smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

De cate ori faci dragoste...

De în Tu si El. 28 iun 2008

Pe zi? Pe saptamana? Pe luna? Sau asa, in general?

Subiect delicat de discutie. Asta pentru ca exista si unele cazuri in care ele nici macar nu isi mai aduc bine aminte cand li s-a intamplat ultima data. Da, poate parea trist, dar este un fenomen care face parte din viata noastra, atat a femeilor, cat si a barbatilor.

In tinerete, ca sa nu zic adolescenta, desi cei mai multi isi incep viata sexuala foarte devreme acum, rata este foarte ridicata. Dupa ce ai avut “curajul” sa o faci pentru prima data, vrei sa tot experimentezi, sa te cunosti si sa afli exact ce iti place si cum. Nimic rau in asta. Ideal e sa ai grija totusi cu cine, cand si unde. Desi e foarte dificil la varsta aia sa te gandesti la toate amanuntele astea plictisitoare. Primordial e cu totul altceva: sa faci dragoste!

Imi aduc aminte de cineva care stabilise o limita de 3 ori pe saptamana. Zicea el ca vrea sa isi pastreze “samanta”, sa nu se “iroseasca”. Asa incat, isi refuza partenera daca cumva ea avea chef peste limita impusa de el. Iar ea, din dragoste, se supunea acestor limite impuse de el. Poate ca mai sunt inca impreuna, poate ca nu.

Am constatat ca dupa ce trec primii ani de casnicie, mai ales daca apare si un copil, multe cupluri atesta ca rata descreste simtitor. Oare de ce? Partenerii se simt mai putini atrasi unul de celalalt? Intervine obisnuinta, rutina si scade pasiunea? Atunci inseamna ca dupa 10 ani de casnicie, dupa 20, cei doi ajung sa se multumeasca a fi prieteni si parteneri de conversatie.

In mod firesc si bineinteles ideal ar fi ca ambii parteneri sa cada de comun acord. Din pacate realitatea este cu totul alta. Fie cel putin unul din ei lucreaza prea mult si vine acasa atat de obosit incat abia mai e in stare sa manance ceva si adoarme in fata televizorului. Ori ies prea mult cu prietenii si lasa aspectul acesta al relatiei undeva, mai in penumbra. Sau pur si simplu unul are chef seara iar celalalt dimineata. Ce e de facut in astfel de cazuri? Cum sa se ajunga la un numitor comun care sa ii satisfaca pe amandoi? Probabil ca fiecare cuplu gaseste (sau nu) o cale de rezolvare acceptabila si satisfacatoare pentru ambii parteneri.

Daca ea, dupa ce relatia a devenit serioasa si locuiesc impreuna, incepe sa se transforme intr-o gospodina care miroase tot timpul a mancare, e asudata de la atata treaba si nu se mai ingrijeste suficient de aspectul ei exterior, nu e de mirare ca lui ii scade apetitul. Iar ea nu prea are de ce sa se planga. Probabil ca prea obosita fiind, nu mai are nici ea chef cine stie ce.

Daca au un copil care incepe sa planga de fiecare data cand simte ca mama i-a plecat din “cadru”, a iesit din camera pentru un “randevou” cu tatal care incepe sa isi piarda rabdarea din cauza “mucosului” astuia acaparator, iar intervine o distanta intre cei doi. Mama va renunta la sex in favoarea copilului, iar tatal va ramane frustrat, in fata televizorului sau a unei reviste de substitut. Si uite asa relatia sexuala a cuplului o ia treptat, pe panta, in jos. Depinde numai de cei doi sa isi recupereze cumva relatia sexuala. Spre binele amandoura, inainte de majoratul copilului.

Uneori poate exista si o diferenta de varsta intre cei doi, poate chiar foarte mare, in care partenera nu mai stie exact cu cine face dragoste: cu sotul sau cu tatal? Relatiile de acest gen sunt foarte delicate daca partenerii nu sunt suficienti de maturi si de constienti ca alegerea pe care au facut-o poate la un moment dat sa le deterioreze relatia. Cu tatal e clar ca nu poti sa faci dragoste! Ar trece drept incest. Si atunci? Cand incepi sa constati ca diferenta de varsta dintre voi incepe sa se cunoasca, incep sa ii atarne pieile, sa albeasca si sa se rideze, sa semene din ce in ce mai tare cu un om trecut, consumat, pe unde mai scoti camasa? Cum sa te mai simti atrasa sexual de un acest om, care arata deja cam ca un buni. Sigur ca e posibil sa il iubesti in continuare, dar asta e oare indeajuns pentru tine?

Ar mai fi si cazul in care ai iesit cam ciufulita dintr-o relatie si simti ca nu iti mai trebuie sex pentru o buna perioada de timp. Fie ca organismul tau simte la fel cum ii dicteaza mintea sau nu, te tii la distanta de toti barbatii si incerci sa te recompui. Incepi prin a schimba modul in care arati: coafura, imbracamintea, mergi la un curs de dans, te apuci de gimnastica, faci o specializare sau niste studii tot amanate etc. Bine bine, si cu tine cum ramane? Cu tine femeia? Aceea in care exista totusi aceasta dorinta pe care te lupti sa o inabusi? Apelezi la un moment dat la one night stands? Sunt suficiente astfel de intalniri legate numai de sex? Poate pentru o perioada. Din pacate, sau mai bine spus din fericire, femeia are totusi nevoie de un partener, de relatie, are nevoie sa se simta iubita si apreciata. Asa ca pana la urma tot vei cauta sa iti refaci viata, sperand ca de data asta sa iasa mai bine. Iar daca ai reusit sa inveti ceva din experientele anterioare, probabil ca vei cauta o persoana cu care sa te intelegi din toate punctele de vedere, iar sexul nu va ramane chiar ultimul pe lista. Ar fi si nedrept! In primul rand fata de tine!

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 19

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

stefybx (02.07.2008, 20:08)
Dragelor aceasta problema e de la tinerete pana la batranete. In primul rand femeiele uita ca sunt femei intr/o casnicie. Sunt mame, gospodine, muncitoare si dispare din ecuatie i u b i t a. E foarte greu pentru o femeie sa tina cont de acest artificiu, dar cele care nu-l uita au numai de castigat. Responsabilitatile familiei de obicei si le asuma cu promptitudine femeia uitand ca de fapt in acest periplu au fost doi, ea fiind cea care isi asuma majoritatea. Lucrurirle sunt foarte complicate atat daca esti cu serviciu sau casnica. Noi trebuie sa avem mare grija cu viata noastra, caci alta sansa nu mai avem, alta viata nu mai traim ca sa o putem corecta pe cea pe care o avem. Viata este o lupta continua, deci trebuie sa luptam pentru tot ce avem si pentru tot ce visam si dorim. Femeia are un al saselea simt si trebuie sa-l cultive sa se opreasca pana cand nu e prea tarziu pentru a evita dezastrul personal. Trebuie chibzuita orice situatie si luate masuri adecvate pentru a remedia eventaulele nemultumiri pe care le ai. Ar fi multe de spus dar o reconsiderare si o abordare din toate punctele de vedere de catre fiecare in parte este necesara si atunci sigur veti gasi si solutiile. Va doresc succes si sa va dea Dumnezeu numai bine!
Răspunde-i
bubulina (01.07.2008, 12:01)
ok voi incerca sfatul tau rene sper sa mearga altfel nu stiu
va multumesc
Răspunde-i
(30.06.2008, 21:02)
ma gindesc, ca poate, Bubulina, il intimideaza, in vreu-un fel. Poate el simte ca nu ii face fata, sau pur si simplu, omul e bolnav si ii e jena sa spuna. Daca e fumator, bea ceva berica, cafea multa, trebuie sa-si puna intrebari.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (30.06.2008, 20:01)
tot pt bubulina. dar el ce zice? se multumeste doar cu relatia asta "platonica" dintre voi? ii e suficient atat? iar daca tie nu iti e suficient atat si esti nemultumita si nefericita, lu-i nu-i pasa de starea ta? mai citeste odata comentariul lui Rene ca are mare dreptate! concentreaza-te asupra ta mai mult, ai grija mai mult de tine si incet incet va redescoperi ca sunteti inca doi in relatie si probabil ca te va dori din nou. iar daca nu si nu, va fi nevoie sa alegi in a continua o relatie cu un om pe care il iubesti dar care nu te satisface si sexual sau a cauta pe altcineva. greu de infaptuit, dar nu ai incotro, e nevoie sa te gandesti la tine, sa te pui pe tine pe primul plan.
Răspunde-i
mirandolina (30.06.2008, 18:59)
pentru bubulina: scuza-ma ca intreb, dar poate vrea doar un oral, n-are chef de alte cele. incearca sa il satisfaci oral cateva luni apoi jap! intr-un moment de neatentie, te-ai suit pe el.
Răspunde-i
bubulina (30.06.2008, 17:50)
buna dragelor si eu sunt intr-o situatie mai grava
prietenul meu cu care sunt impreuna de 3 ani si ceva de un an de zile refuza sa mai facm dragoste ,cu toate ca am incercat toate metodele posibile,de a-l atrage si nimic.pe alta stiu ca nu are caci suntem mai tot timpul impreuna ,deci nu se pune problema,la doctor nu vrea sa mergem si sunt disperata pt ca il iubesc si nu vreau sa ne despartim pt asa ceva
vreau niste sfaturi ,va multumesc
Răspunde-i
Rene (30.06.2008, 16:21)
Doamnelor..dati-mi voie sa va linistesc!Panica vis a vis de comportamentul masculului din viata voastra,nu trebuie perceputa ca o problema,ci..doar ca o situatie ,asa cum exista multe altele!!!,care poate fi rezolvata chiar de voi.Important este sa va doriti f mult acest lucru,sa va inarmati cu multa forta si....sa-l ignorati!Da..chiar asta ar fi primul pas.Apoi.deloc de neglijat ar fi,sa nu va ramina indiferenta imaginea pe care o veti afisa pe toata perioada desfasurarii intregii strategii,fata de ,,omul transparent,,din viata voastra.Aveti grija,chiar daca obiectivul vi se pare de neatins si nu observati reactii imediate la el,asta nu inseamna ca ele nu exista si mai ales ,odata inceput asa ceva,nu trebuie sa renuntati.Incercati sa ii stirniti imaginatia nu neaparat printr-o tinuta provocatoare( dar si latura asta este f importanta,daca va permiteti) ci printr-o atitudine impecabila,calma,extrem de intelegatoare,zimbitoare dar si din ce in ce mai enigmatica,cu ...din ce in ce mai multe momente in care cadeti pe ginduri avind un zimbet in coltul guri ..usor distrata si mai ales..alunecoasa!Toate acestea ,bineinteles etalate M E R E U cind sunteti inpreuna cu el.O saptamina ,lucrurile nu se vor schimba de loc,vor fi la fel ca inainte...Apoi....usor...dar foarte sigur...pe furis...vei fi privita!Intii cu usurare...apoi cu nedumerire,si nu peste mult timp(si aici depinde exclusiv de voi,cit de bine si pina cind puteti rezista!!!!) cu..din ce in ce mai mult interes....sau gelozie...Este momentul tau!Acum sau...niciodata...modeleaza,pune conditii si nu te grabii sa-l asiguri de statornicia gindurilor tale.Exista statistici care arata ca 80% dintre domni au un moment de revelatie,dupa ce au fost supusi unui astfel de tratament..convinsi fiind c-au fost pe punctul sa va piarda.Ramane si celalalt procent,insinifiant de altfel ,de 20% care arata ca domnii,chiar au o problema reala,si atunci ..nu reactioneaza.Va doresc doamnelor,multa putere si mai ales intelepciune,pentru ca asta este atributul care ne diferentiaza net de ei,ca sa puteti sa va reinventati mereu si sa nu considerati niciodata ca daca astazi este linga tine,maine n-ar putea fi,macar cu gindul .....in alta parte.R.N.
Răspunde-i
(30.06.2008, 10:35)
O alta greseala pe care o fac unele femei, este ca, devin, intr-un fel, mamele sotilor lor. Adica, ii dadacesc, simt nevoia, tot timpul, sa-i calce, sa-i puna masa, sa-l calce rufele imidiat ce el deschide gura, adica sa fie super gospodina, identic, poate, ca mama lui si astfel, in mintea lui EA e mama lui. Pai, de unde, apoi, pofta de a mai face dragoste cu EA? Nu zic ca nu trebuie sa fii gospodina, dar dupa ce "robotesti" non-stop prin casa, cit timp mai am psihic de EL? Nu cazi lata, devii nervoasa, ii vorbesti pe un alt ton, incepi sa-i reprosezi nimicuri? Cam ce chef iti mai ramine de amor? Si uite asa ii reprosezi, la divort, "pai, te-am spalat, te-am calcat, nu ti-a lipsit nimic etc? Pentru mine n-am facut nimic! Eu una, invat foarte usor de la cei mari, incerc sa evit greselile lor, mai ales pe cele ale mamei mele, si pina acum in 15 de mariaj, recunosc imi e bine. Repet, barbatii nu vor, neaparat, SUPER GOSPODINE. Vor, insa, sa nu le fie rusine, pe strada, cu consoarta lor!
Răspunde-i
allesika (30.06.2008, 09:58)
salutare feminis, salutare dragi cititoare. eu inca nu sunt casatorita si am doar 21 de ani, dar sunt de acord cu faptul ca chiar daca aveti un copil, tre sa aveti mereu grija de voi sa va faceti frumoase pt ca sotul vostru sa fie mereu mindru de voi sai faca placere sa iasa cu voi la o cafea sau intr-un restaurant, si sa lasati grijile mai mult pe umerii lo, sa te faci intr-un fel neputincioasa dar nu uita ca esti femeie si esti cu mult mai puternika decit barbatul, iati mereu sotul si prietenul cu binisorul fal sa se simta bine atunci cind ii cu tine nu fi prea mult cikalitoare, ada-l la cheremul tau ca apoi sa-i poti coordona actiunile. V-am pupat pe toate si aveti grija de voi. sa stiti ca merge asa ceva . >:D<
Răspunde-i
NICO (30.06.2008, 09:54)
Hai sa nu mai dam vina pe cel(cei)de langa noi........exista o cale de rezolvare in toate.Nu trbuie sa -i acuzam pe altii ci trebuie sa ne gandim ,poate noi NU suntem asa cum trebuie sau NU facem ceea ce trebuie...si nu uita trebuie sa stii cand sa zici "pas"......eu consider ca numai noi suntem vinovati de ceea ce ni se intampla (de alegerea facuta)nu cei de langa noi...
Răspunde-i
Cristina Marioglou (29.06.2008, 21:06)
1) defineste notiunea de fericire ca sa ti se poata raspunde la intrebare. in facultate, la primul curs de filosofie profesorul ne-a dat tema de gandire: ce este sufletul. pana la terminarea facultatii tot nu am aflat. cam asa si cu fericirea.

2) atunci cand e vorba de un cuplu e vorba de doua persoane, nu cred ca vina apartine doar unuia dintre ei. poate ar fi mai bine sa te concentrezi mai mult asupra ta, ca femeie. el e "baiat mare", se descurca si singur. poate il dadacesti prea mult, ca o mama, asa incat a plecat sa caute...o femeie. mai lasa-l sa se descurce si singur, sa "creasca mare". daca il vrei inapoi la tine, concentreaza totul asupra persoanei tale, nu a lui. fi mai atenta la tine, la ce iti place tie, la ce vrei tu. ingrijeste-te mai mult, schimba ceva (coafura, garderoba, etc) poate asa o sa vada din nou langa el femeia cu care s-a casatorit.
Răspunde-i
daniela dobre (29.06.2008, 20:18)
buna,nu inteleg anumite situatii familiare dar nici pe a mea nu o mai inteleg.majoritatea familiilor din prezent au probleme cu sexul.oare cine e de vina?femeia sau barbatul?am 28 de ani,am beieti,o casnicie de10 ani.de 2 ani pot sa spun ca s-a destramat casnicia mea,sotul meu are pe altcineva,eu nu ma pot apropia de nici un barbat.tot timpul ma gindesc numai la el,sa fie mancat sa aibe hainele calcate,ca orice sotie...dar oare cand se vor termina problemele astea?daca nu e sex nu e intelegere....???as vrea un sfat ....
Răspunde-i
maryymar (29.06.2008, 19:57)
am citit comentariile anterioare,oare e cineva care intradevar este pe deplin fericit ,din toate punctele de vedere
Răspunde-i
Cristina Marioglou (29.06.2008, 01:29)
precum spuneam, propune-i o discutie serioasa in acest sens. eventual, puteti incerca sa mergeti la un consilier marital, un sexolog, un psiholog, la cineva care poate sa va indrume, sa va ajute, care este impartial si poate privi lucrurile in mod obiectiv.
Răspunde-i
eu (28.06.2008, 19:55)
in plus voiam sa adaug k are un suflet ata de bun,si il iubesc din toata inima .dar sincer nu stiu ce sa fac.........
Răspunde-i
eu (28.06.2008, 19:53)
povestea mea e mai complicata el a mai fost casatorit ,nu a avut copii cu cealata sotie ,bn ei sunt divoratati iar noi neam cunoscut intr-o sapatamana k mai apoi sa ne casatorim ,deci nam avut timp sal cunosc prea bn dar ne intelegeam perfect,pana in luna lui decembrie cand a aparut acesta problema .de cate ori aduc in discutie tema asata la fel ma respinge sau se enerveaza sau.....nu stiu crede-ti-ma k am incercat de toate dar nu stiu nu merge.ne intelegem asa de bn in ale casei dar in sensul asa yo nus multumita nu ma simnt iubita .stiu k ma iubeste dar ......nu stiu ce sa mai zic el nu era asa
Răspunde-i
Tine (28.06.2008, 14:26)
am mai intalnit un caz similar. numai ca sotul refuza sa faca dragoste cu ea si inainte de a ramane insarcinata. tot asa, daca odata pe luna, la insistentele ei, iar dupa ce a ramas insarcinata si pana acum a renuntat complet. acum ii reproseaza ca a ramas grasa dupa sarcina si ca nu mai e atragatoare, ca ii repugna. nu stiu daca va aflati intr-o situatie similara sau nu. cert e ca nu poti obliga barbatul sa faca dragoste daca el nu vrea. important e sa descoperiti adevaratul motiv pentru care sotul dvs. va refuza. uneori poate fi o alta femeie la mijloc; sau pur si simplu apetitul lui sexual a scazut dramatic din cauze fizice sau psihice; trece printr-o perioada de impotenta din cine stie ce motive. cred ca cel mai bine e sa ii cereti sa discutati serios despre aspectul acesta al relatiei voastre. desigur ca exista si varianta unui alt barbat, al unui amant. dar atunci ce rost mai are casnicia, nu?! eventual ii puteti spune ca asta ar fi singura solutie pe care v-o lasa la indemana. s-ar putea ca in cazul acesta sa aiba o reactie. barbatii sunt destul de posesivi si nu prea dispusi sa isi imparta femeia cu altcineva. chiar daca nu va ganditi serios la aceasta varianta, macar asa puteti afla ce anume simte pt dvs. si ce mai puteti face in sensul acesta.
Răspunde-i
evia (28.06.2008, 12:18)
Eu cred ca tine foarte mult de femeie. Femeia maritata, cu un copil uita ca e femeie. Se pune, tot timplu, pe ultimul plan, devine cicalitoare, iar gura "proasta" chiar o face sa devina si mai urita. Iar Ei, barbatii, nu mai au pentru cine sa aibe apetit. Devin burtosi, delasati asa cum vad la sotiile lor. Nu imi imaginez, insa, cum e posibil sa se intimple asta chiar si la cuplurile foarte tinere. Acolo, sper, ca lucrurile stau altfel...
Iar cazul doamnei "geanymary18" merita toata atentia. Dar sa il ameninti, sa ii faci scandal... sigur nu asta e solutia.
Răspunde-i
geanymary18 (28.06.2008, 10:28)
buna ,pot sa va zic k si yo sunt in aceeas situatie similara cu insemnarea de mai sus si nu mie usor deloc,am 27 de ani o casnicie de doi ani si un bebe de un an ,relatia dintre noi doi este mai rece in acest sens dar nu din paretea mea ci a sotului kre evita sa facem sex mereu sau sunt refuzata categoric sau imi aduce mreu argumente kre zic yo nul pre scuza mai deloc.la noi sexul e la o luna doua cel mult si atunci cu tam-tam si cu scandal din partea mea bineinteles si cu rugaminti si cu amentitari ca il parasesc dak nui receptiv in acest sens si tot asa .nu stiu efectiv ce metode sa folosec sal aduc inapoi cum era .aceasta raceala e din luna decembrie si nu inteleg de ce?oare ce pot face???va rog sfatuiti-ma!!!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr