armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Slabitul nu a fost nicicand mai usor! 7 trucuri care sfideaza orice dieta

De în Sport 2 mai 2012
Facem adesea greseala sa credem ca pentru a slabi trebuie sa ne supunem unei adevarate torturi, abia mananci si tragi de fiare mai ceva ca un culturist. Sa slabesti nu este usor, asta este sigur, dar nu trebuie sa fie un adevarat chin. Iti dezvaluim 7 trucuri care te vor ajuta sa slabesti rapid si usor, cum nici nu te-ai fi gandit vreodata ca ar fi posibil.

Depinde de fiecare in parte sa faca aceasta experienta una cat mai putin dificila si mai eficienta. Culmea este ca in ciuda efortului supraomenesc rezultatele se vor lasa mult asteptate pentru ca aceste restrictii nu vor face decat sa stimuleze apetitul si iti va fi din ce in ce mai greu sa faci fata regimului abordat.

Trateaza programul de slabit cu relaxare si vei vedea ca astfel rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iar metodele la care apelezi nu trebuie sa fie dintre cele mai dure si mai absurde, crezand ca doar asa poti sa slabesti. Abtinerea nu este deloc o cale de a scapa de kilogramele in plus. Este doar un joc de-a ingrasatul si slabitul, un proces yoyo de care abia vei mai reusi sa scapi odata ce vei intra in cercul vicios. Este mai bine sa iti permiti din cand in cand un rasfat pentru ca astfel iti vei satisface pofta si iti vei putea vedea in continuare de programul de slabit pe care l-ai inceput. Ai grija insa, moderatia este cheia succesului in batalia asidua cu kilogramele in plus.

Iti dezvaluim 7 trucuri surprinzatoare care vor transforma slabitul in una dintre cele mai placute si mai eficiente metode

Stim deja ca pentru a slabi trebuie sa facem regulat activitate fizica si sa mancam corespunzator. Dar numeroase studii ne sar in ajutor si vin cu metode revolutionare care sa ne ajute sa slabim usor, fara prea mult stres si efort. Adauga aceste trucuri la rutina ta zilnica de slabit si vei vedea ca slabitul nu a fost nicicand mai usor.

Mananca ciocolata

Da, ai citit bine! Iti este permis sa te rasfeti cu ciocolata si nu sa fugi cat poti de mult de ea. Daca alegi cea de-a doua metoda atunci poate ca acesta este motivul pentru care programul de slabit pe care il urmezi nu da rezultatele asteptate. Te abtii o zi, o saptamana, o luna, dar in cele din urma vei ceda si vei da iama in frigider si mai mult ca sigur vei sfarsi prin a manca mai mult decat un baton de ciocolata.

Cercetatorii de la Universitatea din California au realizat un studiu in urma caruia participantii care mancau regulat ciocolata au reusit sa slabeasca mai repede decat cei care se abtineau de la acest desert. Mai mult, cei care mancau ciocolata si-au mentinut greutatea mai mult decat persoanele care nu mancau ciocolata.

Explicatia este simpla. Caloriile din ciocolata difera de cele normale si ingredientele din ciocolata stimuleaza metabolismul si il fac sa lucreze mai mult, ceea ce implica si o ardere rapida a grasimilor.

Inainte de a fugi la magazin si sa iti cumperi doar ciocolata, trebuie sa stii ca este important sa mananci ciocolata cu masura. Rasfata-te zilnic cu cate doua cubulete de ciocolata.

Mananca popcorn

Popcornul este considerat a fi cel mai potrivit pentru o gustare inofensiva pentru silueta ta. Desi poate parea mai degraba o gustare junk-food, popcornul iti este un aliat de mare ajutor in lupta cu kilogramele in plus. Un studiu realizat de un grup de cercetatori din Scranton vine si sustine aceasta ipoteza. Rezultatul studiului arata ca popcornul contine mai multi antioxidanti decat se gasesc in compozitia fructelor si a legumelor. In plus, acest aliment este si o sursa bogata de fibre, mentinand senzatia de satietate pentru o perioada indelungata de timp.

Popcornul este o gustare sanatoasa atat timp cat este gatit corespunzator. Nu il pregati la cuptorul cu microunde si evita sarea sau alte condimente.

Savureaza... mirosul de mancare

Cine ar fi crezut ca este suficient doar sa mirosi mancarea pentru a te satura? Poate suna ciudat, dar acest truc este cat se poate de eficient. Aromele puternice ii pot face pe unii oameni sa manance cate putin, sa ia bucatele mici si asta nu poate insemna decat un consum redus. De aceea este si recomandat sa nu mancam pe fuga, ci sa mestecam incet si sa constientizam fiecare gura pe care o luam din mancare.

In urma unui studiu de specialitate a reiesit ca dintre participanti, cei care acordau cateva secunde pentru a simti mirosul mancarii, mancau cu pana la 10% mai putin decat ceilalti.

Inainte de fiecare masa, fie ca mananci supa sau cereale, acorda-ti cateva secunde pentru a mirosi preparatul. Te vei simti satula si vei manca mai putin.

Rontaie boabe de cafea verde

Boabele neprajite de cafea verde pot face o gustare perfecta pentru atunci cand tii dieta si vrei sa iti mentii silueta. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din San Diego care au realizat un studiu privind acest subiect, boabele de cafea neprocesate contin o substanta care incetineste absortia de grasimi si glucoza. Participantilor la studiu le-a fost dat sa consume in mod diferit capsule care contineau extract de cafea verde, iar la sfarsit a reiesit ca cei care luau aceste capsule au slabit in jur de 16% din greutatea lor.

Mananca desert la micul dejun

Facem adesea greseala sa includem dulciurile pe lista alimentelor interzise atunci cand tinem dieta sau pur si simplu avem grija de silueta noastra. Saritul peste desert pare insa a fi una dintre cele mai mari greseli.

Iti este permis sa te rasfeti cu un desert la fiecare mic dejun care are in jur de 600 de calorii si este bogat in proteine si carbohidrati. Acest truc chiar functioneaza. Dimineata, metabolismul este in starea cea mai activa si putem sa ardem eficient un aport ridicat de calorii, pe cand, in timpul zilei, situatia este exact opusa.

Nutritionistii recomanda sa nu renunti la dulciuri cand tii dieta pentru ca se dezvolta o adevarata dependenta psihologica care in cele din urma te va duce in faza in care vei claca si vei manca fara sa te mai gandesti la silueta ta.

Asa ca, in fiecare dimineata, serveste la micul dejun si desert, dar nu exagera. Nu trebuie sa mananci in fiecare dimineata o felie mare de tort.  Este suficienta o briosa sau o ceasca de ciocolata calda.

Bucura-te de un pahar de vin

Consumul de alcool este vazut ca un mare "Nu" atunci cand vine vorba de slabit pentru ca bauturile alcoolice pot contine un aport ridict de calorii si exista posibilitatea ca o persoana sa piarda sirul paharelor si de aici pana la a lua in greutate nu mai este decat un pas. Vinul insa, se pare ca face exceptie.

Un pahar de vin pe zi face mai mult bine decat rau siluetei tale. Explicatia este simpla. Vinul este bogat in antioxidanti care reduc colesterolul si scad tensiunea arteriala. Mai mult, aceasta bautura stimuleaza procesul de ardere a caloriilor. Alcoolul creste temperatura corpului, ceea ce duce la punerea organismului in functiune pentru arderea de calorii in scopul obtinerii de caldura.

Asa ca, de acum incolo adauga la alimentatia ta sanatoasa si la programul de intretinere fizica si un pahar de vin.

Tine o sticla cu apa in mana cand faci exercitii

Suntem in permanenta in cautare de noi trucuri care sa ne faca lupta cu kilogramele in plus mai usoara. Iata un truc care iti va surande cu siguranta.

De fiecare data cand faci exercitii tine intr-una din maini o sticla cu apa rece. Cercetatorii au descoperit ca mentinerea temperaturii corporale scazute va impiedica supra-incalzirea corpului. Inplus, nu vei mai transpira si nu te vei mai simti inconfortabil in timpul exercitiilor fizice. Sticla cu apa este un truc eficient pentru ca la nivelul mainilor se gasesc multi nervi, dar poti recurge la oricare alta metoda, important este sa iti mentii temperatura corpului la un nivel scazut.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr