Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop: Bărbaţii de care să FUGI în 2016, în funcţie de zodie

Eşti în căutarea unui partener de cuplu şi vrei să ştii ce capcane să eviţi? Zodia lui îţi spune multe despre modul în care gestionează relaţia cu sexul opus şi nu numai în 2016. Află care sunt acei nativi de care trebuie să te fereşti anul acesta şi de ce e indicat să stai deoparte.

Berbec

Pentru nativii din această zodie, anul 2016 va aduce haos în viaţa amoroasă. Aşadar, dacă nu vrei să te trezeşti într-un carusel sentimental, evită bărbatul Berbec.

Mai mult decât atât, în partea doua a anului, Berbecul va deveni autoritar cu persoanele din jur şi îi vor creşte pretenţiile şi aşteptările. Dacă nu eşti genul care să trăiască numai pentru a îşi mulţumi partenerul, relaţia cu bărbatul născut în această zodie îţi va naşte frustrări în 2016.

Taur

Taurii merg pe principiul "totul sau nimic" în 2016. Aşadar, ei vor vrea totul de la partener aşa că, dacă nu vrei o relaţie serioasă, nu are rost să interacţionezi cu bărbatul din această zodie.

Întrucât vor devotament şi loialitate de la partener, e posibil să te simţi puţin sufocat de partenerul Taur, care are tendinţa de a te controla în permanenţă şi de a îţi cere socoteală pentru orice faci.

Gemeni

Dorinţa Gemenilor de a îşi pune pirostriile în 2016 îi poate face să aibă o atitudine uşor exagerată, lucru care te poate pune pe fugă. Dacă nu eşti pregătită să îţi iei un angajament pe termen lung, ocoleşte bărbatul Gemeni, care are planuri serioase.

De asemenea, egoismul de care dă dovadă nativul din această zodie în 2016 s-ar putea să te calce pe coadă. Nu trebuie să o iei personal, ci doar să înţelegi că anul 2016 este pentru Gemeni anul în care doar ei contează.

Rac

Bărbatul Rac îşi doreşte alături o femeie puternică şi hotărâtă. Drept urmare, e posibil să te simţi presată de acesta să iei anumite decizii împotriva voinţei tale. Dacă eşti independentă din fire, evită bărbatul Rac în 2016 întrucât relaţia cu acesta nu va aduce nimic bun.

Totodată, Racul tinde către perfecţiune şi aşteaptă acelaşi lucru şi de la partenera sa. Din această cauză, pretenţiile sale fără margini te vor epuiza oricât de mult ţi-ai dori ca această relaţie să funcţioneze.

Leu

În 2016, Leul va dori să aibă o relaţie cu cineva care este mai presus de inteligenţa lui, cu o personalitate puţin mai intensă. În martie apare un factor care îi stimulează dorinţa de a avea o astfel de legătură profundă, iar Leul va munci din greu pentru a o avea. Dacă nu îţi doreşti o relaţie serioasă şi vrei să mai ieşi şi cu alţi bărbaţi, fugi de Leu.

Anul acesta, nativii din zodia Leului vor deveni mai serioşi în tot ce ţine de dragoste. Bărbatul Leu poate vedea cum relaţiile amoase ale sale au dispărut din peisaj şi începe să aibă din ce în ce mai puţină răbdare. Din această cauză, Leii au mari şanse să facă lucruri prosteşti şi superficiale, aşa că fugi de bărbatul Leu dacă îl vezi că îşi pierde răbdarea cu astfel de greşeli.

În 2016, nativii din Leu iau dragostea (foarte) în serios şi îşi doresc pe cineva care să facă la fel ca ei. Chiar dacă se complică lucrurile de la jumătatea lui aprilie şi până în luna mai, cel mai bine este să fugi de bărbatul Leu, deoarece vor apărea multe provocări şi probleme ce ţin de viaţa amoroasă. Dacă nu vrei să îţi complici existenţa, în 2016 fugi de bărbaţii din zodia Leu.

Fecioară

Aceşti nativi şi-au revizuit dorinţele şi nevoile lor - în dragoste, în relaţii şi în ceea ce îi priveşte pe partenerii lor din 2016. Astfel că îşi doresc mai multă intensitate, o legătură spirituală şi o pasiune mistuitoare, dar şi distracţie în dormitor. Dacă ţi se pare deja prea mult, fugi de bărbatul Fecioară fără să priveşti în urma ta.

În octombrie şi noiembrie, Fecioarele vor avea mai multă energie şi mai multă determinare să fie într-o relaţie. Dacă aceşti nativi sunt singuri, pot ajunge să exagereze pentru a găsi pe cineva. Sunt atraşi de persoanele puternice şi cu o inteligenţă profundă. Dar dacă vezi că bărbatul-Fecioară cere de la tine prea multe, cum ar fi o relaţie serioasă şi mai multă muncă la capitolul ce ţine de creşterea pasiunii, mai bine fugi de aceşti nativi.

Un alt aspect important la zodia Fecioară este că aceste persoane, din diverse motive, ajung să îşi pună tot mai multe întrebări (să aibă îndoieli) în legătură cu viaţa lor amoroasă. Încep să se gândească în 2016 la ce fel de dragoste este potrivită pentru ei. Dacă nu eşti pregătită să ai o relaţie cu bărbatul Fecioară şi nu vrei să îţi complici viaţa, mai bine fugi de el în 2016, deoarece la orizont se poate ivi o iubire mai veche, o persoană care reapare în viaţa lui atunci când te aştepţi mai puţin.

Balanţă

În 2016, în viaţa Balanţelor apar schimbări în relaţiile lor. Îşi pun întrebări despre ceea ce îşi doresc de la relaţie şi de la partener, dar şi despre tipurile de relaţii pe care le-ar alege. Bărbatul-Balanţă îşi va dori mai multă libertate şi independenţă în relaţia amoroasă, aşa că, dacă nu te consideri pregătită să îi acorzi această libertate, fugi de el anul acesta.

Tot în 2016, Balanţele simt că li se amplifică dorinţa de a iubi, sunt mai iubitoare, mai pline de afecţiune. Mai mult, noiembrie-decembrie poate fi cea mai romantică perioadă a anului pentru Balanţe. Însă dacă ţie nu îţi place să ai un partener prea siropos şi romantic, fugi de bărbatul din zodia Balanţei, deoarece ar putea deveni şi mai ataşat.

În ceea ce priveşte intimitatea, luna mai ar putea fi cea mai dificilă perioadă a anului pentru Balanţe, mai ales când e vorba de relaţii. Fugi de bărbatul-Balanţă dacă începi să îl simţi din ce în ce mai distant, că nu mai simte pentru tine acea apropiere, dacă vezi că îi este dificil să relaţioneze cu tine, dar şi cu ceilalţi, pe plan emoţional.

Scorpion

Latura romantică a nativilor Scorpion se dezvoltă tot mai mult în 2016, dar creşte şi dorinţa lor de a fi cu cineva care le dă senzaţia de "suflet-pereche". Spre ultima parte a anului, creşte tot mai mult această dorinţă, iar Scorpionii încep să viseze la ce tip de iubire îşi doresc. Dacă îţi este teamă de angajament şi vezi că Scorpionul nu e de tine, fugi de acest bărbat până nu i se aprind prea tare călcâiele.

Tot în 2016, Scorpionii pot începe o nouă relaţie amoroasă, iar acest aspect începe să le dea speranţe. Însă în luna mai, Scorpionii vor descoperi că este dificil să comunice în mod clar cu persoana iubită. Dacă la capitolul comunicare nu te simţi înţeleasă, mai bine fugi de bărbatul-Scorpion, deoarece în 2016 există multe neînţelegeri şi multe lucruri comunicate în mod greşit.

Anul acesta, în plan amoros, Scorpionii vor ajunge să pună sub semnul întrebării angajamentul lor faţă de partenerul de viaţă. Însă chiar dacă este doar ceva temporar, fugi de Scorpion deoarece de îndată ce a început să aibă îndoieli în privinţa relaţiei, ar putea fi tentat să ia decizii majore, fără să te pregătească din timp.

Sagetător

În 2016, Săgetătorul va face schimbări majore în ceea ce priveşte relaţia cu sexul opus şi îşi doreşte un alt fel de dragoste. Simte nevoia de ceva mai multă libertate, aşa că fugi de el dacă nu eşti genul rebel, cu o atitudine relaxată.

În plus, în vara acestui an, Săgetătorul îşi schimbă radical atitudinea, debordând de romantism, astfel că te vei trezi întrebându-te ce vrea, de fapt, de la tine.

Şi faptul că în 2016 Săgetătorul şi-a propus să scape de orice bagaj emoţional care îl ţine pe loc îţi dă de gândit. Poţi avea ghinionul să te numeri şi tu pe lista aspectelor de care vrea să se descotorosească definitiv.

Capricorn

Din păcate, Capricornului nu prea îi stă mintea la relaţii anul acesta, motiv pentru care va sta prost la capitolul comunicarea cu sexul opus. Ca să nu mai vorbim de faptul că astrele preconizează o încercare a unei foste partenere de a reveni în viaţa nativului Capricorn şi chiar dacă el nu-i dă importanţă, cu siguranţă nu vrei să ai senzaţia că eşti prinsă într-un triunghi amoros.

În 2016, din cauza unor probleme din trecut care reapar în viaţa nativului Capricorn, va avea tendinţa de a fi exagerat de anxios şi uşor iraţional. Se va îndoi de fiecare aspect al vieţii lui şi, implicit, de intenţiile tale. Mai bine îl ocoleşti dacă nu vrei să explici de zeci de ori de ce crezi că relaţia voastră merită o şansă.

Vărsător

Situaţia se complică pe plan emoţional pentru Vărsători în 2016. De regulă independenţi şi relaxaţi, nativii vor avea tendinţa de a se apropia ceva mai mult de cei la care ţin. Nu este, însă, o schimbare de durată. Aparenta deschidere şi nevoia de intimitate se vor transforma pe finalul anului într-o dorinţa de distanţare. Astfel, dacă apuci să te ataşezi de el în prima parte a anului, rişti să rămâi cu buza umflată de sărbători. Unde mai pui că are, ca de obicei, probleme cu familia, întrucât se simte sufocat, iar nevoia de a fugi în lume este accentuată de presiunea exercitată de cei dragi pentru a-l convinge să se aşeze la casa lui.

În 2016, Vărsătorul va fi mai mult ca niciodată în căutarea unor idei măreţe, care să-l scoată din anonimat. Dorinţa de colinda lumea în lung şi în lat se accentuează şi ea, aşa că dacă nu cauţi un partener ideal pentru drumeţii, mai bine eviţi o legătură cu nativul Vărsător.

Peşti

În 2016, Peştii vor simţi mai mult ca oricând nevoia de a clarifica unele probleme de familie, motiv pentru care nu va acorda prea multă atenţie potenţialelor partenere de cuplu.

Unde mai pui că va pune la îndoială totul, până la cele mai mici detalii, fiindcă în 2016 nu va excela la capitolul comunicare. Lipsa de energie vitală îl va face pe nativul Peşti să îşi piardă cumpătul foarte uşor, aşa că nu-ţi va fi tocmai uşor să îi intri în graţii.

Din nevoia lui de a clarifica anumite situaţii pe plan familial pot ieşi la iveală secrete pe care îţi poate fi greu să le accepţi, aşa că mai bine îţi vezi de drum dacă nu eşti dispusă să faci faţă întregii familii încă din primele momente ale relaţiei.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar