Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2017 - Ninge cu BANI pentru Berbeci,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ai tăiat ceapa GREŞIT până acum - ACEASTĂ metodă te...

Citeste mai mult»

Ai grupa sanguină 0? Ce spune asta despre personalitatea...

Citeste mai mult»

Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relație serioasă

Citeste mai mult»

Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea...

Citeste mai mult»

De ce să NU mănânci niciodată pâinea la restaurant

Citeste mai mult»

ACEŞTI oameni nu au voie să consume ghimbir - Află dacă...

Citeste mai mult»

Cum să faci o coroniță de Crăciun dintr-un UMERAȘ

Citeste mai mult»

SECRETUL unei vieţi sexuale excelente: Majoritatea...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Ce să faci pentru a-ţi găsi marea DRAGOSTE în 2016

Vrei să afli dacă în 2016 vei avea parte de noroc în dragoste? Ei bine, zodia îţi spune cum să-ţi faci singură norocul, astfel încât să îţi găseşti partenerul potrivit!

dragoste2016

Berbec

Prietenii sunt cei care te vor ajuta să îţi găseşti marea dragoste în 2016. Aşadar, bazează-te pe ei şi nu încăpăţâna să faci lucrurile în felul tău.

Începând cu data de 17 februarie, astrele te vor ajuta pe plan sentimental însă trebuie să depui şi tu eforturi pentru ca lucrurile să decurgă ca la carte. Aşadar, las-o mai moale cu orele petrecute peste program la serviciu pentru că nu vei reuşi să îţi întemeiezi o familie stând la birou.

Luna decembrie este prielnică pentru planuri de nuntă aşa că, dacă faci tot ce ţine de tine pentru ca relaţia să funcţioneze, e posibil ca la final de4 an să stabileşti deja data nunţii.

Taur

Pe plan sentimental lucrurile merg mai bine ca niciodată pentru tine. Şarmul tău te face să fii irezistibilă şi vei face cucerire după cucerire.

Sinceritatea este cea care te ajută să îţi găseşti jumătatea, care va fi fermecată de modul brutal în care spui lucrurilor pe nume. Acceptă defectele partenerului tău aşa cum îi accepţi calităţile şi vei câştiga o dragoste ce va dura o veşnicie.

Gemeni

E momentul oportun să îţi schimbi complet garderoba. Sună superficial, însă oamenii chiar sunt atraşi, cel puţin în primă fază, de aspectul celelilalte persoane.

Călătoreşte, petrece timp alături de prieteni şi îţi vei găsi, până la finalul anului, jumătatea. Mai mult decât atât, chiar dacă nu ai încă un partener e posibil să se audă în curând clopotele de nuntă.

Dacă eşti deja implicat într-o relaţie, trebuie să fii precaută în special în luna mai. Nu pune în pericol o relaţie reuşită pentru un flirt nevinovat, dar dureros pentru partener.

Rac

La finalul lunii martie, romantismul va înlocui orice altă preocupare. Cariera va fi lăsată pe locul doi iar unica ta grijă va fi să îţi găseşti jumătatea. E bine să ţi asculţi intuiţia, dar ai tendinţa să duci totul la extrem şi să refuzi anumite invitaţii în oraş pe motiv că nu îţi inspiră înredere persoana cu pricina. Asumă-ţi riscuri şi vei fi surprinsă!

Dacă ai deja o relaţie, ai grijă să nu laşi să se înţeleagă greşit anumite lucruri. Fii categorică, spune lucrurilor pe nume iar partenerul te va aprecia pentru asta!

Leu

O mulţime de evenimente legate de dragoste şi mariaj se vor petrece în viaţa ta, în 2016. Către sfârşitul lui martie, vei fi forţată să stabileşti o nouă relaţie de prietenie. Dacă eşti singură, aceasta poate avea accente romantice. Profită de această şansă pentru a face pereche cu un bărbat impresionant şi puteric, cu funcţie înaltă, care vine dintr-un domeniu neobişnuit.

Anul acesta, trebuie să o laşi mai uşor şi să nu îţi mai dai întâlniri cu atât de mulţi bărbaţi. Pentru a-ţi găsi bărbatul potrivit - adică marea dragoste - ar trebui să acorzi timpul necesar pentru a cunoaşte mai bine fiecare persoană în parte. Spre sfârşitul lui octombrie va fi o perioadă optimă pentru a-ţi activa un profil pe site-urile de dating dacă îţi cauţi marea dragoste. Iar dacă eşti deja într-o relaţie, o poţi îmbunătăţi dacă îl vei lăsa pe iubiul tău să te ajute să îţi îndeplineşti visurile.

Fecioară

O invitaţie de la începutul primăverii va evolua rapid, astfel că vei călători într-un loc în care nu ai mai fost niciodată până acum. O nouă poveste de dragoste va merge în direcţia cea bună. În martie vei fi pe un nou drum romantic interesant. Dacă ai dejaun iubit, aceasta va fi o perioadă propice pentru reaprinde flacăra dintre voi.

În august, carisma ta va fi la un nivel extrem de ridicat, iar tu vei atrage privirile tuturor bărbaţilor, oriunde ai merge. O relaţie amoroasă îşi va schimba cursul spre sfârşitul lui noiembie, atunci când te căsătoreşti sau te muţi împreună cu iubitul tău. Iar astfel faci încă un pas către o intimitate mai mare în relaţie.

Balanţă

O abordare subtilă va funcţiona cel mai bine la începutul anului. Stai calmă şi zâmbeşte cât mai dulce dacă vrei să găseşti marea dragoste şi să îţi atingi obiectivele romantice. Vei fi extrem de carismatică, iar asta se vede între lunile februarie şi martie. Dacă eşti singură, nu vei avea nicio problemă în atrage potenţialii admiratori. O călătorie din aprilie te ajută să fii pe drumul cel bun în găsirea unei frumoase poveşti de dragoste.

Dacă ai deja un partener, iar relaţia voastră şi-a pierdut strălucirea, stabileşte un city break romantic sau alegeţi o destinaţie frumoasă, departe de ochii lumii. În luna decembrie poate să apară o invitaţie la o  nuntă, iar sfârşitul anului înseamnă că tu şi partenerul tău vă veţi muta împreună sau vă veţi lua un angajament pe termen lung.

Scorpion

În 2016 se multiplică posibilităţile romantice. Această perioadă îţţi va aduce o mulţime de mesaje amuzante, emailuri romantice şi invitaţii de la tot felul de pretendenţi. Dacă eşti singură, în 2016 va fi o adevărată provocare să jonglezi între muncă şi distracţie.

Cunoscând pe cineva care este deja pregătit pentru o nouă relaţie, acest lucr va crea un echilibru mai bun pe măsură ce începi să faci o prioritate din viaţa ta amoroasă. În decembrie, va fi o perioadă plină de petreceri şi distractivă, dar un parteneriat amoros va fi  de-a dreptul magic. O iubire nouă şi puternică va intra în viaţa ta în această lună, dacă eşti singură.

Vrei să afli dacă în 2016 vei avea parte de noroc în dragoste? Ei bine, zodia îţi spune cum să-ţi faci singură norocul, astfel încât să îţi găseşti partenerul potrivit!

Săgetător

Dacă vrei să te asiguri că 2016 va fi un an plin de satisfacţii pe plan sentimental, ai grijă să petreci timp în compania unor oameni care împărtăşesc valori similare şi au aceeaşi perspectivă asupra vieţii.

Chiar dacă nu te afli în lumina reflectoarelor la locul de muncă, să ştii că şi în culise, acolo unde îţi vezi liniştită de sarcinile tale, te aşteaptă o surpriză plăcută. Cineva îţi va atrage atenţia în mod neaşteptat, aşa că fii cu ochii în patru!

Dacă eşti deja într-o relaţie, e bine să ştii că în luna martie ai şansa de a transforma această legătură într-una de durată! Limitează activităţile care îţi consumă timp preţios şi dedică aceste momente partenerului de cuplu. Vei avea numai de câştigat! Dacă nu reuşeşti să scoţi ceva bun din această relaţie, nu-ţi face griji! Ai din nou şansa de a cunoaşte un partener potrivit chiar online, în luna mai. Chiar dacă nu va fi o legătură pe termen lung, nu trebuie să îţi pierzi răbdarea.

Planifică o călătorie după jumătatea lunii iulie şi ai şanse mari ca săgeata lui Cupidon să te lovească din nou.

Capricorn

Ai grijă să îţi planifici cu atenţie activităţile din timpul liber şi propune-ţi să îţi faci prieteni noi anul acesta. Ai şanse mari să-ţi găseşti marea dragoste în luna aprilie, dacă reuşeşti să laşi garda jos pentru o vreme. Cine ştie, poate fi vorba chiar de un fost partener alături de care nu credeai că ai un viitor!

Călătoriile pot aduce potenţiali parteneri în viaţa ta, dacă pleci la drum în luna august. În caz că până la finalul anului nu ţi-ai găsit încă alesul, în luna noiembrie, activităţile de grup favorizează apariţia lui Cupidon în peisaj. Poţi chiar să încerci să mergi la o întâlnire pe nevăzute spre finalul anului. Vei descoperi că poţi avea atât de multe în comun cu un necunoscut apărut din senin în viaţa ta încât rişti să te îndrăgosteşti iremediabil până la finalul lui 2016.

Vărsător

Deşi viaţa socială şi latura financiară vor ocupa primul loc în lista ta de priorităţi în 2016, în vara acestui an se pot concretiza planuri de nuntă! Dacă eşti deja într-o relaţie, partenerul va fi, în sfârşit, dispus să îşi asume acest angajament.

Dacă eşti singură, ai şanse mari să te faci remarcată în rândul bărbaţilor influenţi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, însă, trebuie să faci schimbări în ceea ce priveşte mediul în care îţi petreci timpul liber sau chiar mediul profesional. Începe prin a contacta persoane din cercul de cunoştinţe pe care nu ai apucat să le vezi prea des în ultima vreme.

Peşti

O întâlnire neaşteptată sau o călătorie neplanificată la începutul lui 2016 pot reprezenta preludiul unei noi relaţii.

Dacă ai deja pe cineva în viaţa ta, secretul pentru a transforma această relaţie într-una de durată este să vă detaşaţi de grijile cotidiene chiar de la începutul anului.

Dacă până în vara lui 2016 nu ţi-ai găsit încă un partener potrivit, planetele te încurajează să devii uşor agresivă în căutarea fericirii pe plan sentimental. Aşadar, nu mai sta pe bară, ci implică-te în tot soiul de activităţi care să îţi permită să îţi lărgeşti orizonturile.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 feb