Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Pregatiti-va pentru ultima Eclipsa de Soare de anul acesta

Ce semnifica o eclipsa? Criza intr-un cuvant. Pentru a intelege exact modul in care o eclipsa va avea impact asupra vietii voastre este important sa se stie in care dintre cele 12 case astrologice va avea loc eclipsa, in functie de tema astrala a fiecaruia.

Daca eclipsa de Soare are loc in Casa 1, ea va pune un mare accent pe propria identitate, pe  energia personala, pe cand o eclipsa in casa a doua va pune mai mult accentul pe sentimentul de securitate, iar in a zecea, pe cariera (Casa a 10-a este Casa carierei, printre altele).

Consultati-va harta cu intelepciune, vedeti ce planete aveti in apropierea eclipsei (maxim 3 grade), deoarece acest fapt va poate influenta existenta cum nici nu banuiti in zilele dinainte si de dupa eclipsa. De exemplu, eclipsa de Luna daca se produce in apropiere de Luna natala va spori serios gradul de emotionalitate, constiinta afectiva interioara, ceea ce poate da nastere la o nevoie imperioasa de singuratate, la nevoia de reflectie; o eclipsa care se produce foarte aproape de Neptun natal poate stimula imaginatia sau... tentatia, consumul de alcool si de droguri fiind primele in top.

Pe scurt, pentru a intelege cum ne va afecta o eclipsa va trebui sa luam in considerare urmatoarele aspecte:
•    Semnul zodiacal in care se produce eclipsa, fie ea de Soare, fie de Luna;
•    Casa din tema natala care va fi activata de eclipsa
•    Planetele din tema natala aflate de maxim 3 grade de gradul in care se produce eclipsa.

De ceva timp sunt fascinata de eclipse, poate pentru ca eu am Soarele in Varsator, iar acest semn este recunoscut pentru curiozitatea si comunicarea aparte cu cosmosul.

Ultima eclipsa, cea de pe 1 iulie a adus pagube intregii lumi si, dupa cum am mentionat pe blog, semnele cardinale resimt inca efectele acesteia. Incerc sa vad eclipsa altfel decat am facut-o pana acum, fiecare semn, fiecare planeta, daca fac cumva vreun aspect, ce natura are acesta, cum vom reactiona...cred ca aceste puncte extrem de sensibile in momentul in care sunt tranzitate de planetele indiferent ca sunt ele persoanle, sociale sau de generatie.

 In ce priveste boom-ul ultimei eclipse, cred ca nu am trecut inca obstacolul major. Pentru ca Pluto era retrograd la ultima eclipsa, acum, el este abia la 6 gr 03 Capricorn si abia pe 27 noiembrie va ajunge la 6 gr 07 Capricorn, loc in care a fost surpins de eclipsa trecuta. Parerea mea este ca sfarsitul lunii noiembrie va fi unul dificil, ceva se va intampla si ce trebuie punctat.

Deci, care este decorul astral pentru 25 noiembrie? In primul rand ea se va produce la 2 gr 36 in Sagetator (decanul lui Jupiter, duad-ul stapanit de Capricorn), e ca si cum totul vizeaza planul material, de la bunuri mobiliare si imobiliare la finante si cred ca asa va si fi. Bernadette Brady, guru astrologiei stelelor fixe si a eclipselor, adauga faptul ca eclipsa face parte din seria Saros cu numarul 14 N si la o zi dupa ce Mercur a intrar pentru ultima oara in retrogradare anul acesta. La ce sa ne asteptam? Ca nu ar fi imposibil sa auzim despre vreo relatie a nu stiu carui VIP, sa ne asteptam sa se produca ceva la nivel financiar - mundan, sa ne gandim numai la scandalul UE - Grecia, care se pare ca vrea sa repete figura din 1936 si sa nu-si plateasca datoria externa, dar ce cred eu ca ar trebui sa ne faca atenti este faptul ca eclipsa poate activa o serie de boli care se credeau eradicate ori vindecate. Cum Luna Noua este in Sagetator  problemele se vor concentra in jurul lui Jupiter, deci si boli care tin de Jupiter – de la probleme tiroidiene, la expansiunea unor tumori vizate fiind ficatul, pancreasul, problemele hepatice, in general. Si cum Jupiter se afla in Taur, adaugam obezitatea, problemele tiroidiene si deficit in asimilarea unor vitamine si minerale prin disfunctia paratiroidei.

Aspectul cel mai interesant este inconjunctia lui Jupiter cu Luna si Soarele care se afla pe Dschubba, o stea fixa din constelatia Scorpionului si nu doar ea. Alaturi ii este asteroidul Fortuna. Tema scopionica este completata de un trigon foarte puternic cu Marte si Pluto, la care se adauga trigonul dintre Jupiter si Pluto. Le punem pe toate la un loc si descoperim, daca mai era nevoie, ca politica este o religie in sine. Un asemenea aspect se facea atunci cand Nero a jefuit templele de bogatii pentru a ridica o Roma noua, iar Henric al VIII-le a jefuit manstirile crestine din Anglia cand a devenit seful Bisericii Anglicane.

Dar ce mi se pare mie si mai interesant este ca Pluto care stapaneste bogatiile inestimabile ale adancurilor si nu o sustin peiorativ, se dezice de lucrurile fade, goala, gaunoase, iar Jupiter in calitate de Mare benefic, alaturi de Pluto poate sugera o imensa bogatie. Se pare ca Jupiter in inconjunctie cu Pluto este un aspect care desemneaza marii bogatasi. Eclipsa pe o stea scorpionica si in inconjunctie cu Jupiter sper sa ne spuna ceva despre o mare bogatie pe care noi o ignoram, exceptand faptul ca omenirea traverseaza o recesiune acuta... sau fiind implicat Pluto, sa produca o schimbare de atitudine fata de tot ceea ce semnifica ideea de bogatie...

Apoi, Soarele in inconjunctie cu Jupiter, centrul de greutate este pe gasirea unor modalitati de a scuti omenirea de tensiunile create in ultimele luni si cei vizati, scapati de distrugere, sa-si spuna ca sunt norocosi cu adevarat. Accentul pe propriile lor interese insa, pe propria identitate poate dezechilibra balanta si atunci Jupiter indica un exces, o actiune negativa, care induce vina sau dependenta. Luna in inconjunctie cu Jupiter pare sa ne spuna ca cei vizati vor da iar si iar inapoi cu argumente care dovedesc un simt al umorului cel putin ciudat. Emotional, insa, poate sugera reactia dramatica vis-a-vis de aceasta retragere. Cand vorbim despre eclipsa de soare, activitatea emisferei stangi a creierului este oarecum estompata si cum aceasta pare sa fie raspunzatoare de capacitatea de analiza, de sinteza si de decizie, activitatea sa este preluata oarecum de intuitie.

Ceea ce pentru mine este o mare speranta sa exteriorizam ceea ce ne framanta, pentru ca exista un tezaur spiritual care trebuie exploatat, lucru care a fost ascuns, voalat, acoperit de tot ce numim evolutie si modernism - alimentatie, gadget-uri, televiziune, Internet, lucru care seamana clar cu o... autodistrugere. Din fericire, din ce in ce mai multi oameni au realizat ca sunt lucruri de care ne putem dispensa, ca nevoia de interiorizare si de meditatie, de scopuri spirituale este mult mai mare. Iar Pluto exact asta ne da... Libertatea de a judeca lucrurile cu umor, dar in acelasi timp, de a le aseza pe toate la locul lor asa cum sunt meite ele sa fie.

In ceea ce priveste asteroidul Fortuna, a nu se confunda cu Pars Fortune, acesta ne obliga sa ne vedem soarta ca pe un Fatum benefic si sa nu ne vina sa credem cat de norocosi suntem. Fortuna este asociata cu expresia ceea ce trebuie sa se intample, se intampla. Deci, ea ne arata atunci cand cadem prada celui mai negru pesimism cat de mica este distanta pentru a iesi la lumina. In momentul de fata se spune ca parcurgem o faza depresiva. Greutatile, lipsurile ne apasa, eu as pedala pe ideea ca nici nu ne dam seama cat de norocosi suntem.

Fortuna se va ocupa de cateva lucruri daca ne gandim la semnificatia sa... pentru romani, evenimentele legate de Fortuna erau conectate cu virtutea, cu cinstea, cu onestitatea, care pedepsea indivizii imorali care si-au adunat averea prin rapt si minciuna si ca ii recompensa pe cei cinstiti. Oare de ce am senzatia ca aceasta eclipsa va functiona ca un fel de Ziua Judecatii?! Si faptul este cu atat mai interesant cu cat tatal acestei mici zeitati era Jupiter, Zeul Suprem si Judecatorul Absolut. Oare viata noastra sa se joace la ruleta ruseasca? Vom vedea!

Acesta ar fi un aspect. Jupiter reprezinta expansiunea, intelepciunea, cunoasterea, educatia, religia, normele juridice, Tribunalul si calatoriile lungi. Caracteristica momentului este dat de trigonul in semne de pamant cu Marte in Fecioara 6 gr 46 (decanul lui Mercur, duadul stapanit de Scorpion), focar, Jupiter – 1 gr 57 R Taur ( decanul lui Venus, duadul stapanit de Taur) si Pluto – 6 gr 04 Capricorn (decanul lui Saturn, duadul stapanit de Berbec – sa ne gandim numai la avalansa de accidente cu numar mare de persoane implicate si...decedate, cei doi malefici se interconditioneaza!) conjunct Venus in 28 gr 25 Sagetator (decanul lui Marte si semnul lui Jupiter, duadul stapanit de Scorpion).

 Uau...Cred ca tema principala a acestei eclipse este modul cum isi exercita institutiile financiare controlul asupra sumelor pe care le detine sau le are date sub forma de credite si aduce schimbari in relatiile financiare - la noi, decizia Bancii Nationale de a restrictiona, ca masura de prevedere avansul pentru creditarea in valuta la cosntruirea de case sa sporeasca la 30 - 40 %, doar la cel in lei se pastreaza cel de 5% , creditele de consum sa se intinda pe o perioada minima de 5 ani si obligatia bancilor ca in termen de 3 luni sa-si adapteze regulamentul propriu de functionare, in vederea reducerii cheltuielilor inutile si irosirea resurselor (patronate de Jupiter).

Conjunctia lui Venus cu Pluto poate reprezenta actiunea (Marte) de strangere a unor sume de bani. Ia priviti cati reprezantanti ai legii si angajati ai institutiilor coercitive care intr-un fel sau altul sunt sub patronajul lui Jupiter si a lui Marte sunt arestati si cate lucruri oneroase legate de acestea si de lumea interlopa ies la iveala (implicarea Scorpionului!!)

Dupa eclipsa din iulie, in Statele Unite drept urmare a acordului bugetului pe luna august, se decide reducerea bugetului pentru functiile publice, retragerea armatelor din Iraq precum si reducerea cheltuielilor privind administratia prezidentiala. In Anglia a avut loc o greva de 5 zile impotriva deciziei de reducere a pensiilor.

Venus poate impune normele, dar influenta lui Pluto poate afecta aceste norme, ba chiar poate duce la evenimente de tipul ceea ce ieri era bun, astazi este prost sau degradat. Prin implicarea lui Jupiter am putea vedea tratate sau acorduri care se repun pe tapet si se rediscuta doar ca aceste tratate si proiecte pot fi blocate de Pluto. In plus, relatia Venus - Pluto este extrem de stresata de patratul cu Uranus (patratul Uranus - Pluto va mai dura inca...3 ani), astfel ca protestele de tipul Ocuppy impotriva lumii financiare si a ingineriilor bancare de tip Wall Street se vor extinde, ba mai mult se vor intensifica. Interesant este ca acum se pot coagula cu repeziciune curente si secte religioase, deoacamdata necunscute, in jurul valorilor prezente, ideologii care se vor propaga cu repeziciune. Pluto conjunct cu Venus reprezinta miscari sociale subterane iar legatura Marte - Jupiter poate sugera ca Inceputul schimbarilor mondiale este posibil sa porneasca dinspre grupurile bazate pe credinta.

Momentul eclipsei este tensionat de relatia cu Marte in tranzit, pe de o parte si de relatia cu Neptun aflat in 28 gr 13 Varsator (in decanul lui Venus, duadul stapanit de Capricorn). Sa fie acesta un indiciu pentru actiuni colective? Neptun, daca este sa-l privim din punct de vedere social este mai mult de stanga decat de dreapta, adica mai mult socialist decat capitalist. Sa se indrepte omenirea spre politici mai de graba sociale? Vor fi capabile protestele multimii si ale gruparilor implicate sa forteze mana liderilor lumii? Uranus este in aspect armonic cu momentul eclipsei, pare sa fie un semn, daca ne gandim ca influxurile acestei eclipse vor reverbera cel putin 6 luni de acum inainte, ca vor urma schimbari sociale, progrese ideologice si oamenii vor continua sa-si asume propria identitate si libertate asa cum s-a intamplat de curand, in Libia.

Eclipsa are loc inconjurata de cinci stele fixe Kornophorus (1 gr 13)  si Kajam (1 gr 35) din constelatia Hercule, Yed Prior (2 gr 26) - constelatia Ophiochus,  Dshumbba (2 gr 34) si Akrab (3 gr 11) din constelatia Scorpionului. Kornophorus este de natura mercuriana; Ptolemeu,  in antichitate si mai tarziu, Cornelius Agrippa, in evul mediu, spuneau despre aceasta stea ca este neutra si confera nativilor consecventa in ceea ce isi propun, tarie de caracter, o fire pasionala, dar si pasiuni periculoase. Kajam este o stea de natura mercuriana care induce tenacitate, consecventa, iar impreuna cu Kornophorus, atunci cand sunt rau aspectate de catre Marte, Uranus sau Saturn pot anunta...cutremure. Yed Prior, este de natura saturniano- venusiana si atat Ptolemeu, cat si Agripa spuneau ca aduce succes astrologilor mai ales daca este situata in Casa a 9-a.  Dshubba este de natura saturniano-martiana, favorizeaza serviciile secrete, munca nestiuta. dar si activitatiile subversive, aduce austeritate, dar si probleme de tot felul de tipul distrugerilor, afacerilor proaste este vizata in mod special agricultura, imoralitate, suspiciune s.a. Akrab este de natura martiano-saturniana si este recunoscuta inca din antichitate pentru ca aduce boli contagioase, rautate, rea vointa, cercetarea la limita legalitatii – laboratoarele de tip Biohazard sau de cercetare genetica. Capacitate mentala extraordinara.

Din punct de vedere financiar avem un alt indiciu care presupune schimbare. Un trigon minor intre Saturn in 27 gr 07 Balanta (in decanul lui Mercur si duadul stapanit de Leu) si Neptun cu focar Venus si care poate fi privit si ca Venus punct mijlociu intre Saturn si Neptun. Si iata cum l-as explica. Serviciile bancare vor fi optimizate de maniera sa protejeze populatia si nu creditorii.

Sub influenta celor 4: Marte, Jupiter (in inconjunctie cu Soarele si Luna), Uranus si Neptun, am impresia ca vom avea destul de putine catastrofe inexplicabile si accidente. Poate doar incidente izolate care sa vizeze aviatia - aterizarea din Polonia unde un Boeing 747 a ajuns la sol pe...burta sau legate de navigatia pe apa. Poate doar relatia cu Uranus sa ne puna in garda, ca vom asista la ceva socant are va reverbera in plan mondial. Dar asta se va produce dupa eclipsa din 10 decembrie, in preajma Craciunului cand Uranus va ajunge in gradul in care s-a aflat la ultima eclipsa, 4 gr 32 Berbec (decanul lui Marte, duadul stapanit de Taur).  Dupa eclipsa din iulie a avut loc incidentul din Norvegia.

In plan personal, eclipsa in casa a 9-a, ne provoaca sa luam in considerare imaginea de ansamblu a vietii noastre. Cum vrem sa crestem si sa se extinda aceasta, cum sa evoluam spiritual. Calea noi o alegem. Sa nu uitam ce spunea Andre Murois: secolul al XXI-lea va fi un secol religios sau nu va fi deloc...
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 60

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

gia (03.01.2012, 00:10)
buna seara doamna MINERVA,as dori sa mi spuneti si mie cum ma va afecta eclipsa din acest an,sunt nascuta pe 23 .11.1965 va multumesc,sa aveti un an nou sanatos si plin de implinirii.
Răspunde-i
caramidaru lacramioara (14.12.2011, 09:51)
buna ziua stimata doamna vam lasat datele mele sper ca nu mati uitat dar eu le mai scriu o data 28.03.1971 in orasul Mures va multumesc si doamne ajuta !
ps
ora 22,15 minute
Răspunde-i
Nora Law (09.12.2011, 13:08)
Ati putea sa-mi raspundeti, va rog? Pentru un copil nascut pe 24 octombrie 1997, ora 14.45, spre ce cariera sa-l indrum? Nu stiu la ce profil de liceu sa-l dau. Si el inca nu are vreo preferinta. Multumesc!
Răspunde-i
cristina MATEESCU CRISTINA (05.12.2011, 12:46)
Va multumesc mult pentru raspuns si pentru vestea buna. Ma straduiesc de ceva vreme sa iau niste decizii in ceea ce priveste viata mea. poate reusesc sa iau aleg ce este mai bine.
Răspunde-i
caramidaru lacramioara (05.12.2011, 09:35)
Stimata Doamna sunt nascuta pe 28.03.1971 in judetul Mures la ora 22 si 15 minute va multumesc
Răspunde-i
ANGELA PARCALABU (03.12.2011, 17:29)
buna seara!va urmaresc postarile de ceva timp , sunt nascuta pe 5 iunie 1959 , ora 4,40 , in localitatea Osesti din judetul Vaslui , nu stiu sub ce auspicii m-am nascut , ce destin mi-a fost creionat atunci , cu ce incarcatura karmica am venit pe lume , ce misiune am in aceasta lume ? toata lumea mi-a spus ca sunt o zodie norocoasa , plina de tot ce este bun , realitatea mi-a aratat altceva , am avut multe obstacole care m-au franat!nu stiu daca eu sunt cauza sau acestea vin din alta parte din considerente mai mult sau mai putin oneste ...mi-ar fi de folos daca as putea cunoaste aceste lucruri si ce as putea sa fac de acum in colo.
Răspunde-i
Mihaela (03.12.2011, 16:02)
Draga Minerva,
Pentru ca am scris cu diacritice au aparut toate semnele acelea de intrebare. Sunt nascuta pe 27.03.1979 ora 6:00 la Resita, Caras-Severin. Cum ma va influenta aceasta eclipsa? S-au nu mai e cazul sa ma preocupe , pentru ca a trecut? Multumesc.
Răspunde-i
aurelia-maria dumitrascu (03.12.2011, 10:00)
Buna ziua!Ma numesc dumitrascu aurelia maria si sunt o mare fana a astrologiei!Citesc tot ce-mi pica in mana!Am citit cu interes ce ati postat d-voastra,dar neavand mari cunostinte de astrologie nu prea am inteles!Va rog daca se poate sa-mi spuneti cum ma va influenta eclipsa de soare anul viitor,sunt nascuta pe 14.09.1970,ora 12-14 ziua,buzau,cezariana,sunt divortata,am 2 copii de care tb sa am grija singura de ei si am o relatie la distanta,va multumesc anticipat!Cu respect Aura!
Răspunde-i
Diana Magda (02.12.2011, 23:59)
Buna seara Doamna Minerva. In primul rand doresc sa va multumesc ca datorita a ceea ce faceti dumneavoastra mi-ati dat o farama de incredere si speranta. Nu cunosc astrologia dar cred in ceea ce inseamna influenta astrologica. Si cred in Dumnezeu. Ma numesc Magdalena Diana Bogdan(nascuta la 18.08.1975, martea, in Dr.Tr.Severin) Va apreciez foarte mult ceea ce reusiti sa faceti cu aceasta stiinta. Poate sunt printre unicele lucruri care au ramas sa ne lumineze cumva drumul in viata. Eu am plecat anul trecut in Italia sa ma casatoresc si iata-ma azi lucrand ca si ingrijitoare la o batrana. Sunt economista de profesie si am lasat serviciul si familia, mai ales pe mama care este si bolnava, sa imi intemeiez o familie. Ne-am lasat dupa cateva luni iar eu pribegesc prin Italia lucrand in dverse locuri. Speranta mea este sa ma reantorc in tara, dar cu ce bani, nu mai am servici iar ai mei si eu, avem datorii. Va rog, din suflet spuneti-mi ce imi prevad astrele pentru anul care vine mai ales in primele luni cand ar trebui sa imi schimb iar lucru. Sunt cu sufletul si cu mintea acasa la parinti ii iubesc si doresc sa fiu langa ei sau cat mai aproape. Nu ar fi trebuit sa plec niciodata. Nicaieri nu este mai bine ca acasa, in tara ta si acolo unde ai radacinile. Noapte buna si va doresc multa sanatate.
Răspunde-i
Marioara Olaru (02.12.2011, 21:24)
buna seara!
am pentru dumneavoastra tot respectul. Acum doi ani v-am contactat pe adresa de mail si v-am rugat sa-mi dati un sfat deoarece sotul meu era grav bolnav. Imi vorbeati atunci despre o planeta implacabila...Acum sunt singura si nu-mi pot regasi echilibrul psihic. Sunt nascuta pe 5 sept 1958 la ora 13 in Panciu.Va rog sa-mi spuneti daca imi regasesc linistea...Uneori cred ca nu mai pot face fata...Va multumesc.
Răspunde-i
iris andusca (02.12.2011, 18:04)
draga Minerva
iti multumesc pt raspuns
totusi eu am intrebat daca exista vreo legatura speciala intre cele trei generatii consecutive,nascute la aceeasi data
mulumesculet
Răspunde-i
oana-camelia paun (02.12.2011, 11:38)
multumesc
Răspunde-i
Minerva (01.12.2011, 08:07)
Dragele mele pentru mai multe amanute gasiti datele mele de contact pe blogul meu.
Răspunde-i
Minerva (01.12.2011, 08:07)
Da, draga Oana este valabil, in linii mari cu specificatiile personale, si pentru tine.
Răspunde-i
erika molhem (30.11.2011, 23:35)
Buna ziua , sunt nascuta pe 21.04.1977.cum ma afecteaza sau avantajeaza aceasta eclipsa
Răspunde-i
oana ruxandra clement (30.11.2011, 21:47)
Buna seara,
Este valabil si pentru mine?
Multumesc
Răspunde-i
Ileana (30.11.2011, 18:00)
Minerva , permite-mi sa ma adresez in acest mod , mai ales ca suntem de aceeasi varsta , iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau, te citesc in revistele pentru femei si de multa vreme am vrut sa-ti scriu, dar.....
Te rog sa-mi mai spui ceva si despre un barbat nascut in 8 februarie 1930 Darabani, jud. Botosani, nu stiu ora nasterii. Iti multumesc anticipat si-ti doresc tot binele din lume.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:19)
Ileana,
Capricorn cu Asc in Varsator. Cred ca trebuie mai intai sa faci pace cu tine insati si abia apoi sa purcezi la drum si sa faci ceea ce iti doresti. Atentie la unele probleme de sanatate care par sa se accentueze, reumatism sau ceva de natura hepatica. Excelente aspecte in semene de pamânt, as spune c? in urmatoarele luni sunt foarte bine sustinute actiunile de tip vanzare - cumparare de bunuri mobile sau imobile, aspecte pe care nu ai sa le mai intalnesti decat pestre...12 ani.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:14)
Iris Andrusca, se pare ca familia si prietenii tai stau toti sub semnul...Leului. Mare grija la tendinta de a controla vietile celor dragi, constient sau inconstient si asta isi poate lasaamprenta asupra vietii afective. Dar Leul este impunator, orgolios, bun organizator si administrator...poate aceste calitati vor echilibra nevoile tale de exprimare.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:07)
Cristina Mateescu, in primul rand pentru tine a inceput al patrulea ciclu jupiterian, ceea ce cred eu ca ar trebui sa fie un semn bun. Aspecte foarte bune in semne de Aer, deci este posibil sa iei o serie de decizii pe care ar fi trenuit sa le iei de ceva vreme. Atentie insa, in mod special la deciziile cu caracter afectiv si emotional.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:04)
Oana Camelia, esti Capricorn cu Soarele este la 29 gr 14, iar Asc este in Sagetator in decanul stapanit de Marte, multa energie.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
Minerva (30.11.2011, 17:01)
Doamna Aurelia, este posibil ca binele sa vina exact dinspre ceea ce nu credeti ca va dezavantajeaza.
Răspunde-i
gilda serban (30.11.2011, 13:50)
Va multumesc din suflet pt raspuns, va promit ca am sa fiu atenta anul viitor, in martie, la schimbarile ce vor avea loc in viata mea(as fi vrut sa imi spuneti ceva si despre viata personala)am sa tin legatura cu dvs, speram sa fie in bine aceste schimbari.....dar acum indraznesc sa va mai rog ceva! avem un mare necaz cu fratele meu care e nascut pe 05.09.1967, trimit eu in numele lui, parca toate ghinioanele s-au adunat in viata acestui om..din acest motiv va rog mult sa imi spuneti ceva si despre el pt ca este f bolnav, intr-o tara straina,fiind la munca plecat, a avut un accident de munca, este paralizat intr-un spital de acolo, am facut tot ce s-a putut sa il ajutam, dar parca lucrurile se complica din ce in ce mai mult. In harta lui astrala, se poate vedea daca are sanse sa se rezolve ceva in bine? Daca mai avem sperante sa se rezolve cumva situatia lui? Asezarea planetelor de acum incolo, prezic lucruri bune? Ca de rau ne-am saturat! Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate, ca e mai buna decat toate! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Răspunde-i
Aurelia G. (30.11.2011, 11:46)
Multumesc mult pentru ca mi-ati oferit o parte din timpul dv si trebuie sa recunosc m-ati si incurajat. Profesional nu cred ca mai pot face mare lucru fiindca sunt pensionata medical , cu o pensie destul de mica, dar probabil o sa tot citesc, incercand sa-mi explic anumite situatii. Probabil acest divort desi nu mi l-am dorit va fi un lucru bun pt.mine. Sunt nelinistita in privinta partajului pentru ca nu am bani pentru taxe, iar el umbla cu aranjamente ca sa ramana cu toata munca noastra de atatia ani, dar sper acum ca va fi acolo undeva, ceva care va avea grija si de mine. Poate se va face dreptate de acolo de la astre findca de la oameni si justitie eu nu o mai astept nimic bun. Inca o data va doresc multa sanatate si putere sa studiati cat mai mult ca sa benefiem si noi de articole interesante si sa intelegem mai bine ce rost avem pe pamant.
Răspunde-i
oana-camelia paun (30.11.2011, 11:35)
as vrea sa am lamuriti si pe mine intr-o situatie!!!! sunt nascuta ep 20 ianuarie 1984 ora 5.00 dimineata , as vrea sa stiu ce zodie sunt pana la urma??!!! ori capricorn ori varsator???? care din ele???? :)) si ascendentul???
Răspunde-i
oana ruxandra clement (30.11.2011, 00:19)
Foarte interesant ceea ce spuneti in acest articol.Multumim.
Sunt un Capricorn cu ascendent in Varsator(11.01.1969 ora 9.10,Bucuresti).Traiesc o perioada cam ciudata,nemaiintalnita pana acum.Puteti sa-mi spuneti cateva cuvinte despre cariera si viata sentimentala?Este ceva de care ar trebui sa ma tem?
Sa ne mai scrieti astfel de articole,desi le intelegem mai greu ,daca avem un minim de cunostinte, totusi ne sunt de folos.Multumesc inca o data.O seara buna!
Răspunde-i
ileana (29.11.2011, 15:39)
Buna ziua stimata doamna,
Va rog, tinand cont de datele mele personale , sa-mi spuneti si mie la ce sa ma astept in viitorul apropiat sau indepartat - 28 decembrie 1958 , ora 9,30, Tarnaveni, jud. Mures
Răspunde-i
iris andusca (29.11.2011, 15:00)
buna ziua Minerva
in primul rand sa stii ca te citim mereu
apoi ma bucura ca in sfarsit vad un astrolog normal
care
VORBESTE CU NOI
NE AJUTA
fara bani
sms uri
si toate alea...
e corect si asa dar, mi se pare mai aproape de nevoia noastra acest sistem
atata timp cat nu e frustrant din ptc de vedere material

acum
am si eu o intrebare
sunt nascuta in data de 1 08 1968 ora 12.40 Brasov
tatal meu nascut in 1 08 1942 la Cernauti ,nu stiu ora
fiul meu nascut la 1 08 1992 ora 23.40 Brasov
mentionez ca toti suntem nascuti spontan fara cezariana sau programare

exista o legatura intre noi?
exista ceva de care sa ne temem?
tatal meu nu mai este in viata....

din categoria 1 august am in familie un var primar cu un an mai mare
si nasa fiului meu aleasa doar din simpatie
evident 1 08...
va multumesc
si cu drag va dorim o zi cat mai faina
Răspunde-i
cristina MATEESCU CRISTINA (29.11.2011, 12:26)
Stimata Doamna,

Citesc cu interes articolele Dumneavoastra, desi nu am nici cea mai mica idee despre astrologie. Stiu ca la un moment dat am avut o astrograma cu care nu am stiu ce sa fac. V-as ruga sa imi spuneti si mie ce mi se va intampla. Data nasterii 19.06.1975
Răspunde-i
Minerva (29.11.2011, 09:27)
Doamna Aurelia G., cred ca mai repede decat va asteptati are sa rasara soarele si pe strada dvs. Aveti un trigon suerb in semne de aer, vedeti ce concurs sustineti sau ce schimbare profesionala vreti sa faceti. Sentimental, Asc. dvs in Fecioara este cel care va face probleme pentru ca, asemenea leilor, tendinta inconstineta este de a controla relatia si de aici nemultumirile. O configuratie foarte interesanta in tema natala, Steaua lui David, foarte multe oportunitati pe langa care treceti. Repet foarte bine sustinut sectorul profesional, in schimb in ce priveste finantele ceva mai multsa prudenta nu ar strica. Se intrevede o ridicare cu conditia sa nu va intindeti mai mult decat va este plapuma.
Răspunde-i
Minerva (29.11.2011, 09:23)
PS - Doamna Carmen, deocamdata nu se pune problema unor relatii personale. Inca nu, mai aveti de asteptat inca vreo 2 ani.
Răspunde-i
Mihaela (28.11.2011, 21:09)
Bun? seara,
Sunt n?scut? pe 27.03.1979, ora 06:00. Cum m? va influen?a oare aceast? eclips? de soare?
Răspunde-i
Elena Colibaba (28.11.2011, 15:39)
Buna ziua. Va urmaresc cu placere emisiunea de pe B1 din care mai am inca multe de invatat. Daca aveti timp v-as ruge sa-mi spuneti care vor fi problemele din viitor ale fiicei mele, nascuta pe data de 17 septembrie 1982, momentan stabilita in Italia. Este casatorita si are o fetita. Va multumesc si va doresc multa sanatate si realizari personale si profesionale. Daca nu cer prea mult poate imi spuneti cateva aspecte despre fiul meu . nascut la 19 ianuarie1986.
Răspunde-i
Carmen I. (28.11.2011, 13:50)
Multumesc din tot sufletul, D-na Minerva pt. tonul optimist pe care mi-l insuflati si pt. vestile bune, desi habar nu am in clipa asta despre ce contracte sau acte ar putea fi vorba, insa stie EL mai bine ce si cum. Sper din tot sufletul ca si relational, sufleteste se vor aseza lucrurile si-mi voi gasi linistea, odata si odata. Sa va rasplateasca Bunul Dumnezeu cu toate cele bune si de folos!
Răspunde-i
Minerva (28.11.2011, 13:40)
Doamna Carmen I. in ianuarie ati putea avea partede un contraxct sau o decizie din partea autoritatilor care s? v? sprijine din pv profesional. In schimb feriti-va spatele, tot profesional vorbind de un barbat. Trigonul in semne de pamant sugereaza rezolvarea unor probleme care tin de spatiu locativ sau de firma. Abia undeva din mai veti putea negocia sau discuta despre rezolvarea unor acte sau despre vanzarea unei case, a unui teren s.a.
Răspunde-i
Minerva (28.11.2011, 13:36)
Doamna Caramidaru, trimiteti-mi data nasterii.
Răspunde-i
Minerva (28.11.2011, 13:34)
Doamna Caramidaru, trimiteti-mi data nasterii.
Răspunde-i
(28.11.2011, 12:36)
Imi puteti spune si mie, D-na Minerva, cum ma va influenta aceasta eclipsa, avand-o pe Venus in Gemeni si pe Jupiter in Balanta (22.07.1969, ora 5.05 a.m.)? Am trait destul de multa vreme intr-o nebuloasa pe toate planurile si m-as bucura enorm daca s-ar aseza lucrurile pe un fagas favorabil si pt. mine. Va multumesc din suflet si sa va daruiasca Bunul Dumnezeu din ce in ce mai multe bucurii!
Răspunde-i
Aurelia G. (28.11.2011, 11:50)
Citesc cu placere articolele, de doua ori cateodata, pentru ca nu inteleg absolut totul. In ultimii ani am avut parte numai de necazuri si am incercat sa gasesc o explicatie dar tot ma intreb cat va mai dura pt. mine acest calvar. Dupa 26 de ani de casatorie sunt in divort, amanta sotului vrea tot si case si masina si firma si tata pt copii ei facuti din flori, in timp ce fiica noastra nu-i mai stie nici vocea tatalui. Singura bucurie este fiica mea ca invata si ne sustinem reciproc. Nu stiu atata atrologie incat sa calculez cat vom mai avea de suferit, dar simt ca am ajuns la capatul puterilor. Poate aveti vreodata cateva minute si veti putea sa va uitati pe harta si sa-mi spune-ti si mie pt cate luni sau ani trebuie sa mai gasesc putere de indurat aceste necazuri. Sper sa nu fie asa pana la sfarsitul vietii...Sunt nascuta pe 22.03.58, orele 17 ( din reg. maternitatii) in Severin, casatorita in apr.85 cu un rac ( 13.07.56 h 21 Sev). Am avut un fiu n.06.03.86, decedat la cateva sapt. si am o fiica nascuta 04.05.87 in Tim.in jurul orei 9.25(cezariana). Daca nu aveti timp la dispozitie nu o sa ma supar, o sa incerc sa inteleg, dar pana aunci eu va doresc multa sanatate, pace in suflet si liniste in casa. Mai asteptam articole interesante. Multumesc ca existati.
Răspunde-i
caramidaru lacramioara (28.11.2011, 10:12)
Stimada doman va citesc cu placere postarile sunt BERBEC si am ascendent in scorpion cu luna in taur in ultimi ani sa_u tinut lant problemele finaciare as dori sa imi spuneti cum se prevede situatia mea pe viitor sincer nu mai stiu ce sa cred, va multumesc si multa sanatate va doresc .
ps
sunt nascuta 71
Răspunde-i
Minerva (28.11.2011, 09:28)
La aspectele pe care le aveti nu as crede ca se va intampla ceva rau, dimpotriva, cu Saturn in Scorpion aduni! Oricum Saturn natal este foarte bine sustinut sau mai de graba as spune, ca a potentat intempestivitatea lui Marte foarte bine. Revenirea lui Saturn in tranzit peste Saturn natal va avea loc abia pe 18 noiembrie 2013, dar ii veti simti prezenta. Repet, parerea mea este ca veti avea de recoltat.
As spune ca aveti niste plati de facut catre partenerul de viata sau ceva legat de partenerul de viata. Se spune ca odata cu incheierea primului ciclul saturniat se incheie etapa de invatare, de asimilare a cunostintelor in viata noastra si a tot ce trebuie sa stim. In cel de-al doilea ciclul aplicam ceea ce am invatar, corectam lucruri pe care le-am rastalmacit ori le-am invatat gresit, ne orientam spre adevrata vocatie, ne centram pe adevaratul drum, in mod inconstient ne ducem spre implinirea destinului. Iar in cel de-al treilea ciclul, incepem sa dam seama daca ne-am insusit cum trebuie sau nu temele de viata.
Răspunde-i
adriana spirote (28.11.2011, 05:53)
Am ceva cunostinte de astrologie ,imi place ce am citit,eu sunt nascuta pe 9 .6 1955 la ora 14 si 5 min la Sinaia, am o mare rugaminte,am un Saturn retrograd la nastere pe casa a 2-ua,in curand se va intoarce acolo, credeti ca mai am datorii fata de aceasta planeta? nu pot sa ma lamuresc singura ,felicitari ptr. tot ce faceti ptr. noi pasionatii de astrologie!
Răspunde-i
Minerva (27.11.2011, 22:45)
Da, Jupiter era in Taur iar Venus in Pe?ti. Este vorba despre ceea ce noi numim receptie mutuala. Jupiter, patronul semnului Pesti alaturi de Neptun, se afla in semnul guvernat de Venus, Taur, iar Venus in semnul guvernat de Jupiter. As spune ca din punct de vedere financiare cele doua planete, periodic, trebuie sa va fi adus sprijin financiar si din munca proprie, dar si din alte surse. In prezent, din punct de vedere jupiterian, anul viitor în martie se incheie un ciclu si incepe un altul nou, s? fiti atenta cum se vor imbunatatii relatiile dvs si cu banii dar si raporturile de serviciu, cu colegii si cu munca. La ora cand va raspund, Venus a trecut in Capricorn, al semn de sprijin financiar, vedeti de unde urmeaza sa primiti bani. daca aveti o mica afacere aceasta se va redresa cu conditia sa schimbati ceva, fie renuntati la ceea ce a devenit vechi, anacronic si blocant in favoarea altor lucruri noi, fie renuntati la ceea ce ati facut pana acum ca sa incepeti altceva, ceva cu totul nou.
Răspunde-i
gilda serban (27.11.2011, 18:30)
buna seara! si eu v-as ruga sa imi spuneti pt zodia pesti .......venus si jupiter cum erau in 1965(03.03) cand m-am nascut eu si cu ma va afecta pozitia lor aum , la sfarsit de an....un an destul de greu pt mine! va multumesc mult! va doresc multa sanatate!
Răspunde-i
Minerva (27.11.2011, 10:12)
Venus si Jupiter despre care vorbesti sunt in pozitii fixe, in tema natala si nu-si vor schimba pozitia niciodata indiferent unde te vei duce sau te vei muta. In schimb exista tranzitele, ca lumea despre acestea stie, desi tehnici de lucrur sunt mult mai numeroase - directii, progresii, arce solare, urmaresc relatiile pe care plantele in miscare, cerul este intr-o cintinua miscare si schimbare, le face cu planetele din tema natala.
Daca esti nascuta in Leu, Venus si Jupiter erau atunci in semnul Rac. In prezent Venus este in Sagetator iar Jupiter in Taur. Nu cred sa-ti fi mers prea prost din punct de vedere financiar, fata de altii esti destul de bine sustinuta. Poate cu Cash flow-ul sa fie ceva probleme. Sa nu uiti, Venus este o planeta de apa, semnifica dpv financiar banii cash si oridecateori vei auzi ca venus este intr-un semn de apa, sa fii atenta la financtele pe care le ai.
Răspunde-i
mia (26.11.2011, 19:52)
ce inseamna pt.zodia leu venus si jupiter cum erau in 1968 cind m-am nascut si cum sint acum,dna minerva rog daca puteti sa ma lamuriti,multumesc
Răspunde-i
Minerva (26.11.2011, 18:57)
Zodiile au decani nu decade. Doi, eu sunt astrolog, nu-mi bat joc de aceasta stiinta sunt destui care o fac. daca citeati pana la capat pote ati fi inteles cate ceva...dar asa...imi pare rau nu pot sa ma dezic de ceea ce sunt. Ceea ce vreti voi gasiti pe orice site!
Răspunde-i
elena daniela MARGINEANU (26.11.2011, 13:01)
ain dreptate Mirela....de fapt nu inteleg de ce au fost de acord cu publicarea acestui articol... PRACTIC...VREM SA STIM REFERITOR LA FIECARE ZODIE CU DECADELE EI IN PARTE. atunci , DA, AR FI FOST UN ARTICOL BUN... asa,,, e doar INCREDIBIL DE ANAPODA !!!
Răspunde-i
Mirela R. (25.11.2011, 16:46)
Articole de genul asta sunt scrise exclusiv pentru astrologi, nu pentru muritorii de rand, asa ca mine! N-am inteles nimic din primele fraze asa ca am renuntat sa-mi pierd timpul citind ceva ce e peste masura capacitatii mele de intelegere...
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr