nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Cum actioneaza patratul dintre Uranus si Pluto la nivel interior

Ultima oara cand Uranus si Pluto si-au unit fortele, in deceniul saizeci, a fost o legatura extreme de puternica care a adus un deceniu de schimbari radicale. Si patratul din prezent cu numarul neobisnuit de mare de refaceri si desfaceri a aspectului in sine, nu mai putin de sapte, promite reiterarea unui alt deceniu saizeci si la fel de agitat. Deci, in prezent, inteaga omenire se afla ca intr-o oala de gatit sub presiune, care atunci cand ajunge la punctual de firbere degaja presiunea acumulata, zgomotos.

Abordarea arhetipala a astrologiei vede planetele ca fiind exponentele calitatilor semnelor pe care le stapanesc sau guverneaza, iar asa numitul alfabet de semne, case si planete este privit ca o expresie a celor douasprezece arhetipuri fundamentale. Astfel Uranus, este purtatorul calitatilor Varsatorului, semn fix de aer, dupa cum Pluto este purtatorul calitatilor Scorpionului, semn fix de apa,  prin casele si semnele pe care le tranziteaza.

In prezent, caracterele apei plutoniene se regasesc in Capricorn, semn cardinal, de pamant iar Uranus reprezinta amestecul de aer si foc din Berbec si el semn cardinal, dar de foc.

Richard Tarnas, in cartea sa Cosmos si Psyche sprijina abordarea arhetipala a astrologiei si include in lista de manifestari a energiilor combinate ale lui Uranus si Pluto, urmatoarele - eruptia vulcanica de impulsuri revolutionare si de emancipare, care duc la o amplificare a tulburarilor sociale si politice, o accelerare intensa a ritmului de schimbare,  a intensificat fermentul cultural,  a radicalizat miscarile politice si ideologiile, amenintare nucleara  si  dezlantuirea fortelor elementare ale naturii.

Si ia sa privim ce s-a intamplat in 2011; pai, au izbucnit razboaiele si revolutiile in lumea araba, tulburarile sociale din intreaga lume s-au acutizat rabufnind in greve spontane si proteste de strada, catastrofa nucleara de la Fukushima, o serie de cutremure devastatoare, eruptii vulcanice fara precedent, tornade si seceta. Aceste manifestari din lumea exterioara se regasesc in problemele care au aparut in viata privata dar si in contradictiile si framantarile din noi insine. Avand in vedere corespondenta simbiotica dintre macrocosmos si microcosmos pe care se bazeaza astrologia, putem face o paralela intre problemele personale, evenimentele exterioare si circumstantele in care se produc acestea pentru a intelege ce se intampla de fapt.

Individul uman este un complex sistem energetic in care organismul functioneaza ca o interfata. Corpul fizic (pamant in astrologie) este cel mai dens si ocupa acelasi spatiu in care sunt si emotiile (apa) si mentalul (aer). Ca toate sunt interconectate, vedem din trairile noastre, un amestec de sentimente, emotii si afecte, in minte este un amalgam de sentimente contradictorii, in timp ce actiunile fizice si emotiile pot afecta perioade indelungate si chiar ireversibil.

Psihologii pot vedea aceste modele energetice fixate in corpul emotional si care s-au format conditionat - disciplina, restrictii s.a. Unele urme sunt atat de adanci incat neeliberandu-se s-au depozitat in noi si indica pozitiile de blocaj emotional prin relevarea a ceea ce numim trauma. Cine are in tema astrala un Pluto dominant, un accent deosebit de Scorpion sau pe Casa a 8-a sau, in mod similar, un Uranus puternic, un accent de Varsator sau pe Casa a 11-a, modele energetice corespunzatoare sunt profunde si indica intransigenta si inflexibilitate mentala. Ei bine, tranzitul lui Uranus si a lui Pluto va declansa aceste modele.

Cand Uranus este intr-un semn de foc si cardinal pe deasupra, cum este in prezent in Berbec, este previzibil ca presiunea uraniana sa se resimta la nivelul convingerilor profunde si ar putea incita la actiune extrema, sa ne gandim numai la violenta din scolile romanesti de anul acesta, la votul urii de la locale sau la erezia USL care, pur si simplu, pare ca actioneaza din instinct si nu programatic!

Atunci cand Pluto este intr-un semn de  pamant, cardinal, cum este in prezent in Capricorn, emotiile adanc inradacinate pot hipersensibiliza vis-a-vis de valori ca securitatea financiara, siguranta locului de munca si a statutului social, astfel incat, impresia ca toate acestea sunt in pericol poate conduce la masuri disperate si uneori chiar la sinucidere.

Ceea ce este depozitat in noi, la impactul cu influxurile lui Uranus si a lui Pluto, pot induce incapatanare si impotrivire la schimbare si sa tinem cu dintii de stare de fapt prestabilita dar asta numai pana la preluarea schimbarii care va aduce noi circumstante, de multe ori radicale.  Este ca si cum ni s-a tras covorul de sub picioare si am fost catapultati pe un nou curs al evenimentelor in niciun caz cele pe care le-am planificat.

Eu cred ca aceasta este o oportunitate ca sa lasam in urma trecutul si sa accedem un nou Inceput. De multe ori insa nu se intampla asa. Lucrurile, obiceiurile, amintirile, emotiile sunt atat de puternic ancorate in noi incat atunci cand ajungem in pozitia de a reconstrui ceea ce s-a distrus vom recrea un mecanism nou dar pe o structura veche si familiara. Si ne trezim ca repetam aceeasi greseala. De exemplu, opozitia Uranus-Pluto din timpul revolutiei franceze a dus la decapitarea lui Ludovic al XVI-lea si prabusirea vechiului regime politic, un punct de plecare extrem de radical. Cu toate acestea, aceiasi revolutionari care au adus schimbarea au renuntat treptat la idealurile democratice care au inspirat revolutia si i-au adus coroana de imparat lui Napoleon! Nu vi se pare ca seamana foarte mult cu ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimii 22 de ani dupa caderea regimului comunist si a lui Ceausescu? Uranus era in Capricorn, semn cardinal, de pamant si in care nu se simtea bine deloc, Pluto era in domiciliu deci se lafaia in fieful sau iar sextilul dintre ei era un aspect separant. Adica ne pregatea pentru ceea ce este astazi!

In general, putem defini trei etape ale tranzitului acestui patrat Uranus-Pluto:

a) exploatarea, reprimarea si negarea
b) explozia, catharsisul si distrugerea
c) libertatea, reconstructia si... fie transformarea sau repetarea

As spune ca, in prezent, in vara lui  2012, am adus in scena  stadiul B si asistam la Primul Act. Presiunea constanta a format o punte intre Uranus si Pluto care si-au intensificat influxurile si cardinalitatea, actiunea incearca sa isi asume libera exprimare si de creatie. Cu toate acestea, suprimarea stabilitatii creaza tensiuni de pe urma frictiunilor dintre nou si vechi, iar presiunea acumulata este acum la punctul de debuseu. La fel ca presiunea exercitata, de jos in sus, in scoarta terestra care provoaca cutremure si eruptii vulcanice, se intampla cu emotiile noastre care nu mai pot fi reprimate iar eruptia lor aduce la suprafata rani vechi, amintiri, traume din trecut;  aceasta este a doua faza a catharsisului.

Cred ca, in prezent, relatii sunt macinate de izbucniri violente, alimentate de presiunea exterioara, iese la suprafata ranchiuna reprimata, furia, frica si ura si cam tot ce a foat negat. Tranzitul Uranus-Pluto poate aduce la suprafata chestiuni emotionale refulate inca din copilarie. Eruptia acestora este distructiva pe moment, dar pe termen lung ea poate aduce vindecarea, incarcatura emotionala acumulata de-a lungul timpului este transformata in energie care curge liber. Totodata insa pot aparea stari nevrotice si psihoze de pe urma pierderii unor persoane dragi, cu a caror disparitie nu ne putem impaca.

George al III-lea al Angliei a fost un rege sever, care si-a reprimat pulsiunile, sentimentele si emotiile, asa cum o cerea eticheta; a avut crize de nebunie, aparent inexplicabile, in perioada 1788 – 1789. Sa fie o coincidenta ca aceste crize s-au produs pe opozitia Uranus - Pluto, care a insotit revolutia franceza. Eu spun ca nu, ci ca influxurile celor doua transpersonale au fost debuseul cu functie catarctica care a dus la eliberarea tensiunilor interioare, atat de necesara pentru libidoul sau puternic suprimat.

Si in zilele noastre s-au produs asemenea evenimente. Conjunctia Uranus-Pluto din deceniul sase, a adus in prim plan admiratoarele care urlau pana la lesin la vederea idolului lor; aceste reactii erau rezultanta educatiei rigide si a mentalitatii din anii 50 care le-a marcat adolescenta.

In prezent, puteti sa va uitati la tensiunile create de cascada de evenimente de pe scena politica care a scindat Romania in doua, la patima cu care se disputa convingerile, la reactiile violente cu care ne confruntam. Tensiunea este aproape palpabila. Apoi, valul de incendii forestiere fara precedent, furtunile si seceta, manifestari ale unui Uranus in cardinalul Berbec, semn de foc. Corespunzator in lumea noastra interioara, putem trai acut senzatia de prea-plin, de apasare, de parjolit, presiunea de la locul de munca sau alte tensiuni nedorite din viata personala.

Mintea, deja hiperstimulata de incarcarea masiva de informatii - in special online - pe care trebuie sa prelucram in fiecare zi, poate claca si ne poate arunca in afara drumului. Ce este de facut? Renuntati la nevoia de a sti totul, daca vreti sa aveti controlul vietilor voastre.

Atat Uranus cat si Pluto sunt titani - forte cosmice a caror putere zdrobeste si ignora vointa noastra firava. Tot ce putem face este sa fim constienti si flexibila, asteptarile noastre sa nu ne sperie, ci sa fim gata sa reactionam in ton cu ceea ce se petrece. Practic, avem nevoie de incredere in noi si in viitor. Pe de alta parte, felul in care resimtim efectele patratului Uranus - Pluto, depinde de casele din tema noastra astrala pe care le tranziteaza. La nivelul acestora vom experimenta dorinta intensa pentru schimbare.

Daca aspectul se formeaza deasupra orizontului ascendent-descendent (casele 7-10), vom fi mult mai afectati de dramele publice - lupta politica, decizii juridice in coada de peste, degringolada financiara, tendinta scenei politice de a-si subordona justitia, batalia pentru schimbare mai ales atunci cand nu se stie cat este de benefica aceasta schimbare, decat atunci cand s-ar forma sub linia orizontului.

Actiunile de protest politic vor fi asemeni magmei vulcanice, se intensifica, se calmeaza si erup pe neasteptate implicand la un moment dat nu doar scena politica ci si lupta pentru a preveni distrugerea mediului inconjurator sau amenintarile schimbarilor climatice. Prabusirea bancilor, lipsa comenzilor si inchiderea intreprinderelor vor afecta siguranta zilei de maine prin pierderea locului de munca, presiunea bancilor in a-si recupera banii si imposibilitatea platii acestor datorii care poate avea consecinte dramatice pentru omul de rand.

Daca aspectul se formeaza sub orizont, Casele 1-6, presiunea se va resimti la nivelul vietii private care va impune, in perspectiva, schimbari radicale. Acestea ar putea include – boli nestiute isi arata coltii, abandonul familiei, decesul neasteptat al unor persoane dragi sau ruperea unor relatii care pana mai ieri erau foarte sigure.

Cea mai grea lovitura careia trebuie sa i se faca fata este pierderea plasei de siguranta care proteja domeniile majore ale vietii, reprezentate intr-o harta astrala de casele angulare (1, 4, 7 si 10). Acestea vizeaza, experienta personala, casa si viata de familie, casatoria sau parteneriatul de afaceri, cariera si, implicit, imaginea publica. Daca tranzitul uraniano - plutonian se face printr-una din ele, schimbarea va fi dramatica si provocatoare. Si aici l-as aminti nu doar pe Traian Basescu ci si pe ceilalti doi - Victor Ponta si Crin Antonescu. De asemenea, planetele natale implicate sau atinse de aspectul Uranus - Pluton vor pune, sugera locul unde si cum sa ne astepta la schimbari majore.

Una din cele mai frecvente drame cu care m-am intalnit a fost ruperea relatiilor, desfacerea unui mariaj considera solid si foarte bine sudat. Venus natala este in Casa a 10-a si atinsa de patratul Uranus-Pluto care este format intre Casele 1 si a 4-a, case angulare. Sotul sau sotia au fost de acord sa plece la munca in strainatate pentru ca aici nu se mai descurcau. Partenerul/partenera ar fi urma sa ii urmeze in scurt timp, cu copiii. Surpriza a fost ca atunci cand se pregateau de plecare sa afle ca sotia/sotul are o alta relatie. Normal ca celalalt partener nu mai vrea sa plece pentru ca s-a speriat, cum sa plece cu copiii intr-un loc pe care nu il cunoaste si in conditiile in care partenera/partenerul au pe altcineva. Luna in Rac indica dependenta emotionala si afectiva de familie si o relatie stransa cu copiii, ei bine, aceasta relatie cu copiii ar trebui sa fie colacul de salvare, dar acuma exista riscul sa-si piarda nu doar partenerul, ci si copiii (Uranus in opozitie cu Venus). La asta se adauga sentimentul acut de abandonare a acestora intr-un loc strain, fara familia pe care o stiau si fara casa lor (criza se manifesta la nivelul Casei a 4-a). Pe de alta parte, gelozia pe cel sau cea care i-a luat locul (patratul lui Pluto cui Venus) si gestul partenerului de a-l sau a o inlocui rapid, zdruncina serios increderea in sine (Casa 1 – crisa personala).

Afla ca acest partener a cumparat o locuinta in strainatate, unde sa locuiasca cu copiii, dar fara sa renunte la relatia adulterina. Confruntarea cu partenerul infidel este amanata luni de zile, poate chiar ani, in acelasi timp insa ignorand faptul ca nu mai sunt un cuplu normal, totul cu scopul de a pastra chipurile familia unita si de a da o aparenta sociala familiei. Isi suprima sentimentele ostile fata de partener, face gestul de bravura si ii lasa pe copii la partenerul infidel si isi trateaza durerea apucandu-se de fumat sau de...consumat alcool.(prima faza a tranzitului Uranus - Pluto de care am amintit in materialul de ieri). Ajunsi in aceasta faza realizeaza ca este din ce in ce mai greu sa-si controleze sentimentele reprimate. Isi aminteste ca in nenumarate randuri si-a acuzat sotia/sotul de lucruri neadevarate, cu accese de gelozie pe care nu le putea controla si urmeaza socul. Este speriat/a de ceea ce-si aminteste si nu-i vine sa creada ca a fost capabil/a de asa ceva, partenerul inselat s-a vazut mereu ca o fiinta rationala, civilizata, toleranta si cinstita, dar abia acum a descoperit monstrul care era ascuns in adancul fiintei sale (Casa 1, casa identitatii, a EU-lui, a perceptiei propriei imagini despre sine).

In aceasta stare ajung, de regula, la mine. Am avut cazuri in care ne vedeam si la 2 zile si vorbeam zilnic la telefon in tentativa de a-i ajuta sa se inteleaga mai bine pe sine (Pluto in Casa 1) chiar daca teama ca-si va pierde copiii si partenera/ul ii tortura inca. Trec saptamani, poate luni, pana isi fac curaj si decid ca au suferit destul si este cazul sa-si vada fiecare de drumul sau. Vor sa puna capat unei situatii care nu are iesire (Uranus - Pluto i-a adus la limita) si ajung sa divorteze, sa puna capat suferintei, cu toata durerea de moment, decat o suferinta la nesfarsit. Probabil insa ca finalul, cu adevarat nu va veni pentru ei decat in 2015, atunci cand patratul Uranus - Pluto va incepe sa se desfaca.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 18

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Teodora (14.09.2012, 11:14)
Buna ziua
Sotul meu a plecat de acasa de o saptamana iar pentru mine este un adevarat soc , va rog din toata inima sa imi spuneti daca vom mai fii impreuna . De ce sa ma prind ca sa ma salvez ?? datele mele sunt 19 octombrie 1977 ora 6,40 dimineata Fetesti.
V a multumesc
Răspunde-i
lenuta (10.09.2012, 08:44)
Draga Minerva,
Urmaresc cu interes articolele tale, eu sunt nascuta pe 7.05.1963 ora 8 dimineata in Botosani, cum sunt influientata sub aceasta combinatie astrala? Multumesc!
Răspunde-i
Teodora (30.08.2012, 11:21)
Foarte interesant ! Parca cunosc povestea . Viata mea este un calvar , simt ca totul se prabuseste !
Doamna Minerva imi puteti spune daca ceea ce va urma in viata mea este pozitiv ? Ma pot pinde de vreo speranta ? Sunt nascuta pe 19.10.1977 ora 6.40 dimineata , Fetesti iar sotul pe 10.11.1078 Bucuresti ora de nastere este tot dimineata .Ne-am casatorit pe 05.03.2003 Bucuresti.
Răspunde-i
Monica (25.08.2012, 20:46)
Buna ziua, doamna Minerva, Va admir mult. Mi-ar fi placut sa spuneti despre zodia leu ceva in legatura cu acest tranzit. Eu sunt nascuta pe 19.08.1973 la Bascov, Pitesti;ora nasterii nu o stiu.Acum sunt in mijlocul unor evenimente neplacute pt mine si nu stiu in ce directie sa o iau. Imi puteti spune ceva despre mine? Va multumesc din suflet!
Răspunde-i
MIHAELA STAN (24.08.2012, 15:58)
FOARTE AMPLU SI INTERESANT ARTICOL ,CA DE OBICEI.POATE ASA MAI REUSIM SA ATENUAM UNELE TENSIUNI SI NEINTELEGERI.TOT ESTE O CALE CATRE MAI BINE. DATA NASTERII 26 10 1976 ORA 04 40 BUCURESTI ,DORESC SA STIU CARE ZONE SUNT AFECTATE DE ACESTE ASECTE ASTRALE.VA MULTUMESC TARE MULT!
Răspunde-i
Roxana.D. (24.08.2012, 02:16)
Stimata doamna Minerva, citesc cu mare interes toate articolele Dvs. Sunt o mare cana a Dvs si ori de câte ori am ocazia va citesc sau urm?resc la emisiunile la care sunte?i invitata. Am si eu o mare rugaminte la Dvs. De aproape un an trec printr-o problema sufleteasca. Mentionez ca sunt n?scut? pe 17 ian. 1969 intre orele 4-30 si 6.00 dimineata. Ceea ce Imi permit sa va rog , este sa-mi da?i un r?spuns in ceea ce prive?te problema mea: exista ?anse de izbanda sau pot sa-mi iau adio de la rezolvarea ei? Cu mult stima si o deosebita admiratie pt. Dvs., cu drag Roxana. S?n?tate mult?!
Răspunde-i
sandra (23.08.2012, 10:02)
am citit si sunt uimita, indurerata, dar cu speranta ca va trece. sunt nascuta pe 29.04.58 aprox. ora 9.30 din 2006 pana in 2010 ne am chinuit, acum e fiecare la casa lui.Eu singura.Viitor:cu speranta de sanatate
Răspunde-i
ANGELA PARCALABU (19.08.2012, 21:58)
m-am infiorat de ceea ce am citit!aceste zvarcoliri sa se produca pana in 2015?daca ne gandim la scena politica si economia romaneasca ne ia cu frig...
Răspunde-i
ANCA LOREDANA GEAMBASU (14.08.2012, 10:25)
Sunt fecioara, 18.09.1982. ora 5 dimineata si simt aceasta perioada foarte zbuciumata. Sigur ca tine de multe aspecte dar sigur si patratul dintre Uranus si Pluto are ceva de spus.
Răspunde-i
M L (14.08.2012, 08:44)
Impresionant! Imi place foarte mult cum sunt descrise aceste influxuri astrale. Eu, fecioara nascuta in 22.09.1972 ora 5 in Cluj Napoca in ce fel voi fi atinsa de aceste evenimente astrale?
Răspunde-i
Cornelia (12.08.2012, 18:53)
Buna ziua,draga Minerva.In primul rind trebuie sa-ti spun ca pe vremuri nu pierdeam nici o emisiune in care apareai.Pacat ca s-au pierdut.Acum citesc toate informatiile pe care ni le dai aici.si m-am gindit ca poate o sa ai tipm si pentru mine sa-mi raspunzi.Sint nascuta in 16 Aprilie 1950,in Bucuresti intre orele 1300-15.00,deci dupa cum vezi sint in amurg si plutesc de la o zi la alta fara prea multe motivatii.Sint vaduva iar fiica sotului meu pe care am crescut-0 de la 3 ani este plecata cu familia in alta tara.Nu prea mai are timp de mine.Am parintii care sint tare batrini si imi fac griji mari ca daca ii pierd si pe ei ramin ca frunza in vint.Ce spun astrele pentru mine si ai mei.Te rog frumos sa-mi spui si iti multumesc anticipat
Răspunde-i
ADRIANA MIHAELA BRATULESCU (11.08.2012, 14:02)
Buna ziua , doamna Minerva. Va admir mult activitatea si as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate: sotul meu nascut in Constanta, la data de 15 martie 1969 intre orele 8,30 si 9,30 are sanse in noua cariera in care incearca sa se afirme, si anume cea de fotograf? Din cate cunosc eu ( foarte putin din numerologie, astrologie ) pare ca da, dar astept parerea unui specialist in domeniu. Cu mii de multumiri anticipate, va pup dulce si va urez multa sanatate !
Răspunde-i
Alexia (10.08.2012, 22:11)
Mul?umesc draga Minerva. Macar profesional, ca personal....
Răspunde-i
kore kore (10.08.2012, 19:13)
interesant articol doamna Minerva, eu sunt nascuta pe 29.08.1968, ora 0 si cateva minute (deci intre 28 si 29 ), in Iasi , judetul Iasi..... rugamintea mea e sa-mi spuneti daca se poate cat de tare o sa afecteze aceste influxuri astrale viata mea . Multumesc tare mult
Răspunde-i
cris t (10.08.2012, 08:45)
ffoarte interesante informatiile date.
mi ar ifi placut ca pentru fiecare zodie sa dezvoltati putin aceste influente
eu sunt nascuta pe 27 decembrie, botosani,in intervalul orar 6-8 dimineata
cum ma influenteaza aceasta combinatie astrala
va multumesc.
Răspunde-i
Minerva (09.08.2012, 18:28)
Dragele mele, asupra tuturor au impact aceste influxuri astrale. Pentru tine Alexia ca Berbec cu...Berbec, atentie la Uranus ca este in tranzit in semnul natal, conjunct cu Soarele! Impulsivitate, decizii extreme, predispozitie spre accidente...deci ai grija, cu atat mai mult cu cat Uranus mai sta in semnul tau inca 5 ani! Foarte bine sustinuta Casa partneriala si vezi de ce promovare ai parte, este posibil sa se produca in urmatoarele 3 saptamani.
Răspunde-i
Alexia (09.08.2012, 14:35)
Draga Minerva, sunt nascuta pe 27.03.1979, la ora 6 dimineata la Resita, judetul Caras-Severin. Vor avea vreo influenta asupra mea aceste evanimente astrale?
Răspunde-i
A N (08.08.2012, 22:36)
Woau cate informatii.
Le-am citi cu sufletul la gura ca pe un roman.
Super explicate toate intamplarile.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr