Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Noutati "hot" de august in functie de zodie

De în Sport 10 aug 2009
Luna august este incinsa la maxim, conform ultimelor estimari ale specialistilor in meteorologie. Ne asteptam sa ne topim la propriu, dar si la figurat, dupa noutatile cele mai "hot" ale lunii august. Ca vorbim de mancare, bauturi, deserturi sau produse electrocasnice, avem hiturile verii in aceste domenii, toate proaspete si gata de a fi savurate sau testate de tine. Pentru ca sunt noi, pentru ca sunt inedite, pentru ca sunt interesante si deloc de ignorat. Descopera produsul lunii in functie de semnul astral din care faci parte!
Intotdeauna am fost curioasa si nerabdatoare sa degust produse noi sau sa le testez, intrebandu-ma mereu oare ce mai le trece prin minte diversilor producatori sa scoata pe piata si cu ce ne mai surprind. Nu m-am lasat pana nu am testat diverse sortimente ale celor mai noi produse alimentare sau bauturi, macar pentru a nota calitatea, ideea si combinatia pe care ne-au propus-o respectvii producatori. Uneori placut surprinsa, alteori dezamagita de aceste produse insa intotdeauna curioasa sa aflu si sa descopar noi arome, noi utilitati si beneficii in conformitatea cu cele mai interesante decsoperiri din domeniu pentru a ne ajuta pe noi. Asadar, am adunat pentru tine noutatile lunii august si le-am reacomandat fiecarei zodii in parte, in functie de caracteristici. Spune-mi daca ti se potriveste sau nu!

Berbec


Berbecutele sunt femei puternice care consuma in general foarte multa energie, de aceea au mereu nevoie de provizii pentru a face fata tuturor sarcinilor extenuante. De aceea este recomandat ca aceasta zodie sa consume foarte multe legume.
Iti recomandam o combinatie “mortala” pentru oboseala, pentru ca Eisberg s-a gandit sa realizeze intr-un singur pachet toate sursele de energie necesare: astfel, ai parte de salata Bolero Mix, salata Endivia, Mixta Romana. Cele trei salate minune, cu un bonus de vitamine si minerale. Fresh si gata intr-o clipita. Ai tot ce-i mai bun dintr-o salata: Best off Eisberg.Taur

Tauroaicele sunt pofticioase si mananca aproape orice. Plus de asta au un sistem imunitar extrem de sensibil, trebuind ca ele sa acorde o atentie deosebita vitaminelor si mineralelor din corp. De aceea, eu propun sa "furi" un pic din alimentatia plina de vitamine a copiilor, mai exact din gama de iaurturi Danonino, mai ales ca cei de la Danone au lansat vara aceasta doua arome noi: capsuni si piersici. Ca si celelalte produse din gama, Danonino de Baut contine calciu si vitamina D, pentru o absorbtie crescuta a calciului si formarea unor oase puternice.Gemeni

Femeile gemene insfaca aproape tot ce prind in cale, chiar si noaptea se trezesc pentru a manca. Se incarca rapid de stres si de aici apar si efectele dezastruoase in viata lor. Noi nu iti oferim nicio mancare si niciun produs anume pentru a te ademeni ci te trimitem sa degusti o bautura al carei gust nu numai ca te calmeaza, dar te conduce cu gandul in cele mai frumoase amintiri ale copilariei cand te ademeneau miresmele fructelor de padure si ale capsunilor.

Asadar, elibereaza-te de stres la Cup&cino pe Dorobanti, unde ai sansa de a degusta cea mai gustoasa bautura spumanta - Fragolino - care este o cu un continut scazut de alcool, cu accente intre vin spumant si must de struguri, care poate fi servita atat ca aperitiv, cat si ca insotitor al desertului. Cu accente de vin spumant si must de struguri, buchetul fructat, cu parfum de capsune salbatice, Fragolino este un excelent aperitiv si insotitor perfect al desertului.Rac

Pe racusoare le punem la dieta luna aceasta pentru ca inca sezonul cald se mentine pe baricade si nu se stie cand mai apare sansa unei aparitii pe plaja sau la piscina. Si cum ele dintotdeauna au avut o predispozitie catre obezitate eu zic ca a preveni este mai bine decat a trata, asadar le trecem pe regim de slabire sau macar de prevenire a nesansei de a acumula ceva kilograme in plus cu Fitness cereale integrale de la Nestle.

„Cerealele integrale se recomanda in alimentatia zilnica, fiind o alegere sanatoasa atat pentru micul dejun cat si pentru cele 2-3 gustari recomandate. Cerealele integrale constituie o sursa buna de fibre alimentare, sunt alimente cu un index glicemic mic si au o contributie majora, prin aportul vitaminelor si mineralelor pe care le contin, la mentinerea unui echilibru nutritional”, explica Prof. Dr. Gabriela Radulian de la Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice ”Nicolae Paulescu”. Leu

Femeile nascute sub acest semn nu prea tin cont de ceea ce mananca, dar in schimb sunt extrem de ambitioase atunci cand incep o dieta. Din cauza alimentatiei necorespunzatoare, leoaicele au parte de carente in organism, care dau nastere unor probleme de sanatate serioase, cele mai riscante la care se supun fiind cele cardiovasculare.

De aceea iti recomandam un smoothie-minune, care da pe dinafara de sanatate si efecte pozitive asupra organismului, de la efect anti-aging pana la prevenirea unor boli grave si cu un bonus de gust exotic al unora dintre cele mai interesante si neexplorate fructe, care se "dezbraca" de acum de toate secretele lor. Asadar, Frufru a lansat Joozi, cel mai faimos brand de smoothies BIO din lume cu superfructe amazoniene: acai, acerola, caju, abacaxi, maracuja si mango. Joozi are la baza aceste superfructe care permit o diversitate de combinatii inedite, toate cu o valoare nutritionala ridicata. Superfructele si-au castigat notorietatea in special datorita proprietatilor antioxidante, antioxidantii avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire a organismului, prevenirea bolilor cardiovasculare si a diferitelor forme de cancer.Fecioara

Fecioarele sunt femei perfectioniste, carora le place sa faca lucrurile ca la carte, dar sunt si oscilante atunci cand se confrunta cu dificultati. Daca esti fecioara esti organizata si esti constienta de importanta alimentatiei sanatoase, asadar iti recomand cea mai noua gama de cuptoare de la Beko, pentru ca preparatele pe care le faci sa fie la fel de perfectioniste ca tine. O mancare buna inseamna produse de calitate buna.

Noua linie de cuptoare incorporabile de la Beko se caracterizeaza prin finisaje superioare si functii de gatit inteligente, pentru cei care au in vedere produse la cele mai ridicate standarde, cu un profil exclusivist. Noile cuptoare incorporabile de la Beko ofera consumatorilor romani un design inovator care asigura cu 20% mai mult spatiu pentru gatit decat modelele actuale.

Solutiile tehnologice de varf ale noilor cuptoare incorporabile Beko aduc in prim-plan un set de functii inteligente de gatit, menite sa asigure obtinerea celor mai bune rezultate in bucatarie, comparabile gatitului profesionist. Consumatorii vor putea alege astfel intre gatitul multifunctional, functia „Booster” sau cea „Warm Keeping”, solutii inteligente proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi. De asemenea, cuptoarele incorporabile Beko se remarca prin silentiozitate si usurinta a intretinerii si curatarii. Ergonomia deosebita a cuptoarelor Beko este completata de fiabilitate, balamalele usilor fiind intr-atat de rezistente incat pot sutine tavi de pana la 22,5 de kilograme.

Designul ingenios, ergonomia si functiile inteligente de gatit sunt completate de o eficienta energetica remarcabila, cuptoarele incorporabile Beko consumand cu 20% mai putina energie decat standardele clasei A. Aceasta presupune nu doar costuri energetice mai mici, dar si un impact redus asupra mediului. Balanta

Cu o nevoie stringenta de alimentatie echilibrata, femeia balanta trebuie sa isi mai arunce atentia sia supra bauturilor, avand o necesitate deosebita de apa si sucuri naturale. Trebuie sa evite neaparat bauturile care provoaca aciditate si, dar si cele carbogazoase, pentru ca afecteaza rinichii.

Incercand sa iti oferim o varianta care sa nu se inscrie in niciuna dintre cele de mai sus, am ales pentru tine noul Nestea Mango-Ananas, o combinatie exotica prezenta pe piata in editie limitata, de vara.

Nestea a lansat in aceasta vara o noua campanie integrata de comunicare. Sub sloganul “Combinatia care te inspira”, Nestea ii provoaca pe cei care accepta sa caute ineditul in lucrurile obisnuite, sa fie spontani si sa se lase prinsi intr-un exercitiu de imaginatie.   Conceptul creativ al campaniei porneste de la una din principalele valori ale brandului: Nestea este bautura racoritoare care, printr-o combinatie inspirata de ceai si fructe, confera o stare fizica si emotionala de bine si buna dispozitie in fiecare zi. Scorpion

Trasa ca prin inel, pretentioasa si inteleapta, femeia Scorpion stie ce inseamna sa mananci sanatos, insa uneori se mai aventureaza si in mancaruri care nu sunt deloc usoare pentru organism. Totusi, in general ele fac alegeri istete, de aceea nu le-ar strica in frigider recomandarea noastra light de cascaval de la Hochland.

Pentru ca stie cat de mult tii la silueta ta, Hochland ti-a pregatit un nou sortiment de telemea, cu doar 10,5 % grasime.
Telemeaua Light, o premiera in Romania, pastreaza gustul delicios al branzei Hochland, devenind noul tau aliat in prepararea celor mai savuroase gustari care iti mentin supla silueta! Asorteaza, de exemplu, cuburile de branza telemea “light” cu o salata greceasca: te vei bucura de o gustare inofensiva pentru silueta ta, dar plina de savoare!

Prezentata intr-un ambalaj inspirat din retetele salatelor mediteraneene, Telemeaua Light de la Hochland este disponibila in blocuri de 150 de grame.

Sagetator

Femeia Sagetator este predispusa la ingrasat, insa reuseste sa scape repede de stratul adipos, pentru ca este o persoana activa, care face multa miscare. Recomandam femeilor nascute sub acest semn un brandy renumit care sa le ajute in bucataria proprie, la cele mai rafinate mancaruri pe care le prepari.

Brandy-ul, numit si „licoarea zeilor”, este o bautura alcoolica tare obtinuta prin distilarea vinului si prin invechirea acestuia in butoaie de stejar. Povestea Brandy-ului ia nastere in vita de vie, aceasta fiind atent urmarita de catre specialisti inca de la primele lucrari de primavara si pana la momentul crucial al culesului.

Capricorn

Capricornul are nevoie de un regim alimentar echilibram care sa nu le disturbe viata. Trebuie sa fie extrem de atenti la starile pe care le au pentru a nu cadea in depresii. Noi iti recomandam o cafeluta pentru a-ti ridica tonusul in fiecare dimineata si pentru a te pregati de o noua zi de munca. Ne place sa ne rasfatam dimineata cu o cafeluta delicioasa care sa ne acompanieze ritualul de machiaj si ingrijire corporala, astfel ca putem alege Doncafe Gold pentru a deschide cu succes o noua zi de munca.

Facuta din cele mai bune boabe de cafea 100 % Arabica din Brazilia, Columbia, Kenya, alese cu grija si preparate dupa o reteta originala italiana, Doncafé Gold iti va invalui papilele gustative prin savoarea sa unica, dulce-caramelizata. Doncafé Gold este rasfatul ideal pentru astfel de momente. In orice clipa cu tine si in varianta instant care pastreaza acelasi gust unic si aroma de cafea proaspat macinata datorita tehnologiei Freeze Dried.

Varsator

Varsatoarele trebuie sa fie atente la ce mananca pentru ca se depune; nu dispun de un sistem digestiv "performant" care sa le arda rapid caloriile ingerate si risca sa aiba parte de surprize neplacute. Totusi, le ademenim un pic in universul alimentelor nu tocmai de dieta, insa trebuie sa ne bucuram de vara si de faptul ca inghetata este vedeta sezonului. Pana la urma, daca nu acum, atunci cand? Hei, dar stai asa, noul sortiment Twister de la Algida iti indeparteaza toate eventualele mustrari de constiinta pe care le-ai putea avea, pentrui ca nu contine decat 80 de calorii.

Bucura-te vara aceasta de gustul racoritor, dulce-acrisor de lamaie verde, ananas si capsuni, asortate cu inghetata fina de vanilie. Twister este rasfatul unic al combinatiei de arome, fructe si texturi – o placere pe care o poti savura oricand.

Pesti

Pe femeile din zodia Pestelui le sfatuim sa nu ia niciodata masa intr-o stare de nervozitate accentuata sau dominate de stres, pentru ca risca sa dea nastere unor boli grave. Asadar, cel mai bien este sa serveasca mesele atunci cand sunt linistite si sa nu se gandeasca la nimic deranjant. Au nevoie de energie, de aceea le recomandam un "bonus", pe langa alimentatia de zi cu zi care ii frunizeaza necesarul de vitamine si minerale, un energizant care sa te mentina conectata la toate evenimentele din viata ta o zi intreaga: noul Burn cu capac resigilabil.

Burn propune consumatorilor incepand cu aceasta vara o noua varianta de ambalaj si anume, cutia metalica de 485 ml, cu capac resigilabil.  Acest sistem de ambalaj este unic pe piata romaneasca si se adreseaza cu precadere celor care au nevoie de un aport suplimentar de energie pe parcursul zilei, atunci cand invata, muncesc sau calatoresc. Noul recipient burn de 485 ml dispune de un mecanism inovator care permite multiple inchideri si deschideri pe parcursul intregii zile, fara ca bautura sa-si piarda in niciun fel calitatile. Datorita acestei inovatii, consumatorul va putea beneficia de aceeasi calitate a produsului in timpul calatoriilor lungi sau pe tot parcursul unei zilei, sistemul de inchidere al noii cutii permitand multiple inchideri si deschideri.

Nu rata articolul saptamanii!

Pentru ca e vara si vrem sa afisam in fiecare zi un corp cu care sa ne mandrim, am ales, am combinat si am creat cate o reteta "rupta" din fiecare zodie, cu minim de calorii. Savureaza "Reteta de slabit a zodiei tale"!     

Primeste prin e-mail horoscopul zilnic, creat de astrolog!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr