Creativitatea în lumea modernă: cum să fii tu însăţi

De în Dezvoltare personala 22 mai 2017

În această lume aglomerată şi veşnic ocupată este un pic mai greu să te concentrezi pe ce ai de făcut. Cum să rămâi creativă dacă ai un loc de muncă sau un hobby care fix asta presupun? Cum să laşi deoparte tot ce se întâmplă, pentru ca tu să realizezi ceva deosebit?

Dacă te simţi în impas, atunci îţi rămâne numai să-ţi asumi sentimentele şi emoţiile pe care le ai, să laşi frica, supărarea şi furia să te inunde şi să le transformi în ceva pozitiv, fătă a te lăsa acoperită de ele. Pentru asta te poţi îndepărta de ştiri, evită să te uiţi la jurnalele de la televizor, schimbă postul de radio când vine ora respectivă şi nu mai citi ziarele sau site-urile de ştiri. Vei fi mai liberă dacă faci asta, dar cumva, problemele tale nu vor dispărea dacă le eviţi, cu atât mai mult dacă ai nevoie de ştiri, de noutate, pentru a-ţi face munca aşa cum trebuie.

Deci, simte tot ce simţi, apoi concentrează-te. Ia ceva de scris sau desenat, ridică bărbia şi exprimă-te. Caută să înţelegi motivele pentru care te simţi într-un anume fel, caută adevărul şi concentrează-te pe luminiţa de la capătul tunelului până când o vei atinge.

Te poate ajuta să stai jos, cu toate ustensilele tale de lucru şi doar să laşi frâu liber imaginaţiei, asta dimineaţa, înainte să te întinzi după telefon. De asemenea, o rutină îţi poate face ordine în gânduri şi faptul că ştii ce ai de făcut în fiecare zi te poate linişti. Realizează că lumea nu este nici pe departe cât de neagră, periculoasă şi nebună pe cât o vezi tu sau cum era acum câteva decenii, când mai mult de jumătate dinte copii murea înainte de a împlini cinci ani, din cauza condiţiilor precare în care trăiau.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi