smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

De la o Luna Noua la alta!

24 – 26 maiMercur intra in Gemeni;  face patrat Neptun; este conjunct cu Nodul Sud.

Trei dintr-o lovitura! Cu planeta comunicarii in domiciliu,  mentalul acestor nativi devine mai maleabil, mai plastic, asemenea unui atlet care face echilibristica la mare inaltime fara centura de siguranta, ceea ce ii poate face sa confundate realitatea cu fictiunea, in cine sa creada si ce sa creada. Acest lucru se datoreaza tensiunii dintre Mercur si Neptun, un tranzit, care le poate suprastimula imaginatia! Folositi-va intuitia si bunul simt pentru a evita declaratiile sau punctele de vedere contradictorii. Totodata, apropierea lui Mercur de Nodul Sud poate face sa spuneti mai multe decat ganditi si de aici problemele. Este un moment potrivit pentru a arunca plasa in larg, sa explorati modalitati diferite de gandire, sa purtati conversatii interesante; sa decoperiti articole surpriza in revistele preferate; sa marcati site-urile favorite. In schimb daca vreti sa luati decizii importante atunci v-as sfatui sa mai asteptati cateva zile, tocmai pentru a evita ceea ce am amintit mai sus: confuzia dintre realitate si fictiune. Mercur va fi in Gemeni pana pe 7 iunie.

28 mai Soarele este in sextil cu Uranus si in inconjunctie cu Pluto.

Patratul in perspectiva, care ii va lega pe Uranus si Pluto, ambii grei fiind in tranzit, care se va produce din iunie si va dura pana aproape la mijlocul lunii iulie 2013, va conecta toate planetele personale, inclusiv Luminariile, cu acest aspect tensionat, cu impact nestiut in viata fiecaruia in urmatoarele saptamani si luni. In timp ce Soarele in Gemeni este entuziasmat de dinamismul lui Uranus din Berbec, inconjunctia cu  Pluto devine nelinistitoare. Pluto cere o revizuire a ideilor nativilor Gemeni, le cere sa nu se mai lege de niciun punct de vedere conservator, sa nu isi faca planuri pentru nu vor putea schimba cursul eveniementelor orice ar face, ci sa accepte lucrurile de facto, mai ales ca circumstantele o vor impune. Le cere sa fie flexibili, originali, sa accepte ca lucrurile sunt in permanenta miscare, sa nu se agate de Trecut si nici de vreo umbra stanjenitoare.

30 mai: patratul Mercur - Marte.

Acest patrat este pur si simplu unul argumentativ! Mercur in Gemeni este plin de idei - chiar dintre cele mai extraordinare , doar ca acestea nu sunt neaparat si practice; Marte in Fecioara este un cal de povara, care acorda o atentie deosebita eficientei. Un dezacord intre aceste doua principii poate incinge atmosfera pana la dialog fara sens. Unora li se va parea ca ideile Gemenilor sunt nerealiste, in timp cele ale Fecioarelor vor fi considerate lipsite de imaginatie.  Solutia este de negociere si gasire a unui numitor comun. In niciun caz sa nu se discute astazi vreun tratat de asociere! Se cere analiza in detaliu!

1 – 3 iunie: conjunctie Mercur –Venus; trigon Mercur – Saturn.

Sunteti gata sa faceti planuri? Acum este momentul  ideal, asa ca profitati cat puteti de aceasta  pereche de aspecte armonioase. Comunicativului Mercur i se alatura sociabila Venus - vor fi zile care vor straluci prin intalniri si conversatii placute iar oamenii, ca sunt din cei simpli, politicenii sau de afaceri vor gasi agreabil sa se deconecteze de la stresul din ultimele zile. Repet, profitati de acest moment pentru a gasi solutii la dificultatile din ultima vreme. Si fiti atenti ca oportunitatea unor negocieri apare din umbra unei banale conversatii.

4 iunie: eclipsa de luna in Sagetator.

Eclipsa are loc pe un Careu in T mediat de Neptun aflat deja in miscare retrograda, un tranzit, care pune accentul pe puterea convingerii si pe imaginatie. Daca va este clar ceea ce va doriti, folositi acest moment pentru a lasa sa iasa la suprafata sentimentele si gandurile voastre cele mai intime. Logica insa nu va va ajuta prea mult acum si nici nu va sfatuiesc sa duceti munca de lamurire legata de planurile voastre. Daca aveti alte obiective decat pana acuma, gasiti si noi cai sa va atingeti scopurile.  Daca ceva va capteaza atentia inseamna ca ati gasit firul Ariadnei in Labirintul Cunoasterii ceea ce v-ar putea conduce spre rezultate interesante, chiar profitabile. Este un moment extraordinar pentru a explora si a trece intr-o noua dimensiune, superioara, a Cunoasterii.

4 iunie: Neptun intra in miscare retrograda.

Tot in aceasta noapte, Neptun va intra in miscare retrograda, dupa o perioada de stationare de 45 de zile, din Pesti, adica din domiciliu. Face acest lucru odata pe an pentru cateva luni. In fiecare dintre aceste retrogradari, veti fi uimiti, suprinsi chiar, de importanta pe care o veti acorda dezvoltarii unei anumite practici spirituale. Lumea nevazuta - nu numai imaginatia, visele si idealurile, dar si planul pentru ceea ce construiti mental si considerati spairitual si in care ati investit energie are acum putere extraordinara. Acordati o atentie sporita gandurilor voastre. Va ajuta sau va trag in jos? Desi poate are sa vi se para ilogic, veti dori sa meditati in liniste la obiectivele voastre, veti simti nevoia imperioasa de a va regasi pe voi insiva dar mai ales veti simti nevoia comuniunii cu Universul Divin. Perioadele de retrograde va poarta intotdeauna spre teritoriile prin care ati mai calatorit deja. Dar poate s-a pierdut calea. Pana in 10 noiembrie cand Neptun va reveni in mers normal, veti avea timp sa vedeti unde ati gresit si sa reconstituiti Drumul. Ciclul retrogradarii neptuniene se incheie in ianuarie 2013.

07 iunie: Mercur intra in Rac.

Bucurati-va de aceste prime zile ale intrarii planetei comunicarii in semnul sinonim cu intelectualitatea si cultivarea! Conversatiile sunt infuzate cu puterea sentimentelor  si de dorinta de a ne exprima compasiunea si dragostea. Multitudinea de preocupari si de activitati la care ne-a supus Mercur prin volubilii Gemeni, cere acum un moment de respiro si avem, in sfarsit, posibilitatea sa incetinim ritmul. Profitati acum, deoarece peste cateva zile Mercur va ajunge focarul unui Careu in T mediind intre Uranus - Pluton si cand comunicarea va ameninta sa devina din ce in ce mai inflacarata.

07 iunie: Soarele se contreaza cu Marte.

Tot astazi, Soarele in Gemeni, curios peste poate, este mai superficial, mai locvace, mai enervant si vrea sa le stie pe toate. Marte din Fecioara  investeste in  tot felul de planuri de imbunatatire a eficientei pe care o doreste la cote maxime. Si gata conflictul! Aspectul arata ca desi lucram ca sa accedem la un nivel superior de cunoastere nu actionam asa cum ar trebui. Cel mai bun lucru este sa fim atenti la comportamentul nostru. Daca aveti ceva de spus, alegeti-va nu doar cuvintele, ci si momentul pentru ca cei din jur stau cu munitia pregatita, gata sa traga cu prima ocazie. Sunt vremuri tulburi si multi dintre noi nu sunt acolo unde ar trebui sa fie, asa ca evitati discutiile in contradictoriu.

11 iunie: Jupiter intra in Gemeni.

Este o veste buna, deoarece Jupiter are nevoie de 12 ani ca sa revina intr-un semn. Marele Benefic se muta de pe Casa banilor munciti si a proprietatilor, intr-o casa a explorarii optiunilor si a comunicarii, in special. Accentul se va pune in urmatorii 12 ani pe comunicarea activa. In Casa comunicarii, Jupiter influenteaza deciziile personale si nu doar atat. Jupiter este unul dintre semnificatorii economici importanti alaturi de Saturn, deci influenteaza mediul economic si social direct si implicit va influenta si stilul nostru de viata. Pe parcursul anului trecut, multi dintre noi s-au confruntat cu situatii financiare deosebite, cu pierderi mai ales si cu atentie sporita la bugetul propriu pentru a supravietui. Acum vom cauta idei care pot atenua din avalansa marilor modificari in mai bine.

11 iunie: Mercur este in patrat cu Uranus si in opozitie cu Pluto.

Unul dintre aspectele puternice ale lui 2012 este patratul dintre Uranus si Pluton, care se va forma grad pe grad pe 24 iunie. Pe parcursul lui 2012 pana pe la jumatate lui 2013 tranzitul tuturor planetelor personale care vor intra in aspect cu acest patrat ne vor orienta spre nevoia de a ne revizui radical viata sau cel putin sa adoptam o atitudine flexibila vis-a-vis de cei din jurul nostru. Mercur este un mesager, iar faptul ca va media in calitate de focar Careul in T cu Uranus versus Pluto, ne va provoca sa ne deschidem spre idei noi si sa ne schimbam modul de a comunica, de a asculta si de a be planifica viata.

13 iunie: Soarele in trigon Saturn.

Cu acest aspect veti avea parte de intelegere si progres. Soarele din Gemeni se va alia cu Saturn din Balanta ca sa faca mai suportabil momentul. Acum suntem mai receptivi si nu ne vom lasa chiar atat de usor intimidati de ceilalti. Constienti de calitatile noastre, vom aborda lucrurile si evenimentele cu chibzuinta si sunt slabe sanse sa fim dominati de altii. Saturn este stationar si se pregateste sa revina in mers normal la sfarsitul lunii, asa ca va fi nevoie sa cantarim cu atentie responsabilitatile pe care le avem in aceasta saptamana daca vrem sa sa ne atingem scopurile. Nu actionati copilareste. 

19 iunie: Luna Noua in Gemeni.

O imensa sursa de informatii sunt disponibile acum; sunt acolo Luna Noua, Jupiter, Venus, Nodul Sud.

                                     Dar despre aceasta vom vorbi peste o...luna!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 6

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Minerva (31.05.2012, 21:13)
Dna Adriana va fi bine!!
Răspunde-i
Minerva (31.05.2012, 21:10)
Deci, ma gasiti pe blogul meu www.astrologiecuminerva.blogspot.com. Acolo sunt si alte date de contact.
Răspunde-i
zaharia gabriela (30.05.2012, 15:00)
buna ziua,,doamna Minerva,va rog din suflet cum pot da de dumneavoastra???am intrat pe profilul, am sunat la nr de tel de acolo si m-a injurat o persoana spunandu-mi ca s-a saturat sa primeasca atatea tel de peste tot,am trimis si mail la [email protected] si mi-au trimis inapoi niste cifre numere deci nu ma pricep.ajutati-ma sa d-au de d voastra,,,,totul contra cost nu degeaba dar cum sa va gasesc????la tv nu va prind,,,
Răspunde-i
adriana spirote (30.05.2012, 06:29)
Pe 12 iunie am o licitatie de arta ,sper sa nu ma faca praf astralul,9 06 1955 Sinaia ora 14,5' sa-mi dati o adresa de mail vreau sa va cer niste date sa va trimit lucrarea promisa ,sa aveti multa sanatate!
Răspunde-i
Minerva (29.05.2012, 17:26)
Din pacate acestea sunt aspectele, dar stai linistita, in 10 zile Jupiter va intra in semnul tau si atunci s-ar putea sa se schimbe multe. Dar nu uita totul tine de ce ai tu in tema astrala.
Răspunde-i
caltoi (26.05.2012, 20:06)
pai io sunt gemeni, vad ca in luna cand io trebuie sa fiu avantajata acum sunt de fapt complicata!nasoala luna!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr