nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

10 metode revolutionare pentru a straluci in 2010

De în Sport 31 dec 2009
Chiar daca 2010 vine si o sa il lase cam in urma pe 2009, si acesta are cu ce se lauda: premiere medicale, inventii senzationale, noi metode de slabit si multe alte lucruri care te-ar putea ajuta sa stralucesti in 2010. Descopera metode noi, si chiar neconventionale pentru a eclipsa tot ce e in jurul tau...tot anul!!!

In 2010 ai un scop precis: sa te pui si pe tine in prim-plan si sa investesti mai mult timp in proproa persoana. Mi se pare rezonabil....dar te-as intreba, de ce nu ai facut-o pana acum? Ceilalti au fost pe primul loc in topul prioritatilor tale? Ce banal, ce cliseistic suna...insa foarte adevarat in randul celor mai multe doamne de pe la noi! De regula, cand isi fac familie, femeile tind sa se puna pe ultimul loc, dupa sot, copil, purcel, etc.!!!!!! Nu fetelor, este cazul ca voi sa straluciti in 2010 si pentru asta noi iti oferim cateva noutati

1. O vedere de pisica, chiar si noaptea....


Ochelarii au ramas de foarte mult timp in urma, locul lor fiind luat de lentilele de contact, care sunt si prcatice, dar mai ales domanelor, estetice...insa daca esti purtatoare, stii bine ca majoritatea nu sunt recomandate pe timpul noptii, ele fiind extrem de incomode.

S-au descoperit insa  lentile de contact care corecteaza vederea pe timpul noptii, atunci cand dormi, pentru a te putea elibera de purtarea lor pe timpul zilei. Lentilele se numesc "i-Go" ("sleep, see, go") si sunt folosite in scop terapeutic pentru cei suferinzi de miopie, mai ale sde cea inoperabila.  Metoda de tratament se numeste ortokeratologie , iar efectul unei nopti in care un pacient poarta aceste lentile, ar putea fi, in unele cazuri, si 3 zile lipsite total de lentile de vedere sau ochelari, sustine The Guardian.

2. Implant ocular senzational pentru o vedere "High Definition"

Ramanen tot in zona oculara, pentru a anunta un implant senzational ce deja a avut testarea in Marea Britanie. Este vorba despre un tip de lentile artificiale care pot fi implantate ochi si reglate, astfel incat sa ofere pacientului o vedere "high definition". Aceste lentile sunt create in as afel incat ele pot fi ajustate pentru ca spectrul utilizarii lor sa fie largit si la persoanele care sufera de boli precum cataracta, miopie, hipermetropie sau astigmatism.

Mai mult decat atat, nu numai ca aceasta operatie le ofera o sansa foarte mare de a vedea, ci le ofera sansa unei vedere HD,  de a avea o "super-vedere", superioara uneia normale.

3. Suferi de hiperhidroza? Uita de ea in 30 de minute!

Transpiratia este normala, pana la un punct, cand devine excesiva. Dr. Ayham Al - Ayoubi de la Centrul Medical si Estetic din Londra este un initiator al unui sistem de tratare a hiperhidrozei nou-nout, testat in acest moment in Marea Britanie.  Sistemul se numeste Cynosure Smartlipo MPX si este utilizat in general pentru indepartarea straturilor adipoase in exces, deci in medicina estetica. In acest context, sistemul este utilizat pentru a distruge celulele de grasime de sub primul strat de piele de la subrat, anihiland flandele sudoripare afectate.

Medicul sustine ca este o solutie permanenta, demonstrata stiintific, care dureaza doar 30 de minute, iar riscurile sunt practic, inexistente.

4. In 2010, amplifica-ti IQ-ul! Cum? Simplu - cu o ora de navigare pe internet pe zi!


Ne ingrijoram pana acum de efectele devastatoare ale internetului si calculatorului, nu numai asupra copiilor nostri, ci si a noastra, dar se pare ca studii recente, realizate la inceputul lunii decembrie 2009, au aratat ca navigarea pe internet, timp de o ora pe zi, creste coeficientul de inteligenta la adulti. Astfel, oameni de stiinta ai Universitatii California din Los Angeles au comparat dezvoltarea functiilor creierului la persoane care folosesc foarte rar internetul cu a celor care folosesc zilnic, pentru cel putin o ora pe zi.

Dupa 5 zile de observatie a celor doua categorii, suprafata cortexului prefrontal, care controleaza abilitatea de a lua decizii si de a integra informatii complexe, a devenit mult mai activa in cazul grupului de persoane care utilizeaza internetul zilnic. Si nu este necesar numai sa il utilizezi pentru a te culturaliza, sustine profesorul de psihiatrie la UCLA - Gary Small, ci numai simpla sortare a emailurilor, adica activitatile monotone si insignifiante, pot amplifica si dezvolta IQ-ul.

Specialistul atrage atentia insa, ca asa acum internetul si utilizarea lui se pot dovedi a fi extrem de benefice creierului, dar si altor parti ale vietii, excesul folosirii lui poate avea consecinte nefaste asupra relatiilor interpersonale, poate da nastere deficitului de atentie, depresiei sau reducerii capabilitatii de a colabora cu ceilalti.

5. S-a inventat un gadget Star -Trek care detecteaza cancerul  (si alte boli) fara necesitatea interventiei chirurgicale

Star Trek intra in universul medical. De la luptele interstelare stiintifico-fantastico, el trece direct in mainile medicilor, in forma unui aparat care poate detecta atat cancerul, cat si alte boli, fara a fi nevoie de biopsie (de operatie). Echipa de la Universitatea Yale sustine ca acest aparat va putea fi capabil sa identifice semne ale unor boli, in numai 20 de minute, utilizat  o simpla mostra de sange.

6. Un nou medicament impotriva cancerului la san

S-a inventat un nou medicament-minune, care vine sa distruga celulele canceroase, cand toate celelalte forme de tratament au dat gres. Astfel ca, 40% dintre femeiel cu o forma de cancer la san avansata, dintre cele carora li s-a administrat tratamentul, au avut rezultate exceptionale, vazand cu ochii cum in mai putin de 6 luni, tumorile reducandu-se semnificativ.

Tratamentul se prezinta sub forma unei combinatii de Herceptin si chimioterapie si se pare ca pana la inceputul lunii decembrie 2009, in urma studiilor clinice, a reusit sa stopeze evolutia bolii la 12 % din cazurile administrate. Tratamentul nu este inca licentiat, procesul fiind extrem de lung, insa medicii sunt de parere ca acest tratament este o ultima sansa pentru femeile care au epuizat orice alta forma de tratament.

7. Reteta de slabit: sudoku!


Exact ce ai visat: fara efort, fara sacrificii si fara restrictii! Da, se poate! Nu foarte mult ce-i drept, dar avand in vedere ca nu faci practic nimic, decat te joci, este foarte bine. Potrivit publicatiei DailyMail. 90 de calorii consumate intr-o singura ora de dezlegat integrame si rezolvat sudoku.

Explicatia este simpla, spune Tim Forrester, cercetator care sustine ca atunci cand gandim, creierul nostru necesita energie mai multa decat orice parte a corpului pentru a da randament, acest lucru traducandu-se prin arderea a cel putin 90 de calorii pe ora, la un joc de sudoku sau de integrame. Pai eu zic sa ne distram si sa slabim in acelasi timp in 2010!

8. O "dieta"...plina de cifre!

Tinand cont de ideea unei alimentatii echilibrate si a unei vieti puse in miscare cat se poate de mult, site-ul Health.com anunta in luna octombrie a anului 2009, o metoda inedita de slabit bazata pe cifre.

Asadar, numerele care ar trebui sa te intereseze cel mai mult si de care ar trebui sa tii cont in procesul tau de slabire sunt:

- 3 - la acest numar tintesti acizii grasi omega 3, pe care nu ar trebui sa ii ratezi in nicio zi din alimente care ii contin: peste, seminte, iaurt
- 20  de boabe de cafea - "insotitoare" la birou - daca stii ca esti o devoratoare de manare la birou, ia-ti cu tine 20 de boabe de cafea si miroasele atunci cand simti ca pofta de mancare iti da tarcoale
- 45 - de minute de plimbare zilnica pentru anihilarea a cel putin 300 de calorii
- 47- proportia carbohidratilor din alimentatia ta
- 250 calorii mai putin consumate daca mananci impreuna cu barbatii si nu cu prietenele sau cu femeile, in general
- 450 ml de apa trebuie sa consumi inainte de a te aseza la masa, pentru a slabi la fiecare 3 luni cate 2 kilograme, fara efort

9  Liber la grasimi de orice fel! Nu ele fac diferenta in greutate!

Ultimele studii realizate la mijlocul lui decembrie 2009, pe nutritie au scos la iveala faptul ca grija pentru a nu consuma grasimi in dieta, nu este fondata pe argumente pertinente, procentajul caloriilor ontinute din acestea fiind semnificativ mai mic decat cel obtinut din carbohidrati.

Se pare ca se da liber la consumul de grasimi, de orice fel, spun cei de la American Journal of Clinical Nutrition. Nu are importanta nici cat si nici ce fel de grasimi consumi pentru greutatea ta, sustine medicul englez Nita Forouhi. Acest lucru a fost demonstrat intr-un experiment realizat in 10 ani, in care au fost monitorizate peste 90.000 de persoane, demonstrandu-se ca grasimile consumate nu si-au pus deloc amprenta asupra greutatii lor, sustine agentia Reuters.

10. NLP - printre ultimele frontiere in lupta cu kilogramele in plus

O noua metoda, destul de nou popularizata in randurile noastre, desi existenta de mai mult timp, NLP  pare sa fie una dintre cele mai de succes metode de slabit, fundamentata tocmai pe programarea neuro-lingvistica. Este o metoda de viitor, pe care se va pune accentul foarte mult in urmatorii ani, nu numai in privinta slabitului, dar si a reusitei personale sau profesionale, prin "puterea gandului" si prin sesiuni motivationale gata sa te puna pe picioare din orice.

Apeleaza la un trainer NLP si invata sa fii fericita!
Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr