Nu ştii ce vrei de la viaţă? Acest truc îţi oferă RĂSPUNSUL

Nu trebuie să aştepţi momentul în care este deja prea târziu pentru a schimba ceva în viaţa ta. Dacă simţi nevoia unui imbold care să te ajute să îţi dai seama ce vrei cu adevărat să faci, foloseşte un truc pe cât de trist în aparenţă, pe atât de eficient pentru a te motiva să faci o schimbare în viaţa ta.

Ai văzut, probabil, multe filme în care, la înmormântare, o persoană dragă celui trecut în nefiinţă rosteşte un elogiu, discurs menit să celebreze viaţa pe care persoana respectivă a trăit-o, presărat anecdote şi amintiri plăcute. Mesajul elogiului este acela de a arăta motivele pentru care cei care îl jelesc pe cel drag l-au apreciat de-a lungul vieţii.

Încearcă, pentru o clipă, să faci un exerciţiu de imaginaţie şi să te gândeşti ce ar scrie cei dragi în propriul tău elogiu. Ce vor spune?

Acest elogiu va fi un rezumat ce va identifica exact care a fost scopul vieţii tale. Acum gândeşte-te că nu trebuie să aştepţi o viaţă pentru a afla care a fost esenţa existenţei tale. O poţi face chiar acum!

Scriindu-ţi propriul elogiu nu faci altceva decât să alegi destinaţia finală a existenţei tale, potrivit elephantjournal.com. Tu decizi unde vrei să ajungi, iar apoi faci aranjamentele necesare pentru a ajunge acolo. Ai puterea de a alege moştenirea pe care vrei să o laşi în urmă când vei părăsi această lume.

Identificarea scopului vieţii tale nu este atât de dificilă pe cât ar părea, iar acest exerciţiu de a-ţi scrie propriul elogiu te va ajuta să îţi dai seama exact ce vrei să faci cu restul vieţii tale.

 

 

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...trebuie să aştepţi momentul în care este deja prea târziu pentru a schimba ceva în viaţa ta. Citește mai departe… Source: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 sep