Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Ce e hot in horoscopul lunii iunie?

De în Sport 9 iun 2010
Oamenii se lupta cu vara, soarele cu luna si zodiile cu punerea la cale a unui plan anti-canicula. Pentru ca soarele momentan face antrenamente cu noi si ne testeaza rezistenta, dar in curand potopul de caldura se va asterne asupra noastra si din experientele anilor trecuti, suntem destul de neputinciosi in fata lui. Avem nevoie sa ne pregatim organismul si corpul pentru cea mai fierbinte vara si sa prevenim astfel posibilele caderi din mijlocul campului de lupta. Pentru asta s-a zbatut zodia ta o luna intreaga si iti ofera cele mai noi produse menite sa te "imbarbateze" in aceasta intrecere.
E vara, iar zodiile au inceput sa se orienteze catre accesoriile potrivite sezonului in materie de noutati. Si pentru ca se anunta cel mai fierbinte an din istorie, la propriu, ele vor sa contracareze toate potentialele efecte ce reies din acest fapt istoric, incontrolabil, si sa te ajuter sa treci confortabil peste acest soc dogoritor. Au de luptat cu o vara naravasa care vrea sa duca caldura asociata sezonului pana la extrem: daca-i bal, bal sa fie! Asa spune si vara: daca ma numesc vara, atunci sa simtiti ce inseamna acest lucru! Asadar, ne confuntam cu o lupta deschida intre canicula atotputernica ce urmeaza sa-si revarse furia asupra noastra si astrele racoroase, bine potitionate la drum de seara pe cerul senin, dar mult mai calduros ziua, decat atunci cand isi fac ele aparitia. Asadar, cand soarele se odihneste, lasand puterea lunii sa domneasca asupra naturii, astrele, in "parteneriat" cu luna si cu tot ce mai misca pe cerul noptii pun la cale un plan anti-canicula cu directie clara impotriva infierbantatului soare. Si uite-asa, dupa nopti intregi de dezbateri, zodiile au avut rolul de a transmite mai departe mesajul pentru fiecare semn zodiacal in parte si pentru a le inzestra cu cele mai de pret arme din dotare, astfel incat sa nu le dezamageasca nicio secunda. Fiecare zodie isi apara soldatii si face tot posibilul sa iasa invingatoare dintr-o lupta ce se anunta destul de movnita, dar persistenta, luni de zile de acum incolo.

Berbec

Stai bine atat cu fizicul, cat si cu moralul, doar excesele fiind cele care ti-ar mai putea strica dispozitia si starea buan de sanatate. Asadar, daca adopti din plin luna aceasta cuvantul "echilibru" in tot ceea ce consumi si faci, vei fi norocoasa lunii, fara probleme! Din trendul "echilibru", face parte si ritualul de "o bombonica pe zi" - stare de bine, relaxare, detasare si energizare.

Savureaza o delicioasa bomboana de ciocolata Milka si lasa starea de bine sa te cuprinda! Apoi gandeste-te cui i-ai multumi azi si fa-o, nu mai sta pe ganduri!

Milka Thank You a aparut din dorinta de a le oferi consumatorilor un produs inovativ la nivel de concept, care sa-i ajute sa-si manifeste sentimentele de recunostinta.
Pralinele Milka Thank You, cu forma lor unica de floare, umplute cu crema „dessert au chocolat”, au un gust intens de cacao si sunt acoperite cu cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi.

Conform studiului AdTracker realizat de Synovate, mai mult de 70% dintre romani cunosc pralinele Milka si una din zece persoane le mentioneaza spontan cand i se cere sa numeasca un brand de praline cunoscut. La nivel de notorietate, pralinele Milka au inregistrat o crestere de 2 puncte procentuale in primele luni ale anului 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In acest context, Kraft Foods Romania a lansat pralinele Milka Thank You. Promovarea acestora a fost construita in jurul platformei digitale www.milkathankyou.ro ce are rolul de a incuraja consumatorii sa-si exprime mai des sentimentele de recunostinta.Taur

Simti ca stresul te defineste in mod cert in aceasta perioada si ca te lupti anapoda cu el? Am o veste buna pentru tine: lucrurile se vor limpezi, iar stresul se va diminua extrem de mult, lasand loc unei energii debordante, pe care trebuie sa o canalizezi spre un sport, spune zodia ta. Si foarte bun moment si-a ales zodia ta sa iti recomande acest lucru, pentru ca sporturile de vara abia incep sa iasa la iveala, ca furnicile dupa ploaie, iar oferta este extrem de generoasa. Si pentru a incheia o zi extrem de tonica, un ceas de relaxare in compania unui preparat culinar desfatator si a unui pahar de vin imbietor, reprezinta cea mai buna reteta pentru a fi de neinvins in acest sezon.

Un pahar de vin...la ceas racoros de seara

Cramele Halewood lanseaza pe piata din Romania sticlele in miniatura din gama Halewood Special Reserve: Feteasca Neagra 2008 si Feteasca Regala 2008. Sticlele de 187 ml aduc consumatorului acelasi nivel superior de calitate ca si al vinului din sticlele obisnuite de 750 ml.   

Feteasca  Regala 2008 Special Reserve este un soi dominant intre vinurile albe demiseci si apreciat pentru prospetimea, vinuozitatea si fructuozitatea sa, cu un parfum mai putin pronuntat, dar cu o aroma care il diferentiaza.

Nota  de degustare: Acest vin se impune prin echilibrul sau in componente. Aciditatea deseori mai ridicata ii imprima o nota de vioiciune.

Asocieri culinare: Se serveste cu peste, crustacee sau alaturi de preparate din carne de pui.

Feteasca  Neagra 2008 Special Reserve este un vin care nu se lasa “citit” usor, dar poate fi descris ca fiind amplu, catifelat si armonios.  

Nota  de degustare: Culoare rosu rubiniu cu nuante caramizii, degaja arome de prune uscate, stafide cu usoare arome de mirodenii (scortisoara, cuisoare).

Asocieri culinare: Perfect cu carne rosie la gratar si branzeturi.Gemeni

Ai o stare foarte buna, chiar daca tu esti extrem de prudenta si iti faci griji din orice, analizand in amanunt fiecareplan al sanatatii tale. Pentru ca interesul tau pentru diete si pentru a fi in forma pare sa ia amploare luna aceasta, atunci este timpul sa recurgi la trucuri vechi, dar in gusturi noi, care sa te ajute sa iti indeplinesti dorintele legate de silueta: noul baton Nestle Fitness Chocolate & Orange face totul pentru a-ti intra in gratii, dar nu si in silueta, lasand-o "neatinsa", ba din contra, parca subtiind-o pe ici, pe colo.

Nestlé Fitness Chocolate & Orange - o noua gustare delicioasa cu cereale integrale


Nestlé Fitness Chocolate & Orange este o combinatie savuroasa de fulgi de grau integral, ciocolata si portocala, care iti asigura o gustare delicioasa si hranitoare, pe care o poti avea la indemana indiferent de locul si momentul zilei.

Noul sortiment a fost special creat pentru cei care adora gustul ciocolatei, dar care doresc sa se bucure si de gustul reconfortant de portocale.

Nestlé Fitness Chocolate & Orange combina perfect placerea gustului cu aportul de fibre, vitamine si minerale si astfel te poti bucura de o gustare savuroasa si hranitoare.

Acum te poti rasfata in fiecare zi si oriunde te-ai afla cu unul dintre cele 5 sortimente Nestlé Fitness: simplu, capsuni, ciocolata, ciocolata cu lapte, ciocolata si portocala.

A fi Fitness este un mod de viata pentru femeile active si moderne, care doresc sa fie sanatoase, sigure de sine si independente. Acesta este, totodata, un fel de a-ti expune farmecul in mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit creativa.Rac

Esti usor lipsita de vitalitate, iar acest lucru se observa in intregul tau comportament. Caldura te copleseste, grijile te napadesc, iar bietul organism e pe cale sa cedeze. Insa zodia ta, desi una compatibila cu sezonul calduros, ti-a sesizat slabiciunile acestei perioade si iti ofera un sfat, de fapt o indicatie pretioasa, care sa te puna pe picioare si sa-ti asigure o vara lejera, fara greutati medicale. Ceaiul verde este o sursa sigura de sanatate la puterea a doua, iar daca ceaiul este potrivit zilelor geroase de iarna, capsulele sunt asortate verii, ele putand fi inghitite cu un pahar rece de apa.

Capsulele de ceai verde, sursa de energie pe timp de vara

Capsulele de Ceai Verde vin in completarea consumului de ceai verde rece, pentru a ne da un plus de energie si pentru a alunga starea de molesala care ne cuprinde atunci cand temperaturile depasesc limita confortului termic.

Ceaiul verde se numara printre plantele care au o putere extraordinara de prelungirea vietii si de prevenire a bolilor. Ceaiul verde este apreciat din timpuri stravechi ca un puternic medicament recunoscut pentru actiunea sa antioxidanta si pentru efectul stimulant pe care il are asupra sistemului nervos, datorita cofeinei din compozitie. Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camellia sinensis, din care se obtine si ceaiul negru.

De ce bem ceai verde vara?

“Ceaiul verde contine uleiuri esentiale, teina, alcoloizi, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fier. Polifenolii si catechinele combat radicalii liberi produsi de poluare, fum de tigara, gaze de esapament, ultraviolete. Alcaloizii produc un efect de stimulare nervoasa, iar teina si cafeina stimuleaza arderea grasimilor avand si efect diuretic. Aceste componente fac din ceaiul verde un foarte bun antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere de grasimi si factor de protectie anticancer”, a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, reprezentant medical al capsulelor naturale produse de Arkopharma.

Arkocapsulele de Ceai Verde, din gama Silueta, sunt un supliment alimentar, de origine vegetala, ce contin pulbere, obtinuta prin faramitare la rece, din frunze de ceai verde. Nu contin gluten, substanta de baza fiind Camellia sinensis , 390mg/capsula.

Capsulele sunt recomandate persoanelor active, supuse la stres, sau celor care vor sa-si imbunatateasca modul de viata.

Un tub contine 45 de pastile. Se administreaza 1 sau 2 capsule, de 2 ori pe zi, preferabil inaintea meselor, cu un pahar de apa. Costul unui flacon este de 23.99 lei.Leu

Trebuie sa fii echilibrata in tot ceea ce faci si mananci, pentru ca altfel risti probleme grave de sanatate. Esti predispusa unor probleme, insa cu o atentie sporita si cu alegerile potrivite, poti face fata cu brio si poti trece cu usurinta peste ele, fara sa te lasi in niciun fel afectata de ele. In ceea ce priveste alimentatia, mai echilibrat si recomandat decat iaurtul nu cred ca este vreun alt aliment.

Müller Iaurt, o experienta catifelata in fiecare zi


Müller Romania prezinta Iaurt, cel mai nou produs Müller care poate fi savurat de toata familia, in fiecare zi. Simplu, dar aparte, Müller Iaurt te va suprinde printr-o consistenta delicata si o textura catifelata, printr-o compozitie echilibrata si un gust diferit de orice ai incercat pana acum.

Müller Iaurt este alegerea oricui isi doreste sa se bucure zilnic de un produs lactat simplu si sanatos, recomandat de binecunoscuta calitate Müller si de standardele inalte, respectate cu strictete de companie. Acest iaurt simplu, dar cu o textura si un gust special, continua traditia de neegalat a companiei Müller de a transforma laptele proaspat in produse lactate care le ofera consumatorilor o experienta inedita in fiecare zi.Fecioara

Nu ai probleme cu energia si vitalitatea in aceasta luna! Nu stiu de unde reusesti, dar resurse ai din plin. E momentul tau pentru a initia o activitate fizica, pentru a-ti canaliza aceasta energie spre ceva propice organismului tau. Apoi, te poti rasfata cu o delicioasa inghetata de la Algida! E vremea inghetatei, iar tu te poti infrupta din ea cat poftesti, silueta ta neavand de suferit, daca reusesti sa faci miscare.

Vara asta iubesti inghetata!

Vara aceasta, Algida, inghetata numarul 1 in lume, te rasfata cu placerea oferita de ingredientele simple si pline de savoare ale brandurilor de inghetata cu care este prezenta pe piata din Romania. Laptele, fructele si ciocolata se reunesc in mixuri unice care dau nastere celor mai speciale arome care iti vor aduce cele mai fericite zile de vara. Calippo Lime, Twister Orange, Big Milk Caramel si Carte D’Or Muffin –sunt noutatile delicioase de inghetata, care iti vor dezvalui pe rand tainele acesteia si bucuria de a raspandi fericirea si celor dragi. Mai mult, gama variata de sortimente pentru toate gusturile este si mai bogata prin aromele oferite de brandul Napoca, achizitionat de Algida in anul 2009. Algida iti arata cat de mult iubeste inghetata!Balanta

Pe fruntea ta scrie clar transformare totala a stilului de viata: alimentatie, miscare, etc. Fara ele nu se poate sa traversezi vara aceasta fara aparitia unor probleme de sanatate. Trebuie sa iti reorientezi alegerile in materie de alimente si sa iti canalizezi energia pe care o ai spre activitati benefice organismului: inot, plimbari, etc.

Fii “slim fit” cu Hochland!


Te-ai gandit vreodata ca un cascaval poate sa iti fie aliat in eforturile tale zilnice de a avea o silueta slim? Pentru ca stie cat esti de preocupata de alimentatia ta, odata cu venirea verii, Hochland lanseaza in premiera pentru piata romaneasca noul Hochland Cascaval light!

Cu doar 18% grasime, cascavalul light de la Hochland este perfect pentru a-ti acompania fiecare masa. De acum, te vei putea bucura de acelasi gust delicios al cascavalului clasic cu care Hochland te-a obisnuit, fara sa iti faci griji pentru silueta ta!

Cascavalul light de la Hochland te sustine astfel in eforturile tale pentru mentinerea unui tonus fizic de invidiat. Nu uita sa il combini cu exercitii de gimnastica, pilates sau un simplu jogging, iar rezultatul va fi cu adevarat unul slim fit!

Produsul este disponibil in magazinele din toata tara, la pretul recomandat de 9.25 RON/ buc.Scorpion

In luna iunie se pare ca tu este cea care conteaza, sanatatea si imaginea ta. Esti preocupata de tot ceea ce inseamna look si iti canalizezi fortele in acest sens. Si pentru ca asta presupune mult consum de energie si pentru ca vara iti "fura" si-asa foarte mult din tonus, iti recomand o bautura revigoranta care sa te hidrateze si sa te puna iar...in miscare.

Lipton Ice Tea Mango, noul ceai rece cu arome exotice

Lipton Ice Tea Mango este o bautura cu gust exotic, fara conservanti, fara coloranti si fara arome artificiale, special creata pentru verile toride, cand organismul are nevoie de hidratare, dar si de o serie de antioxidanti si flavonoizi.

Cu noul produs Lipton, proprietatile benefice ale fructului mango sunt cuprinse intr-un ceai racoros si savuros. Supranumit regele fructelor exotice, mango apartine grupei „galbene si portocalii” de fructe si legume, avand un continut scazut de grasimi si bogate in antioxidanti. De aceea, multi nutritionisti considera acest fruct un aliat de nadejde impotriva imbatranirii.

Lansarea noului produs Lipton Ice Tea Mango este sustinuta printr-o campanie Lipton creata in jurul celebrului star hollywoodian Hugh Jackman, cu care compania a semnat un contract de imagine ce se va desfasura pe o perioada de trei ani. De curand, in Romania a inceput difuzarea primului spot Lipton ce il are protagonist pe Hugh Jackman, “Tokyo Dancing Hotel”.

Delicii artizanale

Sagetator

Si un simt aventurier, preocupat de activitati in ton cu tot ceea ce inseamna sanatate si bunadispozitie. Te invitam intr-un univers al gusturilor delicioase, naturale si extrem de atragatoare, la Delicateria Traiteur.

Fa cunostinta cu gastronomia fina si savureaza-i delicatesele!


Delicateria Traiteur  a investit 450.000 de euro intr-un nou magazin bistro in Bucuresti, pe Bulevardul Dacia, reecreand o mica parte din sarmul Micului Paris de altadata.

Clientii pot alege dintr-o gama importanta de gastronomie fina care numara aproximativ 400 de preparate, produse chiar la Bucuresti, in fabrica societatii.  Compania beneficiaza de expertiza de top in gastronomie, productia fiind supervizata de un bucatar, un patiser si brutar francez.

In noul magazin de pe bulevardul Dacia, precum si in celelalte magazine Delicateria,  clientii pot cumpara produse precum branzeturi artizanale, produse din carne, produse din peste, paine, salate si sandvisuri, patiserie fina, prajituri si dulciuri, inghetate si serbet. Toate acestea sunt proaspete si sunt livrate de fabrica proprie. Acestor produse li se adauga o gama atent  selectionata de Delicateria Traiteur , de produse importate, precum vinuri si alte bauturi alcoolice, cafea, ceaiuri, dulceturi si alte delicatese frantuzesti.

O gama importanta de produse este cea bio din care clientii pot alege orez, dulceata, zahar de palmier, sos de tomate fara zahar, spagette integrale, sucuri, ulei de masline, vinuri sau biscuiti.

Capricorn

Accentul lunii cade pe sanatate si pe atentia la diverse detalii, care te-ar putea trimite in cabinetul unui medic. Totusi, de forma fizica buna nu duci lipsa si nici de relaxare. Tocmai de aceea, iti oferim o sugestie pentru dimineti relaxante si energice: Doncafe Elita.

Doncafé Elita – gustul bogat al diminetilor tale

Ai in fiecare zi sentimentul ca te poti baza pe ea, ca iti ofera energia si taria de care ai nevoie, cu precizia unui ceas desteptator. Doncafé Elita este combinatia ideala, perfect echilibrata, de boabe Arabica si Robusta pentru ca tu sa te bucuri de un gust bogat, dulce-amarui si usor condimentat. Acum poti savura din plin cafeaua ta preferata atat in varianta prajita si macinata, din cele doua pachete de 250g, cat si in varianta instant, din cutia de 50g oferita cadou.Varsator

Esti pe val luna aceasta! Dar nu pe cel al marii, ci pe cel al sanatatii. Esti in ton cu vremea inca frumoasa de afara (canicula se mai lasa asteptata), iar restrictiile fac abstractie de persoana ta. Si daca ai liber la rasfat, atunci sa fie unul cu adevarat delicios si rafinat: un desert de lux!

Les Macarons de Madame Lucie


Madame Lucie este singurul producator local al celebrelor Macarons frantuzesti, un desert de lux cu multa personalitate, care reprezinta un adevarat rasfat pentru simturi. Acest mici delicatese se armonizeaza perfect cu o cafea aromata sau cu o cupa de sampanie. Les Macarons sunt preparate dupa o reteta originala, cu ingrediente de cea mai buna calitate, importate din Franta.

Les Macarons de Madame Lucie sunt disponibile in noua sortimente, avand culori si arome irezistibile: vanilie, trandafir, cafea, mar cu scortisoara, portocala, lamaie, visine, zmeura si ciocolata. Mai multe informatii pe www.madamelucie.roPesti

Desi stresul acumulat incepe sa se evapore treptat, treptat (probabil stie ca vine vacanta), inca vor mai ramane reminiscente ale lui in organismul tau si este cazul sa ii "spui" de tot adio, nu crezi? Pentru asta avem solutia care nu numai ca elimina stresul, dar il tine si foarte departe de tine, primind un adevarat "ordin de restrictie" sa se mai apropie cumva, candva de tine!

Capsulele de Valeriana combat stresul cotidian

Capsulele de Valeriana, produse de Arkopharma sunt unele dintre cele mai eficiente remedii impotriva anxietatii si a tulbu­rarilor emotionale. De asemenea Valeriana amelioreaza crampele menstruale si durerile de stomac.

- Capsulele de Valeriana inlatura insomnia, micsoreaza semnificativ procentul de treziri nocturne, favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise.
- Crampe musculare - valeriana are calitati relaxante asupra muschilor.
- Extractul de valeriana se foloseste in perioadele cu stres intens, substantele active din valeriana intervenind la nivelul creierului, pentru eliberarea unor substante care induc stari de calm, multumire, relaxare.

Valeriana este un adjuvant in sindromul premenstrual - inlatura starile de iritabilitate si de excitabilitate nervoasa, diminueaza durerile de sani, durerile din zona ovarelor, senzatia de tensiune sau de greutate in bazin.

Valeriana are un efect calmant-sedativ, dovedindu-se a fi utila in caz de surmenaj si nervozitate. Capsulele de Valeriana Arkopharma contin pulbere obtinuta prin maruntire la rece a radacinii de Valeriana. Produsul nu contine gluten si a fost obtinut fara a folosi solventi, excipienti sau conservanti.

Capsulele de Valeriana produse de Arkopharma se administreaza astfel: 2 capsule inainte de cina si 2 capsule inainte de culcare, cu un pahar de apa. Costul unui tub de 45 de capsule este de 21.70 lei.
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar