Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Alimente dupa care frigiderul tau "plange" primavara aceasta!

De în Sport 16 mar 2009
Primavara natura renaste si odata cu ea si frigiderul nostru! Care e primul loc spre care te indrepti atunci cand ti-e foame si esti acasa? Frigiderul - care trebuie sa fie aprovizionat corespunzator pentru ca alegerile tale la deschiderea acestuia sa fie cele mai sanatoase si perfecte pentru silueta ta! Noi te invatam cu ce sa iti umpli frigiderul primavara aceasta si iti prezentam cele mai noi produse din acest sezon, una mai gustoasa si delicioasa ca alta!
Sunt cea mai mare pofticioasa si gurmanda posibila! Foarte rar refuz un aliment sau vreun preparat, iar papilele mele gustative parca o iau razna fie ca e gust dulce, acru, amar sau sarat. Nu ma pot abtine. Daca pana acum imi tineau de cald pe timp de iarna preparate mai grase, mai calorice si mai dulci decat ar fi trebuit, de acum incolo trebuie sa fiu foarte atenta la silueta mea, pentru ca primavara este doar un pas scurt catre vara, anotimp care te dezbraca cat poate de mult, iar eu trebuie sa arat impecabil pentru fustitele si pantalonasii scurti de sezon.

Frgiderul este un inamic al siluetei: asa s-a dovedit a fi intotdeauna pentru mine! Am avut perioade lungi de timp in care stateam pe acasa 80% din timp, ceea ce ma determina sa deschid frigiderul de cat de multe ori puteam. Simteam ca mi-e foame in continuu, iar gandurile mele stateau numai la diverse preparate sau la diverse mancaruri pe care le aveam sau le puteam prepara cu ce aveam in frigider. ma uitam la tv si nu ma puteam concentra la filmul pe care il vedeam, gandul mi-era la bunatatile din frigider. In aceasta primavara, desi nu mai stau pe acasa asa de mult timp, mi-am invatat lectia si mi-am aprovizionat frigiderul cu tentatii sanatoase si nedaunatoare siluetei. Afla cum frigiderul poate fi prietenul tau de nadejde in lupta cu kilogramele in plus!

Apa - secretul din frigider

Tine intotdeauna apa la frigider intr-un container special. Te vei arunca direct spre ea atunci cand iti va fi sete si vei lasa deoparte sucurile dulci si pline de calorii. De ce? Pentru ca apa rece de la frigider este mult mai gustoasa decat cea de la temperatura camerei si este un truc bun pentru a-ti potoli setea. Daca adaugi si lamaie si eventual un strop de miere la paharul cu apa rece, vei gasi bautura sezonului de primavara si, de ce nu, de vara!

Este un truc cunoscut si extrem de eficient sa ai pregatita mereu apa la frigider, iar atunci cand te indrepti spre el cu gandul la mancare sa bei un pahar de apa, iti va umple stomacul si vei manca mult mai putin sau cine stie, vei uita de foame pana la urma!

Suc proaspat de portocale - preventie de sezon

Nu uita sa ai intotdeauna in frigider o sticla de suc de portocale, cat mai natural si mai proaspat (chiar daca iei din comert incearca sa iei produsul cu cele mai putine chimicale, chiar daca e mai scump, este mai sanatos). Este greu sa prepari in fiecare dimineata suc natural, insa tinut la frigider poate rezista pana a doua zi sau chiar a treia. Plin de vitamina C si nu numai, aducand si un surplus de calciu in organism, este un adevarat intaritor al sistemului imunitar si protector de diferite boli. Nu-i asa ca este savuros de baut dimineata la micul-dejun?

Oua proaspete - mic dejun cu surplus de sanatate

Nu trebui sa iti lipseasca niciodata ouale din frigider; le poti folosi in atatea feluri incat sunt indispensabile. Nu cumpara niciodata prea multe oua, chiar daca au termen de valabilitate mare; este bine sa cumperi putine si cat mai des; pentru ca invechite, ouale sunt extrem de periculoase pentru organism.

Fie ca le mananci la micul dejun fierte, fie ca prepari dupa-amiaza omleta cu multe legume in ea si cu putina branza fara grasimi, ouale sunt tot ce are natura mai nutritiv si mai satios. Lactate fara grasimi - "must-have" de primavara

Lactatele sunt necesare si super eficiente, mai ales daca stim cum sa le folosim. Avem impresia ca daca achizitionam lactate light ele sunt mai putin gustoase si sanatoase. Nu este adevarat. Aportul de proteine si calciu pe care acestea le aduc este aceleasi, doar grasimile sunt mai putine. Sunt ideale de servit cu cereale, cu mamaliguta sau pur si simplu goale, fara nimic alaturat. Aprovizioneaza-ti frigiderul cu astfel de produse, dar ai grija sa fie cu cat mai putine grasimi.

Iaurtul fara grasimi sau cat mai slab este ideal pentru dressing la salate, alaturat diverselor preparate: la supe, cu chips-uri, la diverse mancaruri: ardei umplut, sarmalute in foi de vita, etc.  Iaurtul este si el un intaritor al sistemului imunitar; mancat in fiecare zi, acesta scade sansele ca raceala si gripa sa se instaleze in organismul tau. El are foarte multi nutrienti necesari organismului nostru: calciu, fosfor, zinc, riboflavina, potasiu, vitamina B12 si multe altele.

Legume si fructe primavaratece


Ei bine, primavara ne incantam papilele gustative cu cruditati, mai ales pentru ca in acest sezon apare salata verde, atat de  gustoasa si sanatoasa, pe care o rupem bucatele intr-un castron si peste care mai aruncam si cateva fire de ceapa verde (un adevarat deliciu) si eventual cateva ridichi proaspete din piata. Asezonam cu putin ulei de masline, o jumatate de lamaie si putina sare si am facut o delicioasa salata cu aroma de primavara.

Sau ce-ai zice de o salata cu rosii, castraveti, ceapa verde, ardei, masline, putina branza (fara grasimi evident) si ai dat gata o masa eventual de seara.

Sau mai bine ceva cu broccoli, andive, varza de Bruxelles si alte "fandoseli" de genul acesta, care sa iti ofere senzatia de eleganta si rafinament in farfurie? Sanatoase si delicioare, le poti prepara tot sub forma de salata, dar si sub forma de supa-crema sau garnituri alaturi de peste ori de o friptura.

Sunt o multime de feluri in care te poti bucura de minunile primavaratice ale naturii; trebuie doar sa te aprovizionezi cu ele si vei gasi modalitati delicioase de a le consuma.

Nu uita de fructe: sa ai tot timpul in frigider lamai, portocale sau mandarine (care inca mai persista si in aceasta luna), banane, kiwi, mere sau orice alt fruct preferi.

Nucile (alunele) stau cel mai bine la frigider, pentru a se evita oxidarea uleiurilor din ele. Acestea sunt o sursa importanta de acizi grasi omega 3, extrem de utili functionarii la cote maxime a organismulu. Le poti utiliza in salate, in cereale, in salate sau pur si simplu simple, ca gustare.Noutati de primavara in frigiderul tau

Producatorii s-au intrecut pe ei insisi in descoperirea si promovarea unor produse noi noute, menite sa ne intampine in acest sezon de primavara. Multi dintre ei s-au straduit sa lupte impotriva epidemiei de obezitate din lume si sa foloseasca ingrediente cat mai naturale si mai putin daunatoare sanatatii noastre.

Eisberg - plus de sanatate in frigiderul tau


Eisberg vine cu noutati in aceasta primavara, incercand sa vina in intampinarea ta cu combinatii si produse cat mai rapid de preparat si cat mai gustoasem speciale pentru o femeie activa, care pretuieste timpul, mai ales in bucatarie.

Mizeaza pe “amestecul de legume” din morcov, varza alba si marar. Plaseaza-l langa o friptura si te-ai ales cu un pranz pe cinste. Sanatos si satios. (5,74 lei)

Ceapa “no tears” - o propunere incitanta, pe care nu ai cum s-o refuzi, mai ales cand ceapa este cel mai mare cosmar al gospodinelor. Alege sa nu mai plangi... din cauza cepei, si cumpar-o gata curatata si taiata julien. (4,97 Ron)

Amestec taranesc - daca esti la dieta, acesta este amestecul ideal pentru tine: o combinatie de varza alba, morcovi si telina, cu calorii putine, dar cu multe vitamine si minerale: A, C, K, B6, calciu, fosfor, magneziu si potasiu. (6, 54 Ron)

Pentru ca farfuria sa fie completa, cei de la Eisberg ne ajuta si cu doua sosuri cu gusturi inedite si savuroase: sos French  (6, 98 Ron) - o combinatie de iaurt degresat, cu otet din vin rosu si usturoi si dressing Caesar (7, 5 Ron) - un mix de branza lichida, ulei rafinat de floarea soarelui, boabe de mustar, si galbenusul de ou.

Almette - bucurie la pachet

Daca intotdeauna ti-a fost greu sa alegi intre cutia de verdeata si cea de smantana, acum nu mai ai de ce sa iti faci griji, pentru ca ele vin la pachet in primavara aceasta, inclusiv cu un cutit special care sa te ajute sa prepari cele mai delicioase tartine pentru tine si familia ta. Nu trebuie sa iti lipseasca din frigider aceasta specialitate de branza.

Danone Nutriday


La inceput de primavara s-a lansat un nou produs, iaurtul Nutriday „4 cereale”.  Acesta aduce o combinatie unica de cereale: grau, secara, orz si ovaz si vine sa sprijine un stil de viata sanatos. Este o gustare hranitoare ce poate fi consumata oricand: la micul dejun, la scoala sau la serviciu. Un pahar de 125 g are un aport caloric de 115 kcal, adica 6% din cantitatea zilnica estimata si contine doar 1,9 g de grasime saturata.Cointreau - rasfat de portocale

Pentru ca e primavara si luna martie este luna noastra, a femeilor, cei de la Cointreau ne propun un rasfat de sezon: cel mai bun lichior de portocale din lume, lichior triplu sec produs in Saint-Barthélemz-d’Anjou, Franta. Sursa bauturii este coaja de portocala. Si nu poate fi considerata doar o bautura aperitiv, ci chiar si un excelent digestiv. Cointreau poate fi considerat atat un brand de triplu sec premium, cat si o categorie unica de lichior.

Ceai de primavara


Chiar daca sezonul rece a trecut si pare ca savurosul ceai nu mai are forta de a se impune in acest sezon, mai gandeste-te odata. Inca te mai poti bucura de gustul desavarsit al naturii prin ceaiuri reci cu arome delicioase de fructe de la frigider, menite sa iti potoleasca setea intr-un mod sanatos. Si pentru ca licoarea sa fie mai apetisanta, savureaz-o din paharele de ceai marca Yellow Advertising (66, 20 Ron).

Lay's fara sare - un snack inofensiv


Produsele sunt preparate din cartofi naturali. Din 2009, includerea uleiului de floarea soarelui in reteta acestora, asigura diminuarea cu 30% a grasimilor saturate. In plus, continutul de sare a fost redus cu 25% fata de retetele anterioare. Pentru cei mai pretentiosi conumatori de chips-uri, Lay’s vine cu o inovatie în domeniu: chipsurile 0% Sare, preparate din cartofi naturali, fara E-uri si fara sare.

Iata noutati si idei de alimente care ar trebui sa incante rafturile frigiderului tau: nu uita, umperi sanatos, vei avea un organism pe masura! Tu ce alimente de primavara consumi?
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr