: 0724.451.272

Eu m-am hotarat, fetelor. De departe, dansurile orientale imi fac cel mai mult cu ochiul. Vreau sa ma si distrez in timp ce imi lucrez corpul. Plus ca dintotdeauna mi-au placut miscarile de dans oriental si melodiile lor. Tu ce sport din tendintele anului acesta preferi? care iti face cu ochiul cel mai mult? Spune-mi mai multe pe forum.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar