nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

10 Vedete din Romania care au slabit cu pretul sanatatii

De în Sport 24 apr 2013
Din dorinta de a dobandi o silueta de invidiat intr-un timp cat mai scurt, nu putine sunt vedetele care au recurs la metode nesanatoase, care nu doar ca nu le-au oferit rezultatul mult asteptat, dar le-au daunat serios sanatatii si unele dintre ele se confrunta si acum cu aceste probleme.

Statutul de vedeta pune o mare presiune asupra oricui. Vedetele sunt vazute drept un exemplu si ne dorim sa fie perfecte, indiferent daca asta presupune sacrificii pe masura. Pefectiunea nu exista, de asta multe dintre ele au facut tot ce le-a stat in putinta in incercarea de a o atinge si si-au pus propria sanatate la bataie pentru ca fiecare aparitie a lor sa fie indelung admirata.

Bianca Dragusanu

Modelul a starnit ingrijorarea multora din cauza obsesiei pentru a fi slaba. In urma cu 12 ani ani, cantarea 78 de kilograme si acum a ajuns la o greutate de 53 de kilograme si inca mai vrea sa slabeasca desi nu doar o data i s-a intamplat sa lesine si sa aiba nevoie de perfuzii pentru a se pune pe picioare. Bianca refuza sa manance sanatos si infometarea este principalul ei truc de slabit.

 “Astazi am mancat numai capsuni, nu simt nevoia sa mananc. Eu ma aflu in aceasta forma fizica datorita unui regim de viata echilibrat. Cand sunt la Cluj am trei mese pe zi, dar apoi fac 1000 de pasi, deci iau Clujul la picior. Mi-e dor sa mananc mici, am mancat la o masa, la o saptamana dupa 1 Mai, 3 mici odata. Adi se uita la mine si nu-i venea sa creada. Cartofi prajiti mananc o data la trei luni si ma simt foarte vinovata dupa care merg pe jos si fac multe abdomene. Am depus foarte multe efortui ca sa ajung asa si sunt foarte multumita de cum arat. Mi-e foame, fac eforturi sa ma mentin asa, daca am mancat numai capsuni azi crezi ca nu mi-e foame, iti inchipui ca n-as manca la ora asta?”, a declarat aceasta in emisiunea CanCan TV.

Iulia Vantur

Este una dintre cele mai sexy femei din Romania, un statut pentru care are grija sa munceasca din greu. Iulia Vantur detine o silueta sexy si a fost dispusa isi puna sanatatea in pericol de dragul ei. Vedeta a recunoscut ca a incercat multe diete de-a lungul timpului si a apelat pana si la infometare.

De-a lungul anilor, am incercat multe diete: proteica, disociata, cu supa de varza. M-am si infometat ca sa slabesc. Asa am invatat lectia echilibrului. A­­cum mananc cate putin din toate, nu fac excese si fac multa miscare”, a declarat Iulia pentru Libertatea.

Nicoleta Luciu

A uimit pe toata lumea cand a slabit impresionant dupa prima nastere si a demonstrat ca poate sa o faca si a doua oara, dupa ce a nascut tripleti. A slabit 30 de kilograme cu mult sport si o dieta pe masura.

Nicoleta detine acum o silueta ca trasa prin inel pe care o mentine cu eforturi pe masura. Astfel, aceasta a recunoscut ca infometarea este o practica la care recurge frecvent de dragul de a fi slaba.

"Foamea este sora mea geamana. Am crescut in acelasi sac de la 20 de ani. Doar in perioada sarcinii am mancat mult. Eu mananc ovaz, hrisca, migdale, alune. Nici verdeata nu face rau. Cand imi este rau iau vitamine pentru a ma energiza. Doar facand foamea putem ajunge la dimensiunile  ideale 90-60-90. Vreau sa arat ca foamea, pentru ca arata asa de bine.", a declarat Nicoleta pentru emisiunea "Drept la tinta", potrivit Libertatea.

Carmen Bruma

Inainte de a adopta un stil de viata sanatos, cu o alimentatie corespunzatoare si multa miscare, Carmen Bruma a incercat toate metodele de slabit. S-a confruntat cu kilogramele in plus inca din adolescenta si a incercat numeroase diete care promiteau sa o slabeasca rapid. Pentru ca rezultatele au intarziat sa apara, vedeta a recurs si la infometare si i-a cauzat serioase probleme de sanatate, anemie si gastrita.

A reusit sa slabeasca 30 de kilograme abia dupa ce a inteles ca trebuie sa fie foarte atenta la ce mananca si sportul a devenit o parte importanta din viata ei.

Roxana Ionescu

Silueta slaba a fost principalul scop al vedetei si de dragul ei a fost dispusa sa faca mari sacrificii, care ulterior au venit si cu consecinte pe masura. Mama Natura a recunoscut ca nu obisnuia inainte sa se gandeasca daca metodele ei sunt sanatoase sau nu, pana cand a simtit pe propria piele efectele adverse.

"Am inceput intai sa ma infometez. Ma abtineam foarte mult. La un moment dat nu mai puteam, deveneam nervoasa, aveam stari de ameteala, dar puneam senzatia de rau pe seama oboselii. Pana intr-o zi, cand nu m-am mai putut ridica din pat. Incercam si mintea mea era acolo, dar nu mi se misca deloc corpul. Nu aveam deloc putere." a dezvaluit aceasta intr-un interviu pentru emisiunea "Acces direct", informeaza Libertatea.

Simona Gherghe

Prezentatoarea emisiunii “Acces direct” a recurs la pastile de slabit pentru a scapa de surprlusul de kilograme castigat in vacanta. Aceste pastile sunt considerate metoda ideala de a slabi, dat fiind ca efectul este unul rapid, insa prea putini stiu ca pot dauna serios sanatatii. Simona Gherghe a afla pe propria piele si dupa ce a slabit 7 kilograme a inceput sa se simta tot mai rau.

"Vara trecuta m-am intors din vacanta cu 52 de kilograme. Mult! Si atunci am cautat sa slabesc. Nu vreau sa ma judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! , a declarat aceasta pentru adpm.ro.

Moderatoarea nu recomanda niciunei femei sa apeleze la pastile de slabit dupa experienta prin care a trecut.

"A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria ca sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui. Am avut cam doua luni in care mi-a fost foarte rau, am tinut emisia cu greutate, cu probleme. E o lectie din care am invatat! Repet, nu recomand pastilele nimanui! Sunt minciuni!"

Alexandra Stan

Inainte de succesul international de care se bucura in prezent, cantareata a avut ocazia sa mearga in Franta, unde s-a indragostit de preparatele delicioase carei-au daunat siluetei si au facut-o sa ia in greutate 7 kilograme. Ajungand la greutatea de 54 de kilograme, Alexandra a devenit tinta glumelor rautacioase, asa ca a recurs la infometare pentru a reveni la conditia fiizica de dinainte si a ajuns sa manance doar salate.

"Am fost in Franta si am inceput sa mananc preparatele lor delicioase. imi place sa mananc bine, sa gatesc si m-am ingrasat 7 kg. Aveam 54 de kilograme, nu mai eram eu, aveam ochii mici, eram umflata la fata, iar baietii faceau misto de mine. Nu am avut alta sansa decat sa ma infometez. Mancam foarte putin, doar salate, dar asta era, trebuia sa ma infometez.", a declarat aceasta in emisiunea "Povestiri adevarate".

Cantareata a dezvaluit ca la un moment dat a lesinat chiar si a perdut un concert din cauza stilului de viata nesanatos.

Rocsana Marcu

Si-a dorit sa obtina o silueta slaba cat mai repede, dar metoda la care a apelat a facut-o sa regrete amarnic decizia. Inainte de a participa la un pictorial pentru o publicatie pentru barbati, Rocsana s-a gandit ca poate dobandi o silueta supla cu ajutorul pastilelor de slabi. Nu a facut, insa, decat sa se joace cu propria sanatate.

"In urma cu opt - noua ani am incercat celebrele pastile de slabit. Am vrut sa vad daca sunt bune. Mi-au facut foarte mult rau. Nu m-am simtit bine, nu puteam sa dorm, inima imi batea foarte tare. Am reusit sa renunt la ele. Am fost la un pas de moarte, dar am reusit sa scap. M-am oprit la timp. Am schimbat tactica, am mers la sala, am slabit cu un regim alimentar echilibrat. Nu am fost niciodata o schiloada. Atunci mi-am dorit sa slabesc intr-un timp foarte scurt pentru a poza in Playboy. Trebuia sa scap de patru kilograme.", a dezvaluit vedeta in emisiunea "Agentul VIP", potrivit Libertatea.

Cristina Cioran

Actrita ingroasa randul vedetelor autohtone care au fost dispuse de orice in schimbul unei siluete suple. In urma cu cativa ani, fiind obsedata de felul in care arata, Cristina a recurs la o dieta care ii lipsea organismul de substantele nutritive esentiale pentru sanatate.

"Dimineata beam apa, la pranz mancam o portocala, iar seara, din nou, apa. A doua zi de dimineata mancam o banana, la pranz doua portocale si seara beam apa. Si am alternat. Nu incurajez pe nimeni sa tina asa ceva! Este o prostie! Eram mica si am exagerat", a spus ea, potrivit Ziare.com.

Adelina Pestritu

Fosta sotie a lui Liviu Varciu a facut greseala sa creada ca slabitul rapid nu va avea si efecte adverse si a recurs la infometare cand a vazut ca a inceput sa ia in greutate. Pentru a reveni la silueta de dinainte, Adelina s-a infometat aproape o saptamana, dupa care a inceput sa se simta rau si a renuntat imediat la metoda nesanatoasa.

"Am avut o perioada in care am intrat in panica. Am simtit ca m-am ingrasat putin. M-am infometat cinci zile, dar nu am sa mai fac niciodata asa ceva. Am lesinat, a fost groaznic",  a spus Adelina Pestritu la Acces Direct, informeaza wowbiz.ro.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr