chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Ce face fiecare zodie sa se simta fabuloasa?

De în Sport 28 ian 2010
O singura nedumerire am si o voi clarifica astazi: ce face fiecare zodie sa se simta sexy, atragatoare, frumoasa, dar mai ales sanatoasa? Cine sunt eu sa dau raspunsul? Eu sunt doar un biet Racusor ratacit si el prin universul astrelor, pot vorbi in numele meu, dar nu imi da dreptul sa decid pentru celelalte. Deci sa le intrebam pe purtatoarele tuturor zodiilor sa vedem ce "tendinte" sunt printre native!

Poate ca nu stii, dar anumite gusturi, alegeri si activitati pe care le intreprinzi de bonheur sunt dictate de acest amalgam de data a nasterii, ora, an, ascendent, zodie, care iti creeaza si iti guverneaza toate miscarile. Un soi de "flacara violet", ca tot e la moda acum, dar ceva mai "light" din punct de vedere al atotputerniciei, sau cine stie? Ok, o sa imi raspunzi franc spunandu-mi ca in mod cert o situatie financiara te face sa te simti fabuloasa, ca perechea aceea de sandale Gucci sau YSL te-ar urca in al 9-lea cer sau ca rochia aceea de la Versace este sublimul dorintelor tale. Acestea sunt adevaruri general-valabile pentru toate femeile, indiferent de zodie, chiar daca unele nu acorda atat de multa importanta rochiei lui nenea Gucci, ci tarabei aceea obscure din Obor. Nu are importanta de unde sau de care, hainele, produsele de make-up si bijuteriile, fie ele anonime sau nu, stau in topul dorintelor de "imagine" al oricarei femei. Dar dedesubtul acestor vesminte, ce le mai face oare pe acestea sa se simta fabulos?

Berbec


Diana: "Avand in vedere ca ma lupt sa imi pastrez silueta, ba chiar sa o ami remodelez un pic, e clar ca ma bucur cand vad ca fusta aceea care plesnea un pic pe mine, acuma arata demential, si nu vad totul pri ochelarii aspectului, dar vad acest lucru ca pe o reusita personala, o lupta castigata impotriva unui inamic puternic. Dar imi place cand ma mai rasfat cu cate o inghetata, o prajitura care ma face sa inchid ochii si sa ma deplasez din paradigma dietelor intr-una a paradisului unde e permis sa mananci de toate. Ma simt fabuloasa pentru ca sunt mama a unui copil minunat si pentru ca ma simt ca o eroina intr-o lume care nu mai crede in fericirea data de nasterea unui copil (am prietene care nu mai vor copii, din cauza "greutatii" de a avea grija de el). Ma simt fabuloasa pentru tot ce am construit pana acum, chiar daca nu echivaleaza cu o super avere sau cu mai stiu eu ce alte lucruri."

Taur

Sandra: "Ma simt fabuloasa cand fac sport, pentru ca reusesc sa fac o ora intreaga de Tae-Bo in cel mai corect mod posibil, si nu este usor deloc, ma simt minunat dupa. Ma simt bine pentru ca am adoptat un stil de viata sanatos si mai ales, ca nu sufar din cauza asta, cum fac multe dintre femei. Imi place ceea ce mananc (mai mult frunze decat mancare gatita, fructe si pui si peste), si nu gasesc o povara in asta. Ma simt fabuloasa pentru ca stiu ca in felul asta sunt sanatoasa."

Gemeni


Iulia: "Pe mine ma face sa ma simt foarte bine, nu as spune fabuloasa, banda de alergare pe care o am la loc de cinste in living. M-am imprietenit atat de bine cu ea, incat si atunci cand ma gandesc la proiecte o folosesc. Mi se pare simplu de folosit, pentru ca nu trebuie sa alergi mereu cu viteza, trebuie doar sa mergi mult si bine...si uite-asa ma uita Dumnezeu pe banda un film intreg, iar eu ma simt excelent. Miscarea fizica nu te epuizeaza, iti da mai multa putere. Astfel ca, fabuloasa devin in momentul in care ma imbrac intr-o rochie care vine ca turnata pe mine, dar si cand am capacitatea de a face fata multiplelor treburi cu zambetul pe buze. Teatrul imi place de asemenea foarte mult, ma relaxeaza foarte tare, de aceea ma duc foarte des, pentru ca, pe langa relaxare, e si forma in care eu evadez un pic din cotidianul, nu intodeauna vesel."

Rac

Vorbesc in numele meu cand spun ca "a te simti bine in pielea ta" te face sa te simti fabulos. Iar a ma simti bine in pielea mea inseamna sa arat la interior bine: sa fiu sanatoasa, si apoi la exterior.

Sensibilitatea zodiei mele si armonia la care tanjeste Racul fac din mine o persoana mai putin materialista si mai mult sentimentalista. Imi place primavara, cand frunzele reapar cu multa vioiciune in peisaj, ma simt bine cand ma intalnesc cu prietenii, cand rad, cand sunt iubita. Dar ma simt de asemenea bine atunci cand vad ca abdomenul meu a devenit un pic mai plat, caci fac eforturi in acest sens, cand ma bucur de gustul dulciurilor fara mustruluiala de a mai primi in "dar" ceva celulita (adica de un baton de cereale, un biscuite dietetic, chestii d-astea), si cand simt ca muschii mei sunt lucrati, chiar si atunci cand hotarasc sa merg o statie sau doua pe jos, facand celebra febra musculara. Ma simt fabuloasa cand reusesc sa depasesc probleme, cu fiecare reusita, oricat de mica, pe orice plan."

Leu
 
Alina: "Eu sunt fabuloasa fara sa trebuiasca sa fac nimic. :). Glumesc si nu prea, pentru ca a spune acest lucru inseamna o incredere foarte mare in propria persoana, ceea ce inseamna totul. Ce nevoie mai ai de altceva daca te simti cu adevarat stralucitoare atat la interior, cat si la exterior. Nu toate femeile pot spune acest lucru, insa eu ma bucur de stropul de sanatate, de formele cu care m-a inzestrat natura (si nu sunt 90-60-90), de prietenii de langa mine, de ceea ce fac profesional, de iubitul meu, de familia mea, asa ca nu stiu ce as mai putea sa cer, sau la ce sa ravnesc. Cu siguranta ca sunt si lipsuri importante pe care le resimt, dar sunt dintr-acelea "fugitive", nu definitive: vin si pleaca. Ma bucur de orice rasfat, fie ca vorbim de un restaurant deosebit, de o floare sau de o felicitare. Viata este construita din nimicuri care ne fac fericite."

Fecioara


Fecioara este o stilata, preocupata din cap pana in picioare de imagine. Ariana este nativa a acestei zodii si ne spune ce o face pe ea sa se simta fabuloasa; "imi plac la nebunie fructele de mare si delicatesele sofisticate, pe care le savurez la maxim, mai ales ca au putine grasimi.Sunt foarte bune la gust si ajuta si in silueta, deci nu imi fac probleme de kilograme in plus. Nici Pilates-ul nu este mai prejos; acum nu mai fac, dar am facut o perioada si ma simteam extraordinar. Pe un alt loc al topului, poate undeva mai sus ca restul, se afla contraceptivele, un super plus in viata mea, as spune, pentru ca mereu imi aduc mainte ca pot sa-mi fac de cap fara consecinte (cu iubitu’ bineinteles). Si Affogato (cafeaua cu inghetata) este un delciu care iti face ziua mai frumoasa si iti ofera o stare de bine inca de la primii zori ai zilei.

Balanta

Corina: "Nu degeaba se zice ca Balantele au nevoie de un echilibru in toate pentru a se simti cu adevarat bine si stralucitoare. Atunci cand sunt extrem de pasionata de ceea ce fac la job, cand iubesc si sunt iubita si cand nu ma dau afara din casa problemele cu banii, arat cel mai bine. E un lucru psihic, cand imi merge bine, rezultatul e o dieta echilibrata, cu exercitii de cardio si abdomene de cateva ori pe saptamana...si stralucesc cu adevarat. S-a intamplat ca si in zilele mai putin vesele sa fiu intrebata cum de sunt asa luminoasa si fericita. Si cred ca un scurt program cardio, macar o data sau de doua ori pe saptamana, insotit de gimnastica pentru abdomen si spate -e primul care sufera, spun specialistii, atunci cand Balantele fac excese alimentare sau fizice- te va mentine si pe tine intr-o super forma."

Varsator

Simona: "Eu, care va sa zica varsator, ma simt fabulos doar atunci cand ma simt bine in pielea mea si in hainele pe care le port:) Nu zice nicaieri ca varsatorii sunt predispusi la ingrasare insa, in cazul meu, cred ca este ceva genetic. Prin urmare ma simt fabulos mai ales primavara cand este destul de cald pentru a putea merge din nou pe jos, spre deosebire de iarna, cand, din comoditate, merg mai mult cu mijloacele de transport in comun.
 
Asa se face ca primavara, cand nu sunt suficient de obosita de la serviciu, imi bag castile in urechi si imi impun sa merg pe jos distante din ce in ce mai mari...si de cele mai multe ori reusesc. Ma simt fabulos cand reusesc sa alerg zilnic un kilometru - un kilometru jumate in jurul lacului (am un lac in apropiere si mi se pare foarte ok sa alergi si sa te uiti la peisaj, plus ca eu nu suport sa fac sport "indoor")
 
De cateva luni ma simt fabulos ca am reusit sa ma tin de promisiunea pe care mi-am facut-o mie si anume de a nu ma manca prajit, paste fainoase, cartofi (foarte rar), alimente cu conservanti si alte minuni din hipermarketuri care imi pun pericol greutatea. Nu este o dieta, insa mi-am impus cateva reguli stricte de la care nu ma abat. Insa cel mai mult ma bucur ca si logodnicul meu a adoptat stilul asta de viata si, pe langa faptul ca mancam amandoi sanatos, alergam impreuna atunci cand este cald afara. Si inca un lucru pe care l-as mentiona: ma simt afbulos atunci cand ajung acasa si gasesc mancarea pregatita de logodnicul meu, care termina programul cu doua ore mai devreme decat mine si care atunci cand pleaca de la lucru ma intreaba mai intai ce as prefera sa gateasca pentru seara respectiva:)  Evident, il rog sa gateasca ceva care sa nu faca abatere de la regulile de mai sus!:)
 
In curand o sa ma inscriu la curusri de dans (asa cum imi tot promit sa fac de cateva luni bune!) si atunci o sa ma simt extra-mega-fabulos: ideea e ca fara sport "dieta" mea nu va da rezultatele asteptate!"

Scorpion


Daca exista vreo zodie pentru care sa conteze cu adevarat imaginea aceasta este Scorpionul. Pentru ele imaginea face totul, de la calcai pana in varful capului. O mai stiti pe Ioana, prietena noastra care ne-a impartasit experienta ei cu operatia de marire a sanilor. Daca nu, cunoaste-o prin intermdiul articolului nostru  Jurnalul Ioanei: Cum mi-a schimbat viata marirea sanilor http://www.feminis.ro/sanatate/sanatate-la-feminin/jurnalul-ioanei-cum-mi-a-schimbat-viata-marirea-sanilor-4968 . Ei bine, ea este un adevarat Scorpion, pentru ea fizicul conteaza si o face sa se simta fabuloasa. De cand silicoanele si-au intrat in drepturi se simte atat de bine incat radiaza de stralucire. Mai nou, ar vrea sa isi faca o operatie si pentru ochi, sa scape de ochelari si inca cateva alte lucruri care sa o transforme in femeia perfecta.

Ei bine, si prietena mea cea mai buna este aceeasi zodie, si seamana ca doua picaturi de apa cu Ioana. Nu zic ca partea sentimentala nu are valoarea ei, insa ceea ce o face sa se simta fabuloasa este imaginea: o haina buna, o culoare a parului frumoasa, o operatie estetica.

Pentru ambele banii inseamna un confort care-ti asigura un trai fara griji, insa cel mai important pentru ele este sa se simta iubite, sa aiba si confortul psihic asigurat. Nici nu vor prea multe, nu-i asa?

Sagetator


Ioana: " Sigur ca ma simt fabuloasa cand arat foarte bine, de la haine, pana la make-up si accesorii; ai o alta stare cand iti permiti sa te imbraci cu ceea ce iti place; insa pana acolo trebuie sa fii multumita cu silueta, nu? Eu nu prea am probleme de silueta, poate doar de inaltime, mi-as fi dorit sa fiu un pic mai inalta, si ma mai supara colaceii din jurul abdomenului, mai proeminenti, dar incerc sa le fac fata, prin exercitii care sa puna accentul acolo; ma simt bine cand tin cate o cura rapida de detoxifiere, pentru ca ma simt sanatoasa, ceea ce imi da un tonus bun. Ma simt fabuloasa cand am motive sa ma bucur."

Capricorn

Andra: "Ma simt bine cand vad ca arat mai bine ca altele; poate ca sunt cam acida si cam rea la faza asta, si nici eu nu sunt o fotomodela, dar este adevarat ca un 'pansament' foarte util pentru atunci cand simti ca esti la limita depresiei este sa incepi cu testul 'comparatiei' si ma uit in jurul meu si imi dau seama ca arat mai bine decat x, y, z...si asa mai departe..cu asumarea ipocriziei pot spune ca atunci ma simt fabuloasa, mai ales ca nu sunt o nesimtita care sa manance din ora in ora si pe urma sa caut in jurul meu urate care sa ma faca sa ma simt bine; fac tot timpul cate ceva, chiar daca nu imi dau silinta100%; ma simt fabuloasa cand sunt cu adevarat fericita, ce inseamna fericita? Mai greu de spus...nu cred ca m-am simtit cu adevarat fabuloasa in adevaratul termen al cuvantului, momentan, sper sa gasesc acest sentiment pe undeva prin viata mea"

Pesti

Andreea: "Azi nimic nu ma face sa ma simt fabulos...
 
Nu stiu daca are vreo treaba cu zodia insa mie imi place la nebunie sa merg pe jos. Ma relaxeaza, ma face sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva si ma ajuta sa ies din starea de amorteala in care cad dupa 8 ore petrecuta pe scaun, la birou. Cand ajung acasa, dupa 45 de minute de mers in ritm alert ma simt plina de energie si vitalitate.
 
Imi place la fel de mult si sa alerg, insa  nu fac niciodata acest lucru iarna, iar la sala nu imi permit sa merg. Asa ca fac tot posibilul sa ma simt "fabulos" cu costuri minime. O pereche de adidasi, pantalononi sport si parcul (sau trotuarul din cartieri, cand mi-e lene sa merg pana in parc). In ceea ce priveste dieta, pot sa spun ca n-am tinit niciodata, insa de ceva timp sunt mai atenta la ceea ce mananc si incerc sa introduc cat mai multe fructe si legume crude in meniul zilnic."

Tu ce zodie esti si ce te face sa te simti fabuloasa? Completeaza nativele noastre cu secretele tale, pe forum!

Nu rata articolul saptamanii!

Oauu, ori mintea mea s-a incins de tot, ori numai gandul la sport nu imi sta atunci cand spun dans la bara, exoticul lap dance sau cardio striptease ca metode de a-ti redefini silueta. Astea si multe altele in "10 antrenamente care-l au pe "vino-ncoace"!

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Amira adina (05.02.2010, 11:18)
SUNT RAC....MDA...MI SE POTRIVESTE:d
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar