Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Ce exerciţii şi ce activitate fizică să alegi, în funcţie de zodie

De în Sport 9 mar 2016

Îţi place să faci mişcare, dar uneori simţi că eforturile tale sunt în zadar? Mergi la sală constant, dar rezultatele întârzie să apară? Ei bine, poate că ţi-ai ales activitarea nepotrivită pentru zodia ta.

zodii

Chiar dacă pare greu de crezut, astrele au o influenţă şi asupra acestui aspect din viaţa ta. Află, aşadar, ce fel de exerciţii şi ce tip de activitate fizică ar trebui să alegi, în funcţie de zodie, la sala de fitness.

Berbec

Adeseori, tu încerci să manevrezi prea multe proiecte în acelaşi timp şi dai greş. Aşa că specialiştii nu îţi recomandă, dacă eşti născută în zodia Berbecului, un antrenament pentru întregul corp.

Pentru Berbeci, specialiştii recomandă antrenamentul Barré - acesta combină elemente de Pilates, balet condiţionat şi cardio într-o clasă distractivă. Antrenamentul este foarte eficient, se folosesc salteaua şi barele de balet.

Programele de antrenament Barré înseamnă folosirea unor mişcări mai rafinate, precum cele din balet, atât pentru a sculpta, cât şi pentru a întări musculatura. Este o abordare minimalistă în direcţia antrenamentelor, dar şi un exerciţiu care necesită multă concentrare. Berbecii vor aprecia aceste diferenţe subtile, dar notabile.s

Taur

Nativii din Taur sunt "elevi" buni la sală, se dedică unui antrenament şi unui plan bine pus la punct, doarece sunt foarte dedicaţi. De asemenea, tânjesc după stabilitate şi nu le plac schimbările bruşte.

Cel mai probabil, aceşti nativi se vor bucura de un antrenament cu exerciţii cardio care este relativ consistent, precum orele de spinning sau cycling în interior. Aşa că acum este momentul prielnic ca Taurii să îşi facă un abonament la sală şi să pedaleze până când transpiră.

Gemeni

Despre un nativ din zodia Gemeni se poate spune că este "iute de picior". Aceşti oameni au capacitatea unică de a merge mai departe şi de a se adapta, lucru care îi face să fie candidaţii ideali pentru orele de kickboxing.

Kickboxingul combină exerciţiile cardio cu exerciţiile de tonifiere, atunci când dai cu piciorul şi dai cu pumnii într-un sac. Aşa că acest gen de activitate te va ajuta să te dedici atât mental, cât şi fizic, pe tot parcursul antrenamentului.

Rac

Nativii din Rac sunt precauţi în tot ceea ce fac. Pentru Raci, antrenorii de fitness recomandă orele de înot, deoarece la acest gen de activitate, oamenii pot sta într-o piscină şi pot înota în voie.

Da, Racii trebuie doar să înoate pentru a se simţi bine. În plus, momentul este foarte calmantă situaţia, stând în apă în timp ce fac exerciţii. Iar Racii se vor bucura de un antrenament complet, mai ales dacă fac ture de bazin.

zodii

Leu

Nativii din Leu sunt creativi şi entuziaşti în tot ceea ce îşi propun să facă. Specialiştii sunt de părere că unui nativ din zodia Leului i s-ar potrivi antrenamentul "step aerobic", adică un antrenament cardio distractiv, format din paşi de bază stilizaţi într-o coregrafie adaptată.

De ce se potriveşte Leului? Pentru că foloseşte momente rapide, explozive, pentru a crea masă musculară, şi nu prea foloseşti mişcări lungi, lente. Un nativ din zodia Leu ar putea să urmeze mişcările, sub îndrumarea instructorului, sau ar putea să îşi personalizeze antrenamentul.

Fecioară

Fecioarele sunt cei mai practici şi analitici nativi ai zodiacului. Dar chiar şi aşa, se ştie că sunt extrem de critice şi că sunt perfecţioniste.

Oamenii născuţi sub semnul zodiacal Fecioară vor culege cele mai multe roade din orice fel de clasă de yoga, deoarece yoga îi va ajuta să descopere şi să se armonizeze cu ceea ce se întâmplă cu adevărat în sufletul lor. Cel mai probabil, la început vor fi reticenţi să încerce să practice yoga, dar odată ce îşi vor descoperi ritmul interior, se vor dedica acestei practici doar pentru pacea interioară pe care le-o aduce.

Balanţă

Aceşti nativi sunt extrem de echilibraţi, dar cel mai mare dezavantaj al lor este că sunt indecişi. Pentru Balanţe, specialiştii recomandă un circuit de antrenamente pe intervale - cu condiţia să fie un circuit care combină exerciţiile cardio şi antrenamentul cu greutăţi.

Un bun exemplu ar fi antrenamentul de tip Boot Camp, în stil militar. În acest fel, Balanţele se vor bucura de exerciţii de aerobic intense, dar şi de o tonifiere completă a corpului lor.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt hotărâţi şi determinaţi, dar şi extrem de puternici în tot ceea ce fac. Dar totodată sunt geloşi şi compulsivi. Un antrenament ce implică săritura cu coarda ar testa limitele fizice ale Scorpionilor, deoarece aceşti nativi obosesc prea repede.

Antrenorii de fitness le recomandă Scorpionilor să includă în rutina lor şi unele mişcări de forţă între "exploziile" de cardio din timpul săriturii cu coarda, cum ar fi genuflexiunile şi exerciţiile de tip burpees.

zodii

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt optimişti, au un simţ dezvoltat al umorului şi le place libertatea. Sunt aproape mereu binedispuşi, chiar şi atunci când nu sunt. Aşa că le-ar plăcea să se distreze de minune la o oră de Zumba, dansând din tot sufletul.

Zumba este una dintre cele mai recente tendinţe în materie de cardio, şi pe bună dreptate: este o mişcare de dans care a fost fondată în Columbia şi care te ţine în "priză", adică în mişcare, non-stop, de la începutul orei şi până la sfârşit. Dansatorii de Zumba îşi pot arunca mâinile sus în aer şi se pot exprima cu ajutorul unor mişcări libere, deloc rigide. Iar Săgetătorii vor adora Zumba pentru că nu se vor plictisi deloc.

Capricorn

Nativii din Capricorn au răbdare, sunt practici, dar şi pesimişti. A treia trăsătură nu este tocmai în avantajul lor. Chiar şi aşa, aceşti oameni vor beneficia de pe urma oricărui plan de exerciţii care necesită meticulozitate.

Pilates este un lucru perfect pentru Capricorni. O activitate precum Pilates necesită "tone" de răbdare, deoarece exerciţiile lungesc şi tonifică corpul. Dar este o activitate bazată în întregime pe rezistenţă. Aşa că foloseşte mişcări lente, alungite, pentru a obţine rezultate. Capricornii sunt genul de persoane care se vor bucura de muşchii abdominali pe care antrenamentele constant de Pilates îi produc.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt oneşti şi loiali. Ei practic înfloresc atunci când sunt în preajma altor oameni, deoarece sunt sociabili. Dar sunt oarecum detaşaţi şi impredictibili. Pentru Vărsători, specialiştii recomandă un antrenament pe trambulina elastică.

Acest exerciţiu de cardio cu ritm rapid arde o "tonă" de calorii într-unul dintre cele mai încântătoare moduri. Şi pentru că Vărsătorii sunt atât de greu de "pus la pământ", cu siguranţă vor adora să petreacă o oră întreagă sărind în aer, pe o trambulină elastică, neştiind dacă vor reuşi să se dea jos de pe ea "întregi".

Peşti

Oamenii născuţi în zodia Peşti sunt sensibili, intuitivi şi au multă imaginaţie. De asemenea, sunt foarte deschişi la minte, mai ales în privinţa proiectelor pe care le aleg. Deoarece sunt persoane care se adaptează atât de uşor, specialiştii le recomandă Peştilor un antrenament cu exerciţii inspirate din gimnastică. Adică un antrenament care se bazează pe propria greutate.

Exerciţiile calistenice, făcute doar cu greutatea corpului propriu (şi gravitaţia ca factor de rezistenţă), nu necesită niciun fel de echipament şi implică o paletă largă de mişcări motorii, care includ toate grupele musculare. Iar un nativ din zodia Peşti nu va avea nicio problemă în a executa exerciţii precum "plank" / scândurica sau câteva flotări.

Recomandări via.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 apr