Un mod diferit de a privi luna ianuarie

De în Dezvoltare personala 3 ian 2019

Pentru multă lume, luna ianuarie este una dintre cele mai neplăcute, dar nu trebuie neapărat să fie astfel.

Odată cu trecerea în noul an dispare și magia sărbătorilor, CD-urile cu colinde ajung la locul lor în colecție și în următoarele 11 luni vor acumula praf, iar dulciurile de sub pom s-au diminuat masiv, deci totul revine la realitate.

Acum este momentul să te întorci la muncă, la rutina zilnică și să începi să-ți faci deja planuri pentru următoarea vacanță, ca să poți prinde bilete ieftine, dar luna ianuarie este cea care dezorientează cei mai mulți oameni, deoarece rezultatele plănuite la sfârșitul anului întârzie să apară. Începutul anului este un test pentru a vedea dacă poți rezista fără alcool, ciocolată, sucuri sau prăjeli și este momentul în care hedonismul lunii decembrie dispare. În prima lună a anului te gândești mult la tine însăți și decizi ce anume de pe lista de planuri realizată la sfârșitul anului vei păstra, te gândești la deciziile luate în anul anterior și la ceea ce vrei să realizezi în anul ce-ți stă în față, la ce anume poți să îmbunătățești.

Un mod de a-ți da seama ceea ce îți dorești de fapt anul acesta este să-ți aduci aminte momentele din anul trecut în care te-ai gândit că ai fi vrut să te fi pregătit mai bine pentru ceva. De exemplu, de câte ori ți-ai dorit să fi făcut mai multe economii pentru ca luna decembrie să fie mai ușoară și pentru tine sau cât de mult ți-ai fi dorit să faci mai mult sport din februarie, pentru ca la plajă să arăți și tu mai bine. Rezoluțiile de Anul Nou vin adesea sub forma de transformări spectaculoase peste noapte, dar câteodată, acestea necesită un pic mai mult timp. Dacă în ianuarie te duci la sală în fiecare zi și te epuizei rapid, apoi lași totul baltă, n-ai rezolvat nimic, pe de altă parte, dacă pui lunar o sumă de bani deoparte special pentru abonamentul la sala, tratamente corporale și alte lucruri importante pentru tine, atunci s-ar putea să ai o satisfacție mai mare.

Așadar, nu pune prea multă presiune pe tine în luna ianuarie, deoarece îmbunătățirea vieții tale ar trebui să fie o experiență pozitivă, nu un motiv suplimentar ca să fii stresată. Fă-ți planuri care să fie realizabile și să aibă efecte pozitive asupra vieții tale pe termen lung și nu te descuraja dacă până la data de 31 ianuarie nu le-ai început pe toate.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct