De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

De în Dragoste & Sex 1 dec 2016

Nu reuşeşti să îţi iei gândul de la fostul partener şi nu înţelegi de ce îţi este atât de greu? Astrele îţi spun exact ce te împiedică să alungi aceste gânduri, în funcţie de zodia ta.

Berbec

Îţi place să vânezi şi simţi că fostul partener e prada care ţi-a scăpat. A rămas un mister pentru tine, iar asta te macină. Ai vrea să reiei cursa şi să îl mai alergi puţin, în speranţa că de data aceasta vei ieşi învingătoare, iar faptul că el nu mai este disponibil nu îţi face misiunea de a trece peste mai uşoară.

Taur

L-ai ridicat pe un piedestal şi l-ai transformat în partenerul ideal în mintea ta. Deşi imaginea pe care ţi-ai creat-o depăşeşte cu mult realitatea, tocmai această discrepanţă dintre ceea ce crezi tu că e şi ceea ce este de fapt te împiedică să laşi trecutul acolo unde îi este locul. Poate dacă ai reuşi să vezi realitatea aşa cum este, ţi-ar fi mai uşor să depăşeşti momentul.

Gemeni

Ai suficientă încredere în tine încât să crezi că îl poţi recuceri dacă ai vrea, însă chiar îţi doreşti asta? Te tot învârţi în jurul ideii de a te întoarce la el, oscilând între o ciorbă reîncălzită şi o nouă poveste de dragoste. E obositor. Poate că el nu ştie asta, dar te joci cu el aşa cum face o pisică atunci când prinde un şoricel. Încearcă să te concentrezi asupra altor surse de divertisment şi vei reuşi să treci cu adevărat peste fostul.

Rac

Îţi tot vine în minte faptul că el te înţelegea cu adevărat. De fiecare dată când erai dezamăgită sau îţi era rău, parcă ştia exact ce îţi trebuie. Era atent şi acorda importanţă sentimentelor tale. Încearcă să îţi aminteşti, totuşi, şi motivele pentru care relaţia voastră nu a funcţionat dacă vrei să îl uiţi la un moment dat.

Leu

Te tot gândeşti la el fiindcă eşti sigur că se gândeşte şi el la tine. Nu îţi dă prin cap că poate el a depăşit momentul. Nu ai nicio şansă să treci peste, însă, dacă insişti să înţelegi de ce el nu mai dă niciun semn de viaţă.

Fecioară

Ţi-a luat atât de mult timp să ajungi să te simţi confortabil în preajma lui şi să îi acorzi o şansă, încât ţi-e greu să o laşi pur şi simplu baltă. Ai vrea să poţi pune la punct un plan prin care să rezolvi toate aspectele care nu funcţionau în relaţia voastră. Aminteşte-ţi, însă, că nu poţi repara un om aşa cum faci cu o maşină sau cum rezolvi o problemă matematică.

Balanţă

Te-ai despărţit de el cel mai probabil pentru că aveai impresia că poţi avea pe cineva mai bun. Ai tot dezbătut în mintea ta decizia şi ai regretat-o imediat ce ai spus acele cuvinte. Nu îţi plac confruntările, aşa că probabil i-ai transmis-o printr-un mesaj. Nu e de mirare că nu mai vrea să îţi vorbească. Dacă vrei să treci peste, ar trebui să îţi faci ordine în gânduri şi să vorbeşti cu el, pentru a avea o încheiere aşa cum se cuvine.

Scorpion

Eşti foarte selectivă când vine vorba de potenţiali parteneri, aşa că nu ai mai avut pe nimeni de când v-aţi despărţit. Cel mai bine ar fi să începi din nou vânătoarea şi să fii deschisă către alţi potenţiali parteneri. Altfel, sentimentele tale pentru el nu se vor diminua, ci dimpotrivă, fiecare clipă în care te gândeşti încă la el le va aplifica.

Săgetător

Ce e ciudat este că deşi îţi plac locurile noi şi experienţele inedite, preferi să ai o relaţie cu cineva pe care cunoşti de multă vreme în loc să alegi pe cineva nou. Fostul te înţelegea perfect şi era mereu pe aceeaşi lungime de undă, aşa că nu trebuia să îţi justifici fiecare idee năstruşnică. Vrei o relaţie fără complicaţii, iar o persoană nouă vine la pachet cu nevoia de a clarifica anumite aspecte, lucru pentru care simţi că nu mai ai răbdare.

Capricorn

Deşi nu era potrivit pentru tine, te făcea să zâmbeşti şi să te relaxezi. Deşi ştii că nu eraţi pe aceeaşi lungime de undă, te surprinzi adesea gândindu-te la el. Pentru a depăşi momentul, încearcă să nu te îngropi în muncă. Nu vei face decât să bagi sub preş sentimente care la un moment dat îţi vor exploda în faţă.

Vărsător

Ţi-e greu să îţi laşi foştii parteneri în urmă. Dacă ai face-o nu ai mai avea material pentru toate poveştile, cântecele şi alte proiecte artistice. Dacă ar fi să fii sinceră, ai putea recunoaşte că atunci când inima îţi este frântă atingi culmea creativităţii. Te obsedează zâmbetul lui şi sprânceana ridicată atunci când e sceptic. Oare vei găsi o muză mai bună decât el?

Peşti

Simţi că toate lucrurile s-au întors pe dos în viaţa ta de când el nu îţi mai este alături. Nu ştii ce să mai faci, fiindcă el îţi era şi un prieten foarte bun. Dacă vrei să depăşeşti momentul, încearcă să revii cu picioarele pe pământ. Agaţă-te de cei dragi şi petrece mai mult timp în compania lor, până când inima ţi se vindecă.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi