Chiar daca nu a venit inca toamna, nutritionista Mihaela Bilic ne incurajeaza sa consumam carne de curcan in plina toamna. "Curcanul este un simbol al Zilei Recunostintei si nu intamplator consumul lui trebuie incurajat pe perioada toamnei. Carnea de curcan are cel mai scazut continut de grasime si de calorii dintre toate tipurile de carne, abunda in vitamine din grupul B, minerale (zinc, fier, cupru, seleniu) si triptofan, un aminoacid esential responsabil de starea de bine", a explicat nutritionista Mihaela Bilic pe pagina ei de Facebook.
Insa mai sunt si alte plusuri ale acestui aliment. "Carnea de curcan stimuleaza metabolismul energetic, contribuie la mentinerea sanatatii pielii si la buna functionare a sistemului nervos, previne anemia, combate depresia si insomnia si regleaza apetitul", a concluzionat Mihaela Bilic.
Citeste si: Cori Gramescu iti spune cum arata un pranz generos
Gabi Firea a slabit 22 de kilograme - Afla ce dieta a urmat!
Vrei un abdomen plat? Iata ce sa mananci!
Sylvia iti recomanda o cina delicioasa cu sos gorgonzola si vita la gratar
Slabeste 5 kg intr-o saptamana consumand rosii - Afla mai multe!
Gabi Szabo iti dezvaluie dieta ei: "Din alimentatia mea am exclus..."
Cabral, carnivor convins: "Leguma perfecta e ceafa de porc"
Sursa foto: freedigitalphotos.net