Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Vara aceasta uita de kilograme! 9 trucuri pentru a le veni de hac

De în Sport 1 iun 2012
Pregateste-te pentru vara si intampin-o cu o silueta care sa iti aduca numai complimente. Pune in practica trucurile noastre pentru a uita de problema kilogramelor in plus.

Pentru ca temperaturile au crescut, vremea s-a incalzit si numarul de articole vestimentare purtate scade considerabil, este momentul sa acordam o mai mare atentie siluetei noastre si sa ne gandim la metodele eficiente care sa ne ajute sa scapam de problema kilogramelor in plus. Chiar si cele care se numara printre cele norocoase care nu cunosc aceasta problema trebuie sa fie mai atente in aceasta perioada ca nu cumva silueta sa le tradeze si kilogramele sa se depuna. In orice caz, noi detinem raspunsul la preocuparile tale.

Alimentatia pe care o abordam in sezonul cald ne poate fi un aliat de pret sau, dimpotriva, un inamic de temut. In functie de ceea ce mananci si cum mananci poti reusi sa slabesti sau sa iti mentii silueta intr-o forma de invidiat sau poti lua in greutate si colaceii si nesuferitele kilograme vor pune stapanire pe corpul tau.

Pentru a evita un astfel de dezastru, este foarte important sa acorzi o mare atentie regimului tau alimentar. Nu vei avea nevoie de o dieta si nici nu este cazul sa te gandesti la cele draconice care poate ca vor face minuni, dar efectul nu va fi decat unul inselator.

Pentru ca nimanui nu ii place sa depuna prea mult efort si intotdeauna sunt apreciate metodele miraculoase, care cer efort minim, dar rezultate spectaculoase, ne-am gandit sa iti dezvaluim trucurile care se ridica la cerintele tale.

Iata 9 secrete pe care le poti pune in practica in aceasta vara. Evita poftele alimentare si fa alegerile alimentare sanatoase. Profita de aceste trucuri pentru a face chimbari mici, dar eficiente pentru silueta ta.

Mai intai bea apa si apoi mananca

Se poate intampla de multe ori ca organismul nostru sa interpreteze gresit senzatia de sete si sa ne dea impresia ca ne este foame. Astfel ajungem in fata frigiderului si mancam fara ca macar sa fie necesar. Este recomandat sa bei zilnic in jur de 8 pahare de apa pentru a te hidrata si pentru a te asigura ca nu faci confuzia mentionata mai sus. Iar acest truc cu bautul apei inainte de masa poate suna bizar dar este cu adevarat eficient. Dupa ce bei apa asteapta in jur de 10 minute inainte de a te pune la masa. Vei vedea ca doar un pahar este suficient pentru a-ti da senzatia de satietate si vei manca mult mai putin.

Mananca responsabil

Evita sa mananci pe fuga, la birou sau in fata televizorului. Evita de fapt sa mananci in orice alte conditii care iti distrag atentia si nu iti permit sa te concentrezi asupra procesului. In felul acesta vei face greseala fatala de a manca mai mult decat trebuia si sa consumi o cantitate mai mare decat aveai nevoie de fapt. Asa ca, de acum incolo, aseaza-te la masa si mananca atent.

Inlocuieste carnea cu ciuperci

Nutritionistii iti ofera secretul pentru a scapa de kilograme fara a fi necesar sa recurgi la exercitiile fizice. In locul unie fripturi, alege ciuperci la gratar. Aceste legume te ajuta sa reduci consumul de carne si sa reduci in jur de 220 de calorii. In plus, ciupercile sunt o sursa bogata de proteine si au un aport caloric scazut. Pentru serviciu, poti pregati un sendvis cu paine din cereale integrale, ciuperci si un mix de legume sanatoase.

Alege fructele colorate

Potrivit specialistilor, fructele colorate precum afinele, murele, merele, capsunele, nectarinele si prunele au un aport scazut de zahar si sunt bogate in fibre. Consuma aceste fructe zilnic pentru a impiedica depunerea de grasimi. Consumul acestor fructe te va ajuta sa stimulezi procesul de detoxifiere si sa elimini toxinele din organism.

Mananca putin si des

Decat sa mananci trei mese pe zi care constau in portii uriase, mai bine mananca de cinci ori pe zi. Cheia este ca portiile sa fie reduse considerbail fata de cat mancai tu de regula. Iti sunt permise si gustarile intre mese. Ai doar grija sa ai la indemana gustari sanatoase, sarace in calorii. Poti opta pentru fructe sau legume, alune, nuci.

Nu astepta sa te saturi

In mod normal, mananci atunci cand organismul iti cere si te opresti atunci cand tot el iti spune. Este cazul sa nu mai asculti de el. Dureaza in jur de 20 de minute pana cand mancarea sa ajunga in sistemul digestiv si sa transmita la creier semnalul ca esti satula. Insa daca vei continua sa mananci asteptand ca organismul sa te anunte ca e momentul sa te opresti risti sa mananci mai mult decat este necesar, iar acest surplus bineinteles ca va dauna siluetei tale. Cel mai bine este sa faci o pauza de cateva minute din mancat si sa vezi cum te simti. Vezi daca senzatia puternica de foame s-a diminuat.

Permite-ti un rasfat cu masura

Uita de momentele in care stateai si priveai ciocolata, parca ii simteai gustul, dar trebuia sa te abtii. Nu mai este cazul sa recurgi la o astfel de masura. Rasfatul iti este permis. Cheia este sa iti cunosti limita. Atunci cand iti este pofta de ciocolata, nu sta si visa la ea. Du-te in bucatarie si rupe un patratel si savureaza-l. Dar atat. Astfel pofta iti va fi satisfacuta si silueta protejata si nu va exista riscul sa o transformi intr-o adevarata obsesie care nu iti va da pace si in cele din urma vei ajunge sa mananci in exces. Principiul este valabil pentru orice alt rasfat interzis pana acum. Indiferent de ce iti este pofta, ia cate o bucatica si satisface-ti pofta.

Pregateste-ti pachetele

Asemenea perioadei in care erai eleva si mama iti pregatea pachetelul cu mancare pe care sa il iei la scoala. Poti folosi acest truc pentru a-ti mentine silueta sau pentru a scapa de anevoioasele kilograme in plus. Pregatind de acasa mancarea pe care sa o iei la serviciu, nu vei risca sa mananci ceva nepotrivit. Atunci cand ti se face foame nu mai discerni intre un preparat bun si altul nepotrivit. Vei manca ce vei apuca. Si de cele mai multe ori vei apuca numai chipsuri, batoane de ciocolata etc. Pune-ti in pachet bucati de fructe si legume pe care le vei putea rontai atunci cand te loveste pofta.

Sari peste dressing

Orice ai manca, incearca sa eviti dressing-urile si sosurile. Poate fi tentant sa adaugi in salata un dressing din maioneza sau sa adaugi peste hamburger un delicios sos. Insa acestea contin foarte multe calorii si numai renuntand la ele este o metoda eficienta si rapida de a impiedica luarea in greutate.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar