Redescoperă-te, pentru a putea fi fericită

De în Dezvoltare personala 30 ian 2020

Conexiunea dintre minte și trup este una incontestabilă, dar multe femei ignoră cel puțin una dintre părți, ajugând să se concentreze foarte mult doar pe partea emoțională sau pe cea rațională, uitând să se îngrijească, mai ales după ce se căsătoresc.

Cu toate acestea, orice femeie trebuie să-și acorde un moment doar pentru ea și să se redescopere, să o ia de la început și să se gândească și la nevoile ei, nu numai la ale celorlalți.

Chiar dacă pe de-o parte ai grijă de tine, trebuie să te gândești la propria persoană ca la un tot unitar și în timp ce te duci la sală, la salon sau la masaj să nu uiți nici de partea sentimentală, pentru că dacă ajungi la cealaltă extremă și te concentrezi doar pe fizic, o să fii ca un recipient gol. Când nu te comporți în concordanță cu ceea ce simți devii anxioasă, epuizată și chiar deprimată, ajungi să nu mai ai încredere în tine, să atragi experiențe nefericite, să nu mai simți plăcerea și de aceea chiar să ai probleme cu infertilitatea. De aici vin și comportamentele sexuale deviante și înjosirea în fața altora, alternarea greutății, dificultățile de concentrare și problemele cu somnul, ceea ce se traduce prin iritabilitate.

Cum să ai grijă de tine

De îndată ce te concentrezi și pe organismul tău și înveți cum să respiri corect, te poți conecta mai ușor și cu adevăratele tale emoții și ajungi să ai o stare de sănătate mai bună, să fii mai puternică fizic și emoțional, să ai mai multă încredere în tine, să te comporți adecvat în mai multe situații și să te simți mai sexy.

Descoperă-te în fiecare zi câte puțin, permite-ți să te aventurezi în necunoscut, pentru a-ți depăși limitele și a ieși din zona ta de confort. Descoperă-ți potențialul feminin și senzualitatea, prin tehnici de meditație, seminarii motivaționale, cursuri care te pasionează, dar și prin activități fizice și o alimentație sănătoasă, ca să emani senzualitate prin toți porii, să ai mai multă încredere în tine și să fii fericită în fiecare zi.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 oct