Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te îndrăgosteşti MEREU de cine NU trebuie, în funcţie de zodie

Odată ce ţi s-au aprins călcâiele, şansele de a evita situaţia în care te alegi cu o inimă frântă scad considerabil. Astrele te ajută să identifici greşelile pe care le faci atunci când îţi alegi un potenţial partener, astfel încât să găseşti bărbatul potrivit, alături de care să ai parte de povestea de dragoste la care ai visat.

Berbec

Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, mai mult ca sigur te arunci cu capul înainte fără să analizezi situaţia. Eşti impulsivă şi te laşi ghidată de instincte, însă nu faci mereu alegerile potrivite. Greşeala ta este că, imediat ce simţi fluturi în stomac, eşti dispusă să faci orice pentru partener. Pentru a evita să ai inima frântă, lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu le mai grăbi.

Taur

Dacă eşti născută sub semnul zodiacal al Taurului, mai mult ca sigur eşti atrasă de tot ce e frumos, mai ales atunci când vine vorba despre bărbaţi. Greşeala ta este că te laşi fermecată de aspectul fizic al unui bărbat şi nu acorzi atenţie celorlalte aspecte. Ai face bine să fii raţională şi să nu te laşi luată de val, altfel te vei trezi, după ce fluturii din stomac dispar, lângă un individ pe care nu îl recunoşti.

Gemeni

Gemenii vor pe cineva cu care să discute ore în şir pentru că au nevoie să fie ascultaţi şi înţeleşi. Din păcate, greşeala ta este că eşti atrasă intelectual de un bărbat şi omiţi lipsa atracţiei sexuale. Pe termen lung, lipsa acestei atracţii îţi va crea probleme serioase chiar dacă, în primă fază, nu conştientizezi importanţa atracţiei fizice.

Rac

Nativii din această zodie au nevoie să fie răsfăţaţi. Aşadar, îşi doresc un partener care să îi facă să se simtă iubiţi, protejaţi şi speciali. Drept urmare, cea mai comună greşeală a acestora este că sfârşesc prin a îşi alege un partener posesiv şi manipulator. Fii foarte atentă la detalii şi nu te lăsa păcălită.

Leu

Nativilor din zodia Leului le place drama. Le plac artiştii, aventurile şi tipurile de personalităţi care îi distrează şi totodată îi inspiră. Leilor le place să râdă şi apreciază copilul din persoana pe care o iubesc. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care tinde să aleagă din prima oamenii care au personalităţi extraordinare, chiar dacă sunt distractivi, dar nu sunt tocmai cei mai responsabili. NU rămâne blocată în resentimente deoarece alegi să îţi dai întâlnire cu o astfel de persoană, iar în cele din urmă ajungi să ai chiar tu grijă de acea persoană.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei nu se joacă, iar uneori această trăsătură poate fi cea care le provoacă o mare "cădere". Iar când spunem că "nu se joacă", nu ne referim la faptul că nu se distrează. Fecioarele sunt oameni serioşi, cărora le place să aibă parteneri amoroşi la fel de serioşi. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care pare serios şi perfect la prima vedere, deoarece în căutarea unui bărbat care să îţi ofere un sprijin, s-ar putea să dai peste un tip obsedat de muncă sau peste cineva care este mult prea serios, precum bărbatul Fecioară. Ai o slăbiciune pentru parteneri care arată bine "pe hârtie", însă nu uita că Fecioarele au tendinţa de a se stabili la casa lor cu un singur partener. Ai grijă să nu te îndrăgosteşti de cine nu trebuie, pentru că bărbaţii Fecioară caută stabilitatea.

Balanţă

Nativilor din Balanţă nu le place să fie singuri. Ei vor să se aşeze la casa lor şi să construiască un cămin alături de cineva care îi iubeşte şi vor, la rândul lor, să fie iubiţi de acel cineva. Balanţelor le plac oamenii pasionaţi, precum artiştii. Însă NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care are tendinţa de a frânge inimile celor dragi, de a fi extrem de gelos, indecis sau căruia îi place să controleze totul. Ai o slăbiciune de a sta prea mult timp alături de aceşti oameni. Însă nu lăsa nevoia de a avea un partener sau o relaţie să umbrească adevăratul comportament al Balanţei.

Scorpion

Nativilor din zodia Scorpion le place să se joace în plan amoros şi sunt cunoscuţi pentru preferinţa lor de a avea relaţii sexuale fără să se ataşeze emoţional de cel de lângă ei. Nu este vorba că Scorpionii nu îşi doresc iubire, doar că este nevoie de foarte mult timp pentru ca aceşti nativi să ajungă în acel punct al relaţiei. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care îţi arată că nu se supără dacă aveţi parte de tone de partide incendiare de sex pe parcursul acestui drum lung şi anevoios al construirii unei relaţii. Nu face şi tu greşeala de a construi o relaţie bazată pe sex. Însă chiar dacă ai o slăbiciune pentru partenerii cu mult sex-appeal, nu fi reticentă şi implică-ţi inima mai mult în relaţie.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt aventurieri singuratici, cărora deşi le place să fie independenţi şi să aibă parte de spaţiu de manevră, le lipseşte dragostea şi atenţia unui partener de nădejde. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care îţi oferă atât de multă libertate încât poţi ajunge să fii distant. Ai o slăbiciune pentru parteneri amuzanţi, plini de viaţă, însă poţi ajunge astfel într-o relaţie cu un individ imatur, care îţi promite aventuri de neuitat şi ajunge în cele din urmă să te calce pe nervi.

Capricorn

Capricornii sunt maturi şi vor un partener pe măsură. Vor căuta mereu pe cineva care să contribuie activ în cadrul cuplului, atât din punct de vedere emoţional, cât şi emoţional. Dacă nu vrei să te alegi cu o inimă frântă, NU face greşeala de a lăsa dorinţa de stabilitate să intervină în calea nevoilor tale. Oricât de mult ai dori să crezi că pragmatismul este suficient pentru un trai liniştit, ai nevoie şi de romantism pentru a fi cu adevărat fericită. Relaţia de cuplu nu îţi aduce satisfacţii dacă ia mereu forma unei colaborări profesionale, iar dacă pui confortul şi stabilitatea pe primul plan, cu asta te alegi în cele din urmă.

Vărsător

Vărsătorilor le plac ciudaţii, iar dacă persoana de lângă tine nu are ceva special, tinzi să te distanţezi din punct de vedere emoţional. Pe cât de repede te aprinzi, pe atât de rapid îţi trece. Dacă vrei să nu te alegi cu inima frântă, NU face greşeala de a alege un partener pe care crezi că îl poţi schimba, lăsându-te orbită de personalitatea lui interesantă, trecând astfel cu vederea aspecte majore, cum ar fi un comportament abuziv.

Peşti

Nativii din zodia Peştilor trebuie să se ferească de o mulţime de potenţiale greşeli, fiindcă sunt romantici incurabili. Eşti atât de credulă atunci când ţi se aprind călcâiele, încât ai putea să nu iei în considerare aspecte precum dependenţa de droguri, lipsa unui loc de muncă sau alte probleme majore pe care potenţialul partener le poate avea. Dacă vrei să eviţi situaţia în care te alegi cu o inimă frântă, NU te implica într-o relaţie până nu analizezi în mod obiectiv situaţia. Cântăreşte calităţile şi defectele potenţialului partener şi încearcă să obţii un echilibru între ceea ce îţi place la el şi capacitatea lui de a-ţi satisface nevoile.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar