chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

26 iulie - Un eveniment astral inedit

La prima vedere, tensiunea dintre Saturn, Uranus si Pluto (despre care am vorbit mai sus) poate fi extrem de provocatoare insa pentru toti, relatia dintre Saturn si Uranus, reprezinta o energie polara sau opozabila necesara schimbarii care se cere tot mai evident. Saturn reprezinta legea si limitele promovand singularizarea si izolarea dar toate acestea se stiu, Uranus, pe de alta parte, reprezinta ideea revolutionara, nevoia de a face altceva decat un lucru banal sau ce fac ceilalti, lucruri acceptate de facto, in ideea ca vom gasi calea pentru a evolua. Altfel spus, cu Saturn si Uranus avem stabilitate versus schimbare. Simtim aceasta provocare tot timpul, iar acum ceva mai puternic, ba vrem sa aruncam tot ce este vechi, sa renuntam la relatii devenite anacronice, la un mod de gandire simplist ori mecanicist, ba vrem sa le pastram. Foarte important deci, este ca relatia dintre Saturn, Uranus si Pluto poate functiona la modul ca da imboldul necesar saltului in evolutie.

Energiile celor trei planete pot fi redirectionate, ajustate, complementare, un soi de dialog astral, daca vreti, menit sa aduca in viata noastra provocarea de care avem nevoie ca sa putem evolua. Sa nu uitam, Saturn raspunde de structuri bine definite, de ordinea lucrurilor, deci daca incercam o schimbare intr-o ordine prestabilita, cand vrem ceva nou in viata noastra, ne vom lovi de tot felul de obstacole pana vom dobandi ceea ce dorim, pana vom intelege in adevaratul sens al cuvantului, necesitatea schimbarii.

Nu abandonam ceva vechi doar pentru ca este vechi, nevoia de evolutie implica ideea de continuitate, vom pastra din ceea ce este vechi doar acele elemente cu adevarat capabile sa lege Trecutul de Viitor. Cand schimbarea este de natura uraniana, intotdeauna ne vom lovi de pragmatismul saturnian care ne supune la tot felul de teste pana vom gasi calea sau modul prin care sa aducem noul in viata noastra, iar renasterea plutoniana consemneaza saltul spre Inainte.

Sa ne oprim cateva clipe asupra Careului in T care, dupa cum am mai spus, il implica pe Saturn – Uranus – Pluto, o configuratie rara printre planetele lente au o profunda conotatie sociala si in transformarile socio - economice care vor urma.

Citeam un eseu astrologic interesant pe aceasta tema semnat Georgia Statis, care incerca sa explice acest Careu in T cat mai plastic si cat mai pe intelesul tuturor asa ca imi voi permite sa apelez la acelasi exemplu, mai ales ca multa vreme am fost fan Razboiul Stelelor si Star Trek. Este vorba despre scena in care Luke Skywalker si Han Solo, in tentativa de a o scapa pe Printesa Lea din captivitate, patrund pe nava spion a lui DarthVater; la un momentdat sunt la un pas de a fi descoperiti si se ascund, in ghena de gunoi a navei, o sofisticata statie de reciclare a gunoaielor, mai precis o parte a acesteia - compactorul si cand peretii acestuia s-au pus in miscare, ca sa nu ajunga reciclati la randul lor, aveau nevoie de o minune, o solutie de scapare. Ei bine, aceasta scena a captivitatii intr-un compactor de materiale reciclabile, poate sugera semnificatia configuratiei despre care vorbeam: forta contractoare care actiona peretii compactorului a declansat criza (Saturn); gunoiul, deseurile si mizeriile neprelucrate (Pluto); rebeli (Uranus); speranta intr-o solutie ingenioasa; constientizarea crizei si nevoia unei solutii urgente pentru a renastere din intuneric (Pluto). Aceasta scena din Razboiul Stelelor oglindeste foarte bine aspectul de care vorbeam.

Asemeni rebelilor din film, am putea foarte bine sa ne confruntam acum cu dificultati de genul compactorului din film, care ne pun fata in fata cu interior de care trebuie sa scapam si care are nevoie de un canal de evacuare sau cu balastul social pe care trebuie sa-l reciclam – relatii sociale anacronice, un alt tip de abordare a conceptului de munca si chiar un alt tip de relatii politice si diplomatice.

Metaforic vorbind, intreaga omenire este intr-un compactor de gunoi si generatii intregi dar si individual, vor rezona cu energia arhetipala, unii mai mult decat ceilalti. Acestea vor resimti vibratiile energetice la nivelul constinetului si vor avea tendinta sa reactioneze haotic, necugetat am spune. Iar revolutia de aici va incepe, de fapt, a inceput deja...asa ca vom avea o toamna extrem de dinamica...

Luna plina aduce mai multa comunicare

In dimineata zilei de 26 iulie, ora 4:37 am, cu Luna si Soarele la 2 gr 59, in Varsator respectiv Leu, adica implica axa Leu – Varsator, se produce si fenomenul de Luna Plina. Pentru ca Luna este in Varsator, ea poate fi usor asociata cu emotia intensa stiut fiind ca Varsatorul este un simbol al detasarii. Fenomenul marcheaza daca vreti, un moment de varf in ceea ce a intensificat eclipsa totala de Soare din 11 iulie, care a avut loc in semnul Rac, semn de apa cu o senzitivitate foarte mare cum sunt semnele de apa de altfel, si cand atentia tuturor a fost orientata spre ce anume vrem sa dezvoltam si sa protejam; acum cele vizate sunt relatiile, indiferent de natura lor, de la cele personale la cele sociale, politice, economice, diplomatice.
Luna in Varsator activeaza dorinta de a lua parte activ la nevoile si cerintele pe care le impune lumea. Semnele de Aer iubesc comunicarea, socializeaza cu usurinta, au un dar innascut de a se apropia de oameni si de cei care militeaza pentru o cauza pierduta. In acelasi timp, s-ar putea sa simtim ceva mai puternic ca de obicei, nevoia de independenta, de unicitate si de libertate, nu doar interioara. Felul in care intrati in relatie cu ceilalti va da nota de originalitate atat de caracteristica Varsatorului. Zilele care vor urma Lunii Pline, pot sugera ideea ca astrele concep un plan universal care sa duca la schimbari adecvate zilelor noastre. In toate planurile.

Sunt favorizate toate activitatile care implica originalitate si independenta – in special oragnizatiile non-profit, dar si cele de tezaurizare – industria bijuteriilor si a metalelor pretioase.

Resimt mai puternic influxurile Lunii Pline, nativii Varsator si Leu, mi ales cei care sunt nascuti in preajma gradului 3, dar si cei care au planete situate in acest grad, nu doar in semnele amintite, ci si in celelalte doua semne fixe: Taur – Scorpion.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din www.astrologiecuminerva.blogspot.com; www.cal
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar