8 lucruri mai bune pentru fericirea ta decât un soț perfect

De în Dezvoltare personala 28 iul 2017

Prea multe persoane cred că fericirea constă în a fi măritată și cu doi copii acasă, dar în realitate, există o mulțime de alte lucruri care te fac să fii cu adevarat fericită și îți dau un scop în viață.

Ai în continuare unele dintre cele mai importante lucruri din viață, care te ajută să te simți împlinită și fericită, chiar dacă ești singură sau ai acasă un soț perfect și zece copii.

1. Sănătatea și bunăstarea 

Un trup sănătos înseamnă un suflet fericit. Cu o sănătate bună poți înfrunta orice obstacol. Nimic nu mai este la fel de greu și totul pare mai minunat când nu ai dureri de cap, răceli constante sau spasme musculare. Încearcă mai degrabă să previi decât să tratezi și fă cât de mult sport poți, pentru a fi relaxată și a-ți crește nivelul de endorfine.

2. Job-ul de vis

Este bine să ai un loc de muncă de vis nu doar pentru bani, ci fiindcă atunci când faci ceea ce îți place și ești recompensată pe măsură te simți împlinită. În cele mai multe cazuri, împlinirea materială vine odată cu un job pe care îl iubești, pentru că acolo te poți manifesta și se vede că îți face plăcere să fii. Un loc de muncă care te ajută cu stima de sine nu te plictisește niciodată și îți aduce bucurie. Dacă ți-ai petrecut toată viața lucrând în bancă, dar mereu ai visat să fii coafeză, ar fi cazul pentru o schimbare, vei vedea că merită. 

3. Prietenii adevărați 

Prietenii adevărați sunt la fel de rari precum dragostea adevărată, pentru că un prieten adevărat este cel care crede în tine chiar mai mult decât crezi tu. Este cineva care te înțelege cu adevărat și îți împărtășește valorile și interesele. Puteți plânge și râde împreună, dar cel mai important, știi că te poți baza mereu pe el. Odată ce îl găsești fă tot posibilul să-l păstrezi.

4. Hobby-uri 

Hobby-urile sunt foarte importante pentru stima de sine, așa că petrece-ți timpul făcând ceva ce te face fericită, ceva amuzant, care te ajută să te dezvolți. Să nu-ți fie frică să începi ceva nou, de la zero, poți fii pictor la orice vârstă și poți visa cu ochii deschiși oricând, doar acționează, fă ceva. 

5. Economiile și independența financiară 

Trebuie să fii pregătită pentru perioadele dificile. Aflați în dificultate, unii pameni se mută, alții încep să picteze, se apucă de grădinărit, se tund sau se apucă de lucruri dubioase, dar cel mai simplu este să strângi câțiva bani din timp, fără a lăsa viața să treacă pe lângă tine totuși. Orice s-ar întâmpla, economiile tale te vor ajuta fie pe tine fie pe cei dragi ție.

6. Stima de sine 

Nu are rost să tot amâni lucrurile dacă de fapt nu ai de gând să le faci niciodată, pentru că nebifarea unor puncte de pe listă îți va aduce doar nefericire. Respectă-te, valorifică-ți timpul și nu-i lăsa pe alții să aleagă în locul tău sau să-ți dicteze ce să faci și mai ales nu lăsa pe nimeni să te facă să te îndoiești de propria persoană. Ascultă-ți inima și renunță la tot ceea ce te supără. Schimbă-ți locul de muncă și casa dacă de asta este nevoie. Găsește acel spațiu în care să te simți bine. Desparte-te de oricine te face să te simți prost sau te tratează ca pe o cârpă. Nu trebuie să tolerezi orice doar din politețe. 

7. Iubește-te 

Iubește-te întâi tu însăți ca să te placă cei din jur. Ai grijă de tine, răsfață-te cu o vizită la salon, o mâncare exotică, filme bune, daruri ocazionale și rochia aia minunată din vitrină. Acceptă-ți trupul așa cum este și dacă vrei să schimbi ceva fă-o pentru tine, nu pentru altcineva și nu doar pe termen scurt, pentru a intra într-o rochie să zicem, ci pentru a te simți tu altfel. Acceptă-ți micile imperfecțiuni și nu te mai îngrijora atâta, deoarece o să faci riduri și îți toci neuronii. 

8. Dragostea adevărată 

Dragostea cu adevărat reală este cea pentru propria persoană. Ea se naște adânc în inima ta și crește pe măsură ce o împarți cu ceilalți. Abilitatea de a vedea binele în oameni te face să strălucești, iar oamenii fericiți sunt cei mai frumoși. Iubește-te pe tine însăți și iubește-ți viața, pentru că doar atunci vei fi liberă să cunoști oamenii care te iubesc pentru cine ești tu cu adevărat.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 aug