armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Cei mai sexy traineri

De în Sport 25 iun 2009
S-a incins un pic atmosfera in redactie la examinarea atenta a unor pachete de muschi care mai de care mai frumos conturate si mai placute ochilor. Oricat am fi incercat sa le gasim tuturor defecte, imaginea unora dintre ei este de neclintit. Pur si simplu nu am avut ce sa le reprosam. Asadar, Feminis.ro a urmarit, a analizat cu lupa si a dat verdictul: iata 7 dintre cei mai sexy antrenori de top de la noi!

Te rasfata intr-o "repriza" de aproximativ o ora, in orice zi vrei tu. Este pentru aproximativ 50 de minute la dispozitia ta, facandu-ti toate "mofturile" (nu as vrea sa reproduc sirul gandurilor si al imaginilor care curg lent, dar sigur, in propria-mi interpretare a ceea ce spun). E dur, dar e spre binele tau; te motiveaza punand deoparte pentru tine cea mai buna "portie" de energie si vitalitate pentru a reusi. Te "dezmiarda", aratandu-ti cele mai corecte pozitii si te ajuta sa mergi... pana la capat. Si nu mai pun ca ai si bonus: o priveliste de top. Cum cine e? Antrenorul tau de fitness si antrenamentul! De ce ai alege o antrenoare de fitness cand te poti bucura de pachetele de muschi, cum sigur nu ai acasa, si de o atentie desavarsita din partea unui barbat care face totul... ca tu sa arati bine. Parca nici nu iti mai trebuie motivatie cand ii analizezi cu atentie corpul!

Am purces la realizarea unui top incendiar, in care sportul cu sex-appealul fac casa buna impreuna si dau nastere unor personaje numai bune de luat acasa. Hai bine, nu chiar acasa, dar te poti bucura de ele la sala de fitness. Si te poti duce zi de zi daca vrei! De ce nu? Parca ti se lumineaza toata ziua cand vezi si tu barbati care chiar arata bine.

Noi am ales cei mai dintre cei mai aratosi si am facut cel mai sexy top al antrenorilor de la noi. Grimasele redactiei si chipurile erau cu totul implicate in procesul de stabilire a celui mai sarmant dintre ei. Pana la urma, conteaza ei muschii, dar si chipul, postura, inaltimea, ochii, parul fac parte din procesul de jurizare al acestora. "El e mai sexy, nu ba el! Glumesti, nu vezi ce bine arata! Dar nu vezi ca ala are muschii mai conturati! Ce fata angelica are el!", ei bine, numai astfel de replici au facut deliciul catorva minute de admirat barbati sexy. Si am dat verdictul! Te asteptam si pe tine cu propuneri sau cu rasturnare de clasament!

Razvan Protasievici

De departe cel mai sexy dintre toti alesii, cu un corp "lucrat" senzational si cu tineretea aliat de nadejde ce contribuie la promovarea in fruntea clasamentului, Razvan este antrenor de  Tae-Bo la Getfit Gym si nu numai, pentru ca il veti regasi intr-unele dintre cele mai bune sali din Bucuresti.

Are doar 26 de ani, a absolvit ANEFS si e specializat in arte martiale, mai exact Kick-Box. Daca nu il cunosti de la sala, probabil ca nu ai avut cum sa-l ratezi la emisiunea Surprize-Surprize, facand parte initial din echipa de dansatori si avansand ulterior la gradul de asistent la Zanei.

A fost votat unanim de fetele din redactie ca fiind "cireasa de pe tort", iar entuziasmul a plesnit la privirea catorva poze care fac inconjurul netului cu el. Da, cu siguranta el este "the one"!

Marius Nedelcu

Desi a fost numit antrenor personal de foarte multe ori prin media, Marius sustine ca nu a fost niciodata in aceasta postura, desi preda lectii de spinning si mai nou, si-a deschis o sala de sport GymHouse Aerobics, pe care si-a dorit-o de foarte mult timp. Asadar, desi nu este acreditat, ca sa spunem asa, in tagma antrenorilor de performanta, il putem totusi integra in clasamentul nostru, castigandu-si un binemeritat loc doi printre cei mai bine lucrati si mai sexy traineri.

Nu poate nimeni nega faptul ca arata bine si nici ca are grija foarte mare de el, in privinta look-ului, fiind cel mai dragut din Akcent la vremea cand facea parte din aceasta trupa. Noi l-am analizat si chiar daca l-am plasat pe locul doi, dupa Razvan, este cam pe acelasi palier cu el, facand furori printre fetele din redactie.

Razvan Sindelaru

Am avut ocazia sa vorbesc de cateva ori cu el la telefon si este o persoana extrem de agreabila, sociabila si charismatica. L-am vazut de cateva pe la tv si i-am inspectat si blogul personal, pentru a-l cunoaste mai bine. Este campion national la fitness si practica acest sport de la 17 ani, castigand o multime de concursuri.

Spune ca sportul i-a ordonat si organizat viata si etaleaza un corp extrem de bine facut, care-l lanseaza pe locul al treilea in topul redactiei noastre. Cateodata si sufletul conteaza in imaginea omului, iar in acest caz este o imbinare desavarsita care creeaza un tot armonios ce emana sexualitate si bunatate.

Ce sa mai, a fost pe gustul redactiei acest antrenori si cu siguranta ca ar fi fost propulsat pe un loc fruntas, daca ochisorii nostri nu ar fi fost inmarmuriti la analiza celorlalti doi traineri.

Taufic Masri

Taufic este denumit si antrenor al vedetelor, lucrand cu foarte multe personalitati de sex feminin ale showbiz-ului romanesc. Or sti ele de ce! Taufic este genul de persoana pentru care imaginea intr-adevar conteaza si face totul pentru a scoate in evidenta acest lucru.

Nu numai sportul a fost cel care i-a sculptat pachetele de muschi si i-a conturat corpul pe care il etaleaza astazi, ci si un regim alimentar strict si ordonat, e xtrem de sanatos si foarte bine selectionat.

Pentru ca esti atent cu ceea ce inseamna aspectul tau, iti oferim un loc de cinste patru in clasamentul nostru! Intelegem de ce apeleaza femeile la un astfel de antrenor, pe care il puteti gasi intr-una dintre cele mai mari si pretigioase sali de sport: "World Class Health Academy". Cristi Margarit

El intruchipeaza perfect imaginea unui antrenor de fitness. Ma uit la el si as putea ghici dintr-o mie ce meserie are sau ce practica. De ce? Da, si pentru ca trupul lui il tradeaza, dar poate si pentru ca pasiunea pentru domeniul nutritiei si sportului i se citeste pe chip.

El este consultant de nutritie si antrenor, dar prefera sa isi dedice timpul impartasind cele mai sanatoase moduri de viata alimentare si sportive pe care le intalneste in cale pe propriul blog, pentru ca ii pasa si pentru ca vrea sa devenim o tara plina de oameni sanatosi si voiosi.

Chipul lui Cristi Margarit emana blandete, iar corpul cred ca... intimidare, ceea ce il face o persoana foarte sexy, fiind imbinarea perfecta intre "baiat rau" si "frumos". Personal, l-as fi clasat cu un loc sau doua mai sus, dar de, a fost vot democratic!Mihai Dragomir

Mihai Dragomir este specialist cardiomix si are la activ o sumedenie de performante greu de contorizat. Si natura l-a inzestrat cu un corp usor de modelat si nu greu de intretinut. A stiut exact unde si ce trebuie sa lucreze si astfel a reusit sa aterizeze printre primii 7 in topul nostru.

Un tip dragut, agreabil, poate nu sex-simbol pentru noi, dar cu un sex-appeal latent care asteapta sa erupa din moment in moment. Oricum mie imi place de el, e cute si are potential de un loc mai fruntas.

Florin Uceanu

Si el face parte din tagma "antrenori de vedete", fiind cel care a reusit sa ii readuca Nicoletei Luciu silueta inapoi. A reusit performante deosebite in ceea ce priveste lucrul cu vedetele, ceea ce il face unul dintre cei mai apreciati antrenori romani. Este multiplu campion national si international la culturism, ceea ce ne face sa nu-i putem bifa niciun minus la capitolul corp sau muschi, cum vreti voi.

Ceea ce noi, fetele redactiei am avut sa-i reprosam, este frizura si culoarea parului, care dupa parerea noastra il dezavantajeaza si il imbatraneste mai mult decat este cazul, aspect pentru care l-am "retrogradat" pe ultimul loc.

E clar... sportul "is hot"! Tie care iti face cu ochiul? Mai ai si alte propuneri? Asteptam cu interes o dezbatere "incinsa" si al propriu si la figurat despre barbati, si despre barbati sexy mai ales. Si daca mai sunt si traineri cu atat mai bine, desi suntem "open-minded" si delegam si altfel de propuneri in cadrul discutiilor de pe forum. Va astept nerabdatoare.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr