Cea mai eficientă metodă pentru a trece peste obstacole

De în Dezvoltare personala 8 iun 2017

Când ceva minunat este pe cale să se sfârşească sau deja s-a terminat, nu fi tristă!

Când ceva frumos, precum o relaţie sau o perioadă din viaţă, se apropie de final, este mereu greu să îţi imaginezi cum ar putea fi viaţa mai bună. Dar, de fapt, ţie nu îţi este teamă de sfârşit ci de faptul că niciodată nu vei mai simţi aşa ceva şi nu vei mai fii niciodată atât de fericită, de aceea este greu să treci peste. Însă ceea ce trebuie să faci este să te gândeşti că de fapt avansezi, că te dezvolţi şi aşa vei putea să vezi viitorul cu alţi ochi.  

Este adevărat că niciodată nu vei mai trece prin acea experienţă, dar vei încerca noi sentimente şi vei avea parte de alte aventuri. Acele sentimente de fericire, mulţumire şi împlinire vor mai apărea de multe ori în viaţa ta.  

Dacă, în mintea ta, te gândeşti mereu că ceea ce este mai bun trebuie să vină, atunci vei trece prin viaţă având din ce în ce mai multe experienţe minunate. În schimb, dacă îţi trăieşti ce a mai rămas din viaţă cu gândul că ţi-ai lăsat cei mai frumoşi ani în urmă, atunci tot ce vei trăi nici măcar nu se va compara cu ceea ce visezi tu.

Trebuie să avansezi, să treci peste multe lucruri, este ceva ce se întâmplă cu sau fără consimţământul tău, lucrurile merg mai departe, viaţa merge înainte şi poţi fie să o laşi să treacă pe lângă tine fie să o explorezi şi să trăieşti la maxim fiecare clipă. Gândeşte-te în felul următor: după ce ai fost la un concert minunat nu eşti tristă că s-a terminat ci bucuroasă că ai fost acolo, că ai făcut parte din acea atmosferă.

Nu-ţi dori să se întoarcă ceva sau cineva din trecut şi nu fii tristă că nu mai trăieşti la fel, pentru că fiecare experienţă şi fiecare aventură au contribuit la ceea ce eşti tu astăzi, la formarea ta ca om, dar te mai aşteaptă încă multe şi trebuie doar să profiţi de moment. Niciodată nu ştii ce te aşteaptă, deci dacă n-ai idee, de ce să presupui ce-i mai rău când poţi să te gândeşti la ceva frumos?

Ia fiecare zi ca atare şi foloseşte-te de fiecare oportunitate pe care ţi-o aduce! Toate acestea în timp ce decizi să fii fericită mereu.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi