smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

In 2010 slabeste pe "repede-nainte"! Antrenamente "fatale" si gadgeturi inteligente!

De în Sport 22 feb 2010
In 2010 slabeste pe "repede-nainte"! Gadgeturi inteligente, dar si antrenamente combinate pentru slabit super rapid sunt tendintele acestui an in materie de fitness! Inspira-te!
Fitnessul nu lasa garda jos, mai ales ca nu vrea sa sa ajunga sa plictiseasca persoanele pasionate de miscare si mai ales de sanatate cu aceeasi "mancare"; asa cum moda se schimba de la sezon la sezon sau inregistreaza come back-uri piperate cu detalii spectaculoase, fitnessul reprezinta un domeniu vast care se reinventeaza in fiecare an. Isi reinventeaza regulile, rezultatele si mai ales accesoriile; si niciodata nu ne dezamageste! Anul 2010? Sta sub semnul slabitului cu viteza luminii: prin exteriorul granitelor Romaniei, mari producatori de gadgeturi si accesorii de sport si-au ars neuronii pentru a crea cele mai simple, rapide si usoare metode de slabit la nivelul tehnologiei actuale extrem de progresiv si perseverent! Nu m-ar mira daca la un moment dat am face sport stand pe loc! Dar pana atunci, fii la curent cu tendintele in fitness ale anului 2010 si mai ales gadgeturile care faciliteaza cat mai mult arderea caloriilor!

Gadgeturile de lux!

Printre gadgeturile de lux, Power Plate isi pastreaza o pozitie fruntasa fiind in continurae considerat un produs de lux, dar si foarte eficient. Insa mai sunt 3 extrem de utile nominalizate la aceasta categorie:

WaterRower Machine
- sau barca electrica in care vaslesti - cu ajutorul miscarii de vaslit iti tonifici bratele, dar iti sculptezi si un abdomen ..de lux, ca sa pastram termenii in care vorbim. Aparatul este senzational, mai ales ca in timpul exercitiului imita aproape perfect sunteul apei atunci cand vaslesti cu adevarat. Performanta? 1000 de calorii pe ora! Oauuu!

Inbody R20
- este cel mai nou gadget aparut, care contorizeaza si analizeaza toate miscarile pe care le faci. Este un mod uimitor prin care iti poti accesa functiile vitale, statisticile privind stratul adipos si tonfifierea muschilor, care te vor ajuta sa te motivezi mai mult pentru a face miscare. Cu el, nu mai ai nevoie sa mergi periodic la medic pentru a afla aceste date simple, care presupuneau totusi deplasarea, le poti afla de acasa la orice ora si in orice moment.

Combinatii Fitness "Hi-Tech"

Nike+Sportband - versiunea upgradata a sistemului Bike+iPod care iti transmite "verbal" toate detaliile necesare - timp, pasi, distanta - printr-un senzor introdus in adidasi in privinta alergatului, mersului, etc. Un fel de "pedometru", dar mult mai avansat, care iti poate introduce toate informatiile unei sesiuni de alergat sau ale unei zile de mers intens pe site-ul brand-ului pentru a le putea urmari indeaproape si pentru a reusi sa faci un bilant.

Dancepants Kinetic Music Player
- un dispozitiv inteligent prin care asculti muzica numai atunci cand te misti, ceea ce iti ofera o motivatie majora sa faci miscare - iti incarci muzica preferata si incepi sa o asculti numai in momentul in care te afli in miscare - cum te opresti, se opreste si muzica. Asadar, trebuie sa "alergi" dupa muzica!

Samsung Myfit - un dispozitiv pentru wellnes, asa cum spun americanii. Lansat la inceputul acestui an, acest model de Mp3-Player este primul din lume care dispune de tehnologie premium ce promoveaza stilul de viata sanatos, ajutandu-i pe utilizatori sa-si monitorizeze eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii, dar si nivelul de stres. Myfit ajuta utilizatorii sa se bucure de o stare de bine, acest lucru in timp ce asculta muzica lor prefarata, dispozitivul fiind dotat cu tehnologie de ultima ora in domeniu.

miCoach Pacer - este raspunsul celor de la Adidas la dispozitivul Nike-iPod, avand aproximativ aceleasi dotari: pedometru, mp3 player, numara caloriile, monitorizeaza ritmul inimii, dar mai mult decat atat, atentioneaza verbal utilizatorul cand sa mareasca viteza sau sa incetineasca ritmul pentru a fi concordanta cu nivelul corect la care trebuie sa execute miscarile pentru eficienta.

Gruve - este un dispozitiv care este poate fi programat sa te atentioneze de fiecare data cand esti prea pasiva, numara caloriile arse intr-o zi, si porneste alarma de cate ori esti prea sedentara. Dispozitivul creat de Mayo Clinic, dr. Jim Levine, face de asemenea o paralela intre caloriile arse intr-o zi si cele ingerate si la raporteaza la obiectivul tau predeterminat de a slabi.

The Philips Activa  este mai mult decat un player de muzica; are o caracteristica unica numita "TempoMusic", care programeaza melodia din playlist in raport cu intensitatea miscarilor (in sensul in care, daca miscarile tale sunt relativ usoare, nu vei auzi o muzica energica ci una care se potriveste cu miscarea). Mai mult decat atat, acest dispozitiv te poate ajuta sa maresti ritmul de lucru pri  feedback-ul vocal pe care il ofera cu privire la performantele pe care le ai, motivandu-te sa faci si mai multa miscare, si astfel sa asculti si muzica mai energica.

Cele mai neobisnuite gadgeturi de slabit!

iGallop - este un soi de scaun electric care pretinde ca lucreaza grupele principale de muschi prin simularea miscarilor pe care le faci atunci cand calaresti.

Mandometer
- sau dispozitivul care parca nu te lasa sa mananci...prea repede; este un fel de farfurie care are atasata un cantar care determina cu exactitate greutatea alimentelor din ea si te atentioneaza de fiecare data cand mananci prea repere. Buna tehnica de mancat incet!

Hawaii Hula Chair
- unul dintre cele mai ciudate gadget-uri, pentru ca acest scaun pretinde ca are capacitatea de a elimina grasimea abdominala, de a imbunatati circulatia si de a trata hemoroizi (ha?) miscandu-ti coapsele intr-o miscare circulara. Nu prea intelegem noi exact care este sistemul, dar il credem pe cuvant pe un jurnalist de la MSNDC care a relatat ca atunci cand apesi butonul ON, "lucrurile devin ciudate".

WalkStation
- im mod ciudat, acest gadget iti pune la contributie atentia distributiva - dispune de o banda si de un stativ pe care iti poti pune laptopul si naviga pe el in timp ce..slabesti! De asemena, aparatul poate fi ajustat pentru acele perioade de timp in care vrei doar sa stai si sa muncesti!

JumpSnap - sau cum sa sari coarda fara coarda; acest dispozitiv este realizat pentru cei care nu se bucura de un spatiu prea mare in casa care sa-i faciliteze un exercitiu "pe bune" de sarit coarda, sau lenesilor.Asadar, sa ne prefacem ca sarim coarda cu ajutorul acestor dispozitive, care mai au si alte utilizari: iti numara caloriile arse, timpul si are si un display care iti contorizeaza sariturile.

Combinatii inedite de antrenament!

Poolates - cand Pilatesul intra la apa!

Cel mai nou trend in materie de fitness este Poolates: versiunea acvatica a Pilatesului. Asadar. presa britanica, mai exact The Telegraph, reinventarea Pilatesului si pasirea lui in acest an sub o noua forma, creata de instructoarea de Pilates americana Rebecca Pfeiffer, care implica control, precizie, fluiditate, respiratie si comcentrare.

Pilatesul sub forma acvatica are rolul de a alungi corpul, de a indrepta coloana vertebrala si de -l slabi, dar in acelasi timp actionand si asupra flexibilitatii, stabilitatii si coordonarii. Poolates folosesteflotabilitatea, rezistenta si miscarile line din apa pentru a tonifia si fortifica principalele grupe de muschi, in timp ce ascuteste si mai mult coordonarea si echilibrul corporal - protejand astfel si articulatiile.

Kranking

Este un nou program de antrenament realizat cu ajutorul creatorului de Spinnig - Johnny G. Kranking-ul foloseste bratele in locul picioarelor si este un antrenament exceptional de cardio fitness care lucreaza spectaculos partea superioara a corpului, intr-un mod in care celelalte antrenamente nu o pot face. Este un tip de antrenament adecvat oricarei varste si oricarei conditii fizice care ofera rezultate spectaculoase.

Nu rata articolul saptamanii!

Destinul medical tragic al femeii moderne: riscuri fizice si psihice de impact! Descopera riscurile provocarilor mediului urban cu care femeia se confrunta si taie-le elanul!

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr