Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Horoscop August 2010

Berbec

Tranzitul lui Saturn prin Casa muncii pentru multi dintre ei aduce blocaje, in primul rand, se vor confrunta frecvent cu intrebarea unde am gresit, cu crize de personalitate, iar aceste blocaje tin mai ales de firea lor energica, de impulsivitatea pe care nu si-o pot controla. Trebuie sa invete sa se subordoneze, sa isi asculte seful sau colegii in cazul ca sunt angajati sau sa isi asculte instinctul cand este vorba de afaceri si sa actioneze dupa un plan bine gandit. Mare atentie cei care au credite, nu cumva sa ceara refinantari pe care sa le gireze cu ipoteca pe casa pentru ca se pot trezi in strada. Daca au nevoie de ajutor, sa-l ceara, sa nu se lase manati de impuls, ca va fi rau. Posibil sa primeasca ajutor din partea parintilor, numai ca acest ajutor va starni dispute cu fratii care nu mai sunt de acord sa ii ajute ori de cate ori au probleme.

Taur


Se cere o schimbare in raporturile de munca. Daca este sef sa fie atent la relatiile cu subordonatii, daca este amploiat, sa se achite constiincios de sarcinile care ii sunt incredintate. Schimbarile de la locul de munca nu il lasa indiferent pe sensibilul Taur chiar daca ele, uneori, il avantajeaza. Departe de a fi omul care calca pe cadavre, prefera un loc caldut si fara prea multe responsabilitati, daca ar fi posibil. Nu de alta, dar ei pun mult pret pe modul cum sa faca bani si pe venitul constant, pe familie si abia apoi se gandesc la responsabilitatile vizandu-i pe altii sau buzunarele altora. Luna aceasta le poate aduce un loc nou de munca cu promisiuni salariale care in realitate se dovedesc doar... vorbe. Astfel, se intrevede o perioada de austeritate pe care nativii Taur stiu sa o administreze foarte bine, adica multa munca si bani putini, dar sunt bani.

Gemeni


Nu se pune problema vreunui colaps financiar, dar nici nu ii dau banii afara din casa. Se cere schimbarea perceptiei asupra notiunii de bani, schimbarea relatiei cu ei la nivel de speculatie si de investitie, sa fie atenti sa nu repete greselile din ultimii doi ani. Chiar daca revolta mocneste in sufletul lor, sa mai aiba putina rabdare. Sa evite creditele, nu de alta, dar nu vor face altceva decat sa astupe gaura dintr-un buzunar, cu gaura de la celalalt. In cuplurile in care unul din parteneri este plecat la munca in strainatate, adie a schimbare. Ori il va urma pe celalalt partener/a si familia se va intregi, ori se vor desparti. Si multi vor cadea in capcana ultimei variante. Nu este o solutie daca ma gandesc, la cat este de searbad acest domeniu pentru ei anul acesta. Culmea este ca nu e vorba despre cuplurile tinere, ci despre cei maturi, care s-au cam saturat de nesiguranta zilei de maine si prefera sa-si ia lumea in cap.

Rac

Luna august aduce neobisnuitul in viata lor, adica vor fi mai prietenosi, mai apropiati de colegi, isi vor valorifica o serie de idei care ii poate transforma in vedetele momentului. Unii ar putea sa urmeze cursuri de specializare sau sa fie nevoiti sa accepte o serie de schimbari la locul de munca. Sa le accepte, pentru ca oricum nu pot face altceva. Ba ar putea ca la un moment dat chiar sa le convina situatia pentru ca scapa de responsabilitati. Si asa lor nu le prea place sa raspunda pentru greselile altora, ca sa nu spun ca nici chiar de ale lor. Sa se abtina de la negocieri atunci cand nu sunt siguri ce vor, caci Saturn ii face sa gandeasca greu, sa nu poata exprima ceea ce vor de fapt si de aici, sa obtina mai putin decat au sperat. Relatia cu castigul este tensionata. Banii vin, sunt putini, o gramada de dari si datorii de achitat. Sa fie atenti cui sau de la cine imprumuta bani, nu cumva sa se pomeneasca in strada.

Leu


Luna august vine cu ceva mai multa stabilitate. Cei care nu sunt siguri ca au toate atu-urile ca sa-si deschida propria afacere, sa mai astepte. Pe de alta parte, vor sta destul de prost la capitolul comunicare cu colegii. Sfarsitul de an s-ar putea sa ii prinda ceva mai flambati ca de obicei, deoarece aproape nimic din ceea ce li s-a promis nu s-a realizat. Realtiile cu colegii de munca ii ajuta sa-si atinga scopurile, mai ales acolo unde exista unul. Ca simpli angajati vor da dovada ca stiu sa se organizeze la locul de munca, daca sunt implicati in afaceri, unele contracte le va starni interesul iar eu le dau sfatul sa citeasca de zece ori inainte de a semna. Orgoliul si vanitate ii poate transforma in cei mai tristi oameni pentru ca decat sa ierte, mai bine le arata usa celor pe care ii iubesc. Lectia de viata a acestei luni va fi sa invete sa ierte. Nu iarta, vor suferi si cum teatralitatea face parte din alaiul manifestarilor sale....

Fecioara

Sunt bune organizatoare si in acelasi timp, bune executante. Aceasta postura le prieste pana la o anumita limita. Au si ele orgolii, au si ele vise. Aceasta necomunicare, din punct de vedere profesional, poate fi interpretata drept indiferenta de catre sefi si aroganta de catre colegi. Unele Fecioare nu pot scapa de stresul familial nici la serviciu si de aici se poate genera un alt conflict: cel cu ei insisi. Cu toate acestea, si lor ca si nativilor din Leu, lansarea profesionala este la-ndemana. Trebuie doar sa aiba curajul sa vorbeasca. Cand se pune problema iubirii par sa-si piarda uzul ratiunii si sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie care in scurt timp va deveni o povara. Nu spun ca nu ar trebui sa iubeasca, ci sa fie atente cum iubesc. Pot aluneca usor in extrema cealalta, sa devina geloase peste masura, sa-si controleze partenera/ul permanent, atitudine care poate duce foarte usor la rupturi si la...suferinta.

Balanta

Cu maturitatea si calmul recunoscut, pot aplana multe dispute profesionale, ba chiar pot da idei si originalitatea acestora sa ii aduca in atentia sefilor mai mari. Cu toate acestea, Balantele stiu care ii sunt limitele, stiu care ii sunt responsabilitatile. Autodisciplina, rabdarea, munca cu oamenii aflati in dificultate, ajuta la dezvoltarea sa interioara. Sa fie atenti la incredere. Au avut prea multa in cine nu trebuie sau poate au asteptari prea mari de la aceste persoane fara ca ei sa dea ceva in schimb. Nici o problema, pentru ca cineva influentabil, in special femeie, ii va reorienta, iar finantele lor vor sa inceapa sa-si revina. Succesul poate veni de unde se asteapta mai putin – activitati artistice, editoriale, bursa. Atentie, sa nu incerce sa eludeze legea si nici sa nu caute alte cai de ocolire a ei, ci sa-si plateasca constiincios darile. Pentru ca bani vor fi, e drept, la inceput putini, si vor creste progresiv ca sa nu mai aiba de ce se plange.

Scorpion

Mintea lor creativa nu sta o clipa locului, sunt capabili sa construiasca si sa gandeasca proiecte dintre cele mai sofisticate, dar si simple, nu conteaza, bani sa iasa. Si vor avea ocazia ca din a doua jumatate a lui august, creativitatea lor aflata la cote maxime, sa le aduca satisfactiile financiare la care viseaza de multa vreme. Cu sarmul caracteristic, vivavitatea ideilor, mangnetismul cu care isi subjuga interlocutorii, totul va face din ei un soi de pol in jurul caruia va gravita toata lumea. Selectivitatea relatiilor este relativa, deoarece Scorpionii pornesc de la principiul fa-te frate cu...ca sa treci puntea. Si chiar le reuseste! Se vor bucura, fie ca sunt femeie, fie ca sunt barbati de protectia si sprijinul femeilor din randul doi, dar care au o mare influenta asupra celor care sunt in randul intai, de fapt, dovedesc un lucru pe care si istoria l-a memorat, ca in spatele unui om puternic a stat intotdeauna o femeie desteapta. Si cum au darul sa relationeze cu usurinta va dati seama ce iese de aici.

Sagetator


Este momentul sa puna capat statutului de novice sau anilor de munca in slujba altuia si sa-si asume propriul destin, adica sa munceasca pentru el. Daca lucreaza in presa sau in orice alt domeniu media, vor calatori mult, vor vorbi mult si vor scrie la fel de mult. Ba chiar ar putea sa descopere placerea unui anume gen in care ar putea excela. Daca au vreo dorinta, sa o puna pe hartie, deoarece manuieste condeiul destul de bine sau daca este sef si crede ca trebuie sa le spuna oamenilor anumite lucruri, sa o faca deschis si transant asa cum le este obiceiul, iar daca le place politica au sanse serioase sa se afirme. Toata luna este propice celor are lucreaza in domeniul dialogului cu publicul, comunicarii sau are afaceri pe baza de…comunicare. Indiferent de calea pe care o vor alege, vor trebui sa fie foarte atenti la ceea ce isi doresc cu adevarat.

Capricorn


Posibil o reconversie profesionala pentru femei care au sansa sa evolueze in profesii care tin de frumusete – cosmetice, coafura, manichiura, pedichiura. Capricornii care au afaceri, pot demara o alta sau sa extinda ceea ce au intr-un domeniu care cere mult dinamism desi Capricornul este recunoscut pentru lentoarea lui, dar cand se pune problema de serviciu este cel mai punctual dintre nativi. Pot da masura profesionalismului in domenii care reclama rabdare si meticulozitate, in proiectare, mecanisme de mare finete, anchete, intocmirea de dosare, contabilitate, pot concepe strategii pe care sa le gandeasca pana la cel mai mic resort. Pot promova in functii pe care nu si le doresc dar in care vor face fata cu brio, seriozitatea lor avand adesea functia de...intimidare. Punctul sensibil ramane cel sentimental pentru ca timiditatea ii face sa-si deschida destul de greu sufletul, desi trairile lor interioare sunt foarte puternice.

Varsator

Ideile pe care le au la locul de munca, viteza de reactie care ii lasa pe ceilalti fara suflare ii fac de neinlocuit. Ei mediaza cum stiu mai bine la toate nivelurile, fapt care nu este la indemana oricui. Un start mai lent pentru cei care au afaceri. Pentru cei care traiesc pe cont propriu Saturn ii poate ajuta facandu-i mai atenti la negocieri, cu toata criza afisata sunt sectoare in care se fac negocieri. Pot semna un contract extraordinar inca de la inceputul lunii. Vor trebui sa-si schimbe optica vis-a-vis de modul cum se fac si se cheltuie banii. Acestia vor veni din contracte, proiecte, comisioane, dar pentru Varsator nu este niciodata de ajuns. De aceea opozitia Uranus – Saturn aduce blocaje la nivel financiar si ii obliga sa se reformuleze in raport cu banul. Daca pentru altii se pune problema zgarceniei, la ei se pune cea a cheltuielii excesive. Iar Saturn si Uranus le va servi o lectie dura daca nu vor fi atenti la ce fac cu ceea ce au.

Pesti

Vor descoperi cu cata usurinta este, ca atunci cand ai talent, instrumentarul necesar si imaginatie orice vis se.poate transforma in realitate. Blocajele vin insa dinspre incapacitatea de a colabora cu ceilalti. La capitolul iubire, asa cum le-am mai spus, trebuie sa fie atenti la cum isi investesc sentimentele intr-o relatie. Spun aceasta, deoarece au tendinta sa fie posesivi, iar daca partenera/ul reactioneaza, se repliaza in ei, se inchid intr-un turn de fildes si nu mai poti comunica cu ei.  Turnul acesta de fildes este bun pentru cei care creeaza – pictura, sculptura, scris, dar pentru ceilalti as spune ca este mai bine sa piarda cheia. Capriciosi si instabili, este foarte greu sa se apropie cineva de ei, iar cel care o face are nevoie si de o doza serioasa de rabdare. Le place sa straluceasca, sa fie sponsorizati, sa evolueze intr-o lume in care ei sa fie vioara-ntaia, ceea ce nu le prea iese. Nu de alta, dar nimeni nu are rabdare cu toanele lor. Sunt totusi oameni care pun mare pret pe imaginatia si creativitatea lor. Le vor deschide usi acolo unde ei nu au acces, dar, repet, atentie la toane pentru ca si generozitatea are o limita, mai ales atunci cand este vorba de bani.
Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

serbanoiu mirabela (30.07.2010, 20:37)
da
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din www.astrologiecuminerva.blogspot.com; www.cal
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr