Această tactică garantează FERICIREA şi SUCCESUL profesional

De în Dezvoltare personala 17 mar 2017

Te-ai gândit vreodată care este adevăratul preţ al loialităţii de care dai dovadă? În ciuda faptului că mulţi cataloghează loialitatea drept una dintre cele mai mari virtuţi ale unui individ, această trăsătură are un impact negativ asupra fericirii.

Deşi admirabilă, loialitatea încurajează individul să ia decizii din obligaţie sau în urma apariţiei sentimentului de vină. Multe dintre femei recunosc că cedează în faţa nevoilor celor din jur, iar când acest comportament se strecoară în viaţa profesională, are un impact negativ asupra relaţiilor de afaceri şi productivităţii.

Cum ar fi, în schimb, în loc să cedezi ideii de obligaţie, să fii la curent cu propriile sentimente şi nevoi? Imaginează-ţi o zi la locul de muncă în care iei decizii intuitive, în baza a ceea ce simţi cu adevărat că este corect şi potrivit cu felul tău de a vedea lucrurile.

Schimbare de perspectivă

A duce un trai autentic înseamnă să te pui pe tine înaintea celor din jur şi să o faci luând în calcul motivele corecte. Pentru a reuşi, încearcă să decizi ce aspecte sunt valoroase pentru tine, ce te motivează şi cum vrei să fii privită, însă privită prin ochii tăi şi nu din perspectiva celor din jur.

Când ştii ce vrei şi unde vrei să ajungi, îţi este mai uşor să prioritizezi şi să iei decizii pentru a avansa în carieră.

Fii loială faţă de tine însăţi

Începe prin a face o listă cu activităţile pe care le desfăşori săptămânal fiindcă aşa trebuie, fiindcă te simţi obligată sau pentru a fi pe placul celor din jur. Apoi fă o listă cu activităţi pe care, dacă ţi-ai permite să trăieşti autentic, le-ai face cu plăcere. Începe să înlocuieşti treptat activităţile de pe lista cu obligaţii, până când ajungi să ai parte în fiecare zi de cel puţin una care să te inspire şi să te împlinească.

Adoptând această tactică vei face primul pas spre a crea viitorul pe care ţi-l doreşti, un viitor în care fericirea îşi va face cu siguranţă apariţia. Vei afla, astfel, că la baza succesului stă loialitatea faţă de tine însăţi.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Vasile Iuliu Kiss (19.03.2017, 08:53)
Incepe rapid si castiga bani online! Oferim comision direct foarte mare. Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Ai alaturi o echipa puternica. Numai aici poti sa castigi bani multi! Proiect B: cel mai atragator! Venituri in crestere pentru toti. Viitor promitator! Ne dezvoltam rapid. Solicita acum detalii la adresa de email : [email protected]
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct