smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Vara aceasta ploua cu diete

De în Sport 25 mai 2009
Am intrat in vara, iar cea mai importanta preocupare in randul femeilor este in mod clar slabitul si pregatirea unui corp sexy pentru plaja care ne asteapta sa o vizitam tot sezonul. Si nu ne putem prezenta oricum; trebuie ca orice particica in plus de pe corp sa fie eliminata, iar pielea si muschii sa fie tonifiate la maxim. Trebuie sa atragem cele mai fierbinti priviri, sta in natura noastra acest lucru. Noi iti propunem sa iei in seama cele mai hot campanii de slabit din acest moment si sa te inscrii la una dintre ele pentru ca drumul tau spre coprul mult visat sa fie mult mai rapid!

Am fost tentata sa fac un astfel de articol, despre cele mai recente si in voga campanii pentru slabit, tocmai pentru a va fi mai usor sa alegeti vreuna sau sa aflati noutati in legatura cu cele mai noi si mai eficiente metode. Asadar, ia-ti rapid pixul si creionul si alege una, sau de ce nu mai multe astfel de proiecte si fie inscrie-te cat mai repede sau ia aminte din diverse emisiuni tv de cele mai bune sfaturi oferite de specialisti. Este cea mai rapida si eficienta sansa a ta catre un corp superb!

Si eu am descoperit in timp o gramada de metode noi, emisiuni pe domeniu si campanii fierbinti, abia lansate care sa ma ajute sa ma descotorosesc si de cea mai mica urma de grasime de pe corp. Uneori am fost la diverse evenimente in acest sens, m-am uitat la tv si am aflat informatii extrem de interesante si usor de pus in practica si nu in ultimul rand internetul mi-a fost de un real ajutor. Iata cateva idei "ferbinti" pentru o vara in care sa arati mai mult decat hot:

1. 101 retete de slabit te asteapta din 10 iunie pe Feminis.ro


Feminis s-a alaturat initiativei de a le ajuta pe femeile care vor sa mai dea jos cateva kilograme in acest sezon si le face o oferta tentanta, de nerefuzat: 101 retete de slabit, fiecare reteta avand sub 500 calorii, pentru toata vara! In acest fel te vei mentine in forma si vei arata senzational in costumul de baie.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in tabara slabanoagelor si sa te abonezi la newsletter-ul Feminis.ro pana pe data de 10 iunie, pentru a avea privilegiul de a fi printre primele care vor beneficia de "silueta la pachet cu 101 retete delicioase de vara"!

2. Traiesc XXL. Iubesc XXL. Port M.


Acesta este sloganul uneia dintre cele mai importante campanii de slabit lansate in acest sezon. Printre sustinatorii de frunte ai acestei initiative s-au numarat Carmen Bruma, femeia care a reusit sa slebeasca peste 30 de kilograme si Razvan Popescu, amuzantul DJ de la radio 21, care se afla intr-un perpetuu proces de slabire inceput odata cu atingerea greutatii de 140 de kilograme.

ReductoStart este un program educational implementat la nivel national, care furnizeaza toate informatiile necesare pentru evaluarea optima a cauzelor obezitatii, precum si a efectelor sale, pornind de la evaluarea motivatiei personale a fiecaruia dintre noi, in functie de obiectivele propuse, analiza eficientei metodelor utilizate pentru a obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste scaderea in greutate.

Prin aceasta campanie, oamenii au acces la informatii referitoare la modul de functionare a organismului, compozitia corpului in procente, alimentatie, alimente si proprietatile acestora, valori nutritive, indice glicemic, activitate fizica, excesul de greutate, precum si solutii optime pentru a obtine rezultatele dorite.

Programul cuprinde peste 230 de medici specialisti in boli de nutritie din centre medicale universitare de profil din toata tara. In urma solicitarii, medicii fac  evaluarea individuala a fiecarui pacient si il indruma catre solutii specifice de management al surplusului de greutate. Solutiile sunt alese astfel incat sa nu aiba efecte negative asupra organismului, fiind foarte important ca regimul de slabire ales sa respecte profilul fiecarui individ in parte.

Pe site-ul cu acelasi nume, vizitatorii pot utiliza instrumente pentru a-si clarifica multiplele confuzii pe tema greutatii (“sunt sau nu gras? Sunt sau nu obez? Ce sa fac ca sa slabesc? Ce medicamente sa iau?”) si poate gasi rapid solutii corecte, inclusiv contactul cu medicii parteneri.

Cei interesati pot sa isi faca si o programare la medicii parteneri ReductoStart, fie pe site,  fie prin call center-ul programului (la numarul de telefon cu tarif normal, 021-637.10.10).

ReductoStart este sustinut printr-o contributie educationala nerestrictionata de catre Abbott, companie farmaceutica multinationala.

3. Tu esti o persoana supraponderala? Dar copilul tau?

La aceste intrebari si sub aceasta denumire incearca sa raspunda o alta campanie lansata in aceasta perioada avand ca obiectiv declarat acela de a informa si de a educa publicul privind riscul de a dezvolta afectiuni legate de nutritie.

Aceasta campanie este o continuare a campaniei lansate anul trecut, insa noutatea adusa anul acesta este componenta de pediatrie, o conditie din pacate necesara in tara noastra, unde se apreciaza ca pana la 17% dintre copii sunt afectati de o forma de obezitate.

Pana pe 30 iunie, mai ai ocazia de a beneficia de serviciile oferite depeste 20 de consultanti prezenti in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si cele selectate din tara vor oferi consultatii gratuite. Medicii prezenti in cadrul acestei campanii vor masura greutatea si inaltimea pacientilor, vor determina indicele de masa corporala si procentele de grasime si apa din corp pentru aflarea starii de sanatate (subponderal, normal sau obez) pentru fiecare persoana interesata. Totodata, specialistii vor directiona clientii catre Clinica Polisano, pentru o consultatie gratuita pe teme de nutritie, cat si pentru analize aprofundate si un eventual tratament corespunzator.

4. „Mananc, slabesc si ma mentin”

Michel Montignac, vestitul nutritionist francez tocmai ne-a vizitat tara in scopul de a ne impartasi cele mai noi si mai eficiente sfaturi in materie de nutritie si slabit. Chiar daca ati ratat intalnirea cu el, va puteti bucura de cartea sa „Mananc, slabesc si ma mentin”, un soi de ghid pentru orice fel de persoana preocupata de propriul corp, carte in care veti regasi sfaturi legate si de alimentatia copiilor si de stilul de alimentatie al vegetarienilor.

Nu uitati ca in aceasta carte veti descoperi toate secretele vestitei metode Montignac de slabire si programul de derulare al acestuia.

5. Spune-mi ce te doare - TVR 1

Irina Reisler a fost intotdeauna o persoana preocupata in principal de un stil de viata sanatos si dispusa sa ajute cat mai multe femei care se aflau intr-o etapa nefericita a vietii lor, din cauza kilogramelor in plus de care dispuneau. Dupa ce a dus la bun sfarsit o campanie de succes numita "Vreau sa fiu sanatoasa" pe Romantica Tv, simpatica prezentatoare si-a mutat "resedinta" din aceasta primavara, debutand in luna aprilie cu nou format de emisiune pe TVR 1, intitulata "Spune-mi ce te doare"

In cadrul acestei emisiuni despoperi cele mai eficiente tratamente, cele mai performante metode de tratament, cele mai spectaculoase terapii. Iti prezinta de asemenea cei mai priceputi si de incredere specialisti, din toate domeniile medicinei, esteticii si nutritiei.

6 Un aliat al siluetei tale


Nu uitati si de cea mai mare lansare din acest sezon de pe piata produselor medicamentoase "inofensive": Alli, singurul medicament pentru scaderea in greutate aprobat de Comisia Europeana, disponibil fara prescriptie medicala, adus in Romania prin intermediul GlaxoSmithKline.

Acest produs, utilizat in asociere cu o dieta hipocalorica si cu un continut scazut in grasimi, ii poate ajuta pe utilizatori sa slabeasca cu 50% mai mult decat prin dieta. Astfel, la 2 kg pe care le pot pierde prin dieta, alli ii poate ajuta pe utilizatori sa mai slabeasca inca un kilogram.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(31.07.2009, 17:19)
@pynkysor: sport! sport! sport!
Răspunde-i
LYDYA PYNKY (26.05.2009, 09:41)
Ma preocupa si pe mine metoda de a slabi,nu am decat 60kg,dar am burta si nu-mi place,vreau sa o dau jos.Sfatuiti-ma ce sa fac.Va multumesc.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr