chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Program complet pentru un abdomen sexy la plaja

De în Sport 12 iul 2009
1, 2, 3 ai batut din palme, ai fost "atinsa" cu bagheta magica a unei zane bune si arati spectaculos in noul tau costum de baie.. .hmm, suna foarte frumos si irealist totodata, nu? Daca am trai in povesti cu puteri miraculoase, ce bine ar mai fi! Insa realitatea este lipsita de vraji si puteri fantastice, de aceea trebuie sa descoperi unele dintre cele mai rapide, eficiente si la-ndemana solutii pentru abdomenul de revista pe care il visezi. Noi ti le oferim pe tava intr-un program complet de alimente, diete, masaje si impachetari cu care trebuie sa te pui la punct in vara asta...
Stiu ca este foarte greu sa "sterg" cu buretele celulita de pe coapse, de pe posterior sau din alte "locatii", dar macar abdomenul meu sa fie pregatit pentru minusculul costum de baie ce ma asteapta in vacanta din acest an. Imi doresc, ca orice femeie, sa ma bronzez uniform, fara diferente de culoare prea mari, asadar costumul intreg nu este pentru mine o optiune: deja mi-am achizitionat un costum de baie in tendinte pentru vara aceasta. Dar pe cat de pregatit si frumos este costumul de baie, pe atat de nepregatita ma simt eu: incep sa apara semnele unor neglijente alimentare pe care le-am "comis" in iarna si primavara acestea.

Abdomenul meu nu este lucrat, pielea este destul de lasata, sunculitele ies intr-o parte si intr-alta a taliei, ca sa nu mai zic ca abdomenul este si un pic proeminent, ceea ce ma complexeaza foarte tare si nu as vrea sa fiu pe plaja alaturi de zeci de femei care arata senzational, iar eu sa nu stiu cum sa imi acopar burta, "nesatula" de la a-mi crea neplaceri. Imi sta pe creier acest lucru, aproape ca ma obsedeaza si sunt in stare sa iau toate solutiile cap-coada pentru a reusi in termen scurt sa am un abdomen, cel putin la fel de aratos ca al celorlalte expozante de pe plaja.

Evident ca acest program trebuie sa fie o imbinare armonioasa de sport, dieta, masaj, detoxifiere, produse anticelulitice si multe alte procedee, uneori toate actionand simultan pentru o astfel de reusita personala.

Dieta pentru "platitudine"

Am mai spus-o de cateva ori, insa este o componenta esentiala a unui proces de slabire corect si sanatos. Trebuie ca atunci cand vrem sa ne bucuram de un corp armonios, sa o facem din toate punctele de vedere, acest lucru fiind valabil pentru toate partile corpului, nu numai pentru abdomen, sa ne gandim bine inainte de a manca ceva care ar dauna conformatiei corpului. Sunt lucruri de respectat, uneori mai usor, alteori mai greu, dar intotdeauna exista o cale de mijloc.

Noi iti oferim toate trucuri nutritionale si cele mai inofensive alimente pentru a da startul unui program de "reconditionare estetica" a taliei tale. A sosit momentul sa adunam laolalta toate materialele realizate de-a lungul timpului, pentru a te ajuta sa regasesti mult mai repede metodele cele mai eficiente, fara a fi nevoita sa apierzi timp pretios facand propriul "research".

Cele mai prietenoase alimente care nu se bat cap in cap cu deformarea abdomenului si care chiar ajuta in intretinerea lui sunt: grapefruit-ul, evident marul, pepenele, ouale, iaurtul, painea integrala, supele, fructele de mare/pestele, migdalele si chiar vinul. Descopera in art 10 alimente care-ti "soptesc" secretele unui abdomen sexy  motivele pentru care aceste alimente te avantajeaza in vara asta, precum si alte recomandari.

Cred ca pot cu succes sa intocmesc mai multe idei de mese si de preparate din toate aceste alimente, asa ca nu ma pot plange de restrictii. Pana aici, totul imi convine si sunt sigura ca pot sa actionez intocmai recomandarilor.Trucuri alimentare de succes

Ca tot vorbeam de diete, nu este simplu totusi sa ai in fata cateva alimente, pentru ca te intrebi daca numai acelea te ajuta, daca sunt ele eficiente in ce cantitati si asa mai departe. Ai nevoie si de alte arme prin care sa impusti surplusul de grasime, legate de numarul de mese pe zi, de bauturile corespunzatoare si asa mai departe.

Asadar, descopera aici cateva trucuri pe care sa le aplici pentru a te ajuta sa completezi alimentele recomandate anterior.

Si nu putem omite cateva retete de vara excelente:10 salate de vara purtate pe aripile a 10 taramuri. Infrupta-te din astfel de retete cu gust international fara griji, caci continutul caloric este minim. Te poti bucura in acest fel de bucataria ruseasca, de cea ungureasca, filipineza, japoneza, maxicana, tailandeza si de alte delicii straine..chiar in bucataria ta.

Sau poate vrei sa lasi deoparte preparatele internationale si vrei sa prepari ceva rapid, pentru ca iti este foarte foame si nu mai ai rabdare sa pierzi ore in sir in bucatarie. Cu toate acestea, nu vrei sa dai gres si sa te infigi in diverse semi-preparate sau in fast-food, ca cea mai simpla cale de a-ti potoli foamea. Foarte bine, am pregatit pentru tine si un set de 10 retete sub 15 minute.

Ca tot vorbeam de bauturi...


Afla tot ce trebuie sa stii despre bauturile acestei veri si pe ce trebuie sa te axezi din articolul nostru special conceput pentru un program "fluid" de vara in ajutorul organismului si siluetei tale: Buturi fresh si non-calorice pentru o silueta hot... de vara.

Eh bine, pana aici deja totul pare mai simplu; am pornit de la cateva insiruiri de alimente, care parca nu spuneau nimic si am ajuns la intregi retete, ba chiar unele rapide si gustoase. Clar, cu dieta si trucurile pentru abdomen plat  ma descurc vara asta. Deci, ce pot sa mai fac?

Sporturi pentru abdomen plat si pentru o talie de poveste

Orice sport este bun, atata timp cat il practici, si asa cum imi spunea odata Elena Stoikova, instructor de sport la World Class, nu poti niciodata sa spui ca un anumit sport lucreaza doar o parte a corpului; sportul lucreaza intreg corpul cu mici "accente" pe unele parti care se vor a fi antrenate cu mai multa atentie. Asa putem vorbi si de antrenamentul pentru abdomenul sexy pe care mi-l doresc in vara asta. Da, stiu ca si tu il vrei cu tot dinadinsul! Sa vedem ce putem face!

Oricum trebuie avut in vedere faptul ca pentru rezultate cat mai rapide, trebuie sa combini dieta cu sportul: este o "reteta" magica ce trebuie realizata fara doar si poate.

Abdomene cosanzene pentru fiecare seara...

Ce fel de exercitii sa se potriveasca mai bine decat abdomenele? Nici nu ne dadeam seama, dupa numele lor, nu? Asadar, ce pot sa spun treci la treaba...10, 20, 30... 100 cate poti, in fiecare seara.

Cardio

Exercitii cardio sunt genul de antrenament care iti lucreaza tot corpul, fara a insista pe o singura parte anume, insa cu rezultate excelente pentru intreg organismul. Se vehixuleaza ideea conform careia el accelereaza metabolismul cel mai mult.

Un tip de cardio foarte cunoscut si extrem de simplu este chiar jogging-ul sau plimbarile indelungi. E vara, e soare, e multa verdeata, deci peisajul perfect pentru un antrenament de senzatie.

Aquagym/inotul

Aquagym-ul este antrenamentul care lucreaza rafinat corpul si care face cea mai frumoasa silueta. Pentru ca este vara si piscina este si tentanta si iti iese in cale la tot pasul, iti recomandam inotul ca principal antrenament pentru abdomen. Si muncesti, si te distrezi..numai dupa o repriza de inot o sa simti in zona abdominala o tensiune a muschilor care arata ca ai lucrat. Dar cu mai multe bazine la activ? S-ar putea sa nu iti mai recunosti abdomenul cand iesi din apa

Nici Pilates, Tae-bo, yoga, stretching, fitness sau aerobic nus e lasa mai prejos in a-si demonstra valoarea pe corpul tau. Alegerea tine de tine. Noi iti oferim doua articole numai bune de luat... acasa, pentru ca sunt exercitii realizate cu ajutorul Elenei Stoikova, care ne-a oferit cele mai bune si mai noi exercitii pentru un abdomen si o talie de... poveste. Si ce mai pui ca le poti face chiar acasa:

Exercitii pentru o "burtica" sexy unde vei descoperi cele mai eficiente exercitii pentru zona

Cum sa scapi rapid de o masura la pantaloni? este un articol care-ti impartaseste secretele unor exercitii pentru a scapa mai repede de un numar la pantaloni, deci tot pentru un abdomen frumos si o talie armonioasa. Si aici vei regasi exercitii speciale pentru abdomen, dar si pentru fesieri si picioare, pentru ca acestea sunt o continuare a abdomenului in aspectul spectaculos de pe plaja.

Aparate minune, fara efort, doar pentru abdomen...

Relaxare si slabire intr-un singur aparat: este un articol pe care l-am realizat special pentru zona abdominala si pentru eliminarea surplusului de grasime din zona aceasta. Specificul acestui articol a fost faptul ca aceste aparate te slabesc fara ca tu sa depui niciun efort, pentru ca tehnica este de fapt masajul.

Descoperi astfel metode, preturi si descrierea lor, precum si modul cum functioneaza la aparate precum: Vibra Bert Massager, Slendertone, Beauty Star, Ab Gym Belt si altele.

Aparate cu ceva efort la bord...


Power Abs
– o banca pentru abdomene cu multiple functii la bord, extrem de eficienta si cu rezultate rapide, lauda care i se aduce sustinand faptul ca are efecte miraculoase cu numai trei minute de lucrat la el in fiecare zi.

In timp ce alte aparate lucreaza asupra unei singure grupe de muschi, Power Abs iti permite miscari mult mai ample (de pana la 200 de grade) si lucreaza asupra tuturor muschilor abdominali in acelasi timp.

Lucreaza 3 minute pe zi cu Power Abs si, impreuna cu o dieta sanatoasa (fara grasimi, prajeli, dulciuri in exces) vei avea un abdomen plat si o talie mai subtire in cateva saptamani.

Pret: 199 Ron

Top-shop.ro


Work King
– este un aparat revolutionar pentru tonifierea muschilor abdominali, oferind o tonifiere completa a tuturor muschilor. Este construit in asa fel incat miscarile si antrenamentul sa nu oboseasca articulatiile, nu este foarte voluminos si ofera rezultate senzationale.

Pret: 299 RON

Artsport.ro

Ce ingrediente-cheie sa aveti in vedere la salon, acasa sau in alegerea produselor anticelulitice?

Nu este mare secret si este si demonstrat  faptul ca imachetarile cu diverse ingrediente minune ajuta foarte mult la tonifierea, fermitatea si reducerea in centimetri a diverselor parti ale corpului. Fie ca te duci la salon, ca vrei sa le face acasa sau ca esti in cautarea unei creme anticelulitice minune, fii foarte atenta la ce contin si alege in functie de urmatoarele recomandari. Du-te la salon pregatita sa ceri ceea ce este mai eficient pentru tine:

Uleiul de paprika si piper galben
-  o combinatie agresiva impotriva celulitei. Aceasta imbinare a celor doua ingrediente cu putin ulei de masline pare sa foe cel mai aprig dusman al celulitei; este foarte puternic si patrunde adanc in tesuturile pielii, de aceea, desi acest amestec se poate face si acasa prin amestecul celor trei ingrediente se recomanda prudenta in ceea ce priveste utilizarea emulsiei: de 2-3 ori pe saptamana maxim si doar atat cat suporti. In rest, indicat este sa cumperi produse care sa aiba aceasta compozitie, pentru ca acolo vei gasi exact doza recomandata.

Parafango
– un amestec “bomba” pentru celulita si grasime de cafeina, oligoelenmente sau namol marin, care se pare ca da cele mai bune rezultate datorita calitatilor si proprietatilor perfect adaptate in acest scop.

Parargil – o combinatie de parafina si argila verde, gata sa ii vina de hac celulitei, prin activarea celor doua circulatii ale fluidelor in organism, sangvin si limfatic si intensificarea schimburilor metabolice. Pe langa reducerea stratului adipos si a celuliteti ofera si alte beneficii aplicate asupra pielii: fermitate, elasticitate, hranirea si hidratarea pielii, detoxifierea si multe altele.

Thalassalgo – tratamentul cu acest produs bazat numai pe continut de alge marine are ca principala tinta reducerea stratului de celulita din piele si scaderea in kilograme.

Acum ai tot "pachetul" de solutii pentru un abdomen de senzatie la plaja. Just do it! Spune-mi pe forum ce masuri ai luat tu pentru abdomen in vara aceasta!

Articolul saptamanii: viata ta, mai implinita!

Daca iti place sa te joci, nu rata cursurile de teatru; daca vrei o relatie minte-corp demna de o viata fericita, yoga poate fi indrumarul tau iar daca vrei sa pasesti in lumea barbatilor, atunci poligonul poate fi locul in care sa te descarci si sa te incarci cu mult tonus. Iar de vrei sa vezi viata prin culori, alege cursurile de pictura. Inspira-te din  „Hobby-uri de ultima ora ale femeilor business”!  

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Viorica Badescu (27.06.2010, 01:01)
Nu doar un program complet, ci si un articol complex, deoarece, pe langa continutul propriu-zis, am urmat 7 linkuri deosebit de utile si de interesante. Multumesc!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar