Meryl streep 2

Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific la ceremonia...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish anunţă turneul mondial „Hit Me Hard and Soft”

Citeste mai mult»
Kevin Spacey

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care...

Citeste mai mult»
charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»

Sporturi amuzante care te ajuta sa slabesti

De în Sport 17 iun 2011
Atunci cand ne gandim la exercitii, primul lucru care ne vine in minte sunt acele exercitiile dificile si obositoare. Si cum majoritatea dintre noi le considera mult prea plictisitoare, am gasit pentru tine unele dintre cele mai distractive sporturi, care iti mentin entuziasmul la limite maxime si in acelasi timp te ajuta sa dai jos kilogramele in plus.

Alergatul pe banda poate fi plictisitor la un moment dat, asa ca mai bine gaseste-ti un hobby activ, care presupune si intretinere fizica. Este o metoda potrivita care te stimuleaza sa privesti dincolo de pierderea in greutate, si te scoate din rutina si monotonia de a merge la sala.

O cale usoara de a te asigura ca nu te plictisesti este sa iti iei o prietena apropiata, de ce nu si chiar mai multe, si sa mergeti impreuna pentru a transforma rutina in distractie. Si este mult mai eficient, deoarece va puteti ambitiona reciproc pentru un succes sigur. De asemenea, este bine sa ai o atitudine deschisa la cursurile pe care le urmezi, este bine sa cunosti alte persoane, asa exercitiile nu mai par atat de extenuante si enervante, devine ca o joaca cu prietenii.

Squash

Nu este un sport suficient de cunoscut in Romania, dar este o metoda potrivita de a te distra si in acelasi timp de a-ti contura silueta. Adica imbina perfect utilul cu placutul. Iar rezultatele sunt imediate, iti tonifica corpul la nivelul bratelor si a picioarelor, deoarece sunt partile cele mai solicitate. Si pentru ca ritmul este unul energic, esti nevoita sa te misti incontinuu, sa alergi dupa minge, arderea caloriilor este garantata. Doar intr-o ora poti arde pana la 1.200 de calorii si poti elimina pana la 1 litru de lichid (sudoare), deoarece in timpul jocului ritmul inimii creste pana la 80-85% din capacitatea maxima si se mentine intreaga durata a meciului.

La World Class Health Academy de la Grand Mariott gasiti trei terenuri de squash la nivel international.

Dans

Slabeste in ritm de dans si arde pana la 180 de calorii in doar o jumatate de ora. Este o metoda eficienta de a avea mai multa energie, de a te simti mai tanara si de a-ti proteja sanatatea. Opteaza pentru dansurile cu un ritm energic care te tin intr-o permanenta miscare. Mai mult, poti alege un dans pe care il poti face cu partenerul tau, cu un ritm haios, va va distra si cu siguranta, va veti simti mult mai bine dupa.

Puteti lua impreuna cursuri de dans la Magic Club Dance.

Hula Hoop

Este considerat cel mai bun exercitiu care te ajuta sa scapi de kilograme, in special in ceea ce priveste colaceii de pe abdomen. Nu este un exercitiu care necesita o anumita conditie fizica si nu trebuie sa inveti practic ceva. Partea frumoasa este ca poti face acest exercitiu oriunde, asa ca poti poti lua cercul pentru a merge in parc cu prietenele si sa va jucati. In felul acesta va distrati dar va si lucrati corpul, poti arde pana la 1000 de calorii intr-o ora. Doar 20 de minute de jucat sunt de ajuns. Cercurile se gasesc in diferite dimensiuni, din plastic sau otel, iar unele cercuri sunt facute chiar dintr-un material moale pentru a te proteja de un posibil accident. Poti achizitiona un astfel de produs pe site-ul top-shop.ro

Volei

Este sportul care te duce intotdeauna cu gandul la vacanta, la plaja fierbine unde joci o partida de volei cu prietenii. Distractia cu siguranta este garantata. Dar nu este obligatoriu sa fii in vacanta si pe plaja, poti juca volei la sala, sau acum ca este cald poti merge in parc cu cateva prietene. Poate ca nu este la fel de placut ca la mare, dar efectul este acelasi. Un aport ridicat de calorii carse, multa energie si distractie din plin.

Sportivii care practiva volei de performanta ard in jur de 600 de calorii pe ora, cum nu facem asta pentru performanta, o jumatate de ora de joc intens este mai mult decat suficient. Oricum vei fi uimita cat de repede va trece timpul, mai ales pentru ca te simti bine si nu stai cu ochii incontinuu pe ceas, precum faci la sala, cand vrei sa scapi cat mai repede. Acum nu vei mai vrea sa te opresti. Este de ajuns o zi pe saptamana, profita de ziua libera de sambata pentru o distractie pe cinste. Iar luni vei avea bateriile incarcate pentru o noua saptamana de lucru.

Daca vrei sa joci volei in sala, Sala Polivalenta dispune de o sala de volei, care poate fi inchiriata pe ora. 

Wii

Inventia cea mai apreciata la acest moment in materie de jocuri si este o descoperire revolutionara in ceea ce priveste antrenamentele. Aceste jocuri nu tin cont de varsta, asa ca te poti juca cu copiii tai sau chiar cu prietenele tale. Si cum sunt numeroase jocuri pentru care poti opta, fie ca dansezi, canti la chitara sau te joci tenis virtual, distractia este garantata si unde mai pui ca aportul de energie consumat este unul ridicat si suficient pentru a te ajuta chiar sa si arzi caloriile. Mai mult, acum poti gasi chiar jocuri sportive si programe de antrenamente si poti face exercitii virtual.
 

Inot

Inotul iti confera un exercitiu pentru intregul corp si te ajuta sa arzi in jur de 360 de calorii doar in 30 de minute. Mai mult, acest sport este benefic pentru sanatatea ta, in special pentru inima si pentru plamani. Este un sport relaxant si amuzant si nu ai nicidecum grija de a te rani, cum se intampla in majoritatea celorlalte sporturi. Nu uita sa astepti o ora inainte de inot si dupa pentru a manca.

Este o metoda eficienta care iti lucreaza toate grupele de muschi, te ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma in acelasi timp. Poti lua chiar cateva cursuri de aerobic in apa care te ajuta sa iti tonifici musculatura, sa pierzi din greutate si sa te distrezi.

Daca te intereseaza un salon cu bazin de inot poti gasi la  Bery Fitness Spa sau fiindca afara este suficient de cald poti alege un bazin in aer liber sau piscina, Complexul Lia Manoliu dispune de doua bazine, unul acoperit pentru iarna, si unul descoperit, tocmai bun pentru vara.

Tenis

Tenisul nu este doar un sport distractiv, este si un exercitiu eficient care te ajuta si sa scapi de cateva kilograme. Nici nu trebuie sa fii profesionista, defapt chiar cu cat esti nepriceputa cu atat mai bine, pentru ca muncesti mai mult si din greu.

Este un sport care combina viteza, miscarile in lateral si iti lucreaza partea superioara a corpului, per total un antrenament complet. De aceea este si eficient daca vrei sa slabesti, pentru ca te tine in continua miscare. Mai mult, pe masura ce ce te implici in exercitiu, cresti viteza si scazi perioada de odihna, muchii sunt pusi in miscare si arzi calorii, ceea ce te ajuta in final sa dai jos din kilograme.  La tenis trebuie sa fii agila, iar sprinturile si sariturile pe care le vei face te vor ajuta mult si  e vor distra in acelasi timp.

Practicand acest sport intregul tau corp are numai de castigat, deoarece in permanenta alergi dintr-o parte intr-alta a terenului dupa minge si consumi o cantitate mare de energie. Mai mult, pentru ca trebuie sa joci si cu alte persoane este o metoda buna de relationare cu ceilalti si de a va motiva recipro,. de aceea poti profita pentru a merge impreuna cu prietenele si sa va distrati.

Daca vrei sa iei cursuri de tenis, Clubul Sportiv Lia Manoliu dispune de 7 terenuri unde poti merge cu prietenele.

Mersul la cumparaturi

Acum barbatii imi vor sari in cap si vor protesta ca mersul la cumparaturi nu este nicidecum un sport, si daca ar fi, cu siguranta ar fi unul prea costisitor. Da, stiu ca nu este un sport, doamnele vor fi de acord cu mine ca este una dintre cele mai placute activitati.  Dincolo de placere, mersul la cumparaturi poate fi chiar un sport, pentru ca va poate ajuta chiar sa slabiti. Plimbatul prin magazine, admiratul hainelor, cautatul si probatul te solicita si arde caloriile. In plus, atuci cand mergem la cumparaturi uitam si de foame si de sete.

Te sfatuiesc sa iei un pedometru cu tine la urmatoarea sesiune de cumparaturi, iar la final vei fi uimita de numarul de pasi pe care ai putut sa ii faci doar plimbandu-te prin magazine. Cu siguranta daca ar fi trebuit sa mergi atat pe banda de alergat ai fi tras de tine si te-ai fi chinuit, asa ca mersul la cumparaturi este mai eficient decat exercitiile si te ajuta sa slabesti in mod usor, mai ales pentru ca nu esti concentrata asupra actului si nu te gandesti incontinuu sa arzi calorii, cum ai face la sala. Esti relaxata si te simti bine. Asa ca barbatii ar trebui sa inteleaga ca pasiunea noastra pentru shopping nu este doar o obsesie a noastra, are char beneficii sanatoase.

Tag-uri: ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
07 mai