Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Ella de la Mandinga - secretele unui corp exotic

De în Sport 26 dec 2008
O cunosti pe Ella de la Mandinga prin intermediul muzicii. O stii bine, e acea fata exotica, frumoasa, delicata si gingasa pe care nu ai cum s-o ratezi. O aparitie inedita pe care ai descoperit-o in timp cu ajutorul muzicii, dar si al sufletului cald si luminos care o inconjoara la fiecare pas. Dar stii ce face ea in timpul liber si care sunt alimentele ei favorite, ce ii place si ce nu sa manance? Afla cum isi face loc alimentatia in viata ei printre concerte, iubit, prieteni si alte activitati de zi cu zi.

Luni

Desi pentru multi pare ciudat, ziua de luni este cea care-mi permite sa ma trezesc cel mai tarziu si pot spune ca atunci incepe un fel de week-end pentru mine. Cum la fiecare sfarsit de saptamana avem cele mai multe activitati si concerte, in aceasta dimineata m-am trezit la orele 12:00!

Este o ora destul de "matinala", asa ca ma voi gandi direct ce-am sa servesc la pranz. Nelipsita cafeluta care-mi da energia de care am nevoie pentru a-mi desfasura activitatile si, dupa o scurta pauza, o supa de legume instant. Asta e tot ce am la indemana in acest moment.

Dupa cele cateva calorii acumulate merg direct la sala sa pierd de doua ori mai multe, alergand pe banda minimum 30 minute. Completez efortul de la sala cu 15 minute de sauna, care ma relaxeaza. Imi continui ziua armonios, la o plimbare cu o prietena prin magazine. M-am hotarat sa inchei seara frumos, la restaurant. Am luat cina pe la ora 18:00: o salata de legume proaspete. Ajunsa acasa ma rasfat cu un pahar de suc de portocale.

Marti

Desi la fel ca si ieri, nu avem concert, ma trezesc putin mai devreme, pe la 10, deoarece activitatile mele de relaxare includ si repetitii cu trupa. Am grija ca la micul dejun (pe care imi permit sa il decalez la aceasta ora) sa nu-mi lipseasca niciodata cerealele cu lapte.

Pentru ca am intrat in postul Craciunului inlocuiesc laptele dulce cu cel de soia. Am pus pe mine imbracaminte lejera, am tras de doua ori cu privirea in oglinda si fuga la repetitii, unde trebuie sa respect ora intalnirii! Si cum azi este ziua decalajelor, pranzul am sa-l iau in jurul orelor 16:00 cu colegii de la Mandinga. La vila unde repetam.

O pizza vegetariana incalzita la cuptorul cu microunde e tot ce-mi doresc pe moment. Dupa repetitii am plecat spre casa, mergand pe jos o buna bucata de drum. Desi mi-am propus sa nu mai mananc dupa orele 18:00, marul de pe dulap imi face cu ochiul, asa ca-l voi devora! Si in aceasta seara voi profita de un somn lung si dulce, asa ca ma culc pe la 22:00.

Miercuri


Cand visam mai frumos, ma trezeste ceasul desteptator, e ora 8:30. Ca (aproape) in fiecare dimineata, imi savurez cafeluta. Inca nu-mi este foame asa ca voi profita de moment ca sa rezolv mici problemute in casa.

Am sa-mi prepar o salata de fructe compusa din 2 kiwi, o banana, o portocala, 2 mere, o para si 8 capsuni! La orele 11, mi-am propus sa fiu la sala sa-mi fac exercitiile fizice si sa inot.

Nici n-am realizat cand a trecut timpul, dar vad ca intr-o jumatate de ora trebuie sa fiu la repetitiile care incep la 15:00! Cum n-am apucat sa iau pranzul, am profitat de o scurta pauza si mi-am cumparat de la un magazinas pate de post, rosii si paine feliata. Maine avem o zi plina - 2 concerte, asa ca dupa repetitii merg direct acasa. O cana de ceai fierbinte, cu miere, este binevenita inainte de a adormi.

Joi

Este o zi frumoasa, desi soarele-i cu dinti! M-am trezit inainte sa sune ceasul. Este ora 8. Nu mi-am baut cafeaua, asa ca am inlocuit-o cu un pahar de suc de portocale, luat pe fuga, in timp ce ma machiam. Am sa-mi prajesc 2 felii de paine pe care am sa pun zacusca.
Intre cele 2 probe de sunet in aer liber reusim sa luam cu totii pranzul la cel mai apropiat restaurant din zona. Eu am comandat o supa de zarzavaturi, iar felul doi, tocanita de ciuperci cu mamaliguta calda. Seara s-a incheiat cu bine, concertele au fost reusite, asa ca la cina m-am rasfatat cu o salata orientala cu multe masline. Era deja ora 00:30 cand am ajuns acasa, patul fiindu-mi cel mai bun prieten!

Vineri

M-am trezit la 7:00. Azi avem concert la Brasov, iar la ora 10 trebui sa plecam ca sa ajungem pana la orele 13:00 la probele de sunet. Am sa-mi fac bagajul repejor apoi o baita de inviorare... Si nelipsita cafea... Cred ca v-am obisnuit! Hehe!

E 9:30 si am reusit sa ma incadrez in timp. Mi s-a facut foame, dar frigiderul e gol. Uffff...!
Suntem deja pe drum si pana sa iesim din Bucuresti am sa-mi rog colegii sa oprim pentru a-mi lua cateva fructe de la magazin.

Am luat 3 mere, 2 portocale, un ciorchine de struguri. E suficient pana la masa de seara.
Am ajuns rapid, desi ne gandeam ca va fi aglomerat. Am facut probele de sunet asa ca vom merge sa ne cazam la hotelul Piatra Mare din Brasov, locul unde se va si canta dupa orele 22:00, la o petrecere de firma.

Am ajuns in camera de hotel, e cald si tot ce-mi vine sa fac e sa ma odihnesc putin. Am sa-mi pun ceasul sa sune la orele 19:00, ora la care luam cina. Mi-au prins bine cele 3 ore de somn. Ma simt mai vioaie. Ma imbrac comod si cobor la restaurant sa mananc o salata cu piept de pui. Azi ma abat putin de la post, am nevoie de energie, dar e bine ca totusi a trecut de apusul soarelui.

Ne-am luat cu vorba, ca de obicei, si timpul a trecut. Mai sunt 45 de minute si trebuie sa fim la receptie imbracati de concert, asa ca trebuie sa ma grabesc. Ma machiez, ma imbrac si sunt gata! Dar nu inainte de a face cateva vocalize de incalzire.

Concertul a iesit foarte bine, lumea a dansat si s-a simtit bine, ceea ce ma face sa am o seara excelenta in continuare. Am vorbit cu colegii si vom merge intr-un club sa ne distram putin. Eu am sa stau cel mai putin pentru ca maine avem iar concert si vocea are nevoie de odihna. Am sa beau o limonada inainte de culcare, e cea mai potrivita.

Sambata

Este ora 9:30 si abia pot deschide ochii! Daca nu ma misc repede am sa pierd micul dejun care este pana la ora 10:00. Am sa fac repede un dus, pun pe mine ce apuc si n-am sa ma machiez. In 10 minute se inchide restaurantul, asa ca tot ce-am mai apucat a fost un ceai cald cu 2 feli de paine prajite cu gem de caise... Aaa si la rugamintea ospatarului am reusit sa beau si-un espresso scurt, fara lapte. Am sa urc in camera sa-mi strang lucrurile pentru ca la ora 12:00 trebuie sa eliberam camera si sa plecam spre Bucuresti, unde ne mai asteapta diseara un alt concert, intr-un club.

Este ora 16:00 si-am ajuns in Bucuresti. Se pare ca nu se vor mai face probe de sunet asa ca voi merge acasa. Pana la orele 22 sunt libera, asa ca voi profita sa ies sa mananc ceva bun la un restaurant cu prietenul meu, pe care nu l-am vazut de-o saptamana... Noroc ca e intelegator! Am ales ca locatie restaurantul La Mama, locul unde imi place sa mananc sanatos.

Pentru ca este ora 18:00, o sa-mi permit sa recidivez si mananc o ciorba taraneasca cu afumatura si-o salata ca la mama acasa cu pui. Iam-iam! Timpul trece repede, dar e bine ca ne-am vazut si am reusit sa ne organizam ziua de maine care se anunta a fi libera pentru amandoi din punct de vedere profesional. Am ajuns si acasa, m-am aranjat si-am pornit la treaba.

A fost o atmosfera incendiara si-am ramas profund impresionata sa vad ca tot mai multi tineri au invatat piesele noastre si unii chiar sa danseze salsa! Am ajuns acasa, am sa fac un dus si-am sa mai intru putin pe net sa vorbesc cu fanii. E deja 2 dimineata, ma duc sa dorm!

Duminica


Desi am zis ca voi dormi mai mult, am uitat sa-mi pun telefoanele pe silent si mama a reusit sa-mi dea desteptarea la ora 10, nestiind ca am adormit mai tarziu. Nu ca ar fi fost o ora matinala, dar m-as mai fi alintat putin in pat. Dupa ce imi fac inviorarea merg pana la magazin sa-mi cumpar cereale si lapte de soia. Azi am sa incep iar sa tin post. Dupa ce am mancat un castron plin de cereale cu lapte si-o cafea dulce am sa mananc 2 mere si cam asta e micul dejun pe ziua de azi.

S-a facut deja ora 14:00, ora la care am stabilit sa ma vad cu prietenul sa mergem la patinoar, sa ne distram putin. Imi place tare mult mai ales ca inainte am baut si-un ceai cald cu scortisoara. Mi-am pus sangele in circulatie! Dupa o zi asa reusita o sa luam cina la un restaurant aproape de casa mea,respectiv restaurantul "Cuptorul cu lemne" unde se gateste foarte bine. E ora 19:00 deja si fara sa vreau am sarit pranzul. Am sa mananc o felie de paine cu vinete si-o portie de somon la gratar pentru ca azi conform calendarului religios e dezlegare la peste. S-a facut ora 20:00 si prietenul imi sugereaza sa mergem sa vedem un film la Cinema Multiplex. Are o idee buna mai ales ca e vorba de un film comedie, adica pe gustul meu.

Am vazut filmul "Cum sa scapi de prieteni" si a fost chiar amuzant! Seara s-a terminat foarte dragut, m-a lasat acasa. Am facut un dus si m-am pus in pat la ora 00:30.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr