Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Silueta de vara prin trucuri de succes

De în Sport 31 mai 2009
Nu vreau sa fac compromisuri in ceea ce priveste noul costum de baie pentru vara aceasta. Nu vreau nici sa fie mai mare decat ar trebui, nici intreg si nici sa nu fac modificari la el, pentru a reusi sa il port pe un corp nu tocmai perfect. Vreau sa fiu atractia verii pe plaja in acest an.Vreau sa fiu vedeta verii pe plaja chiar daca asta implica un efort substantial din partea mea. Creeaza-ti forme sexy cu secrete... de cariera!

"Mi-am achizitionat cel mai sic costum de baie pentru vara asta. A fost un impuls de moment, generat de culorile vii si de modelul unic pe care nu l-am revazut nicaieri. L-am probat, iar privirea mi-a fost de-a dreptul furata de designul acestui costum spectaculos si de culorile vibrante. Am fost super bucuroasa, dar am ajuns acasa si analizand mai atent cum imi statea, imi venea sa urlu. Imi reprosam continuu ca nu pot purta asa ceva si ma intrebam ce a fost in capul meu cand l-am achizitionat, cand prin toate partile imi ieseau sunculite inestetice" - aceasta este povestea unei femei care se considera "esuata" din punct de vedere fizic. Nu a vrut sa isi faca cunoscuta identitatea, dar mi-a lasat un gust amar atunci cand am auzit-o si cand am vazut-o cat sufera. I-am promis ulterior ca o sa o ajut sa slabeasca, desi nu are probleme foarte mari, cu 5-6 kilograme in minus ar atinge idealul ei de greutate.

Nu este un efort foarte mare, avand in vedere ca alte femei se chinuie sa dea jos 30-40 de kilograme, dar daca ea se vede grasa, este tot ce conteaza. Asadar, am ales cateva femei al caror program este extrem de incarcat, care au eventual un business propriu sau lucreaza la o firma, care au o familie, probabil si bebelusi, si am vrut sa descopar ce fac ele pentru o silueta de vara, gata pentru a fi incadrata intre limitele exigente ale costumelor de baie.

Analia Selis - Victoria sportului asupra timpului


Analia este poate cea mai gingasa cantareata din showbizz-ul autohton. O statura mignona, cu ochi negri si par brunet fac deliciul aparitiei unei femei spectaculoase. Cand o vezi, spui ca nu are nevoie de intretinere corporala, pentru ca este proportionala cu inaltimea si detine o silueta armonioasa.

Insa realitatea este alta, Analia declarand ca este constienta ca odata cu depasirea unui anumit prag de varsta, in cazul ei 30 de ani, trebuie sa acorzi o deosebita atentie corpului si mentalului, adica imaginii tale cu care "prestezi" atat in societate, cat si in propria oglinda interioara: "preocuparea pentru sport si sanatatea a inceput de cand am implinit 30 de ani. Atunci mi-am dat seama ca viata trebuie echilibrata, ca sanatatea mentala si puterea de a canta un concert fara a obosi prea tare sunt lucruri esentiale.  La acea cotitura s-au deschis usi noi pentru mine: am inceput sa merg la sala de fitness, sa alerg, sa fac exercitii, dar mai ales, a aparut in viata mea Power Plate, o inovatie in sport."

Aceasta pare sa fie motivatia pentru care a ales sa faca sport - varsta de 30 de ani, un prag de care ea a simtit ca trebuie sa tina cont - si asa a inceput "turneul" printre diverse sporturi, pana sa ajunga sa faca acest tip de antrenament: initial a experimentat alergatul (in fata caruia si-a dat seama ca nu isi antreneaza absolut tot corpul), apoi a explorat antrenamentul de sala, insa si-a dat seama ca este foarte greu sa fii constant, atunci cand nu detii fraiele timpului si cand ai o multime de contracte si promisiuni de respectat, iar pentru ea cele 2 ore de cel putin 3 ori pe saptamana depasesc limita de timp pe care ar putea sa o dedice acestei activitati.

A descoperit insa un aparat minune care se plia pe toate necesitatile si cerintele ei: "poti sa te antrenezi oricand intr-un timp foarte scurt, ai trainerul personal asigurat acasa, iti poti lucra in 15 minute toata musculatura corporala, poti sa faci si masaje corporale, stretching, care te ajuta la o mai buna circulatie a sangelui, iar rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt. "

Este foarte vizibila tonifierea musculaturii, este mai ferma, dupa 2-3 saptamani cu 2-3 sedinte saptaminale deja rezultatul e vizibil, corpul arata altfel, declara Analia, extrem de multumita de noua descoperire si de eficienta acesteia.

Aparatul nu face minuni, astfel ca si dieta este o parte integranta extrem de importanta in acest proces de slabire si mentinere in forma; "bineinteles ca daca mananci foarte mult, daca nu ai un echilibru alimentar, nu ai cum sa te intretii. Power Plate nu face magie, deci este important sa te tii de antrenament, sa mananci sanatos si fara excese. Eu cred ca cea mai buna dieta este sa mananci de toate, dar controlat, echilibrat. Daca ai cateva kg in plus atunci fereste-te de paine, sucuri, dulciuri si kilogramele se dau jos foarte usor!"

Diana Cotoros: "acord mai multa atentie siluetei, mai ales din cauza costumului de baie"

Diana este o femeie activa defel, este managing partner la PrimeRoad Media si se incapataneaza, in ciuda faptului ca familia s-a inmultit acum ceva timp cu un nou membru, Mara, sa tina steagul sus in privinta carierei, implicandu-se intr-o multime de proiecte, fiecare inedit in felul lui. Acest lucru ii rapeste foarte mult timp, dar nu se da batuta: este inca in razboi cu timpul insa exact atunci cand timpul pare sa castige teren in fata ei, ea ii mai da cate o palma, demonstrandu-i ca poate.

Este adevarat ca si-a facut abonamente la mai multe sali: pentru inot la IDM, iar pentru toate celelalte activitati legate de sala si-a facut un abonament complet la Larkoti, de care insa nu a reusit sa se tina, din lipsa timpului: "nu am cum sa imi mai inventez timp. Incerc sa stau si cu bebelusa, asa ca ma descurc cum pot".

Dar sa nu credeti ca a renuntat pur si simplu la tot ce inseamna dieta si sport, doar pentru ca timpul nu-i permite. Si-a construit propriile arme impotriva kilogramelor in plus, adaptate la activitatitle zilnice pe care le are de facut, ceea ce suna si mai interesant:

- incearca sa faca sport, desi nu ii iese cum si-ar dori; cand iese seara cu fetita ei, Mara, la plimbare in parc, isi ia si rolele.
- in ultimul timp declara ca merge mai mult pe jos.
- incearca sa faca si niste terapii corporale si este mai atenta cu dieta, fiind un lucru mult mai la-ndemana decat timpul pierdut la sala.
- prefera sa manance disociat, iar vara se bucura de multimea de salate de legume cu branza sau cu ton.

Cornelia Popa - "Sunt adepta activitatii fizice, o buna metoda de relaxare"

Face parte din echipa Perspective Group, fiind  Senior HR Consultant si dupa cum spuneam intr-un articol anterior, s-a declarat a fi o impatimita a discutiilor despre mancare si totodata o gurmanda inraita. Am fost curioasa sa vad cum isi mentine silueta in fata atator tentatii si a faptului ca este o pofticioasa. Face sport, nu face? Pofteste numai la produse dietetice oare?

Ei bine, ea declara ca si-a gasit refugiul din acest punct de vedere in sport, dar si in dieta, mai ales in acest sezon torid in care fructele si legumele sunt felul principal la orice masa: "Personal sunt adepta activitatii fizice, pentru mine fiind o buna metoda de relaxare. Recunosc ca ma bucur de venirea caldurii pentru ca acum pot iesi la plimbare cu bicicleta in parc. In afara de aceasta apelez si la salile speciale de fitness. Aici alternez intre sedintele de aerobic si fitness, iar frecventa este de 2-3 ori pe saptamana."  

Intr-o perioada facea jogging, dar mai ales in sezonul estival. Obisnuia sa mearga pe pista de alergare de la Stadionul Lia Manoliu, insa de cand a intrat in renovare s-a reorientat catre sali de sport, dar se regandeste la aceasta metoda imediat ce va avea posibilitatea.

Asadar, din seria  sali de sport ea a optat pentru o sala de fitness din interiorul hotelului Hilton, pentru ca era aproape de serviciu si mergea dimineata, inainte de program, adica pe la ora 8:00 - 9:30, avea acces la masaj, sala de fitness, sauna si piscina. II placea mult, mai ales ca nu era aglomerata, desi era micuta ca dimensiuni. Recent, a optat pentru sala, de data aceasta aproape de casa Bery Fitness Spa: "sunt mai mult adepta exercitiilor fitness si cardio. Cel mai frecvent alerg sau fac exercitii la stepper, combinate si cu exercitiile de intretinere pentru musculatura picioarelor si mai ales abdomen. Pentru relaxare obisnuiesc ca la sfarsitul programului sa stau la sauna. In plus pielea are un aspect mult mai sanatos, are stralucire si este detoxifiata. De departe pentru mine cele mai bune rezultate le au sedintele de aerobic, care au beneficiu de a modela intreg corpul si nu doar anumite parti"

Evident ca sportul trebuie imbinat cu optiuni culinare pe masura asteptarilor pe care le ai de la astfel de activitati, fara o alimentatie corespunzatoare neavand rezultatele scontate: "Pot spune ca incerc sa mentin o dieta echilibrata. Vara ma ajuta mai ales pentru ca incepe sa fie o mai mare diversitate de fructe si legume. Dimineata obisnuiesc sa manac o portie de cerele, un iaurt, la praz apreciez o salata bogdata, o supa sau chiar paste preparate in casa. Un avantaj pentru mine sunt si conditiile de la servicu, care imi permit mie si colegelor mele sa ne luam pauza de pranz si sa ne pregatim mancarea dorita. Incerc sa mananc cat mai multe fructe si sa reduc alimentele de tip fast-food"

Adela Preda: "Nu cred in masuri perfecte"

Adela este PR Executive la Wunderman si este o fire foarte sociabila si saritoare, descurcareata si pasionata de ceea ce face. Mi s-a parut o persoana cu principii inalte, mai ales ca a terminat ca mine, Facultatea de Filosofie, majoritatea discutiilor noastre axandu-se in jurul acestui subiect. Nu am vrut neaparat sa o "dezbrac" de secrete culinare si sportive, dar am fost curioasa sa vad cum reuseste sa-si organizeze timpul, in masura in care sportul face parte, mai mult sau mai putin din viata ei, si ce meniu prefera in acest sezon varatic.

Dieta controlata pentru un nivel satisfacator

Am intrebat-o si pe ea ce face in aceasta vara pentru a avea un corp frumos si pentru ca sezonul estival sa nu o prinda nepregatita. Iata ce mi-a spus: "Vara e o perioada in caldura ne copleseste. De cativa ani, de cand si clima s-a schimbat, o dieta in prag de primavara este un "bine" ce vine de la sine. Imi creste apetitul pentru lichide, fructe si legume proaspete, deshidratarea fiind principalul motiv presupun. Astfel ca "pedala de acceleratie" se apasa singura si vrand-nevrand mananc mai sanatos decat in alte perioade ale anului iar seara, pe racoare, sportul devine o reala placere. Imi place sa ma plimb seara, in parc, dar deseori incerc sa plusez cu un mers rapid sau cu un traseu de jogging. Evident, din cauza unui program de lucru foarte incarcat si lipsa de timp, acest lucru, adica sportul programat, este mai rar. Incerc insa, de cate ori am ocazia, sa ma motivez si sa ma mobilizez."

Ea nu vede silueta perfecta in masurile "ideale" de 90-60-90 si nici nu se considera in competitie cu ceva sau cineva anume, in acest caz costumul de baie sa spunem, pentru a arata bine. Urmareste nivelul la care sa se simta ea bine: "dieta controlata e un scop pe care incerc sa il ating indiferent de sezon si categorii vestimentare. Nu cred in masuri perfecte, nu cred in similitudini si copii, nu cred in oameni trasi la indigo: cred ca fiecare femeie are felul ei de a fi frumoasa si trebuie sa stie cum sa puna in valoare toate aspectele ei fermecatoare".

Asadar, meniul ei pentru vara aceasta se bucura de prezenta multiplelor fructe si legume: "Vara aceasta, ca in fiecare vara, revin cu placere la o dieta bazata de legume si fructe, acompaniate de lactate cum ar fi iaurturile naturale, sana sau chefirul. Sunt racoroase si fac minuni in ceea ce inseamna energizarea spirituala si corporala. Vara aceasta am facut o pasiune pentru brocolli, ciuperci crude si conopida si incerc sa le consum in diferite combinatii, cu piept de pui sau gratar. In rest, nelipsitii 2 litri de apa plata."

Sportul te elibereaza de toata povara de peste zi

"In trecut jucam basket, mergeam la dansuri si alergam in parc mult mai des. Dar asta era pe vremea cand aveam mult mai mult timp si mai putine responsabilitati. Incerc sa imi organizez viata in asa fel incat sa revin la acel stil de viata. Inca mai fac acasa extercitii tae-bo dupa un dvd cu profesor, dar recunosc totusi ca acest tip de sport este mult mai energizant si mai motivant la sala, alaturi de prietenele mele.

Nu e un secret ca nu sunt intr-o conditie fizica de invidiat. Incerc sa fac sport cat de des pot, dimineata, datorita minunatului trafic, in drum spre serviciu, mai merg cateva statii pe jos si trebuie sa recunosc ca asta imi face bine. In rest, de doua ori pe saptamana, seara, pedalez bicicleta mea de apartament, pe care in curand, daca tot a venit vara, o voi inlocui cu rolele sau cu bicicleta de teren.

Bicicleta de apartament este utila mai ales pe timp de iarna. Pedalez aproximativ o ora si asta mi-a intarit tonusul. Am descoperit pe pielea mea ca, atunci cand esti obosit, contrar tuturor asteptarilor, sportul te elibereaza de toata povara de peste zi. Provoaca eliminarea toxinelor si asta ma destreseaza intotdeauna".
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr