smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Vedetele detin secretul: Cum slabesti spectaculos, la fel ca ele

De în Sport 18 mai 2012
Silueta perfecta este un must-have atunci cand te numeri printre divele de top. Sunt si ele femei, la fel ca oricare dintre noi. Si totusi cum reusesc? Aflam chiar de la ele secretele care fac diferenta. Pune-le in practica si lauda-te cu o silueta de vedeta!

Statutul de persoana publica presupune pe langa numeroasele avantaje si o mare presiune. Presiunea de a arata intotdeauna bine, de a te prezenta impecabil in orice moment al zilei. Iar unele vedete reusesc sa se ridice mereu la nivelul asteptarilor si ne uimesc de fiecare data.

Silueta si conditia fizica impecabila sunt atuul fizic care le transforma in cele mai ravnite femei si totodata cele mai invidiate. Kilogramele in plus sunt o totala necunoscuta pentru ele si lupta asidua pe care o ducem noi pentru a slabi si cate un kilogram pentru ele parca nici nu exista.

Vedetele de la Hollywood au descoperit cum pot sa isi rerdobandeasca silueta in cel mai scurt timp. Nici macar nasterea nu reprezinta o problema pentru ele. Ca orice femeie, iau si ele in greutate pe parcursul celor 9 luni de sarcina, dar apoi reusesc miraculos sa afiseze o silueta zvelta mai ceva ca cea de dinainte de sarcina. Cum reusesc?

Iti dezvaluim trucurile si metodele eficinete la care apeleaza vedetele pentru a fi  mereu in cea mai buna forma

Mariah Carey

Cantareata in varsta de 42 de ani a reusit sa scape ca prin minute de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Aceasta a slabit nici mai mult nici mai putin de 30 de kilograme in doar 6 luni. A fost aspru criticata de presa din cauza greutatii ridicate, dar diva a demonstrat ca nimic nu este imposibil si a reusit sa revina la formele de dinainte.

Pentru ca a nascut prin cezariana, artistei i-a fost interzisa activitatea fizica solicitanta o perioada. Mariah s-a orientat astfel spre exercitiile in piscina care sunt mult mai usoare, dar la fel de eficiente. Diva facea de patru ori pe saptamana cate 45 de minute de aerobic in apa. Aceste exercitii au ajutat-o sa slabeasca astfel fara a-si pune in pericol conditia de sanatate.

Urmeaza-i sfatul. Ia lectii de inot sau profita de mersul la mare sau la strand pentru ca in aceasta vara silueta ta sa starneascainvidia tuturor.

Cameron Diaz

Cand Cameron Diaz paseste pe covorul rosu, camerele de fotografiat sunt atrase ca un magnet de zambetul ei, dar si de silueta pe care o poseda. Actrita se poate lauda cu picioare lungi, o talie subtire si brate de fier. Conditia ei fizica face invidioasa orice femeie. Trasinerul personal al actritei a dezvaluit ca aceasta face exercitii in special pentru brate, pentru ca nimic nu este mai neplacut atunci cand pasesti pe covorul rosu si pielea bratelor sa atarne.

Iata un program de doar 10 minute pe care Cameron il face frecvemt si pe care il poti pune si tu in aplicare pentru a te bucura de brate tonifiate.


Beyonce

Rapiditatea cu care Beyonce a reusit sa scape dekilogramele depuse in timpul sarcinii a fost uimitoare. Artista isi facea prima aparitie publica la nici macar o luna dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Ivy Blue intr-o tinuta mulata, dovada ca nu are nimic de ascuns. Aceasta a dezvaluit ulterior ca a slabit cu ajutorul unui antrenor personal care a avut grija ca artista sa respecte o dieta stricta si urmeaza un program de exercitii fizice intens. Insa aceste masuri nu au fost singurele care au ajutat-o.

Beyonce a dezvaluit pentru publicatia People ca alaptatul a fost o metoda eficienta care a ajuta-o sa piarda in greutate rapid, in special in zona taliei. Abia apoi a urmat programul intens de exercitii fizice de o intensitate progresiva de 3-4 ori pe saptamana.

Lectia pe care orice femeie ar trebui sa o respecte, asemenea lui Beyonce, este sa ia lucrurile incet. Nu trebuie sa disperi si sa te astepti ca greutatea sa dispara prin minune. Corpul tau are propriul ritm si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez se poate lauda cu o silueta care starneste invidia oricarei femeie. Dar pentru a se bucura de o astfel de calitate, diva latino depune si mult efort. Iti doresti un posterior apetisant ca cel al vedetei si picioare perfect tonifiate? Trainerul personal al artistei a dezvaluit ca exercitiile pe care aceasta le face frecvent sunt fandarile si genuflexiunile. Aceste exercitii sunt potrivite pentru a-ti lucra posteriorul si picioarele. Atunci cand faci aceste exercitii poti combina si cu cateva intoarceri pentru a-ti solicita abdomenul. Din pozitia de fandare sau genuflexiune rasuceste torsul in dreapta si in stanga. Vei simti cum muschii abdominali lucreaza intens.

Kate Hudson

Actrita l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil in iulie, anul trecut si deja a revenit la silueta de dinainte de sarcina. Kate Hudson se proclama o impatimita a exercitiilor cardio, in special alergatul si a practicilor yoga si Pilates. Asa ca nu este deloc surprinzatoare reusita ei.

Kate Hudson a declarat pentru US Weekly ca metoda care a ajutat-o sa isi revina dup nastere a fost insa dansul. Aceasta si-a pregatit chiar acasa o sala de dans unde statea cu orele. Dansa cat de mult putea. Pe langa dans, Kate a avut grija si la alimentatia ei. In nutritia ei se regaseau in special proteinele si legumele, iar dupa ora 7 seara nu mai obisnuia sa manance nimic.

Madonna

Este diva muzicii pop de mai bine de trei decade si reuseste cu succes sa se mentina in top. Este obsedata de conditia fizica si nu exista zi sa nu intre in sala de sport pentru o sesiune epuizanta de exercitii. Surprinzator sau nu, Madonna are o slabiciune pentru dans si aceasta este una dintre metodele cele mai eficiente pentru a se mentine in forma. Trainerul personal al artistei este specializata in dans si se asigura ca artista face zilnic o sedinta intensa de dans de cate 60 de minute. Miscarea pe care o necesita dansul este suficienta pentru a pune toti muschii in miscare si, drept dovada felul incredibil in care artista arata, se pare ca este o metoda eficienta.

Jessica Biel

Cand logodnicul tau este nimeni altul decat Justin Timberlake este necesar sa ai mare grija la silueta ta si sa fii in cea mai buna forma fizica. Jessica merge regulat la sala, dar nu pentru a face plictisitoarele exercitii de fitness. Actrita iubeste artele martiale si boxul. O sedinta de box este foarte eficienta, iti solicita tot corpul si iti lucreaza fiecare muschi. Asa ca daca vrei sa slabesti poti cauta o astfel  e metoda distractiva dar la fel de eficienta ca exercitiile traditionale. 

Fergie

Exercitiile fizice pot deveni plictisitoare si odata instalata rutina poate fi dificil sa te mai mobilizezi. Fergie stie asta foarte bine de aceea are grija ca mereu sa faca altceva pentru a se mentine in forma. Cand simte ca s-a plictisit, cantareata alege sa mearga afara si sa urce un deal in locul exercitiilor pe banda pentru a-si lucra picioarele si posteriorul. De asemenea mai obisnuieste sa sara coarda sau sa faca unele exercitii afara, pe iarba.
 
Urmeaza-i si tu exemplul lui Fergie. Profita de venirea verii, de incalzirea temperaturilor si mergi in parc pentru a-ti face programul de exercitii. Invita si cateva prietene. Vei vedea ca va fi mai distractiv si nu te vei mai plicitisi. Impusti in acest mod doi iepuri dintr-un foc. Ai grija sa te mentii in forma si in acelasi timp petreci timpul si cu prietenele.
 

Courtney Cox

Odata cu trecerea timpului pielea isi pierde elasticitatea, dar Courtney Cox stie cum sa ii vina de hac. Actrita in varsta de 47 de ani are grija sa mareasca numarul de exercitii de rezistenta care sa mareasca masa musculara, ceea ce va stimula metabolismul si va ajuta orgasnimul sa arda mai rapid un aport riidcat de calorii, chiar si atunci cand te odihnesti.

Tarinerul personal al actriei a dezvaluit pentru publicatia Shape ca cel mai bun exercitiu este cel cu greutati. Pentru picioare poti merge pe bicicleta sau hiking, iar pentru brate fa cate 10 repetitii cu gantere.

Denise Richards

Actrita si-a castigat popularitatea in filmul "Wild Things" datorita scenei sexy in care iese din piscina intr-un costum de baie minuscul. Desi au trecut mai bine de 10 ani de atunci, silueta lui Denise Richards nu a suferit prea mari modificari desi este mama a doi copii.

Denise urmeaza un program de exercitii numit Bar Method care consta in exercitii eficiente in sculptarea corpului. Cel mai eficient exercitiu este cel in care iti modeleaza talia, tonifica posteriorul si intareste musculatura spatelui.

Iata cum poti face acest exercitiu

 Reese Witherspoon

Sa fii insarcinata este o scuza frecventa pe care femeile o folosesc pentru a se relaxa si a-si permite sa uite de silueta. Nu si Reese Withersoon. Actrita este insarcinata cu cel de-al treilea copil si nu pare sa aiba de gand sa incetineasca ritmul. Reese nu renunta la exercitiile cardio si alearga regulat. Iar aceasta metoda se dovedeste eficienta nu doar pentru a o impiedica luarea in greutate, dar si pentru a face fata stresului pe care sarcina ti-l poate aduce. 

Brooke Burke

Mama a patru copii. Brooke nu are nevoie decat de 15 minute pentru a se asigura ca silueta ei nu are de suferit si kilogramele in plus raman doar o iluzie. De 3-4 ori pe saptamana, aceasta face un program de doar un sfert de ora in care face fandari, abdomene pe minge de fitness. Un alt exercitiu pe care il poti face si tu: Stai dreapta cu picioarele usor departate. Indoaie usor genunchii, pune pumnii sub barbie si coborand incruciseaza picioarele. Impinge apoi in sol si loveste cu piciorul stang in spate. Intinde piciorul bine. Fa cate 15 repetitii pentru fiecare picior.

Leighton Meester

Tanara actrita este foarte atenta la silueta ei. Pe langa exercitiile fizice, aceasta este atenta si la ce mananca. Obisnuieste sa bea in fiecare zi suc de fructe, dupa care face o sedinta de Pilates pentru intarirea musculaturii abdominale. Include si tu in alimentatia ta fructe si legume pentru ca sunt o sursa de energie fara limite si aceasta energie o poti folosi eficient in timpul exercitiilor.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr