Decoruri romantice DIY de toamnă pentru fiecare cuplu

De în DIY 7 oct 2015

Toamna este un anotimp, pe cât de rece, pe atât de deosebit şi de romantic. Nu trebuie să ne neglijăm partenerul de viaţă în niciun moment, cu atât mai puţin în zilele ploioase şi friguroase de toamnă.

dragoste

Nu ştii cum ai putea să îţi surprinzi jumătatea luna aceasta? Foloseşte-te de elementele toamnei pentru a crea un decor romantic care îl va da cu siguranţă pe spate.

Destinaţii de poveste pe timp de toamnă: 3 sate pitoreşti de munte

Cel mai probabil, bunica de la ţară are o colecţie impresionantă de tărtăcuţe decorative, aşa că poţi împrumuta de la ea câteva, pe care le poţi folosi pentru piesa de rezistenţă a decorului romantic de toamnă. Procură-ţi o creangă de copac groasă cât mâna şi lungă de cel puţin un metru pe care să o foloseşti drept suport pentru lumânările care vor încinge atmosfera.

Recoltele toamnei, decoraţiuni ideale pentru nuntă

De jur împrejurul suportului pentru lumânări, aşterne frunze uscate din grădină şi câteva tărtăcuţe, iar decoraţiunea este gata. Pentru ca decorul să fie complet, pregăteşte 2 pahare şi o sticlă cu vin roşu, lasă playlist-ul vostru preferat să ruleze în surdină şi aprinde focul în şemineu.  

creanga

Este destul de complicat să pregăteşti un decor romantic afară pe timp de toamnă, dar dacă ai la dispoziţie o terasă acoperită, ai putea să încerci şi această variantă.

Adună câţiva dovlecei, frunze uscate şi tărtăcuţe, aşază-le pe toate într-o găleată de lemn, cum sunt cele de la fântâni, iar printre ele aşază o instalaţie de pom cu beculeţe albe. Porneşte instalaţia de îndată ce se lasă seara, iar din loc în loc pe terasă, aşază lumânări parfumate.

Turul toamnei în casa ta: Idei pentru fiecare încăpere

Pentru ca decorul să fie complet, poţi aşeza lumânările în borcane pe care să le îmbraci cu dantelă. Desigur, nu trebuie să lipsească muzica, un aperitiv bun şi eventual mâncarea preferată a partenerului.

instal borcan

În living, lângă şemineu, poţi pregăti 2 fotolii cu perne decorative care să vă introducă în decorul de toamnă şi 2 pături din lână sau cocolino cu care să vă înfăşuraţi pentru a vă încălzi. Creează câteva suporturi din mere pentru lumânări parfumate, pe care să le aşezi pentru a avea o atmosferă de poveste, pregăteşte câte o ciocolată caldă pentru fiecare, aprinde focul în şemineu şi ţineţi-vă în braţe cum nu aţi mai făcut-o niciodată. 

Acelaşi decor îl poţi pregăti şi în grădina din spatele casei, dacă ai la dispoziţie un grătar din cărămidă pe care îl poţi transforma uşor într-un şemineu de exterior

sem semin

Lista de decoruri romantice DIY de toamnă pentru fiecare cuplu poate continua, de aceea am mai pregătit o serie de sugestii în galeria de mai jos. Ţine minte să presari de fiecare dată puţină dragoste şi cu siguranţă fiecare decor va prinde viaţă. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din DIY
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi