Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Duminica, 11 iulie, toate relatiile sunt supuse unui test de rezistenta

Inceputul... - O eclipsa totala de Soare (11 iulie 2010, 22:41) impreuna cu Luna Noua nu intalnesti in fiecare zi. Soarele care ne da viata si lumina se intalneste cu misterioasa, interiorizata Luna. Iar ea ce face? Estompeaza lumina datatoare de viata, ziua devine noapte, trairile devin mai intense si astfel un nou ciclu se adauga la spirala Vietii...Multa lume poate parea confuza pentru ca peste tot se vorbeste despre eclipsa de Soare care se va produce la ora 19.41. Au dreptate, doar ca acea ora se refera la meridianul 0, Greenwich. Romania este cu 2 ore inainte de meridianul 0, deci adaugam la ora 19.41, 2 ore si rezulta 21.41. Dar pentru ca in Romania este ora de vara, se mai adauga 1 ora si ajungem la 22.41, moment in care Luna si Soarele se afla in acelasi loc. Este ora la care daca ar fi ziua Eclipsa s-ar vedea din Romania.

Cum se produce eclipsa?
- Cand Luna trece printre Soare si Pamant, aflandu-se aliniata in acelasi plan cu cei doi, are loc fenomenul de Luna Noua.

Ce sugereaza o eclipsa de Soare? – In primul rand, schimbare; eclipsa de Soare semnifica noi inceputuri si, de obicei, se manifesta acesta se reflecta oriunde in lume si in orice domeniu, ca sa o luam ad literam.

Cum s-ar materializa la nivel macro? – incepem ceva cum ar fi o schimbare a propriei persoane, va propuneti sa participati la mai multe intalniri cu prietenii, decideti sa va casatoriti, sa va schimbati look-ul, faceti planuri de viitor, alegeti data pentru un eveniment important in viata voastra, apar provocari, facem eforturi de adaptare, ne maturizam, acceptam o mare provocare, suntem mai nelinistiti, simtim presiunea apropierii momentului sa predam un proiect sau o lucrare, din ce in ce mai puternic, traversam o criza careia trebuie sa-i gasim solutia.

Dar pentru noi?
- Eclipsa de Soare este orientata, de regula, asupra relatiilor dintre noi si nu pe lumea noastra interioara cum se intampla cu eclipsa de Luna, si poate afecta natura relatiilor, aduce provocari si rupturi sau pe neasteptate, poate produce apropieri. Totul depinde de semnul si casa in care se produce ea si de aspectele dintre planetele aflate in semnul si casa respectiva.

Cu ce ne confruntam in timpul eclipsei? - Cu framantari, cu introspectii asupra relatiilor - de iubire, de prietenie, de afaceri. In casa si in semnul in care este Luna ne putem confrunta cu demonii nostri, cu obiceiuri anacronice, cu teama, iar la nivelul casei si semnului in care se afla Soarele cu probleme legate de munca noastra - nu avem chef sa mai muncim, stari de oboseala prelungite, eforturi sustinute care ne obosesc sau brusc ne dam seama fie ca partenerul de afaceri ne insala, fie nu il mai dorim ca partener.

Care ar fi provocarile la care ne supune eclipsa?
– Va trebui sa vedem unde gresim si sa ne debarasam de tot ceea ce este balast in viata noastra. Sa nu uitam totusi ca energia solara este paternala, protectiva si activa, ne reflecta si ne exprima. In timpul eclipsei de Soare, intensitatea Lunii Noi este foarte puternica deoarece ea este foarte aproape de Pamant, si desi pare surprinzator, puterea ei este mai mare ca a Soarelui, e drept, doar pret de cateva minute. De exemplu, acum atentia tuturor este concentrata pe dezastrele naturale, pe furtunile fara precedent, inundatii si descarcari electrice; eruptiile solare pot fi cauza acestor probleme si au fost amplificate de atat de eclipsa de luna cat si de momentul echinoxului de vara cand Soarele a trecut in emisfera sudica pe 22 iunie.

Eclipsa de Soare poate fi de mai multe feluri? – Da. Exista 2 tipuri de eclipse solare. Cand se produce in conjunctie cu Nodul Nord, ea este orientata spre interior si simbolizeaza identitatea personala, EU-ul si corpul fizic. Cand se produce in conjunctie cu Nodul Sud, eclipsa este orientata spre celalalt, cu accent pe relatia de cuplu si pe noile perspective personale sau profesionale – un talent nestiut, oportunitati diverse s.a.

In ce semn se produce eclipsa? – In semnul Racului, deci o ocazie ca sa rezolvam o serie de probleme de familie. De ce? Pentru ca acest semne simbolizeaza familia, caminul, trecutul. Semnul Rac reprezinta radacinile noastre, fiziologice, fizice si spirituale, dar si mediul in care am crescut. Cu Mercur in armonie cu Jupiter, putem avea idei neasteptate care sa sporeasca bunastarea personala si a familiei.

Genereaza tensiuni la nivelul cuplului? –Nu numai! S-ar putea sa ne surprinda reactiile neasteptate ale prietenilor sau partenerilor de viata deoarece foarte multi dintre noi sunt extrem de senzitivi si de sensibili saptamana aceasta. Racul reprezinta si emotiile fruste, cum este mediul familial in care am incercat primele emotii si senzatii. Si apropo de senzatii, cand energia Racului este puternica ea nu se conserva ci se amplifica si curge, deci daca va simtiti pline de energie sau obosite, sa nu fiti surprinse!

La ce grad are loc clipsa? – Cu Soarele si Luna la 19 gr 24. Deci, cei care au in tema natala planete sau puncte senzitive in preajma acestui grad vor simti foarte puternic influxurile eclipsei, dar si nativii nascuti sau cu Ascendentul in celelalte semne cardinale – Berbec, Balanta, Capricorn.

Care vor fi efectele ei?
- Fiind vorba despre o eclipsa totala de soare, efectele sale se vor resimti cel putin 6 luni de acum inainte.

Sfaturi practice – Pentru ca semnul Rac stapaneste stomacul, sinusurile, fluidele din organism, pieptul si sanii, iar fiziologic procesul digestiei, acestea sunt punctele organice sensibile carora trebuie sa le dam atentie.

Are vreo particularitate aceasta eclipsa? – Da, doua. Conjunctia cu 2 stele fixe. Cu Wasat care face parte din constelatia Gemenilor, fiind pozitionata la nivelul abdomenului lui Polux, fratele de origine zeiasca al lui Castor, de natura saturniano-martiana, adica in influentele sale se regasesc atat elemente care restrictioneaza, blocheaza, intarzie (Saturn) dar si dintre cele care accelereaza, induc pasiune si violenta si declanseaza conflicte (Marte). Gandul ma duce la o amplificare a conflictului pe axa iraniano-afgano-irakiana dar si la inundatii si la furtuni violente cu caracter de tornada si implicit, distrugeri masive. Dizarmonia cu Uranus si Jupiter din Berbec, pot duce de la accidente aviatice cum a fost cel de la Tuzla, feroviare sau navale, cu numeroase victime, la eruptia unor vulcani si chiar cutremure, desi avand in vedere implicarea unor elemente puternice de Foc (Jupiter, Marte) si a unuia de Aer (Uranus) ma astept si la incendii si explozii de tot felul. Cea de-a doua stea de care aminteam, este Muliphein din constelatia Cainele Mare, mai putin vioenta decat Wasat, de natura venusiana dar si ea poate starni pasiuni periculoase, adesea violente care, dupa cum spune si Vivian Robson si Manilus, pot degenera in conflicte majore.
Cea de-a doua particularitate – eclipsa nu este vizibila de la noi.
Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din www.astrologiecuminerva.blogspot.com; www.cal
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr