Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2016 - INTRIGI şi TRĂDARE pentru Taur, Vărsător şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna ianuarie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Luna ianuarie va fi una favorabilă pentru nativii din zodia Berbec. Astrele îi vor ajuta pe aceştia să aibă un început de an reuşit, plin de proiecte noi care au succes garantat. De asemenea, în luna ianuarie Berbecii vor descoperi frumuseţea lucrurilor şi gesturilor mici, dar importante.

Pe plan profesional, Berbecii nu au motive de îngrijorare în luna ianuarie. Lucrurile vor decurge aşa cum trebuie. Berbecii care lucrează pentru cineva nu vor înregistra vreo evoluţie în prima lună a anului, spre deosebire de nativii care au propria afacere. Aceştia din urmă se bucură de o perioadă de glorie venită în urma nor eforturi considerabile. Succesul le oferă acestora răgazul necesar pentru a se ocupa de chestiuni ce ţin de viaţa personală.
 
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, această perioadă este excelentă pentru a experimenta. Aşadar, dacă hotărăşti să începi o relaţie fără obligaţii, astrele te vor ajuta să te bucuri de o experienţă plăcută. Bineînţeles, e posibil că relaţia fără obligaţii să devină cât se poate de serioasă pe măsură ce timpul trece, însă e important să te bucuri de lucruri aşa cum sunt, fără să îţi faci griji legate de viitor. Miracolele există, trebui doar să crezi în ele şi să nu te laşi influenţat de ce spun cei din jur.

Taur

Taurii vor avea parte în luna ianuarie de un etapă plină de provocări, în sensul bun al cuvântului, pe plan spiritual şi sentimental. Nu te lăsa intimidată de tot ce se întâmplă şi învaţă lecţiile pe care viaţa ţi le dă.

Planul profesional este cel care îţi aduce satisfacţii majore la început de an. Nu te aştepta să devii milionară peste noapte, însă te poţi aştepta să ai succes în tot ce faci în această perioadă la serviciu. E important să ştii că începând de acum pui bazele unei cariere aşa că trebuie să îţi dai interesul ca totul să fie ca la carte. Nu trebuie să te îndoieşti de calea aleasă şi trebuie să ai mare încredere în reuşită. Nu îţi trăda principiile indiferent de situaţiile dificile în care eşti pusă. Pentru cei care au propria afacere, lucrurile vor fi şi mai uşoare. Acţiunile riscante sunt cele care îţi aduc succesul în afaceri în luna ianuarie. Încearcă să te axezi pe cel mult două proiecte noi şi astrele vor avea grijă să nu dai greş.

Pe plan personal, luna ianuarie nu este una dintre cele mai liniştite luni pentru nativii din această zodie. E posibil să ai de-a face cu o trădare în grupul de prieteni ori venită chiar din partea partenerului de viaţă. Găseşte-ţi alinarea în braţele persoanelor apropiate, care vor ştii cum să te ajute. Este foarte important să înţelegi care este rădăcina problemei şi de ce lucrurile s-au întâmplat aşa. Astfel, vei reuşi să depăşeşti momentul mai uşor. Cel mai important în ianuarie este să îţi asculţi intuiţia, este singura care nu te dezamăgeşte în această perioadă.

Gemeni

Nativii din această zodie vor trece printr-o perioadă grea în luna ianuarie. Astrele îţi pun piedici atunci când vine vorba despre relaţia de cuplu. Trebuie să ştii exact ce îţi doreşti şi să menţii lucrurile pe linia de plutiră până când vei reuşi să găseşti o soluţie eficientă.

În ceea ce priveşte cariera, situaţia este armonioasă, ba reuşeşti chiar să înregistrezi câteva reuşite. Trebui să îţi stăpâneşti nerăbdarea pentru că ar putea fi dăunătoare. Încearcă să fii relaxată şi să aştepţi ca lucrurile să se întâmple în ritmul lor. Nu e recomandat să începi proiecte noi şi nici să te grăbeşti. Păstrează-ţi concentrarea şi dozează-ţi entuziasmul astfel încât să îţi aducă numai beneficii, nu să te încurce.

Din punct de vedere sentimental, începutul de an aduce cu el instabilitate pentru Gemeni. Asta nu înseamnă că vei trece printr-o perioadă neagră, ci că lucrurile nu vor merge ca la carte. Conflictele cu partenerul de viaţă vor fi ceva mai dese, însă trebuie să ştii că veţi reuşi să depăşiţi problemele dacă aveţi răbdare şi dacă sunteţi făcuţi să rămâneţi împreună. Şi în ceea ce priveşte relaţiile cu prietenii, ar trebui să fii ceva mai reţinută pentru că ai tendinţa de a ţipa şi de a jigni persoanele dragi în această perioadă.

Rac

Pentru oamenii născuţi în zodia Racului, ianuarie 2016 va fi o etapă a vieţii spectaculoasă şi memorabilă. Chiar şi aşa, Racii vor trebui să muncească din greu pentru a-şi rezolva în mod eficient problemele curente, deoarece acum, în ianuarie, toate perturbaţiile de la nivelul astrelor vor avea o influenţă redusă, deşi palpabilă, asupra vieţii acestor nativi.

În privinţa sectorului carierei şi al locului de muncă, Racii vor fi nevoiţi să muncească mai mult în ianuarie 2016. Cu toate acestea, munca nu înseamnă că prima lună a anului va fi o etapă negativă a vieţii lor. Însă multe lucruri vor părea mai dificile decât credeau iniţial nativii din Rac. Dar va fi mult mai benefic pentru Raci dacă vor fi capabili să definească în mod clar sarcinile lor actuale încă din primele 10 zile ale lunii ianuarie. Mai important este să înveţe să se controleze şi să îşi ţină în frâu ardoarea. Nu trebuie să sară de la o idee la alta. Până la finalul lui ianuarie, Racii vor fi capabili să îşi implementeze planurile.

Sfera relaţiilor personale nu va necesita restricţii din partea acestor nativi. În ianuarie 2016, partenerul sau jumătatea nativilor din Rac îşi va schimba în mod dramatic conduita, din fericire, în mai bine. Este extrem de probabil ca Racii să fie capabili să îşi îndeplinească visele, să îşi îndeplinească dorinţele care până acum păreau de neatins. Acum este un moment bun pentru ca Racii să se concentreze pe sfera lor emoţională, care va fi un aspect foarte sensibil. În general, în ianuarie 2016, Racii se vor simţi liberi să facă tot ceea ce îşi doresc, atât timp cât acţiunile lor nu dăunează altor persoane. 

Leu

În ianuarie 2016, Leii vor reuşi să îşi atingă potenţialul maxim, indiferent de dorinţele lor. În general, este vorba de o etapă a vieţii excepţională, spectaculoasă şi luminoasă, care va fi caracterizată de faptul că nativii din zodia Leului vor progresa în toate aspectele vieţii lor.

Pentru Lei, sfera antreprenoriatului şi afacerilor va fi un adevărat teren de testare în ianuarie 2016. Cu toate acestea, nu vor fi situaţii extreme, deşi vor fi momente dinamice. În perioada curentă, Leii se pot bucura de cât de multe lucruri îşi doresc. Însă nu trebuie să îşi pună la îndoială capacităţile lor pe plan profesional, deoarece vor putea să ducă la bun sfârşit două, trei, cinci sau chiar 10 proiecte. Oamenii din domeniul în care lucrează vor fi surprinşi de cât de multe lucruri pot îndeplini Leii, iar aceasta este cheia pentru a avea succes în perioada de început de an.

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale, în această perioadă situaţia va fi un pic diferită. Este difcil de spus ce se va întâmpla în viaţa amoroasă a Leilor în ianuarie 2016. În orice caz, viaţa amoroasă şi relaţiile personale nu se pot compara cu progresul pe care îl fac aceşti nativi pe plan profesional. Cu toate acestea, intensitatea energiei vitale va creşte. Cu alte cuvinte, sexul se va îmbunătăţi, relaxarea va fi mai pe placul Leilor şi îi va întineri, iar problemele vor fi minore. Acesta este un moment bun pentru a pleca într-o vacanţă, undeva departe. Experienţele de neuitat sunt garantate. De asemenea, Leii ar trebui să acorde mai multă atenţie partenerului , dar şi familiei lor – ca un întreg. Această atenţie pe care o acordă celor dragi îi va ajuta pe Lei să rezolve dilemele care pot apărea din senin şi îi va ajuta să menţină armonia alături de toţi membri din casă.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor trece prin multe momente de neuitat în 2016, care cel mai probabil vor fi legate de sfera carierei. Bineînţeles, viaţa amoroasă va deveni un pic mai vulnerabilă din cauza influenţelor externe. Acest lucru nu sugerează că Fecioarele se vor confrunta cu momente în special pline de provocări în sfera sentimentelor şi emoţiilor. Cu toate acestea, cea mai mare parte a atenţiei Fecioarelor ar trebui acordat în mod clar acestei părţi a vieţii lor. În general, pentru aceşti nativi, ianuarie va fi o lună pozitivă, deşi dezechilibrată.

În legătură cu sfera carierei, ianuarie 2016 va fi cu siguranţă o perioadă fructuoasă. Dar vor fi şi unele aspecte ce ţin de subtilităţi, de fineţuri. De exemplu, nativii din zodia Fecioară care se ocupă de propria afacere vor fi într-o poziţie câştigătoare. Vor începe să muncească încă din primele 10 zile ale lui ianuarie şi vor fi capabili să decidă intuitiv ce să facă şi când să facă. Acesta va fi principalul lor avantaj, deoarece competiţiei îi va lua o vreme să se recupereze după Sărbători. Fecioarele vor putea, aproape imediat, să pună piciorul în prag şi să păşească în direcţia cea bună şi se vor implica în activităţi la scară largă. Mai exact, Fecioarele vor trebui să lucreze la capacitate maximă dacă vor să primească câştiguri mari la finalul lunii. 

Viaţa amoroasă a nativilor din zodia Fecioară va fi la fel de spectaculoasă şi strălucitoare în ianuarie 2016 precum şi celelalte sfere ale vieţii lor. Chiar şi aşa, în acest sector al vieţii se vor putea confrunta cu unele evenimente semnificative. Aceşti nativi nu trebuie să încerce să îşi impună propria voinţă asupra destinului. Ar trebui să înceteze să manipuleze circumstanţele pentru a-şi atinge obiectivele personale. Totul va merge de la sine în direcţia pe care şi-o doresc Fecioarele, chiar dacă planurile lor par să eşueze. Cu siguranţă merită să îşi urmărească ţelurile, dar doar dacă acestea merită în mod obiectiv să fie îndeplinite. Relaţiile cu partenerii de viaţă se vor dezvolta bine şi în mod normal, dar până la finalul lui ianuarie este posibil ca aceşti nativi să se confrunte cu unele situaţii neaşteptate.

Balanţă

Ianuarie 2016 va fi o lună care îţi va aduce extrem de multe realizări pe plan profesional. Deşi în prima parte a lunii, mai exact în primele 10 zile, ai putea considera că nu poţi să ai parte decât de plictiseală, vei vedea că lucrurile nu stau deloc aşa. Este o chestiune de timp până când să ai parte de succesul mult aşteptat.

Să nu te sperie ideea că vei fi nevoită să lucrezi într-un mediu cu totul şi cu totul nou sau că va trebui să implementezi noi proiecte sub un management nou. Nu ai nevoie de superputeri ca să faci faţă competiţiei sau colegilor de birou care încearcă să îţi pună beţe în roate.

Viaţa amoroasă se arată extrem de armonioasă în luna ianuarie 2016. Mai exact, nu vei fi nevoită să faci nimic, pentru că partenerul de viaţă te va surprinde la ficare pas. În a doua parte a lunii este recomandat să te implici ceva mai mult în activităţile de cuplu. Nu se întrevăd niciun tip de activităţi deosebite asupra cărora trebuie să îţi concentrezi atenţia.

Scorpion

Luna ianuarie 2016 se întrevede a fi o mină de aur pentru Scorpion din punct de vedere al carierei. Totuşi, nu toate opţiunile îţi vor fi benefice, motiv pentru care va trebui să fii foarte atentă atunci când alegi dintr-o varietate de posibilităţi. Începând cu ce-a de-a doua parte a lunii ianuarie, nu vei mai putea fi singură niciun moment.

Încearcă să te menţii calmă şi să înveţi să lucrezi sub presiune, pentru a-ţi vedea obiectivele propuse duse la bun sfârşit. Nu scoate toţi aşii din mânecă din primul moment, ci încearcă să fii cu un pas înaintea tutror, dacă vrei să ai numai de câştigat.

Din punct de vedere al relaţiilor personale, nu vei fi surprinsă în mod special cu evenimentele ce se pregătesc pentru luna ianuarie 2016. Până acum ai reuşit cu brio să menţii lucrurile sub control, iar începutul anului 2016 va fi în aceeaşi notă cu cele întâmplate până acum. Nu uita, totuşi să găseşti ceva mai mult timp şi pentru o parte dintre membri familiei, care se bazează pe sprijinul tău.

Săgetător

În luna ianuarie 2016 nu este necesar să apelezi la ajutoare, chiar dacă simţi că nu eşti capabilă să ţii sub control problemele ce intervin pe plan profesional. Relaxează-te şi bucură-te de viaţă şi, în acelaşi timp, stai cât poţi de mult departe de persoanele cu energie negativă.

Astrele nu sugerează că vei avea parte de mult dinamism în prima lună din anul 2016, dar asta nu înseamnă că nu vei avea activitate acasă şi la locul de muncă. Nu ar fi o idee rea dacă ţi-ai începe anul cu o vacanţă, mai ales dacă în preajma sărbătorilor de iarnă vei aveade petrecut ceva mai mult timp la birou.

În ceea ce priveşte dragostea, trebuie pur şi simplu să asculţi ce îţi transmite inima. Mai mult decât atât, în luna ianuarie 2016 ar fi bine să le acorzi mai multă atenţie celor din familie, să fii răbdătoare cu ei şi să înveţi să îi apreciezi la adevărata valoare. Încearcă să fii mai relaxată atunci când te afli în compania prietenilor, la urma urmei rolul lor nu este de a-ţi face rău, ci de a te face să te destinzi şi să te bucuri mai mult de viaţă.

Capricorn

Luna ianuarie va fi uşor ambiguă pentru nativii din zodia Capricornului. Astrele recomandă să te concentrezi asupra senzaţiilor. Nu se anunţă performanţe extraordinare nici pe plan profesional, nici pe plan amoros. Aşadar, nativilor din Capricorn le este recomandată o călătorie spirituală în care să se cunoască mai bine pe ei înşişi, profitând de liniştea parţială pe care le-o oferă astrele în luna ianuarie.

La locul de muncă nu vor fi nevoiţi să ia decizii importante sau să facă schimbări radicale. Ba chiar s-ar putea să aibă impresia că şefii au uitat pur şi simplu de existenţa lor. Cel mai bine, însă, este să nu faci scandal pe această temă, fiindcă nu vei fi apreciat oricum şi rişti să-ţi dai foc la valiză. Lasă timpul să treacă şi profită de resursele acumulate până acum, încercând să nu le risipeşti pe nimicuri. Fii chibzuită şi nu îţi asuma riscuri financiare. Evită semnarea contractelor, fiindcă există riscul să cazi în capcană.

Nici pe plan amoros nu vor apărea evenimente semnificative pentru nativii din zodia Capricornului. Energia pozitivă îşi va face simţită prezenţa după momente petrecute în doi, fie că este vorba despre plimbări în aer liber sau ieşiri la teatru ori restaurant. Viteza de desfăşurare a evenimentelor pe plan personal va încetini simţitor, însă nu trebuie să vezi asta ca pe o problemă. Bucură-te de linişte şi stabilitate. Nu confunda pacea şi liniştea cu stagnarea. O evoluţie se observă, chiar dacă nu este pe atât de rapidă pe cât ţi-ai dori. Nu încerca să grăbeşti lucrurile, pentru că vei arde "poduri" pe care te vei chinui ulterior să le construieşti din nou. Temperează-ţi pofta de acţiune şi adu-ţi aminte că te pricepi mai bine la planificare meticuloasă decât la a lua decizii pe moment.

Vărsător

Astrele îţi pregătesc oportunităţi extraordinare pe plan profesional în luna ianuarie. În ciuda influenţelor pozitive, Vărsătorii se vor confrunta şi cu o provocare, o piatră de hotar, de care trebuie să ţină cont neapărat în această perioadă. De îndată ce simţi o scădere a energiei pozitive (şi fii sigură că o vei simţi din plin!), trebuie să încetineşti pasul pentru a evita neînţelegerile legate de faptul că nu vei avea forţa necesară să duci la bun sfârşit un proiect important. Bazează-te pe cei mai buni din cercul de cunoştinţe pentru a trece cu bine de această perioadă.

Pe plan profesional vei avea parte de experienţe pozitive, ianuarie fiind o perioadă dinamică şi cu şanse mari de succes pentru Vărsători. Dacă vei avea o revelaţie cu privire la un proiect pe care l-ai putea pune pe picioare în această perioadă, nu te grăbi să anunţi pe toată lumea şi să începi demersurile în acest sens. Analizează totul cu atenţie şi nu oferi altora pe tavă ideile tale, fiindcă s-ar putea să ţi le sufle de sub nas cât ai clipi. Se întâmplă mai des decât ai crede şi fix cei din echipă s-ar putea să fie cei care te sabotează. Cu toate acestea, nu trebuie să te dai bătută. Dă-le de lucru celor pe care îi suspectezi de potenţială trădare şi supraveghează-i atent în această perioadă. Doar aşa vei trece cu bine de această perioadă.

În ceea ce priveşte viaţa personală, din cauza tendinţei tale de a te concentra asupra celor întâmplate la birou, pot apărea probleme în familie. Încearcă să nu îi agiţi pe cei din jur, după care să dispari aşa cum faci de obicei. Comunicarea este arma potrivită în această perioadă. Explică tot ce necesită explicaţii, oferind informaţii concrete şi argumente puternice. Evită deciziile pripite, bazate pe emoţii de moment. În această perioadă, orice mică neînţelegere domestică poate da naştere unui conflict de zile mari. Fii răbdătoare şi atentă, chiar dacă înseamnă să depui eforturi majore în acest sens.

Peşti

Nativii din zodia Peştilor vor avea parte de energie pozitivă şi de o sporire a vitalităţii în această perioadă. Astrele recomandă să rămâi activă şi să încerci să îţi descoperi noi talente care te vor ajuta să obţii succesul dorit.

La locul de muncă apar multe situaţii neprevăzute. Adversarii acţionează în mod surprinzător împotriva ta, însă nu e cazul să te temi sau să le acorzi prea multă atenţie. Astrele sunt de partea ta, aşa că menţine-ţi standardele ridicate şi nu apleca urechea la comentariile răutăcioase ale colegilor care nu sunt conştienţi de potenţialul tău. Cu toate acestea, nu este recomandat să fii prea cu nasul pe sus, întrucât norocul îţi va surâde doar dacă menţii o atitudine pozitivă şi constructivă. Reacţionează rapid, dar prudent, fii pregătită pentru absolut orice şi nu uita să reflectezi asupra deciziilor luate şi acţiunilor tale. Până la urmă, o analiză competentă este mai importantă decât viteza de reacţie.

Şi în dragoste, lucrurile stau la fel în cazul nativilor din zodia Peştilor. Adversarii vor da tot ce pot pentru a te destabiliza, însă nu vor reuşi decât să te facă să vezi lucrurile şi mai clar decât până acum. Vei fi surprinsă să afli că unii dintre cei mai buni prieteni ai tăi nu îţi sunt tocmai loiali. Treci cu graţie peste această situaţie neplăcută şi bucură-te de faptul că relaţia cu partenerul de cuplu nu va avea de suferit în luna ianuarie. Este o perioadă perfectă pentru a-i demonstra, încă o dată, partenerului, cât de mult ţii la el. Investeşte în dezvoltarea spirituală. Mergi la teatru, la concerte şi diversifică experienţele trăite alături de partener.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar