cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»

Saturn schimba semnul

Schimbari la toate nivelurile

Astrologia mundana ofera o metodologie excelenta de prognoza, precum si perspectiva intelegerii dinamicii planetelor din sistemul nostru solar, pe perioada data. De aceasta data ma voi referi doar la Marele Cronocrator, adica la Saturn si la trecrea lui prin semnul Scorpion.

Saturn semnifica ordonatorul, organizatorul si comandorul, structura, forma si functiile tocmai pentru a atenua haosul inerent in cadrul unei societati. El este asociat cu institutii care reprezinta sistemul juridic, serviciile publice, precum si limitarea actiunii intr-o comunitate. Saturn impune reguli, proceduri si orientari si de aceea este asociat cu legiuitorul, cu cel care formuleaza si aplica legea si are o mare afinitate cu structuri care au ca obiect aplicarea legii - politia (de aplicare a legii),  inregimentarea si disciplina militara. Atitudinea unei natiuni fata de lege, ordine, tabuuri, practici vechi, vechea garda in politica etc. sunt, de asemenea, asociate cu Saturn.

In alta ordine de idei, Saturn are o influenta mai ales, asupra persoanelor in varsta, reprezinta Tatal, Seful, Autoritatea, in general, reglementeaza rata mortalitatii la nivel national si pune in pericol viata unei comunitatii prin epidemiile declansate, patroneaza agricultorii, fermierii, minele, industria carbunelui si este conectat cu metalele si mineralele, cu funeraliile de stat, cu tristetea si dezamagirea publica – gustul amar si dezamagirea pe care o reprezinta USL pentru foarte multi care si-au pus speranta in schimbare, mai precis, intr-o altfel de schimbare, si din pacate, din 1989 si pana in prezent, am ascultat aceeasi placa a schimbarii dar cu aceleasi maniere, care face sa nu distingi intre ce mi-e PSD, PDL sau USL, repet, din pacate. Saturn mai semnifica si traditiile si istoria, orice forma de autoritate, ordine si stabilitate, decese sau datorii nationale. Mai stim, de asemenea, ca Saturn petrece cam 2 ani si 4 luni in fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului, adica un ciclu de 28,8 ani.
    
Astrologii din vechime nu vedeau separat semnul Balantei de cel al Scorpionului, ci ca pe o prelungire a acestuia si, de aceea, denumirea sa in vechime era de Chelae sau Ghearele Scorpionului. Usor, usor au inceput sa se distinga ca un semn de sine statator, cu caracteristici specifice si este posibil, ca Via Combusta sa fie o reminiscenta a acestei prelungiri.

Scorpionului i-au fost atribuite guvernarea Africii ecuatoriale precum si vantoasele din partea de sud si sud-vest a continentului poate si datorita faptului ca s-a observat ca el rezista marilor furtuni si vanturilor puternice care produc destule nenorociri  si care matura periodic nu doar plajele coastelor africane, ci si Sahara. Cu toate acestea, astrologii au preferat sa-l considere un semn roditor chiar daca in astrologia mundana era considerat o constelatie blestemata, este semnul de nastere a zeului Martis Sidus, Casa lui Marte. Constelatia Scorpionului este situat cam pe acolo pe unde coada si celebrul sau ac fac legea si sunt cunoscute sub numele de Zugos – Jugum, adica Jugul Balantei si de aici ideea ca patroneaza astral zona inghinala si organele sexuale, sexualitatea si potenta.
  
Astrologia mundana, clasica si moderna, ii atribuie lui Saturn domnia asupra regiunilor Iudeii, Mauritaniei, Cataloniei, Norvegiei, Silezia de Vest, Bataviei Superioare, asupra coastei berbere, Marocului, Valenciei si Messinei, Cartaginei, Libiei, Egiptului, Sardiniei si asupra insulelor costiere ale Italiei. Culoarea atribuita siesi este maro inchis spre negru antracit.
   
In Balanta, Saturn este exaltat, iar Casa a 7- a este sub stapanire venusiana, astfel ca influentele saturniene s-au regasit la nivelul acestei case in probleme care au tinut si tin de legislatie, mare parte de natura sociala sau de mediu, de diplomatie, de tratate, justitie si legi - ascensiunea unor partide noi PP – DD cu toate controversele pe care le expune, graba USL de a schimba forma si nu fondul – vezi schimbarea in forta, a Presedintilor celor doua camere sau de a-l debarca pe Traian Basescu, dar si de reprezentativitate si reguli de comportament in ierarhia sociala – conflictul Victor Ponta – Traian Basescu in ce priveste mersul la... Bruxelles, suspendarea Presedintelui si referendumul, declaratiile de orgolii ale lui Crin Antonescu, acuzele de plagiat, dovedite sau tentativ dovedite si acoperite de structuri care ar fi trebuit sa actioneze prompt sau macar sa aiba o pozitie transanta ori de detasare de momentul respectiv, acuzele de frauda electorala de o parte si de alta, la locale sau la referendum, nicio problema, Saturn doar intarzie lucrurile, nu insemna ca vor ramane asa, si relational – am asistat la divorturi neasteptate, ruperi de contracte, retragerea de pe piata romaneasca a unor multinationale, segmentarea unor afaceri – Realitatea sfasiata in doua de Sebastian Ghita care nu a acceptat sa fie demis de catre Elan Schwartzenberg, sau inchiderea lor – vezi povestea OLTCHIM sau ascensiunea eMag, pe intreg parcursul anilor 2010 si 2012.
   
Pe 6 octombrie 2012, ora 00.20, ora Bucurestiului, Saturn va intra in Scorpion semn pe care il va tranzita pana in septembrie 2015. Marsul saturnian prin aceasta casa va semnifica lucruri diferite pentru oameni si categorii sociale la fel de diferite - de la economie si finante la afaceri, cariera si viata personala.

Din punct de vedere economic, masurile de austeritate fortata la care sunt supuse natiunile indatorate, de catre debitorii implicati in exercitiul economico-financiar, sunt evidentiate de influxurile tensiunii dintre Uranus si Pluto, aspect care acopera perioada 2012 – 2015. Aceasta perioada de trei ani va avea un puternic accent de cardinalitate prin actorii astrali implicati - Marte, Jupiter, Uranus si Pluto. Primul lucru care imi vine in minte gandindu-ma la Saturn in Scorpion este ca ratele dobanzilor pot creste, diferit, de la o tara la alta, in functie de sistemul financiar-bancar adoptat. Saturn in tranzit prin Scorpion, semn stapanit de Pluto, si Pluto in tranzit prin Capricorn, semn stapanit de Saturn,  sugereaza o receptie mutuala cu impact major in urmatorul deceniu – o perioada de tranzitii economice semnificative, cel putin schimbarile geopolitice care vor urma vor fi cu adevarat o provocare.

Tranzitului lui Saturn prin Scorpion, semn fix, de apa, va repune pe tapet reminiscentele unor greseli economice nerezolvate in anii 83 – 85, ultima oara cand Saturn a fost in Scorpion, perioada care pentru noi, cel putin, ca romani a fost o perioada de neagra austeritate, dominata de lipsuri si interdictii. Cu Saturn in Scorpion, atmosfera economica, din octombrie 2012 pana in septembrie 2015, va fi una nebuloasa, uneori incerta, datorita circumstantelor economice care ii va bloca pentru unii, in timp ce altii vor incearca sa-si protejeze avutul.
   
In astrologia mundana, plasarea lui Saturn in Scorpion este considerata malefica deoarece stapanii semnului, Marte si Pluto, accentueaza rata criminalitatii, decesul unor personalitati, luptele pentru putere si iminenta unor conflicte care pot degenera in razboi. Ptolemeu spunea despre maleficitatea semnului ca: stelele din gheare actioneaza asemenea lui Jupiter si lui Mercur; cea din mijloc asemeni lui Saturn dar care uneori poate actiona si ca Marte.


Atmosfera sociala poate avea accente sumbre prin latura intunecata a lui Saturn in Scorpion in timp ce lupta pentru recuperare si stabilitate economica poate fi frustranta mai ales pentru cei care primesc aspecte proaste de la Saturn. Impactul social si geopolitic al crizei economice care a inceput in ultimul deceniu al anilor 2000 va fi in mod clar negativ in acesti ani pana pe la mijlocul anilor 2024 - 2025.

Nu luati in gluma lectia saturniana!

Saturn incurajeaza dorinta de posesiune dar si pierderile si ne invata sa fim parcimoniosi, retinuti si prudenti, subliniez, cu accent pe sectorul financiar si economic avand in vedere coruptia la scara larga care a afectat si va afecta multe vieti, comunitati si cariere.
        
Pe masura ce Saturn se apropie de intrarea in semnul Scorpionului, tensiunile in randul populatiei vor fi tot mai evidente, la fel starile de irascibilitate acompaniate de pierderea locului de munca, a oportunitatilor si a resurselor, pe fonul unui cadru generic pus in scena de patratul dintre Pluto si Uranus, in perioada 2012 – 2017. Cu toate acestea, chiar daca atmosfera sociala va fi una mai tensionata, starea de spirit a oamenilor va deveni mai realista si mai obiectiva.

Trecerea lui Saturn in Scorpion va fi acompaniata de un trigon in semne de apa intre Uranus, 6 grade 17, Berbec, decanul lui Marte, duadul Gemenilor – Marte conjunct cu Nodul Nord din Scorpion, 29 grade 08, decanul lui Neptun, duadul Balantei si respectiv 28 grade 12, decanul lui Neptun, duadul Balantei si Ascendentul momentului, Leu, 4 grade 19, decanul Soarelui, duadul Fecioarei. Pentru cei care au bine sustinut acest aspect in tema natala poate fi vorba despre  punerea in practica a unor proiecte care asteptau de ceva vreme. Influenta lui Saturn se regaseste in ezitarea de a pune pe pcioare proiectele in cauza din prutenta, din nevoia de a-si pastra anumite atuuri si de a mai trece odata in revista coordonatele proiectului. Aceasta mai poate sugera o analiza de strucutra a problemelor economice actuale, dar si faptul ca unele economii iti revin foarte greu de pe urma pierderilor suferite dar cert, isi revin, si cu problemele interne inerente. De asemenea, trigonul de apa este deosebit de favorabil pentru atingere progresului spiritual prin autodisciplina si capacitatea de a avea perspectiva de a fi invatat din greselile Trecutului ca sa configureze Viitorul cultural, economic si geopolitic, pe termen lung

Mai exista insa si o cruce cosmica, intre conjunctia Neptun-Chiron, 00 grade 42 Pesti, decanul lui Neptun, duadul Pestilor, respectiv 4 grade 05 Pesti, decanul lui Neptun, duadul Berbecului, ambele retrograde – Luna Neagra, 2 grade 38 Gemeni, decanul lui Mercur, duadul Gemenilor – Venus, 3 grade 04 Fecioara, decanul lui Mercur, duadul Balantei si Marte conjunct cu Nodul Nord din Scorpion, 29 grade 08, decanul lui Neptun, duadul Balantei si respectiv 28 grade 12, decanul lui Neptun, duadul Balantei care poate sugera scindarea societatii din cauza coruptiei, demagogiei, ideologiilor de fatada si lipsa de bun simt a unor politicieni. Se va manifesta extrem de transant nevoia oamenilor de a se detasa de toate acestea caci natura emotionala a Scorpionului este rafinata de detasarea lui Saturn si va face sa simtim latura emotionala si, de ce nu, penetranta a combinatiei.          

Venirea lui Saturn in Scorpion arata ca mare parte din evenimente, se vor petrece noaptea, dramatismul acestora fiind subliniat de Marte, celalalt coregent al Scorpionului. Si spun noapte gandindu-ma la faptul ca Scorpionul iubeste intunericul iar Saturn prefera raceala si solitudinea noptii. Oare cum era in Romania, acum 29 de ani, va mai amintiti de 1982 - 1983? Invatam din nou la lumanare si la lampa de gaz, alimentele erau pe cartela, spunem ca sunt bani si nu avem ce sa facem cu ei, iar acum nu sunt bani dar piata abunda de de toate!
         
Din punct de vedere psihologic, se asteapta ca atmosfera sociala sa fie una rece, detasata emotional, cu tendinta ca gruparile sa functioneze elitist,  fara alinte si fara asocieri. Degradarea nivelului de trai si a stilului de viata ne poate pune in fata unor situatii fara precedent – legea strazii in unele cartiere – sa ne amintim doar de tanarul de 16 ani injunghiat mortal in cartierul Ferentari. Ei bine, aceasta disociere sociala, cu Saturn in Scorpion, poate duce la o crestere infractionalitatii direct proportional cu elementul ei agravant – omorul.
         
Cu o luna inainte ca Saturn sa treaca in Scorpion, pe 1 septembrie, au schimbat axa semnelor si Nodurile Lunare care au trecut pe segmentul Taur – Scorpion si unde vor sta pana la mijlocul lui februarie 2014.   Asta inseamna ca perioada 1 septembrie 2012 -  februarie 2014 va consolida si ea rolul lui Saturn in Scorpion.
         
Aceasta accentuare a elementelor primare si vibrationale fixe va face ca perioada sa fie una in care preocuparea generala sa fie axata pe problemele financiare grave, mai precis pe economia subterana, si va scoate la lumina ramificatiile si personajele care au participat la jeful national – de la companii la natiuni, cu ajutorul pietelor bursiere si a bancilor.

Cred ca a venit momentul sa ne asteptam la anchete serioase care sa stabileasca adevaratele cauze ale crizei economice mondiale care a distrus cateva generatii. Tranzitul lui Saturn impreuna cu Nodul Nord in Scorpion, vor pune sub lupa fiecare detaliu al motivelor care au cauzat segregarea economica. Vor exista tentative de stopare sau macar de incetinire care, din fericire, vor avea efecte inverse celui scontat si cei vinovati vor plati. Pe urma, Saturn in Scorpion devine nerabdator. Va cere mult de la fiecare si de la toti, in general. Iar cererea va fi atat de intensa incat poate fi coplesitoare pentru cei care nu sunt pregatiti sa-l infrunte.

Saturn in Scorpion este secretos. Cand este ranit, poate fi neiertator, nu ii place sa fie tratat incorect. Asa ca unii vor incerca sa obtina ceea ce doresc prin viclenie, minciuna si sperjur si astfel vor trezi resentimente, invidie, dorinta de a poseda cu orice pret si vor simti calcaiul lui Saturn incovoindui-i, incat vor avea nevoie de un adevarat exercitiu de perspicacitate, ca sa iasa cu fata curata din incurcaturile in care singuri au intrat.

Saturn in Scorpion pune capat temerilor nejustificate si respinge emotiile fara temei. Teama pe care au resimtit-o unii dintre noi, va fi compensata prin afirmarea in alte domenii. Daca le este teama ca nu se vor achita de sarcinile primite nu trebuie decat sa analizeze motivatia care sta in spatele acestor temeri, sa se elibereze de ele si sa rupa cercul vicios al neimplinirii si esecului prin auto-vindecare. Saturn in Scorpion pastreaza aceste motivatii ascunse profund, undeva in subconstient, majoritatea fiind de natura afectiva sau emotionala, iar prin constientizarea lor se vor usura si vor deschide un nou capitol in viata lor.

Saturn in Scorpion poate fi, pentru cei care nu au stiut sa administreze corect ceea ce au primit, un adevarat calau care ii va urmari si in gaura de sarpe. Cei care vor prelua acesta gestionare vor trebui sa fie suficient de responsabili pentru a administra bunurile tuturor, trebuie sa invete sa fie calmi, eficienti si meticulosi. Neimplicarea emotionala le va fi de un real folos.
         
Din punct de vedere fizic, Saturn in Scorpion va accentua problemele de sanatate care tin de spectrul renal - vezica urinara si rinichi, ginecologic – probleme ovariene si de spermatogeneza, prostata, boala pelvina s.a., colon si rect, peritonite si ocluzii intestinale.

Cu Saturn in Scorpion, vointa este una puternica si concentrata ceea ce poate amplifica incapatanarea, tenacitatea si, uneori, inflexibilitate in urmarirea obiectivelor, cautarea si gasirea supapelor de canalizare a fortei si a puterii care sa se bazeaza pe un viguros segment afectiv si emotional totusi, da dovada de fermitate atuci cand isi doresre ceva. De aceea unele lectii de viata vor fi greu de digerat, greu de controlat si pot induce un comportament obsesiv la un moment dat. Materia prima cu care lucreaza Saturn se gaseste in nucleu originar al problemelor si tot de aici va rezulta si energia transformatoare.

Confruntarea cu potentiale pericole ne vor invata cum sa gestionam intensitatea raspunsului. Unii vom experimenta aceasta intensitate in interior prin trairea unor jocuri din umbra in care vom descoperi  manipularea, tradarea, abuzul, gelozia, razbunarea si rautatea. Vom explora aproximativ toate fatetele invatarii trecand prin toate nivelurile de suportabilitate si reactivitate, ne vom confrunta cu temerile n oastre cele mai profunde, ca in final sa realizam ca puterea de a depasi aceste obstacole se gaseste tot in noi si trecand prin procesul de moarte si renastere, sa ne ridicam din nou si din nou. Calatoriile in lumea noastra interioara ne va purta prin teritorii nebanuite ca sa ne transforme intr-un ghid intelept pentru ceilaltii.

Nativii care il au in tema natala pe Saturn in Scorpion se vor confrunta cu multe lectii de viata prin care vor cunoaste durerea si suferinta ca sa invate ce inseamna stapanirea de sine si autocontrolul - Saturn- stapanirea si controlul naturii lor interioare, a intempestivitatii dorintelor mai ales cand ele sunt extrem de puternice - Scorpion. Aceasta durere va fi o purificare a temperamentului nostru afectiv si emotional. Daca persistam in atitudinea rigida si in incapatanare – este lectia la care ne supune Saturn,  aceasta poate duce la cristalizari in organism cum ar fi artrita, calculi biliari si arterioscleroza. Cei care au darul de a fi abili, secretosi si adesea, retrasi, in functie de aspectele pe care le face Saturn, pot deveni razbunatori, distructivi, nemilosi si gelosi pentru ca Saturn ii va bloca mai mereu, in actiunile lor.  Lupele pentru putere vor fi sustinute sau blocate in conformitate, de asemenea, cu aspectele pe care le face Saturn.

In cazul in care aspectele se fac cu Saturn in Casa a 4-a, a 8-a sau a 12-a, case de apa, cu Luna sau Venus in Scorpion, in aspecte tensionate cu Marte sau Pluto sau cu Pluto peste Luna, Mercur, Venus sau Marte, vorbim despre blocaje sexuale si ele se refera la viata intima. Sa nu uitam totusi ca Saturn este un maestru al deghizarilor si ca sa compenseze aceste neajunsuri se va manifesta printr-o prezenta sexi care sa pregateasca terenul si sa duca la relaxare.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 9

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

VasPod (29.01.2013, 19:09)
Socant mesajul acesta, sint oarecum in mixerul cosmic, acum si urmatorii ani trebuie sa se stie clar o definitie, am cam avut ultimii ani putina agitatie, (putina este modest spus), in realitate toate se transforma si deja acum le simt, cu ceva timp in urma venau aceste transformari ceva mai lent, acum (astazi 2013) parca s-ar grabii si nu ar mai avea liniste, doresc schimbarea, pina si aceste mici evenimente nu mai au liniste, cit despre mine ca fiinta umana le simt pe toate intr-un mod ciudat. Deci totusi a existat un PAS catre urmatoarea etapa de evolutie (dupa 21.12.2012). Au toate aceste evenimente si ceva de a face cu datele mele sau in general le simt toti la fel ? (22.11.1967) acum 28 de ani eram plini de un GOL, n uaveam nimic si nici imagini de viitor, eram un adolescent cu un gind de speranta dar cum urma sa o colorez nu stiam fiindca imi lipseau culorile vietii, totul era negru, saracie, mizerie, oarecum si foamete, dictatura ne rodea mintile si totusi atunci, acum 28 de ani cind intilneam pentru prima oara Saturn in Scorpion, nu posedam nimic din ce cunosc astazi iar daca as avea de ales intre ce am acum si ce NU aveam atunci, cred ca tot acei ani de atunci i-as alege, erau simpli si lipsiti de frica, teama cu toate ca nu aveau culoare, sufletul se afla intr-o creatie continua sprea a da lumina viselor si asa reuseam multi sa trecem de acei ani de neuitat in sensul negativ... Frumoase au fost si clipele in care eram cu parintii mei si multi dintre aceia care astazi nu-i mai am alaturi de mine...
Răspunde-i
David Florica (06.12.2012, 14:01)
Trebuie sa tin minte data de astazi,scumpa doamna! Cat de mult ma bucur ca v-am descoperit blogul.Nu stiti cate nopti am petrecut in fata micului ecran ca sa va urmaresc emisiunea.Va pup !
Răspunde-i
maria victoria (01.12.2012, 12:48)
stimata doamna gabriela,santeti un fenomen,si va inteleg din toate punctele de vedere,mi-am dorit de primadata de cand ati aparut la tv.sa va cunosc personal,dar situatia financiara nu-mi permite si nici sanatatea ,va simt de parca am mai fost undeva in alta perioada de parca va cunosc de demult,urmaresc noaptea emisiunile din cand in cand si ma simt foarte bine vazind ca bunul dumnezeu va dat aceste darur si bucura ca le puteti folosi cu toate ca e foarte greu,eu simt,nu-i asa usor sa stii sa stapinest daruri dat de sus,ori cum va doresc multa rabdare sanatate si mult spor,eu sant nascuta in alta tara la aproape 7 ani am avut parte de o mare minune prin care am fost anuntata ca voi ajunge in aceasta tara minunata,mi-ar place sa scriu o carte prin tot ce am trecut si cu voia domnului voi mai trece,acum locuiesc in bacau,miar place daca vreodata aveti trecere sa va invit la noi din toata inima,cu respect si nuse stie niciodata poate dorinta mea de a va cunoste personal se va inplini,mult,mult succes m.v
Răspunde-i
Minerva (09.10.2012, 22:14)
Intra pe blogul meu si este o adresa de mail acolo. Scrie-mi!
Răspunde-i
maricica toma (09.10.2012, 14:23)
fff buna prezentare! absolut interesant! cum va pot contacta?
Răspunde-i
Ana (08.10.2012, 19:53)
Se pun 3 lumanari aprinse in cel mai inalt loc din casa, pe o farfurie cu zahar, si se pun 3 dorinte. De la Sf Rafael, de la SF Mihail si de la Sf Gavril. O dorinta pt afaceri, o dorinta de dragoste si una imposibila. A 3a zi dupa efectuarea ritualului, se publica vraja pe un blog, multumind celor 3 sfinti, asteptand sa vedeti ce se intampla. Multumesc Sf Rafael, multumesc Sf Mihail, multumesc Sf Gabriel. Amin!
Răspunde-i
Karmella (07.10.2012, 10:07)
Super articol!!!Ca intotdeauna ma surprindeti prin capacitatea extraordinara de cunoastere si maniera de exprimare pe care o aveti in asa fel incit tot omul sa inteleaga ceea ce pentru unii este mai greu si anume traducerea termenilor astologici intr-o lectura usor de inteles pentru majoritatea dintre noi. Nu ma pricep prea bine la interpretari insa fiind un nativ nascut in 20nov.1962ma cam tem de ce o sa mi se intample mai ales ca am si simtul autocritic bine dezvoltat si imi fac fel de fel de scenarii cum va fi viata mea in urmat.doi ani.dar cu Dumnezeu inainte.Inca odata felicitari.asi dori totusi sa va conactez daca nu va suparati.va multumasc!
Răspunde-i
Aura Kluth (05.10.2012, 21:38)
Superb D-na Minerva, nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt cand va citesc, pentru mine sunteti The first Lady of World- citesc nenumarati astrologi dar nu am descoperit nici unul atat de complet, fin si nuantat ca Dvs. Fiind un Scorpion plin de curiozitate si dorinta de cunoastere va astept mereu cu nerabdare.
Salutari din vest,
A Kluth
Răspunde-i
Amalia Pascaru (02.10.2012, 01:00)
Foarte buna prezentarea.Felicitari pentru articol . Astept cu nerabdare urmatorul!!!Toate cele bune si inca o data felicitari pentru articol.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din www.astrologiecuminerva.blogspot.com; www.cal
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 apr