Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Foto: Vedete pe plaja - Imprumuta-le trucurile

De în Sport 22 iun 2011
Odata cu cresterea temperaturii in termometru vedetele au inceput sa isi faca aparitia pe unele dintre cele mai exotice plaje. Este ocazia potrivita pentru noi de a le admira sau dimpotriva de a le critica. Vezi si tu cum se prezinta vedetele in aceasta vara si afla secretele lor.

Jennifer Aniston

Actrita in varsta de 41 de ani poate concura cu usurinta cu o tanara de numai 20 de ani. Este exemplul perfect ca se poate imbatrani frumos, iar in cazul ei anii trecuti nu si-au lasat nicidecum amprenta. Bineinteles ca un astfel de corp nu ar fi la fel fara o intretinere corespunzatoare.

Secret: Sfatul pe care Jennifer il da fiecarei femei care doreste sa isi intretina corpul este sa apeleze cu inima deschisa la yoga. O practica din 2005 si a luat contact cu acest sport dupa ce a divortat de Brad Pitt, asa ca acest sport nu a fost doar o metoda de a avea grija de corpul sau, ci si de psihicul sau. Este un mod placut de a relationa cu fizicul si cu psihicul. Iti da o stare de relaxare si in acelasi timp iti lucreaza corpul, bratele si picioarele in special.

Miranda Kerr

Model de succes, sotia unuia dintre cei mai atragatori barbati de la Hollywood, proaspata mamica a unui baietel si posesoarea unui corp sexi. La doar 3 luni dupa nastere, Miranda si-a facut aparitia in fata aparatelor de fotografiat parca si mai sexi. Ba chiar sarcina pare ca i-a priit, conferindu-i forme atragatoare.

Secret: Modelul Victoria Secret marturiseste ca ii place sa alerge si acest lucru o ajuta bineinteles sa se mentina in forma. Alearga saptamanal in jur de 2 kilometri si merge de 3 ori pe saptamana la sala, unde face exercitii cu mingea de rezistenta si chiar box. Apeleaza la oricare activitate care o face sa se miste.

Vedete pe plaja


Surorile Kardashian

Aflate intr-o vacanta de familie, surorile Kardashian au dovedit inca o data de ce sunt considerate a fi printre cele mai atragatoare dive de la Hollywood, de parca ar mai fi existand indoieli. Kim Kardashian este recunoscuta pentru formele sale voluptoase pe care nu se sfieste sa le arate ori de cate ori are ocazia, in special posteriorul sau pentru care este chiar renumita. Kourtney Kardashian nu este nici ea mai prejos, mamica unui baietel in varsta de 18 luni arata mai bine ca oricand.

Secret: Secretul lui Kim pentru a se mentine in forma este renuntarea la consumul de carbohidrati grasi. Si psihicul este important atunci cand vrei sa slabesti, de aceea tanara in varsta de 30 de ani a recunoscut ca ea nu se chinuie sa slabeasca, pentru ea conteaza doar sa elimine dulciurile din alimentatie, mentinandu-si astfel optimismul.

De aceeasi parere este si sora sa, Kourtney Kardashian care nu incearca sa se concentreze prea mult asupra slabitului, optand pentru activitati care o ajuta sa faca miscare. De exemplu, chiar fiul sau Mason este de mare ajutor, recunoaste aceasta, care profita sa iasa deseori cu baietelul sau la plimbare pentru a face efort.

Halle Berry

Este una dintre cele mai de succes actrite de la Hollywood si totodata una dintre cele mai sexi femei. Are 44 de ani si arata tot mai bine pe masura ce inainteaza in varsta.

Secretul actritei este o viata echilibrata, un regim alimentar sanatos combinat cu intretinerea fizica. Merge des la sala, unde are grija sa faca exercitii fice pentru fiecare parte a corpului, apeland in special la exercitiile cardio, iar uneori practicand chiar kick boxing. In ceea ce priveste alimentatia Halle are grija sa consume zilnice fructe si legume, proteine, carbohidrati complecsi si sa consume zilnic 2 litri de apa.

Cameron Diaz

Este cu siguranta norocoasa datorita corpului sau atletic care o ajuta sa isi mentina o alura sportiva, insa nu lasa totul doar la darnicia mamei natura.

Secret: In cazul actritei cele mai eficiente sunt exercitiile fizice. Precum declara chiar antrenoarea sa personala, Cameron face mai multe tipuri de exrcitii, de la cele cu greutati pana la sariturile cu coarda. Iata un exercitiu pe care si tu il poti face: Fa timp de 30 de secunde sarituri in inaltime ( precum obisnuiam sa facem la orele de sport in generala) dupa care timp de 5 minute plimba-te. Repeta acest set de 10 ori.

Megan Fox

A fost numita una dintre cele mai sexi femei din lume, subclasand-o chiar si pe Angelina Jolie. Insa un asemena titlu inseamna si multa munca, si precum se vede corpul sau este bine lucrat si tonifiat.

Secret: Mereu in prezenta camerelor de fotografiat si constienta de faptul ca trebuie sa arate mereu bine, actrita a inteles ca alimentatia o ajuta sa se mentina in forma, de aceea consuma zilnic migdale, bogate in proteine si fibre, care ii mentin starea de satietate si totodata ii confera energia necesara pe parcursul exerctiilor fiizice.

Demi Moore

Este cea mai in varsta dintre celebritatile prezentate in lista noastra, are 48 de ani dar cu siguranta nu i-ai da aceasta varsta doar uitandu-te la ea. Eu una i-am calculat varsta dupa anul nasterii, pentru ca nu mi se pare ca isi arata deloc varsta. Poate ca operatiile estetice pe care se presupune ca le-a facut isi fac bine treaba, dar cu siguranta si ea are grija sa isi faca datoria si sa se ingrijeasca. Stie el Ashton Kutcher ce stie.

Secret: Gregory Joujon-Roche este antrenorul personal al actritei si potrivit acestuia Demi prefera exercitiile fizice care o ajuta sa se intretina fizic dar in acelasi timp ii confera si o stare de spirit buna. Iata un exercitiu pe care il poti face: mergi pe banda de alergat, relaxat, timp de 3 minute, dupa care inclina-te in fata, indoaie genunchii si continua sa mergi pe banda timp de un minut. Dupa care revin-o in pozitia initiala, repeta exercitiul de 10 ori.

Katie Holmes

Femeila cu siguranta o invidiaza pentru ca i-a furat inima lui Tom Cruise, actorul care ne-a cucerit si ne-a facut sa suspinam noptile. Poate ca este o actrita buna, dar sigur nu doar cu talentul sau l-a cucerit pe Tom. Drept dovada stau pozele cu Katie surprinsa la plaja cu fiica sa. Corpul sau este intr-o stare perfecta, arata bine si se simte bine.

Secret: Katie Holmes este surprinsa adesea iesind de la sala de sport sau chiar alergand prin parc. Exercitiile pentru care opteaza adesea acestea sunt cele cu greutati. Mai mult acesta si-a facut chiar propria sala de sport acasa pentru a-i fi mai usor sa faca exercitii fizice.

Kate Moddleton

A fost cu siguranta nunta secolului si Kate ne-a cucerit inima cu simplitatea si eleganta ei. Intreaga nunta roiala a fost urmarita de milioane de oameni, de ce viata lor dupa ar fi acum altfel? Urmarim in continuare cuplul roial si in special tragem cu ochiul la Kate sa ii observam tinutele si mai ales, cum arata fizic. A trecut ceva timp de la poza cu Kate Middleton la un eveniment caritabil imbracata intr-o rochie sumara care mai mult ii dezvaluia corpul. Dar lucrurile nu s-au schimbat prea mult, si acum la varsta de 28 de ani Kate arata la fel de bine.

Secret: Dincolo de fugitul de paparazzi, care o mentin in forma, ducesa de Cambridge mananca sanatos si merge regulat la sala. Eu zic ca o tura in jurul castelului poate fi de ajuns pentru a se mentine in forma.

Printesa Beatrice

Printesa Beatrice este o alta pesonalitate regala care ne-a surprins placut in ultima perioada, aratand o noua infatisare. Aceasta poarta acum cu pana la 2 numere mai putin la imbracaminte si a uimit pe toata lumea cu noile sale forme. In special pentru ca ani intregi s-a luptat cu greutatea, incercand din greu sa dea jos din kilograme.

Secret: Printesa Beatrice in varsta de doar 22 de ani, a recunoscut ca a reusit sa slabeasca cu un regim alimentar bogat in fructe si un aport ridicat de lichide.

Vedete pe plaja


Elisabetta Canalis

Chiar daca nu a reusit sa il faca pe George Clooney sa renunte definitv la burlacie, Elisabetta Canalis a reusit cu siguranta sa ii fure acestuia inima. Este o actrita talentata si arata uimitor la cei 32 de ani ai sai. Intr-un interviu realizat de o revista italiana actrita a declarat ca nu le intelege pe modelele care exagereaza cu dietele extreme pentru a capata o silueta mult prea slaba. “Barbatii prefera femeile sanatoase”, a declarat aceasta. Mai mult, ea chiar recunoaste faptul ca nu arata mereu in cea mai buna conditie, si ca toate femeile si ea se confrunta cu celulita. Dovada stau pozele aparute de curand, in care Elisabetta se bucura de cartofi prajiti in timp ce sta la plaja.

Secret: In ceea ce priveste modalitatile de intretinere, actrita prefera sa mearga la cursuri de echitatie pentru a se mentine in forma si o noua descoperire pe care afacut-o de curand, este mancarea asiatica, consumand in special preparatele din soia.

Le Ann Rimes

Cantareata a fost vazuta chiar in luna mai bucurandu-se de luna de miere alaturi de sotul ei, Eddie Cibriani, pe plaja din Mexico. Le Ann a renuntat la formele sale in favoarea unei siluete mai svelte, nu stiu sigur daca este si tocmai cea mai buna decizie. Transformarea ei a fost observata si comentata dur de numeroasele ziare, si nu doar o data a fost chiar numita anorexica. In ciuda negarilor sale, aceasta pare tot mai slabita.

Secret: Cantareata a marturisit ca ii place sa merga la sala de sport, motiv pentru care de fiecare data cand merge in turneu se intereseaza de o sala de sport la care sa poata merge pe durata concertelor. Obisnuieste sa combine exercitiile cu coarda de sarit cu exercitiile cu greutati. Iata un exercitiu pentru tine: sari coarda timp de 10 minute dupa care alterneaza cu un exercitiu cu gantere. Dupa care revine la sariturile cu coarda pentru inca 5 minute.

Serena Williams

Spre deosebire de celebritatile de la Hollywood Serena Williams nu pare sa puna mare pret pe aspectul fizic, nu se chinuie cu diete restrictive doar ca sa slabeasca si sa arate bine pe micul ecran. Este sportiva si este contienta de importanta alimentatiei pentru sanatate, asa ca ea opteaza pentru un corp sanatos, indiferent de formele pe care le are.

Secret: Pentru ca practica sport de performanta, Serena are grija sa manance sanatos, dar cel mai mult pune pret pe exercitiile fizice care o ajuta sa capete o constitutie puternica.

Shakira

Cantareata in varsta de 34 de ani a recunoscut ca nu a fost dintotdeaua asa sigura de corpul ei si mult timp si-a dorit sa fie mai inalta si mai slaba. Insa in 2001 aceasta a inceput o terapie care a ajutat-o sa se accepte asa cum este. Poate parea greu de crezut ca pana si ea poate sa aiba o astfel de nesiguranta privind corpul sau, ceea ce ne arata inca o data ca este normal sa fii nesigura pe tine uneori, important este doar sa treci peste aceasta stare si sa te accepti asa cum esti.

Secret: Sfatul pe care columbianca sexi il da oricarei femei dornice de a slabi este de a se apuca de dans. Nu sunt necesare cursuri de dans, iti poti pune seara muzica si sa dansezi macar o jumatate de ora. Opteaza pentru dansuril ritmice care te fac sa te misti mai mult.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr