Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

5 sporturi care fac praf celulita

De în Sport 5 oct 2009
Britney Spears, Sharon Stone, Christina Aguilera si chiar si frumoasa Eva Longoria au tinut luni de-a randul in nenumarate episoade prima pagina a tabloidelor prin etalarea unui corp care nu semana deloc cu cel afisat in reviste cu pretentii. Cand magia photoshop-ului a disparut, straturile de celulita si vergeturile si-au facut aparitia nestingherite. Si la o analiza atenta a lor, am constatat si chiar m-am bucurat ca celulita mea e mult mai putin vizibila si mai putin dezgustatoare decat a multora dintre ele. Dar poate ca ele, chiar si dive fiind, nu mi-au cunoscut secretul. Or face ele sport si or manca numa' frunze, dar eu stiu pe ce sa ma focusez exact pentru a o anihila. Ti-l impartasesc si tie!

Un demers inutil a fost ideea mea de a gasi cateva vedete care sa fie total lipsite de celulita. Am vrut sa le dau exemplu pentru a oglindi faptul ca nu este un demers imposibil sa ilustrez ideea ca "se poate" si de asemenea ca Dumnezeu a lasat pe pamant si fiinte care nu au acest cosmar, pregatindu-ma totodata sa fiu invidioasa pe ele pana la ceruri. Realitatea care se reflecta pe vedete insa, le afiseaza undeva coborate in pozitia noastra umila de femei nu prea sus puse si nici cu pretetntii de diva, adica aceea in care ne luptam cu straturi de celulita si kilograme in plus, dar ele au inca unele mai ceva ca ale noastre, ceea ce ne face sa ne simtim mult mai bine. Adica sincer, analizand coapsele lui Britney Spears intr-o poza, am descoperit ca problemele pe care mi le fac eu in legatura cu celulita sunt minuscule. Uff, ce bine ma simt!

Dar stai asa, cine cumpara zilele trecute dulciuri in valoare de 3000 de dolari din supermarket? Apai, celebra, renumita si faimoasa stea a Americii, Britney Spears. Eu in acelasi timp, imi luam 2 banane si 3 mere de la magazinul din colt cu vreo 5 Ron. Si statutul asta inferior divelor ajuta la ceva: la intretinere corporala! Pai eu nu cad in patima fast-food-ului ca poate nu imi permit, dulciuri de mii de dolari nici in cele mai dulci vise nu imi permit, asa ca... trecem la frunze de spanac si mere coapte ca-s mai sanatoase. Si uite-asa mai putina celulita! Dar chiar si putina fiind, tot deranjeaza si atunci am zis sa incep sa iau informatii pentru a lua masuri!

Regula de aur de a anihila celulita in totalitate!


Tineti minte 3 cuvinte: dieta, sport si spa! Toate la un loc si in acelasi timp dau rezultatele cele mai bune si distrug intr-adevar straturile de celulita in profunzime! Este esential de retinut acest lucru, neavand pretentia ca numai prin una din ele sa dispara toata celulita. Aceasta problema de cosmar a femeilor este extrem de artagoasa si nu se lasa cu una cu doua invinsa. Kilogramele in plus sunt mai usor de dat jos decat eliminarea celulitei! Dar, daca ai deja o dieta echilibrata, iar spa-ul nu face abstractie de viata ta, atunci este cazul sa alegi si un antrenament, si atunci de ce nu ai alege acele sporturi care dau cele mai eficiente rezultate impotriva acestei probleme? Cori Gramescu, instructor de pilates la Getfit Gym, iti recomanda sporturi si iti explica cum actioneaza exact sportul asupra celulitei:

Miscarile ritmice provocate de contractia muschilor in timpul efortului fizic forteaza sangele sa patrunda adanc in tesuturi. In acest mod, procesul de eliminare a toxinelor este mai eficient, cu conditia sa fim bine hidratate. Acesta este procesul direct, insa sportul are nenumarate beneficii pentru cele care incearca sa scape de celulita. In primul rand, sportul activeaza metabolismul, creste consumul energetic si practic organismul devine mai eficient. O data cu procesul de reducere a depozitelor adipoase, o parte din celulita se reduce. Pentru cele mai bune rezultate trebuie sa asociem sportul cu o dieta echilibrata si cu o cantitate insemnata de lichide. In unele cazuri exista tratamente cosmetice care ajuta si mai mult ca acest proces sa fie rapid si ca rezultatele sa se mentina.  

1. PumpUP!
este un antrenament creat special pentru a sustine procesul de slabire si eliminare al toxinelor. Antrenamentul este conceput in asa fel incat sa mentina pulsul clientelor in intervalul optim pentru slabire si periodizarea exercitiilor asigura raportul optim aerob/anaerob.

2. StepAerobic
este un aliat clasic al fetelor care vor sa scap de celulita. Exercitiile ritmice pentru picioare ajuta la eliminarea celulitei din aceasta zona.

3. DanceAerobic
este un stil de antrenament care se bazeaza pe pasi de dans, dar este extrem de eficient datorita ritmului sustinut. Este potrivit pentru fetele care doresc sa faca un antrenament intens si antrenant.

4. TaeBo
este regele antrenamentelor pentru slabire, datorita intensitatii foarte ridicate. Din pacate, functioneaza doar in cazul clientelor care se hidrateaza foarte bine si au un nivel de rezistenta fizica ridicat.

5. Dansul sportiv
- un antrenament intens de rock'n roll sau salsa te va ajuta sa scapi rapid de celulita depusa pe coapse si fese. In plus, este o lectie de eleganta si feminitate, asa ca e o alegere foarte buna pentru fetele care vor sa faca miscare dar nu agreeaza neaparat ideea de fitness.

Aparatele: un aliat in plus al sportului contra celulitei!

Fa sport, tine dieta si achizitioneaza-ti si un aparat la alegere care sa-ti sustina procesul de ardere a celulitei, poate, poate mai reusesti sa o pacalesti si sa o zvarli din toate partile corpului. Noi am mai creat pentru tine un articol despre si cu aparate de masaj care te relaxeaza si te slabesc. Si cum nimanui nu-i strica un kilogram in minus acolo, poti beneficia si de bonus extra, pentru ca unele dintre ele se axeaza foarte mult pe celulita. Asadar, analizeaza si cerne optiunile pana la alegerea potrivita: http://www.feminis.ro/dieta-si-sport/sport/relaxare-si-slabire-intr-un-singur-aparat-de-masaj-2228 Si iata si alte cateva produse de acest gen... pentru acasa!

Aparat anticelulitic Cellules

Se cunoaste efectul terapiei masajului prin vacuum ca fiind unul dintre cele mai eficiente in combaterea celulitei, problema fiind insa costul prea ridicat pt un astfel de tratament la saloanele de infrumusetare. Folosind Celluless numai 15-20 min pe zi iti va reduce prin absortie stratul de celulita si grasimea de pe brate, coapse, abdomen, fese si solduri pana vei ajunge la rezultatul dorit intr-un mod foarte relaxant.

Pret: 99 Ron

bizoo.ro


Aparat vibromasaj Vibromass

Aparat de vibromasaj cu doua viteze dotat cu 5 benzi, ideale pentru orice tip de exercitiu pasiv. Aparatul de vibromasaj permite marirea circulatiei sanguine si eliminarea lichidelor in exces in fiecare parte a corpului: brate, gat, solduri, coapse.  Muschii fesieri sunt solicitati utilizand benzile potrivite care sunt in dotare.

Pret: 449 Ron

netsport.ro

Aparat pentru slabire si masaj Butterfly Massager

Acest aparat este unul pentru slabit, masaj, ajuta circulatia sangelui, indeparteaza durerile musculare. Trebuie doar sa aplicati aparatul pe zona dorita si sa alegeti unul din cele 6 programe si nivelul de intensitate dorit. In 10 minute rezulta 600 de contractii si relaxari ale muschiului.

Butterfly Massager functioneaza pe baza de impulsuri electrice transmise catre muschi rezultand contractii si relaxari succesive. Poate fi folosit pe brate, picioare, spate, abdomen, muschi fesieri, etc.

Pret: 22 Ron

bizoo.ro


Aparat masaj anticelulitic professional

Presupune un masaj profund, intens si relaxant care imbunatateste circulatia cu ajutorul caldurii create de razele infrarosii. Viteza poate fi ajustata pentru a obtine tipul de masaj dorit

Pret total: 424,37 Ron

onestop.ro


Philips Aparat de masaj


Aparat de masaj Cellesse HP 5215, sistem Vacumotion pentru tratarea eficienta a celulitei, 5 reglaje de intensitate, etui, albastru ceata / violet deschis.

Pret: 329.89 Ron

ecumparaturi.ro

Tu cum faci praf celulita? Spune-mi pe forum mai multe!

Nu rata articolul saptamanii!

Ai grija la unele semnale emotionale care dau de banuit la 20, 30, 40 +. Psihologul Cristina Calarasanu identifica afectiunile psihice la care sunt predispuse varstele! Ce boli psihice te pandesc la fiecare etapa de varsta?

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(27.04.2011, 10:01)
Reteta mea: merg la aerobic de 2 ori pe sapt, incerc sa mananc echilibrat si sa nu mai mananc dupa ora 7 seara (maxim), merg la masaj 1 data pe sapt ( in primele 2 luni de masaj foloseam acasa o crema anti-celulitica pentru maximizarea rezultatelor) . Din decembrie fac constant toate aceste lucruri si ma bucur de un tonus bun al pielii si al corpului, pielea e mul mai hidratata si mai frumoasa, ma simt minunat, am si mai multa energie si chef de viata si ...intorc si mai multe priviri pe strada... :)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar