Tulburările psihice la care eşti predispus, în funcţie de zodie

Zodia ta dictează anumite aspecte ale personalităţii tale şi îţi poate influenţa parcursul vieţii - Iată către ce tulburări psihice ai predispoziţie, în funcţie de zodie!

Berbec

Pentru că îşi doreşte să fie în permanenţă în centrul atenţiei, Berbecul este predispus să dezvolte o tulburare opoziţională, de sfidare, care apare de regula în perioada copilăriei, dar se poare regăsi şi în comportamentul adulţilor.

Taur

Tulburările alimentare sunt cele la care Taurii sunt predispuşi, asta pentru că sunt gurmanzi din fire, dar şi pentru că nu au limite şi au tendinţa de a duce totul la extrem. Excesele sunt la ordinea zilei pentru aceşti nativi.

Gemeni

Gemenii sunt foarte nestatornici şi nehotărâţi. Acum le place ceva, iar după două secunde detestă acelaşi lucru. Aşadar, aceştia riscă să dezvolte o tulburare de identitate disociată, adică personalitate multiplă.

Rac

Aceşti nativi sunt predispuşi să dezvolte o tulburare de personalitate bordeline pentru că sunt foarte sensibili. Acest tip de tulburare este caracterizată de incapacitatea bolnavilor de a-şi  controla sentimentele şi comportamentul, fiind destabilizaţi de orice dezamăgire cât de mică.

Leu

Leii îşi doresc, cu orice preţ, să atragă atenţia. Aşadar, aceştia riscă să dezvolte o tulburare histrionică de personalitate, cunoscută şi sub numele de "teatralism". Pacienţii care suferă de această tulburare devin, pentru a atrage atenţia sau aprobarea celor din jur, teatrali, egocentrici şi uneori capătă chiar şi un comportament sexual inadecvat în relaţiile cu cei din jur.

Fecioară

Nativii din această zodie pun mare preţ pe ordine, disciplină şi curăţenie. Aşadar, aceştia riscă să dezvolte un comportament obsesiv compulsiv, caracterizat prin idei obsesive şi comportamente repetitive.

Balanţă

Nativul născut în zodia Balanţă este predispus tulburării de personalitate pasiv-agresivă. Cel care suferă de această tulburare pare să fie de acord cu regulie pe care trebuie să le respecte şi cu lucrurile pe care trebuie să le facă, însă, de fapt, le opune rezistenţă. Această tulburare se manifestă prin încăpăţânare, amânare şi lipsă de cooperare.

Scorpion

Scorpionii au risc crescut de dezvoltare a unei tulburări de natură bipolară. Aceştia trec rapid de la o stare la alta, devin euforici şi încântaţi şi apoi, brusc, se cufundă într-o depresie adâncă.

Săgetător

Nativul din această zodie este plin de energie, se plictiseşte rapid şi are probleme de concentrare. Drept urmare, e posibil ca încă din copilărie să dezvolte ADHD, iar deficitul de atenţie să îl afecteze şi în viaţa de adult.

Capricorn

Capricornii sunt workaholici prin definiţie, iar stresul este, pentru aceştia, un element indispensabil. Drept urmare, riscă să dezvolte tulburări de anxietate.

Vărsător

Vărsătorii ţin, cu orice preţ, să fie diferiţi. Aceştia iau decizii şocante pentru cei din jur şi riscă să dezvolte o tulburare schizotipală a personalităţii. Aceasta presupune nevoia de izolare socială, pacienţii simţindu-se confortabil când sunt singuri.

Peşti

Pentru Peşti este foarte important modul în care sunt percepuţi de cei din jur, aceştia fiind foarte sensibili la critici. Nativii din această zodie riscă să dezvolte o tulburare de personalitate de tip evitant, care este caracterizată de inhibiţie socială, pacienţii ajungând să evite interacţiunile cu alţi oameni.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian