Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Dieta Astro - Află cum dictează zodia ta dacă slăbeşti

De în Diete 12 mai 2015

De la sfaturi precum renunţarea la zahăr şi dulciuri, până la recomandarea unor ore de aerobic, un astrolog britanic îţi dezvăluie secretele de slăbit pentru fiecare zodie în parte în cadrul a ceea ce numim "Dieta Astro".

alergare

Astrologul Gillian Knowles explică modul în care semnul astrologic afectează obiceiurile alimentare şi tiparele pe care le urmezi atunci când ţii dietă. De pildă, Racii sunt persoane care adoră aşa-numitele alimente de confort, în timp ce Capricornii sunt oameni care au nevoie de mai mult calciu în dieta lor.

Astrologul Gillian Knowles îi avertizează pe Tauri să evite zahărul şi dulciurile, dar le încurajează pe Balanţe să mănânce mai multe alimente bogate în potasiu.

Iată recomandările specialistului în "Dieta Astro" pentru fiecare zodie în parte şi află din acest articol modul în care astrele pot fi un ghid util pentru a slăbi şi pentru a descoperi secretele unei diete de succes.

Berbec

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Berbec, poţi fi uneori impulsivă, te bucuri să începi noi proiecte (dar şi diete) şi eşti capabilă să îţi forţezi propriile limite, dincolo de linia de finiş. Asta înseamnă că eşti mai predispusă să începi o nouă dietă sau un nou regim alimentar fără să planifici prea mult, fără să te gândeşti.

Nu eşti genul de persoană care să spună "Nu pot face faţă acestei diete", tu preferi să spui "Eu pot". În mod natural, tu aştepţi ca rezultatele să se vadă destul de rapid şi poţi să îţi pierzi interesul – în cazul în care beneficiile nu devin clare.

Sfatul din "Dieta Astro": Concentrează-te pe proteine, în loc să te axezi pe carbohidraţi în dieta ta. Partea corpului care are legătură cu Berbecul este creierul - iar aminoacizii din proteine sunt o sursă excelentă de "combustibil" pentru creier.

Taur

Nu încape îndoială că nativii din zodia Taur adoră (a se citi: iubesc) să mănânce, aşa că dietele care ţin de înfometare şi de privarea de la anumite alimente îi fac pe aceşti oameni să se simtă destul de neplăcut. Sfatul astrologului este ca Taurii să îşi menţină o dietă plină de alimente gustoase, dar sănătoase şi să aranjeze masa într-un mod creativ, astfel încât preparatele să arate bine şi apetisant atunci când se aşază la masă pentru a mânca.

O dietă sănătoasă îţi poate oferi la fel de multă plăcere ca şi o dietă bogată în alimente consistente şi grele pentru organism. Dacă ai putea găsi un spaţiu în grădina ta în care să creşti salată sau legume, ar fi chiar mai bine. Odată ce ai început să ţii dieta cu tenacitatea şi perseverenţa care te caracterizează, nu vei renunţa uşor.

Sfatul din "Dieta Astro": Evită zahărul şi dulciurile şi alimentele extrem de bogate şi grele, deoarece Taurii sunt predispuşi la probleme ce ţin de greutatea corporală.

Gemeni

Fiind născută sub semnul Gemenilor, asta înseamnă că îţi place să faci două lucruri de-odată, aşa că o dietă combinată cu un program intens de exerciţii fizice ar fi un lucru ideal pentru tine. Iar dacă eşti, în general, activă şi mereu pe fugă, ai mai multe şanse să topeşti caloriile destul de rapid.

Principalele tale provocări sunt să reuşeşti să ţii dieta pe care ai ales-o, în loc să fugi şi să renunţi pentru a încerca o dietă diferită, după câteva zile. De asemenea, trebuie să îţi acorzi suficient timp pentru a te aşeza şi pentru a mânca o masă echilibrată, şi nu să mănânci stând în picioare deoarece eşti pe fugă şi te grăbeşti. Tentaţia de a vorbi despre noul tău regim alimentar este mai mare decât tentaţia de a respecta acea dietă.

Sfatul din "Dieta Astro": Evită alimentele de tip fast-food. Gemenii guvernează două părţi esenţiale ale corpului: mâinile şi sistemul nervos. Ia aceşti nativi trebuie să îşi acorde un timp pentru a mânca alimente nutritive într-un mod relaxat, pentru a-i ajuta să îşi calmeze nervii.

Rac

Alimentele care asigură confort emoţional sunt preferatele acestor nativi. Racul este un semn al îngrijirii şi hrănirii, şi desigur că mâncarea şi nutriţia fac parte din aceste concepte. Racii sunt predispuşi să folosească mâncarea şi hrana pentru că îi ajută să facă faţă emoţiilor dureroase, aşadar atitudinea pe care ei şi-o asumă în privinţa dietei este importantă.

Gândeşte-te la planificarea unui nou regim sănătos ca şi când ar fi un mod de a te îngriji şi de a te iubi pe tine însăţi, dar nu folosi privarea. S-ar putea să fii tentată să ai un sertar secret în care să păstrezi bunătăţi care nu sunt deloc bune pentru dieta ta. Dar ştii că asta înseamnă să nu îţi iei în considerare nevoile tale reale.

Sfatul din "Dieta Astro": Evită alimentele şi preparatele nesănătoase pe care le mâncai în copilărie. Părţile corpului importante în cazul Racilor sunt sânii şi stomacul. Aceşti nativi trebuie să evite pornirea de a mânca alimente care le oferă confort emoţional pentru a-şi suprima emoţiile şi astfel ţină departe afecţiunile şi tulburările digestive.

Leu

Este important pentru Lei să se simtă bine în legătură cu ei înşişi, iar dieta este văzută ca o modalitate de a obţine acest lucru, de a se simţi bine în pielea lor. Spontaneitatea şi încrederea ta îţi permit să adopţi un nou plan de alimentaţie sănătoasă, plin de idei şi entuziasm, iar tăria ta de caracter te ajută să îl respecţi.

Tu practic înfloreşti şi prosperi pe baza laudelor, aşa că ia-l lângă tine pe cel mai mare fan al tău pentru a-ţi oferi un feedback pozitiv, care să îţi spună cât de bine te descurci şi că arăţi mult mai bine. Ignoră pe oricine se distrează pe seama eforturilor tale sau îţi critică abstinenţa.

Sfatul din "Dieta Astro": Înlocuieşte sosurile pline de carbohidraţi din dieta ta cu sosuri marinate mai uşoare.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte bune la creat liste, deoarece sunt persoane practice şi metodice când vine vorba de abordarea alimentaţiei. Dieta ta este foarte importantă pentru tine tot timpul, dar dacă te implici şi vrei să adopţi un regim alimentar special, ţine un jurnal alimentar, planifică toate lucrurile pe care intenţionezi să le mănânci, făcând liste cu valorile nutriţionale ale ingredientelor şi beneficiile pentru sănătatea ta.

Dieta de tipul "obţine rapid rezultate într-o săptămână" nu este potrivită pentru tine, deoarece tu analizezi, ai un discernământ aparte şi vrei să ajungi dincolo de soluţiile uşoare. Ai o conştiinţă nativă, simţi o conexiune între mintea şi corpul tău. Pentru tine dificultatea va fi tendinţa ta de a încerca de a face totul perfect. Nu fi prea aspră cu tine însăţi dacă mai calci pe alături când ţii o dietă.

Sfatul din "Dieta Astro": Alege alimente organice, legume bio pentru a evita alergiile. Fecioarele sunt cele care au ca organ sensibil pielea, care adeseori este predispusă la alergii, aşadar aceşti nativi trebuie să evite aditivii alimentari şi pesticidele din mâncarea lor.

Balanţă

Există atât de multe diete în lume încât poate fi dificil pentru Balanţe să decidă, de fapt, pe care să o aleagă. Odată ce decizi, s-ar putea să fii tentată să treci la altă dietă, despre care crezi că te-ar putea ajuta mai mult.

Motivaţia există pentru tine când este vorba de diete, deoarece ideea de a-ţi monitoriza obiceiurile alimentare - astfel încât să ai un echilibru nutriţional - ţi se pare interesantă, în special dacă rezultatele te fac chiar mai atrăgătoare din punct de vedere fizic. Încearcă să ţii dietă împreună cu cea mai bună prietenă, astfel încât să vă împărtăşiţi experienţele. Alege un plan alimentar care te va echilibra la interior.

Sfatul din "Dieta Astro": Alege alimente bogate în potasiu, cum ar fi bananele, legumele verzi, cu frunze (de tipul salatei, spanacului, verzei Kale), peştele şi iaurtul. Balanţele au ca organ sensibil rinichii, iar asta înseamnă că sunt predispuse la diabet. Nivelul corect de potasiu menţine rinichii sănătoşi.

Scorpion

Scorpionii au o voinţă mai puternică decât orice alt semn zodiacal, aşa că odată ce alegi o diete, cu siguranţă te vei ţine de ea şi o vei respecta. Dacă ai determinare, eşti perseverentă şi ai un ţel sau obiectiv puternic, bine definit, înseamnă că te descurci excelent în ceea ce priveşte controlarea impulsivităţii.

De bunăvoie vei adopta o dietă strictă, un fel de post dureros dacă simţi că la finalul perioadei de restricţii se află o transformare vizibilă a siluetei. S-ar putea să nu le spui altor persoane ce măsuri ai luat şi ce dietă ai adoptat şi vei zâmbi enigmatic atunci când cei din jur îţi spun cât de bine arăţi acum. Îţi place să te bucuri în secret.

Sfatul din "Dieta Astro": Aminteşte-ţi să incluzi suficiente alimente greu digerabile în dieta ta, să adopţi o hrană care stimulează mişcarea intestinelor. Scorpionii au ca organ sensibil intestinele, iar aceşti nativi suferă adesea de constipaţie, de aici şi nevoia de a adopta o dietă extrem de bogată în fibre alimentare.

Săgetător

Săgetătorilor le place să stabilească obiective şi ţeluri şi se bucură de o provocare, dar s-ar putea să îşi piardă interesul dacă rezultatele nu apar rapid. Rareori faci lucrurile doar pe jumătate şi pe viitor te vei arunca singură cu entuziasm şi cu optimism într-o nouă dietă.

Cu toate acestea, abstinenţa poate fi un aspect dificil pentru tine, deoarece eşti predispusă să faci excese alimentare. Fii realistă în ceea ce priveşte lucrurile pe care vrei să le îndeplineşti cu regularitate (de exemplu, săptămânal) şi include în rutina ta o mulţime de exerciţii fizice şi multă distracţie în regimul tău alimentar. Nu trebuie să exagerezi.

Sfatul din "Dieta Astro": Smântâna, frişca, sarea şi zahărul - toate  acestea au înlocuitori mai sănătoşi. Săgetătorii riscă să aibă probleme cu ficatul şi prea multe alimente grase şi grele pot să îi facă pe aceşti nativi să se simtă neplăcut, ca şi când nu ar fi în formă.

Capricorn

Strategia care funcţionează cel mai bine pentru Capricorni este să lucreze în mod constant şi cu fermitate către o ţintă, un obiectiv. Capricornii nu vor căuta un succes uşor, care apare peste noapte. Cu cât este mai dificil şi mai dur regimul alimentar, cu atât mai mulţumiţi vor fi aceşti nativi odată ce îşi vor atinge obiectivele.

Testarea tenacităţii şi perseverenţa vin în mod natural, iar tu poţi supravieţui restricţiilor alimentare dacă la capătul tunelului vezi un final. Nu fi prea dură cu tine însăţi, alimentaţia sănătoasă poate fi o plăcere şi o dietă nu trebuie să însemne un test de anduranţă. Încearcă discipline precum aerobic, Tai Chi sau activităţi fizice cu greutăţi.

Sfatul din "Dieta Astro": Calciul este un element foarte important, mai ales pentru tine. Capricornii au o sensibilitate în zona dinţilor şi a sistemului osos, aşadar calciul este vital pentru a menţine dinţii şi oasele cât mai sănătoase.

Vărsător

Vărsătorii sunt atraşi de modalităţile ciudate şi neobişnuite de a face lucrurile. Tu eşti o persoană inovativă şi un gânditor original, iar la modul ideal ai putea să alegi un regim alimentar şi apoi să îl personalizezi astfel încât să devină un lucru diferit, în comparaţie cu normele stabilite de alţii.

Dacă te plictiseşti sau îţi pierzi interesul, vei renunţa la dietă fără să te uiţi în urma ta. Cu toate acestea, dacă începi să adopţi dieta ca pe un mod de viaţă, te vei dedica ei, vei rezista în faţa tentaţiilor. Moderaţia este cheia - important este să ştii când să te opreşti din mâncat.

Sfatul din "Dieta Astro": Înlocuieşte alcoolul cu berea cu ghimbir. Vărsătorii au o sensibilitate la nivelul sistemului circulator, care poate fi menţinut sănătos prin evitarea consumului excesiv de alcool, dar care poate fi stimulat de ghimbir.

Peşti

Peştii visează la perfecţiune, dar găsirea unei diete imbatabile nu este un lucru atât de uşor. Respectarea unei diete poate fi o etapă mai grea pentru nativii aceştia. Uneori sentimentele tale pot fi atât de copleşitoare, încât pare imposibil să îţi stabileşti limite în ceea ce priveşte ce mănânci şi cât mănânci.

Prin urmare, să mănânci mai puţin decât e recomandat poate fi o problemă la fel de mare pentru tine ca şi în cazul în care mănânci mai mult decât ar fi normal. Încearcă să aduci dansul în viaţa ta, dar şi yoga şi meditaţia pot fi incluse în programul tău zilnic, deoarece sunt activităţi prin care îţi poţi exprima emoţiile blocate din divese motive.

Sfatul din "Dieta Astro": Aportul de lichide trebuie menţinut la un nivel optim, deoarece uneori mănânci atunci când îţi este sete. Peştii au ca zona sensibilă glanda pituitară, iar aceşti nativi sunt predispuşi la colectarea în organism a toxinelor, ceea ce necesită un detox regulat cu multe fluide. (Sursa)

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Diete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr