chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscop Aprilie 2010

Berbec:

Profesional: lucrurile merg bine pentru cei maturi. Cu toate acestea si ei trebuie sa depuna oarecare eforturi pentru a aduce schimbarea de care au nevoie in relatiile cu sefii sau cu subalternii. Din 7 aprilie si femeile se vor bucura de apreciere la locul de munca. Sanse mari in acest sector pentru toti nativii.

Dragoste: cu Marte prin Casa iubirii as spune ca se aprind repede dar se sting la fel de repede. Posibile tensiune in cuplurile tinere: ei vor copii, ele vor sa mai astepte sau...invers, dar se linistesc rapid. Atentie, impetuozitatea si asaltul au darul sa sperie nu sa apropie!

Bani: sunt motivul de la care pleaca toate discutiile. Poate nu ar strica sa schimbe putin regulile dupa care isi administreaza bugetul. A, si sa se abtina de la cheltuieli, macar luna aceasta. Imprudentele financiare ar putea sa ii coste prea scump. Posibile negocieri salariale dupa 20 aprilie.

Sanatate: probleme reumatismale la cei varstnici. Tinerii se pot confrunta cu dureri de spate sau de migrene; adultii cu pusee de tensiune iar copii cu inflamatii ale gatului si raceli de sezon. Doamnelor, atentie la problemele imunitare.

Taur:


Profesional: poate putini tensionati cei maturi aflati in situatia de a se pensiona si care se gandesc ingroziti cum isi vor achita ratele si creditele. Foarte bine sustinuti sunt Taurii care lucreaza in domeniul financiar sau domenii conexe.

Dragoste:
in primul rand, doamnele vor fi cele care vor trebui sa aleaga intre situatia de facto si de a merge mai departe sau sa puna capat chinului si sa isi vada de viata lor. Doamnele insarcinate sa fie putin atente la sarcina. Cele care isi doresc un camin s-ar putea sa fie dezamagite.

Bani:
iata un sector care pare sa aiba o destul de mare stabilitate. Banii vin din munca proprie. Cei care nu lucreaza se bucura inca de ajutorul familiei. Cu ajutorul unor oameni puternici, unii Tauri pot accede la functiile pe care le doresc dar ar putea sa fie dezamagiti din punct de vedere financiar.

Sanatate: barbatii ar trebui sa fie atenti la probleme cardiace sau inflamatii ale gatului mai ales daca fumeaza. Doamnelor le-as sugera sa fie atente la probleme care implica tractul uro - genital. Copiii s-ar putea confrunta cu probleme digestive de tipul intoxicatiilor sau alergiilor alimentare.

Gemeni:

Profesional:
nu au scapat inca de probleme. Atentie, femeile! Invidia si barfa va pot scoate din circuit, deci vedeti ce spuneti si cui spuneti. O serie de decizii contradictorii, problema cine in cine are incredere, si actiuni in consecinta. De asemenea, dupa 20 aprilie, sa fie atenti la actele cu care lucreaza.

Dragoste: nici aici lucrurile nu stau prea bine. Multe cupluri vor lua decizia sa se separe. Altele raman indecise vis-a-vis de oficializarea relatiei. O serie de relatii de prietenie se rup, altele sunt repuse pe tapet cu nostalgia unui trecut sentimental redivivus. Fetele vor fi cele care vor avea initiativa.

Bani: un capitol la care nu stau prea bine dar care ii poate face sa viseze. Atentie, una este ce vrem alta ce se intampla in realitate. Multi bani sunt blocati in terenuri, afaceri si imobiliare care deocamdata nu fac pui. Piata imobiliara a inceput sa se miste. O luna in care banii cum vin asa pleaca.

Sanatate:
pe primul plan sunt bolile degeneartive care doboara mai ales Gemenii trecuti de 60 de ani.  Problemele articulare le dau batai de cap si adultilor. Tinerii se pot confrunta cu raceli atipice iar copii cu probleme imunitare. Solutia iesitului in aer liber nu este benefica orisicui.

Rac:


Profesional:
neplaceri in drumuri, cei care lucreaza in domenii care necesita dinamism si energie vor fi secatuiti de puteri inca de la inceputul saptamanii, desi oamenii cu putere se ofera sa le indinta o mana de ajutor. Posibila ascensiune profesionala pentru cei tineri.

Dragoste:
se pare ca si la acest nivel se cer unele schimbari, dar Racii de regula sunt refractari la schimbarile de fond. Luna aceasta ar putea fi pusi in situatia de a lua o decizie in acest sens. Cei care inteleg necesitatea schimbarii nu vor avea decat de castigat. Pot descoperi o alta fateta a iubirii!

Bani: Si pentru acesti nativi norocul pare sa vina in aceasta saptamana dinspre sectorul achizitiilor. Dupa 10 aprilie  insa se vor confrunta cu un serios blocaj financiar si se vor simti incapabil sa o ia intr-o directie anume. Abia din 22 aprilie par sa se redreseze.

Sanatate: s-ar putea ca problemele tinand de coloana sa le dea batai de cap celor pana in 30 de ani. Dureri de cap induse de oboseala dar si pe fond reumatismal. Doamnele atentie la problemele imunitare.

Leu:

Profesional: piata de munca este cea mai atractiva in aceasta saptamana. Vad clar directiile, vad incontro evolueaza acestea. La fel de bine sunt sustinuti Leii care lucreaza in domeniul achizitiilor, dar in comparatie cu Gemenii, la ei este bine sustinut si segmentul investitii.

Dragoste:
tranzitul Nodului Nord prin Casa iubirii sugereaza ca si la voi se urneste ceva din punct de vedere sentimental. Tinerilor le poate da ganduri de asezare la casa lor, maturilor putere sa depaseasca momentele de criza. Varstnicilor singuri o prietenie care sa ii ajute sa depaseasca povara singuratatii.

Bani: Vor lua decizia initierii unui drum nou. Dupa 17 aprilie pot da lovitura pe piata financiara. Vad clar directiile, vad incontro evolueaza acestea. La fel de bine este sustinut sectorul de achizitie, dar in comparatie cu Gemenii, la ei este bine sustinut si segmentul investitii in special in doemnii ca – armata, industrie de armament, aviatie, telefonie, servicii speciale.

Sanatate: aici trebuie mare atentie, cu schimbarile bruste de presiune atmosferica, la problemele cardiace si la posibilele accidente vasculare. Tensiunea si ea trebuie monitorizata cu grija. De asemenea, mare grija la racelile celor mici.

Fecioara:

Profesional: acesti nativi se simt oropsitii zodiacului desi au o sustinere extraordinara in a materializa o serie de iedei menite sa sustina demersul investitiilor mai ales pe piata de asigurari. Suprinzator, dar unele Fecioare chiar pot promova acolo unde isi doresc desi tot nemultumite vor fi.

Dragoste: incep problemele in cupluri, mai ales acolo unde relatiile scartaia de ceva vreme. Se rup prieteneii, se schimba multe in relatia cu partenerul. Iar opozitia Saturn – Uranus pe axa Fecioara – Pesti are darul de a tensiona si mai mult relatiile acestor nativi atat de suspiciosi.

Bani: Investitiile in domeniul imobiliar – achizitie sau constructie, sunt si ele sustinute. Cei care lucreaza in domeniul asigurarilor au prilejul sa dovedeasca ce pot. Posibil sa creasca asigurarile pentru viata, cele pentru bunuri dar si cele pentru pensia privata si de aici bonusurile financiare.

Sanatate: Saturn din Casa a 12-a semnaleaza ca o boala de care habar nu au lucreaza insidios. Chiar daca este blocata ca manifestarea vizibila, ea totusi lucreaza. Pe de alta parte, atentie la alergii, in special cele alimentare.

Balanta:


Profesional
: luna poate debuta cu o serie de decizii menite sa le reorienteze activitatea in sensul eficientizarii acesteia. Sunt vizate mai ales afacerile mixte, cu firme din alte tari. La capitolul forta de munca stau cam prost dar sa nu dispere, talentul de negociator si faptul ca stiu ce vor ii ajuta sa se miste in directia in care vor. Alte Balante isi pot gasi chiar un nou loc de munca.

Dragoste: sentimental, pentru Balante ar trebui sa fie o luna a regasirilor sau a unor noi inceputuri. Se prefigureaza noi relatii, dar si o detasare tipica lor de eveniment, atunci cand cineva le este indiferent. Dragostea opereza pentru ele asemenea medicului, tanaduitor daca stiu sa treaca peste probleme sau astenizant daca continua sa incerce sa isi impuna punctul de vedere.

Bani:
Posibil sa se incheie o serie de acorduri financiare cu firme straine dupa cum este posibil sa se discute o serie de acte normative vizand finantele la nivel guvernamental si parlamentar. Pot lua o decizie care sa ii transforme in veritabili jucatori pe pietele de schimb, brokeraj sau mica industrie

Sanatate:
celor care au probleme cu sarcina le-as sugera sa aiba mare grija luna aceasta. Mai bine sa stea la pat daca asta le cere medicul. De asemenea, Balantele care au probleme circulatorii, in special venoase,  sa fie atente la varice si la durerile de picioare. Fumatoarele sa fie atente la bronsiactiazele de tot felul.

Scorpion:


Profesional:
Cei care conduc afaceri cu profil financiar, diverse fonduri sau firme de asigurari au marea sansa de a demonstra ce pot in aceasta saptamana. Real estate-l va cunoaste si el revigorare prin mana forte ale unor...femei Scorpion, dupa cum, la fel de bine sustinute, sunt si afacerile care vizeaza latura mass-media, in special productia.

Dragoste:
este domeniul predilect, nimanui nu ii place sa iubeasca atat de intens si de absolut ca acestui nativ.  Cei tineri pot avea probleme din aceasta cauza luna aceasta. La fel de bine se pot casatori, dar sa fie atenti ca si in casatorie sunt la fel de egocentristi si de impetuosi, iar argumentul pumnului niciodata nu a adus ceva bun.

Bani: Orice se poate spune despre Scorpion dar nu si ca nu stiu sa faca bani. Ideile legate de o serie de investitii le vor face sa actioneze energic, cu scopuri clarfe si precise. Totusi pot starni dispute mai ales cu un investitor din doemniul auto sau constructii de masini.

Sanatate:
le-as sugera sa o ia mai usor pentru ca se pot confrunta cu tulburari ale ritmului cardiac pe fond de oboseala; de asemenea, o alimentatie echilibrata le protejeaza ficatul si pancreasul, organe destul de sensibile la Scorpionii trecuti de 50 de ani. Cele care tin cura de slabire sa aiba grija nu cumva sa declanseze o serie de neajunsuri tiroidiene.

Sagetator:


Profesional:
Foarte bine sustinute activitatile de turism inter si extern. Posibil sa asistam la o revigorare a agro-turismului. Investitiile in acest domeniu le ridica mingea la fileu celor care nu s-au grabit sa-si vanda pensiunile ci au conservat fondul pe care l-au avut.  In sfarsit, cercetarea, indiferent de domeniu va incepe sa se miste si ea.

Dragoste: este domeniul cel mai sensibil al acestor nativi. A intelege anumite situatii, a accepta capriciile partenerului nu inseamna sa suporte in tacere. In cupluri este armonie, in schimb, Sagetatorii tineri nu prea au incredere in partenerii sau prietenii lor, dar nu au curajul sa reactioneze din teama de a nu-i pierde. Gresit! Schimbati-va atitudinea!

Bani:
Boala cuiva din familie si care necesita cheltuieli serioase. Financiar au sansa sa redreseze dupa 10 aprilie, mai ales acei Sagetatori care lucreaza in sectorul financiar.

Sanatate: in primul rand si acesti nativi trebuie sa fie atenti la ceea ce mananca mai ales ca vin sarbatorile pascale. Digestia implica ficatul care si la ei este un punct extrem de sensibil. In a doua parte a lunii le-as sugera sa aiba grija la rinichi si in consecinta, sa consume ceva mai multa apa, in nici un caz sucuri preambalate.

Capricorn:

Profesional:
este vizata automobilistica si, in general, a constructiilor de masini. Poate nu intamplator zilele trecute, concernul Dacia a lansat forma SUV a Daciei Duster, primul prototip de autoturism gandit si construit de romani si care a starnit admiratia expozantilor la Saloanele Auto din 2008. Nativii care lucreaza in sistemul bancar sa aiba grija cum aplica noile metodologii vizand creditele de consum pentru micii intreprinzatori. Nici in celelalte sectoare de activitate, Capricornii nu sunt mai prejos. Ambitie si consecventa.

Dragoste: in cuplurile in care pana nu demult a fost furtuna, se lasa linistea. Posibil ca cei tineri, sa se simta mai singuri ca niciodata si acest lucru datorita comunicarii greoaie, espectativei in care stau. Comunicarea este cheia de baza si apropierea de un grup de oameni in prezenta carora se simt bine ar fi excelenta.

Bani: cu increderea in sine caracteristica, acesti nativi sunt convinsi ca bani se pot face si din domenii mai putin exploatate. Asa ca investitiile in minerit, pregatirea minereului, nave, constructii de nave, shipping, transport de minereuri, cristale, cristaloterapie sunt numai bine venite.

Sanatate:
sunt un semn rezistent la boli si chiar daca au vreun disconfort interior nu il iau in seama. Gresit! O mai mare atentie asupra alimentatiei ii poate face sa evite tulburarile digestive. Problemele cu fierea si reumatismele ii cam pot da peste cap. A, beti apa, nu de alta dar maturii se pot confrunta cu microlitiaza renala sau biliara.

Varsator:

Profesional: pentru cei care activeaza in domeniul tehnologiilor de varf este o saptamana a contractelor, a obtinerii de sprijin financiar pentru implementarea, extinderea si specializarea retelelor IT si de telefonie, pentru stabilirea unui plan de achizitie in domeniu (in special de catre retelele nationale de televiziune) si pentru rentabilizarea programelor financiare de marketing in derulare – publicitate mai ales.

Dragoste: as spune ca acesti nativi sunt indragostiti de profesie! Pe de alta parte, ei se indragostesc intotdeauna de persoane inaccesibile si de aici problemele pe care le au. Totusi, in aceasta luna as spune ca Varsatorii o vor tine una si buna, adica nu au timp de dragoste. Cei care sunt casatoriti, cu spiritul aventurier al independentului vor intoarce spatele familiei. Atentie, ca se pot destrama cupluri fara niciun motiv.

Bani: vin in aceasta luna spre cei care activeaza in domeniul artei, in special cea vizuala, caciau sansa sa culeaga roadele unor proiecte mai vechi. Tinerii care lucreaza in sectorul asigurari au ocazia sa se faca remarcati tocmai prin atipicul cu care actioneaza. Oricum banii nu pica din cer ci vin prin munca proprie si asidua.

Sanatate:
marile lor probleme ar putea fi atacurile de panica si depresia. Unele doamne pot avea probleme cardiace reale, altele pot suporta, la inceputul lunii o interventie chirurgicala fie pe cord, fie pe coloana. Altele pot avea probleme serioase cu tiroida. Barbatii se pot confrunta cu laringite si faringite neasteptate, din a treia decada a lunii.

Pesti:


Profesional: Pentru doamne putem vorbi despre o avansare, iar pentru domni de o activitate sustinuta in domeniul imobiliar. Stiu sa inmulteasca banii altora, mai ales daca au subalterni sau colegi Taur si ceea ce nu au mai facut de foarte multa vreme, stiu sa lucreze in echipa.

Dragoste:
Pestii implicati in relatii complicate si aparent fara iesire, pot scapa din relatie pe neasteptate. Daca nu vor sa scape atunci vor gasi solutia sa calmeze lucrurile. Dupa 20 aprilie pot veni vesti legate de un copil sau o sarcina mult timp asteptata. Unele doamne isi neglijeaza iubitul/sotul in favoarea serviciului si nu le va fi deloc moale, mai ales in ultima saptamana a lunii.

Bani: aduc bani pe orice cai. Foarte bine sustinute sunt contractele externe, unele banci isi pot imbogati panoplia de oferte cu servicii financiare extrem de atractive pentru populatie. Unele fonduri de investitii pot cunoaste un trend ascendent. De asemenea, cele ale asigurarilor pentru pensii private. Sunt avantajate femeile.

Sanatate: probleme osoare pentru cei varstnici dar si microlitiaze renale si urinare pentru cei tineri. Doamnele atentie la stomac sau colon. Unele domnisoare pot descoperi ca hormonii zburda aiurea. Atentie la bolile declansate prin mecanism autoimun.
Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 12

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Minerva (24.04.2010, 03:44)
imi cer scuze pentru greseala!!
Răspunde-i
Elena B (23.04.2010, 17:44)
Doamna Minerva,se pare ca raspunsul meu nu a fost inteles asa cum am vrut.Noroiul il gasiti in postarile de la inceput si vin din partea unor persoane care habar nu au cu ce se mananca astrologia.Asta era ideea si imi cer scuze daca felul in care m-am exprimat v-a facut sa credeti altceva.O zi placuta!
Răspunde-i
Minerva (21.04.2010, 13:26)
Ma intreb care este noroiul si care este drumul pe l?ng?... Poate ca sunt cum spui pe langa subiect, dar ca nu as cunoaste astrologie dupa 30 de ani de practica (primii 15 ani mai mult in joaca) m-as cam ?ndoi. Repet, tin cont de p?rerile obiective, restul nu ma intereseaz?! Dar ?t? voi face astrograma asa cum m-ai rugat ?n... private.

Minerva
Răspunde-i
Barbie29 (18.04.2010, 20:19)
D-na Minerva,e usor sa arunci cu noroi dar mai greu e sa iti dai seama ca de fapt esti pe langa subiect si habar nu ai cu ce se mananca.Eu sunt atrasa de astrologie si am apelat la un astrolog pentru a afla mai multe,dar nu am cum sa cred in horoscopul generalizat.Cred ca daca vrei sa stii cum o sa iti mearga un an de zile poti apela foarte usor la un astrolog si sa stii ce te asteapta pe toate planurile, decat sa citesti in ziare sau reviste,ceea ce e imposibil sa se potriveasca la toti nativii unei zodii.Numai bine va doresc!
Răspunde-i
lia (18.04.2010, 20:10)
scurt, la obiect si important... urmeaza sa tin cont de aceste previziuni ;) mersi.
Răspunde-i
Minerva (05.04.2010, 13:38)
PS - comentariul meu ar putea sa va irite, imi cer scuze nu asta a fost intentia!
Răspunde-i
Minerva (05.04.2010, 13:36)
Am explicat acest lucru in unul din materiale de inceput. Dar, deh, e greu sa cauti! Si de ce sa cauti cand este mai usor sa critici! Ma intreb ce s-ar spune despre horoscopul din martie sau februarie. Iar capacitatea de intelegere nu este musai sa fie direct proportionala cu inteligenta! Mai inseamna si munca! Iar eu de la crezul meu nu abdic! Fie ca place fie ca nu place. Sunt oameni care spun ca nu inteleg ce scriu desi articolele mele sunt citite si paracitite. In cazul acesta se pune problema autoeducatiei. Daca vrei sa intelegi un horoscop este bine sa citesti si ceva astrologie.Interpretarea unui horoscop se bazeaza intr-adevar doar pe pozitia Soarelui, la un moment dat, in momentul in care urmaresti anumite caracteristici si pozitia unei planete, deja il personalizezi ceea ce este deja altceva.
Apoi, o fi Saturn in Casa a 12-a, trebuie sa vezi si gradul in care cade pentru ca semnele nu sunt egale cu casele si atunci Saturn poate cadea si in Casa a 8-a!
Răspunde-i
Z (05.04.2010, 13:05)
Ca sa se potriveasca acest horoscop, aflati-va ascendentul personal, apoi unde se afla Luna,Venus ,daca suneti femei si Luna,Marte ,daca sunteti barbati.Doar asa se vede corect, combinate ...
De ex la Fecioara apare Saturn in C12...Pai daca omul are ascendent Varsator, atunci Saturnul apare in Casa 7 si se schimba tot....
Asa ar trebui citite ''horoscoapele'',din pacate nimeni nu specifica faptul ca zodia in care se afla reprezinta doar Soarele ,dar pe langa el, exista mult mai multe elemente care definesc o entitate..
Răspunde-i
Oana - Mihaela Serbescu (03.04.2010, 19:14)
Dumnezeule, ce e cu voi ?! Cat timp a fost irosit pentru cele 2-3 fraze de care ziceti ?! Mai multa toleranta... Nu va place, nu cititi. Din ce vad, sectiunea asta e cea mai accesata de aici. Motivul fiind ?

Eu nu cred in horoscoape, astrologie etc. ... dar ma amuza sa le citesc din vreme in vreme. O fi ceva adevar in ele, nu ma bag.

Oricum ar fi, bafta mai departe, Gabriela !
Răspunde-i
Madalina (03.04.2010, 16:45)
Acest horoscop lasa de dorit, 2-3 fraze aruncate acolo si gata horoscopul...
Răspunde-i
Lady_Me (03.04.2010, 15:37)
Cel mai prost horoscop pe care l-am citit vreodata. Timp irosit !
Răspunde-i
Maria (03.04.2010, 09:05)
e cam aiurea horoscopul acesta....!!!!!!!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din www.astrologiecuminerva.blogspot.com; www.cal
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar