Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Neptun aduce magia trezirii constiintei de sine

Eclipsa de Soare in Gemeni

Eclipsa de Soare, din noaptea de 21 mai 2012, are loc in Gemeni, la  00.21, la ora 01.52, ora Bucurestiului, da startul la suita de eclipse din acest an. Ea va fi urmata, peste doua saptamani - 4 iunie,  de o Eclipsa de Luna care se va produce in Sagetator, la 14 gr 14, ora 13.03, ora Bucurestiului, in Ciclul Saros purtand numarul S 128.

Un fapt interesant de retinut, este ca eclipsele se produc cam odata la cinci luni si jumatate, atunci cand Soarele se apropie foarte mult de unul din Nodurile Lunare.

Actuala eclipsa este una inelara, deoarece Luna fiind prea departe pentru a acoperi umbra Pamantului, lasa ca un inel subtire de lumina solara - inelul, sa fie vizibil in jurul partii intunecate a Lunii. Dupa cum bine stim, eclipsa de Soare se petrece atunci cand este Luna Noua, iar eclipsa de Luna atunci cand se produce fenomenul de Luna Plina.

Trebuie sa mai stiti ca fiecare ciclu de eclipse apartine unei serii Saros. Exista o serie de eclipse solare dupa cum exista si o serie de eclipse lunare. Fiecare serie Saros are o secventa proprie de numerotare. O eclipsa de luna nu poate face parte dintr-o serie de eclipse solare si nici o eclipsa de Soare dintr-o serie de eclipse lunare. Fiecare serie Saros are un inceput si un sfarsit. Sa luam un exemplu, Ciclul de eclipse de soare Saros 136. Detaliile de baza ale acestei eclipse sunt: inceputul seriei - 14 iunie 1360 si ultima din serie care va avea loc pe 30 iulie 2622. Seria va dura 1262 ani (aproximativ 12 secole). Ciclul Saros 136 va expune 72 de eclipsele solare. Din cele 72 de eclipse in serie, 44 vor fi eclipse totale. Durata aproximativa, in timp intre doua eclipse succesive apartinand aceleiasi familii este de 18 de ani, 11 zile si 8 ore. Ciclul Saros 136 apartine familiei Nord. Un Ciclu Saros are un numar de 19 familii pentru Nodul Nord si 19 familii pentru Nodul Sud. Cam atat cu detaliile tehnice.

Revenind, sa reamintim ca astrologic, Gemenii reprezinta arhetipul fluturelui care munceste spre a-si asigura subzidenta, arhetipul modern fiind cel al studentului care lucreaza ca sa/si plateasca studiile si nu numai. Acest semn extrem de logic si intelectual este conectat permanent cu informatia, schimbul si stocarea acestora fiind unul din atributele de baza ale semnului.  Daca ar fi sa sintetizam caracteristica de baza a eclipsei din 20 mai, am putea spune ca scapara scanteii din creuzetul in care mintea si energia mentala se contopesc si ca intotdeauna cand atinge punctul maxim, revin idei vechi, sub o alta forma si cu un potential turbionar destul de mare, mult mai aproapiat insa de materializare.

 Exlipsa are loc in conjunctie cu steaua fixa Alcyone din nebuloasa Pleiadelor, cluster stelar cunoscut si sub numele de Cele 7 surori, fiicele lui Atlas si ale nimfei Pleione - Alcyone, Maya, Asterope, Merope, Electra, Taygeta si Celaeno si este situat pe umarul Taurului din constelatia cu acelasi nume. Ezoteric, Pleiadele sunt o sursa mare de magie si intelepciune, dar, de asemenea, mundan insa ele au si o reputatie rea fiind acuzate ca sunt rautacioase si au o latura turbulenta - cutremurele sunt legate de aceasta latura a lor, dar si pentru ca ele au adus ploile care au produs inundatiile catastrofale ce au dus la pieriea omenirii in vremuri imemorile.

O alta legenda asociaza Pleiadele cu jalea, lacrimile pe care le-au varsat cele 7 si suferinta provocata de moartea fratelui lor. Aceeasi legenda ne spune ca iubeau vinul pentru ca acesta le starnea latura catarctica si puteau visa in voie. In vremurile moderne, au fost asociate cu drogurile, in special cu cele de tip extasy. Caracteristicile pozitive ale Pleiadelor vorbesc insa despre fertilitate, despre o agricultura si un septel bogat, despre pajisti verzi.

Aspectul cel mai interesant dintre conjunctia Soare - Luna este patratul cu Neptun. Stim ca influenta lui Neptun poate fi uneori inaltatoare, de sfintenie si de purificare, alteori otravitoare, diseminanta, de dilutie  si agresiva in functie de tema astrala si de vibratiile energetice ale fiecaruia.

Ezoteric, Neptun, in momentul eclipsei, este conjunct cu steaua regala Fomalhaut (face parte dintre cele patru stele regale care i-au fascinat pe astrologii parsi, alaturi de Aldebaran, Regulus si Antares), pozitie care si ea sugereaza ideea de sfant si pacatos, in acelasi timp.

Cu Fomalhaut, Neptun da forma subtila gandului, putere de gandire si de autoanalza,  capacitatea de analiza, excelenta capacitate de deductie si sinteza care sa aduca dusmani nestiuti, conexati cu fie cu secrete care tin de lumea afacerilor, fie secrete din spatele Guvernarii. In schimb, eclipsa este conjuncta cu asteroidul Egeria, zeita romana a primaverii, si a gratiei, care aduce vindecare, intelepciune divina si pentru femei, nastere buna, paredra zeitei elene Hebe, fiica lui Zeus si a Herei.

Hmmm...un fundal acvatic adecvat, matricea lichidului amniotic primordial in care se gasesc de toate. Clar, eclipsa are un extraordinar potential hidroterapic, in sensul ca poate duce la o curatare profunda a sufletului, poate, in sfarsit, scoate acele pete de care credeam ca nu vom reusi sa scapam toata viata, acei demoni interiori ai fricii pe care de multe ori nu stim de ce exista sau de ce ies la iveala exact atunci cand nu trebuie. Totul catalizat de Fomalhaut si Egeria, conjunctia Soare - Luna si suita de stele fixe ale momentului.

Sunt convinsa ca trigonul Venus - Saturn este cel care favorizeaza vindecarea si care vor reusi sa placheze la propriu tendintele neptuniene de disipare, de imprastiere si de confuzie. Venus se afla in partea cea mai aglomerata a firmamentului, majoritatea stelelor aflate acolo fiind purtatoare de noroc si de curaj – Phact, Capella din constelatia Vizitiului, El Nath din coarnele Taurului, dar mai ales Alnilam din Centura Orion, stea despre care Robson spunea ca poate tensiona relatia de dragoste din cauza afacerilor, dar poate provoca scandaluri legate de moralitate la nivel inalt.

In schimb, Bernadette Brady, specialista in stele fixe, acorda acesteia, la nivel mundan, caracteristici excelente in ceea ca priveste negocierile si medierea in varii conflicte si o mare capacitate de a intelege latura creativa a legaturii dintre idee si diverse grupuri sau grupari, exponenti ai acesteia. Tot ca latura pozitiva sa il luam pe Saturn, conjunct cu Spica, stea fixa care vorbeste despre popularitate si castig. Fie vorba intre noi, cred ca in aceasta vara sunt favorizate afacerile de o anvergura neasteptata si ofertele avantajoase cu care nu ne vom mai intalni prea curand.

Totusi, o umbra asupra momentului o arunca jetul de apa venusian peste conjunctia Mercur - Jupiter - Sedna peste steaua fixa Capulus din constelatia Perseu, cel care, in mitologia elena, a secerat capul Gorgonei. Jupiter este intr-un  orb destul de strans cu Medusa-Algol din Taur. Daca Sedna este o zeitate acvatica care il irita pe Jupiter/Zeus am putea sa ne asteptam la... inundatii?! Eh, as zice ca poate fi vorba mai de graba, de o mare de lacrimi de pe urma unor emotii rascolite, lacrimi care servesc la o... descarcare nervoasa. He he si uite-l si pe Mercur care tine fraiele nervilor nostri! Dar este si o descarcare emotiva pentru ca o inima ranita este deschisa empatic si am putea pune asta pe seama Pleiadelor.

Luna in patrat cu Neptun ne poate face incredibil de sensibile si de compatimitoare, chiar daca uneori nu vedem ca subiectul vizat nu este cel care credem noi pentru ca aspectul poate ascunde vicii nebanuite si un martiraj nelalocul sau, dat mai de graba de impresie, de senzatie decat de realitate. Deoarece aspectul este flancat pe de o parte de trigonul Venus - Saturn (bun simt) si pe de alta, de energicul trigon dintre Pluto si Marte, cred, mai de graba, intr-o calitate rascumparatoare a acestuia decat intr-una otravitoare si inselatoare.

Totusi Lunei, conjunctia cu Egeria ii relava latura vindicativa si miraculoasa, deoarece Egeria este asociata cu Apa Sfanta, care are proprietati tamaduitoare.

Legenda spune ca nimfa Egeria ar fi fost consiliera si profeta regelui roman Numa Pompiliu de care era indragostita si impreuna au scris douasprezece carti oraculare. Atunci cand a murit Numa, Egeria a fost atat de indurerata incat, din mila, Artemis - Diana a transformat-o intr-un izvor curativ. Numa a fost inmormantat impreuna cu scrierilor lor sacre. 500 de ani mai tarziu, ploile au indepartat pamantul de pe mormant si scrierile au fost redescoperit. Din pacate, romanii au decis ca scrierile sacre contravineau practicilor religioase, asa ca le-au ars.

Este interesanta tema neptuniene despre inselaciune si intelepciunea oculta ingropata adanc si care este purificata prin dualitatea apa-otrava. De asemenea, elementul apa intruchipat de lacrimi. Eclipsa solara deschide inimile, aduce empatie, compasiune si eventual, rascumpararea. Sa fie vorba despre o imensa tragedie colectiva care sa polarizeze solidaritatea umana intr-un act caritabil mondial? De ce nu, daca ne gandim ca emapatia colectiva este capabila sa topeasca si cele mai inghetate inimi.

Neptun, Fomalhaut, eclipsa si plansul Pleiadelor arata, cu siguranta, umanitatii ca vindecarea poate succede crizei, in timp ce energia curge ca un torent, peste tot, in jurul nostru. Cum Neptun a jalonat deja drumul stelelor mistice din Varsator si Pegas, sunt convinsa ca vom asista la mariajul mult asteptat dintre stiinta si spiritualitate. Multe dintre aceste stele aduc calitati psihanalitice si psihoterapice, calitati psihice deosebite, incat unii astrologi le-au reunit deja sub un titlu generic, cel de Stele Profetice. Semnul Pesti este pe primul loc, aici aflandu-se nu mai putin de 15 asemenea stele.

Astfel planeta constientizarii mistice, Neptun, trece prin partea cea mai incarcata de magie ancestrala, un spatiu mirific care trebuie sa insemne ceva pentru colective. Cu alte cuvinte, zic eu, Neptun va aduce magia trezirii constiintei de sine si va da putere gandului.

                             Incercati sa traiti aceste momente, nu le ignorati!
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 23

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

zaharia gabriela (27.05.2012, 14:07)
Buna ziua,doamna Minerva,,va urmaresc de foarte mult timp si va admir la fel de mult.Sunt din podu turcului Bacau (nascuta la 04-09-1978 ora exacta nu o stiu ci doar intre 05:00 si 07:00 dimineata) de mult as vrea sa intru in direct cu dumneavoastra.Dar am vazut ca la tv nu ne puteti acorda mai mult de 3 minute.Am intrat pe profilul d-voastra si am gasit niste tarife si nr telefoane.Cum sa procedez?Telefoanele sunt pt programari in audienta s-au pt interpretari? (scuze nu le am cu calculatorul).simt ca ceva nu-i in regula cu sanatatea si as vrea sa mai d-au nastere unui copil.astept cu nerabdare sa ne auzim sa ma linistiti si pe mine asa cum a-ti facut-o cu atatea persoane.sanatate multa doamna
Răspunde-i
Minerva (25.05.2012, 12:22)
cititi ce am scris dnei Floor!
Răspunde-i
elena (24.05.2012, 21:18)
Buna ziua! Sunt Elena si sunt nascuta pe 08.06.1975, 05.30, Grumazesti, Neamt. Va rog sa-mi spuneti daca voi avea partea de vreo casatorie (curand?) si de copii. Nu am fost casatorita niciodata si nu am nici copii. Multumesc!
Răspunde-i
Miki (24.05.2012, 17:11)
Buna ziua, sunt nascuta pe 27.03.1979, Resita, ora 6:00, oare ma voi marita vreodata?
Răspunde-i
Felicia Hancu (24.05.2012, 17:10)
Buna ziua, sunt una dintre nenumaratele dvs cititoare si admiratoare, Constanta Hancu. NAscuta la 5 martie 1968, in Bucuresti, fara sa cunosc ora cu exactitate (stiu doar ca m-am nascut dimineata) as dori sa-mi spuneti daca sanatatea mea va mai pune probleme mari anul acesta. VA multumesc.
Răspunde-i
teodora-maria bucur (24.05.2012, 15:17)
Buna ziua,doamna Minerva.Va urmaresc de ceva ani buni si mi-a parut nespus de rau pentru perioada in care nu ati mai fost la tv.sau poate numai eu nu am mai gasit emisiunea d-voastra?De multe ori am incercat sa intru in direct la tv dar in zadar...m-am nascut in Tarnaveni,jud Mures,la data de 9 februarie 1963,ora 14,55.ce va fi cu viata mea atat de greu incercata?Va imbratiseaza cu drag,un suflet ratacit....
Răspunde-i
maria vranceanu (24.05.2012, 13:54)
d-na MINERVA as dori o consultatie astrologica antrebarea mea este,pot plati cu cardul?
Răspunde-i
pata maria (24.05.2012, 09:28)
Va admir foarte mult iar cind aud vocea dumneavoastra la televizor ma cuprinde o liniste sufleteasca aparte.Sunt Maria nascuta pe data de 09 iulie 1958 la ora 21-22 in loc saru dornei jud Suceava si asi dori sa imi spuneti daca mai reusim sa scapam de datoriile actuale chiar daca nu sunt asa mari .Ele sunt o oovara pentru mine sii credeti-ma ca sunt foarte stresata.MULTA SANATATE SI VA MULTUMESC.
Răspunde-i
ionela (24.05.2012, 05:15)
Buna ziua! Sunt o admiratoare a dvs, am trecut si pe la dvs la cabinet acum cativa ani, acum am niste probleme in relatia mea cu sotul( in divort). Sunt nascuta pe 17.12.1974 ora 22.45 in Campulung Arges.Ce puteti sa-mi spuneti?
Răspunde-i
ionela (24.05.2012, 05:15)
Buna ziua! Sunt o admiratoare a dvs, am trecut si pe la dvs la cabinet acum cativa ani, acum am niste probleme in relatia mea cu sotul( in divort). Sunt nascuta pe 17.12.1974 ora 22.45 in Campulung Arges.Ce puteti sa-mi spuneti?
Răspunde-i
Aurelia Mihaela Codrescu (22.05.2012, 23:56)
Buna seara,
Sunt nascuta pe 8 nov 1971, in jurul orei 8 dimineata. Imi puteti spune, va rog, in linii mari( sanatate, cariera, relatie), la ce sa ma astept anul acesta? Va multumesc anticipat.
Răspunde-i
iuliany_i (22.05.2012, 10:16)
Buna ziua, ma regasesc in ceea ce scrieti; ma numesc iuliana ana sunt nascuta in Ploiesti la 19.09.1979 ora 10.30, fecioara cu ascendent in scorpion si as dori sa stiu ce imi rezerva viata profesionala si de ce nu si cea amoroasa. Va multumesc
Răspunde-i
mihaela poras (22.05.2012, 10:15)
Nemaipomenit articolul,va admir.Sunt Mihaela,nascuta 23 mai 1974.Turnu-Magurele,ora 9.20 dimineata.as dori o lamurire.problemele pe care le am cu mama mea sunt de natura karmica? conjunctia Luna cu NS in zodia mea are vreo legatura? iar NN in Sagetator,mama fiind Sagetator.Va multumesc anticipat.
Răspunde-i
Minerva (21.05.2012, 23:08)
Dna Elly Flor. Ma intereseaza in mod special problemele dvs de sanatate. Svrieti-mi mai detailat pe [email protected].
Răspunde-i
elly floor (21.05.2012, 22:05)
buna seara d-na minerva. va urmaresc din afara tarii si va apreciez foarte mult.Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ceva despre acest an, cum va fi , sunt in afara tarii de 22 ani , vreau sa ma intorc.am avut 2 transplanturi si vreau sa stiu cum va fi in viitor. 1952-24-2 nascuta in bucuresti. va multumesc frumos
Răspunde-i
claudia miclean (21.05.2012, 10:03)
Aricolul este profund ?i foarte interesant. Felicit?ri d-nei Minerva
Răspunde-i
raluca (20.05.2012, 22:49)
buna seara. sint raluca, nascuta pe 27 noiembrie 1987 ora 15:30 in roman. momentan sint studenta in iasi. imi puteti spune va rog cind il voi intilni pe acel barbat sortit mie? multumesc
Răspunde-i
Minerva (20.05.2012, 10:46)
Maria Vranceanu: Taur cu Ascendent Fecioar?. Marte in Casa Casatoriei. Esti atrasa numai de babrbatii care iti creeaza probleme. Aten?ie, ca esti rea de gura!! Nu cred ca se va pune anul acesta problema casatoriei. dar tine minte, daca nu vei invata sa te comporti atlfel - sa nu mai critici, sa nu mai crezi ca le stii pe toate, dar mai ales sa-ti pui frau la limba, barbatii vor continua sa fuga. Sunt atrasi de tine, dar in momentul cand deschizi gura...fug!!!
Răspunde-i
minerva (20.05.2012, 10:41)
Deocamdata este pauza cu OTV-ul care se reorganizeaza.
Ramanem cu Favorit, Pro International si din cate am inteles, Acasa.
Răspunde-i
adriana spirote (20.05.2012, 06:07)
Am avut o strangere de inima ,caci nu ati mai aparut pe OTV, sper ca suntei bine,mai reveniti la Astrosfat? Am sa va caut ptr. ce v-am promis cand am vorbit ultima oara!Va doresc numai bine!
Răspunde-i
Minerva (19.05.2012, 21:44)
AN are dreptate, Maria, cu credinta poti obtine foarte multe lucruri, numai sa fii convinsa ca lucrul acesta il dore?ti. Coelho spune foarte frumos, daca iti doresti ceva cu adevarat, intregul Univers concura la realizarea dorintei.
Răspunde-i
A N (19.05.2012, 20:30)
Daca ti-ai pus icoana Maicii Domnului sigur ca mai ai sansa sa te casatoresti. Roaga-te si vei avea rezulattul dori, astrele vor contribui si ele.Scuze Minerva.
Răspunde-i
maria vranceanu (19.05.2012, 15:57)
buna ziua sunt maria nascuta pe 13 mai 1975 ora 13:20 an adjud acum an germania,spuneti-mi va rog mai am o sansa an a ma casatorii?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar