Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Uita de kilograme in 2013: Zodia iti recomanda metodele eficiente de slabit

De în Sport 9 ian 2013
Daca ti-ai propus ca anul acesta sa scapi de kilogramele in plus odata pentru totdeauna insa nu stii ce metoda sa folosesti, mergi pe mana astrelor. Zodia iti va spune ce metoda te poate ajuta sa slabesti anul acesta.

Berbec

Nativa din acest semn zodiacal este o fire care debordeaza de energie si stilul de viata activ abordat face ca kilogramele in plus sa puna stapanire pe silueta ei cu mare dificultate. Pune mare pret pe felul in care arata si nu isi permite sa isi lase look-ul pe plan secund.

Daca s-a intamplat insa si a luat in greutate cateva kilograme, le poate da jos cu usurinta incluzand in alimentatia ei preparate picante, pe baza de piper, ghimbir sau usturoi. Ar trebui sa le evite insa pe cele cu scop racoritor, precum iaurt sau castraveti.

Nu trebuie sa uite nici de sport si in acest caz o poate ajuta de minune firea ei competitiva. Alergatul si jogging-ul sunt ideale, dar la fel de bine poate recurge si la box sau arte martiale.

Taur

Acest semn se caracterizeaza prin slabiciunea pentru confort si asta include si mancarurile mai putin adecvate siluetei, dar cat se poate de delicioase.

Principala masura luata de Taur in scopul de a slabi in acest an presupune schimbarea alimentatiei. Timp de cateva zile pe saptamana, trebuie sa manance numai legume si fructe. Pot sa fie consumate crude sau gatite la aburi sau supa.

Al doilea pas care trebuie facut este abordarea unui stil de viata activ, ceea ce inseamna ca trebuie sa faca mai multa miscare. Poate recurge la cursuri de dans pentru ca arde eficient caloriile fara ca macar sa simta efortul depus. In plus, va fi cat se poate de distractiv.

Gemeni

Semnele de aer sunt destul de active si nu se lovesc de problema kilogramelor in plus prea frecvent, insa Gemenii au tendinta de a manca pentru doi.

Preparatele pe baza de carne sunt sanatoase, dar nu ar strica sa le manance cu masura. Daca nativa din Gemeni vrea sa slabeasca, atunci cateva zile de regim vegetarian va fi cea mai eficienta masura atat timp cat nu se va limita doar la un meniu, avand in vedere ca Gemenii au tendinta de a se plictisi repede.

Aceasta latura a lor le poate pune piedici si cand vine vorba de exercitiile fizice si nu pot urma un program de intretinere regulat. Le trebuie varietate, altfel se plictisesc. Iis pot face un abonament la sala, unde un antrenor personal se va asigura sa faca in fiecare zi ceva nou.

Rac

Dulciurile si carbohidratii sunt precum aerul si apa pentru Rac. Ii place sa gateasca si parca se conduce dupa princpiul “cu cat mai gras, cu atat mai bine”.

Daca nativa din Rac vrea sa slabeasca in 2013, poate reusi daca incepe sa manance mai multe fructe si legume. Pentru ca nu poate sta departe de dulciuri, poate opta pentru alternativele care contin indulcitori si nu zahar. Trebuie sa invete ce inseamna controlul portiilor si mancancand mai des si mai putin poate sa ajunga la silueta pe care si-o doreste.

Mersul la sala nu este metoda eficienta pentru Rac, tocmai de aceea este recomandat sa se indrepte spre dvd-urile cu exercitii pentru ca ii va permite sa faca miscarea necesara fara sa se rupa de confortul casei. Acest semn zodiacal este printre putinele care pot sa respecte un program de intretinere pentru acasa, asa ca ar trebui sa profite.

Leu

“Dieta? Sport? Unde este distractia in toate acestea?!”, se poate intreba nativa din Leu. Este asadar lesne de inteles ca un regim alimentar strict nu poate da niciodata rezultatele dorite in cazul ei si dorinta de a incerca mereu ceva nou, imposibilitatea de a mentine o constanta, nu ii usureaza prea mult sarcina.

Poate slabi in 2013 daca va intelege odata pentru totdeauna ca este cazul sa nu se mai lase dusa de nas de toate dietele promitatoare de minuni si sa abordeze o alimentatie sanatoasa. Trebuie sa se concentreze pe preparate proaspete, pe baza de fructe si legume si multe condimente.

Aceeasi regula se aplica si in cazul sportului. Poate opta pentru cursuri de dans sau aerobic, orice care sa o aduca in mijlocul unui grup si sa ii ofere in fiecare zi ceva nou.

Fecioara

Pretentioasa Fecioara rareori ajunge in pragul in care trebuie sa apeleze la o dieta pentru ca este destul de exigenta cu ea insasi pentru a nu-si permite excese care sa ii dauneze. Este disciplinata asa ca poate tine fara nicio problema o dieta care presupune respectarea anumitor regului. Ti-o recomandam pe aceasta.

Nu se da in vant dupa sporturile de echipa, asa ca poate recurge la mersul pe banda sau alergat. Oricat de plictisitoare ar fi acestea pentru unii, se pare ca Fecioara da dovada de vointa si rabdarea necesare.

Balanta

Considerat cel mai echilibrat semn zodiacal, Balanta poate da dovada de instabilitate cand vine vorba de alimentatie si ajunge sa manance mai degraba pe fond emotional decat de nevoie. Nu reuseste sa duca o dieta pana la capat, dat fiind ca nu poate rezista tentatiilor culinare.

Nativa din Balanta poate slabi in 2013 doar daca va reusi sa ajunga la o constanta in ce priveste alimentatia sa. Nu trebuie sa isi impuna restrictii pentru ca primul lucru pe care il va face va fi sa le incalce. Asadar, poate fi eficient pentru ea sa constentizeze ca fiecare gustare daunatoare pentru sanatate trebuie echilibrata cu legume si fructe. Astfel, daca astazi a mancat doua prajituri in loc de una, maine va trebui sa se asigure ca nu va manca nimic dulce, ci doar legume.

Nici de sport nu se poate tine, asa ca orice activitate fizica ar decide sa faca trebuie sa fie in compania unei prietene. O persoana care sa ii fie alaturi ii va da motivatia necesara.

Scorpion

Nativa nascuta sub acest semn zodiacal este foarte stricta cu ea insasi cand vine vorba de dieta si se comporta de parca ar fi o chestiune de viata si de moarte. Nu este cazul de asemenea exagerari, asa ca ar trebui sa renunte la dorinta ei de a duce totul la extrem. Decat sa reduca, Scorpionul alege mai degraba sa elimine, ceea ce este daunator in special sanatatii si tot va lua in greutate din cauza predisponibilitatii sale de a retine apa.

Ii sunt recomandate preparatele usoare si nu ar strica sa faca o dieta detox o data la cateva luni. Sa manance zilnic patrunjel pentru ca are efect diuretic si sa isi echilibreze alimentatia cu legume, salvie si cimbru.

Ii este recomandat ca anul acesta sa isi faca un abonament la sala pentru a face miscarea necesara intr-un program bine structurat, avand in vedere ca ii place sa mearga la extrem si in aceasta privinta si se suprasolicita.

Sagetator

Stilul de viata plin de energie o poate face pe aceasta nativa sa se bazeze prea mult pe cafeina si zahar, doua combinatii care pot dauna serios siluetei, dar si sanatatii. Trebuie sa compenseze pentru aceste obiceiuri daunatoare si sa consume sucuri pe baza de fructe si iaurt. Trebuie sa evite totodata preparatele picante si carnea rosie.

Aceasta zodie este una atletica, asa ca ii este destul de usor sa faca miscare fizica. Anul acesta poate sa se inscrie la un curs de kickboxing sau aerobic, doua activitati care ii vor domoli energia de necumpatat.

Capricorn

Aceasta zodie da dovada de o hotarare exemplara si atunci cand si-au propus ceva se va asigura ca il va obtine. Trebuie sa invete sa practice moderatia cand vine vorba de alimentatie. Ii sunt recomandate mai multe salate si supe, iar hidratarea si-o poate asigura consumand sucuri pe baza de legume si fructe. Controlul portiilor este un pricipiu pe care trebuie sa il foloseasca mai frecvent.

In ce priveste activitatea fizica, poate recurge la exercitiile cu greutati pentru ca ii pot oferi rezultatele care sa se ridice la nivelul ambitiilor ei.

Varsator

Nativa din acest semn zodiacal da dovada de o vointa exemplara si nu este genul care sa faca excese. Nu are nevoie sa respecte o dieta pentru ca propriile instincte sunt suficiente pentru a-i da de inteles cand a intrecut masura.

Daca se confrunta cu cateva kilograme in plus, poate reusi sa slabeasca cu ajutorul unei alimentatii bogate in fructe si legume consumate crud sau la aburi si cereale integrale.

Pasionata de tehnologie, nativa din acest semn poate sa isi duca antrenamentele fizice impuse la bun sfarsit daca va gasi un nou gadget care sa faca exercitiile mai distractive. Ii sunt de ajutor si noile aplicatii de telefon mobil care o motiveaza sa lucreze mai mult.

Pesti

Aceasta zodie are unoeri tendinta de a manca pe fond emotional si atunci cade in capcana dulciurilor si a preparatelor procesate, surse bogate de carbohidrati.

Daca nativa nascuta sub acest semn zodiacal vrea sa puna la colt kilogramele in plus in acest an trebuie sa reduca considerabil mancarea tip junk-food si sa manance macar o data la doua zile fructe sau legume. Lactatele ar trebui sa le evite, avand in vederea predispozitia spre retentia de apa.

In ce priveste exercitiile fizice, trebuie sa se orienteze spre activitatile care pun mai mult accentul pe psihic decat fizic. Yoga sau Pilates, dar si inotul sunt activitati perfecte pentru spiritualii Pesti. Doar pentru ca nu te face sa transpiri si sa te plangi de dureri musculare, nu inseamna ca nu dau rezultate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr