Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Andreea Crepcia : Metoda care ma slabeste 10 kilograme

De în Sport 30 ian 2010
Finalista Megastar in anul 2007 si vocea Sistem vreme de doi ani, Andreea a trecut intr-o alta etapa a vietii ei si anume infiintarea propriei formatii, Sweet Lemon, alaturi de doi baieti cu istoric muzical, Bogdan si Felix. Prin jurnalul culinar, Andreea isi doreste sa-i aseze la masa pe cei grabiti, incepand cu ea insasi. "imi doresc sa elimin 10 kg din greutatea mea actuala, nu neaparat fiindca ma deranjeaza cum arat, ci pentru ca imi doresc sa ma simt energica si sa nu resimt stari de oboseala in concerte. In urma atentiei pe care o acord meselor si activitatilor mele, intr-un timp relativ scurt am reusit sa slabesc 3 kg. O voi tine tot asa si in cateva luni voi ajunge la greutatea dorita, mai mult ca sigur." Vezi care sunt secretele ei!

Sunt o persoana spontana si gasesc in fiecare zi o alta zi. Rutina nu-si are locul in viata mea iar programul instabil ma obliga sa ma adaptez, sa ma opresc asupra momentelor importante din viata, cum ar fi momentele cu familia, cu prietenii, cu natura, dar si asupra acelor momente care tin de alimentatie si de odihna. Pasiunea care ma insoteste pretutindeni nu-mi impune limite si lasa mereu loc noului in programul meu, mai ales ca banalitatea si cotidianul nu ma caracterizeaza. Ma numar printre fericitii care se scalda in arta, in pasiuni, in stari si in “ceea ce-mi place”. De aceea, atunci cand fac muzica, atunci cand scriu sau cand pictez ma simt la locul meu.

Ma relaxez alaturi de prieteni, beau ceaiuri aromate, fie iarna, fie vara si petrec ore intregi discutand cu cei care ma indragesc si imi asculta muzica.

Incerc sa elimin orice factor de stres din viata mea. Incerc sa devin un om disciplinat si echilibrat chiar si-atunci cand viata ma goneste. Vreau sa urmez un program la o sala de fitness, sa inot mai mult decat o fac de obicei, sa gasesc un nutritionist bun care sa-mi indrume pasii catre o greutate multumitoare.

Luni


Ziua de luni nu mi-a placut niciodata, fiindca mi se pare atat de departe de weekend. Pasul unu: ma trezesc si visez la o portocala dulce acrisoara. Pasul doi :  ma indrept spre ea cu viteza. Dupa o pauza de o ora, pot consuma un ou fiert si o cafea neindulcita, pentru ca astazi am pofta de o cafea. In ceea ce priveste cafeaua, ea poate exista in meniu sau poate lipsi cu desavarsire. Incerc sa evit zaharul pe cat se poate. Apoi dau telefoane pentru a afla care sunt miscarile zilei sau planurile pentru saptamana respectiva. Plimbarea prin parc imi face pofta de un pranz consistent, peste la gratar, o portie zdravana de hrean si salata de sfecla. Incep research-ul pe internet, adun idei, ma implic, aflu noutatile si trendurile. Spre seara, merg la Scoala de Rock unde predau canto; sunt implinita in aceste momente, cand imaginatia si cunostintele imi sunt solicitate. Incerc sa termin ziua cu alune sau cateva seminte. Trebuie sa marturisesc ca intre mese prind si cateva gustari, fie ca este vorba de fructe, alune, o felie de paine de orez si ceai; de ce sa nu recunosc ca painea de orez poate fi cu glazura de ciocolata? Stiu ca este un pacat...

Marti


Oscilez intre fructe si cafea. Dar am baut ieri, asa ca astazi nu mai vreau! Nu uit sa consum cereale integrale, dar fara lapte si ma indrept sa pun la punct ultimile detalii pentru intalnirea cu membrii trupei si alti colaboratori, alaturi de care Sweet Lemon isi croieste drumul in muzica. Pranzul imi aduce un piept de pui cu garnitura, pot fi legume la gratar (dovlecei, cartofi, vinete); am renuntat demult sa consum carne de porc, ca sa nu mai spun ca de cea de vita sau de oaie nu am vrut sa aud niciodata. Gustarile pot varia si ele in functie de locatia in care ne aflam, insa bauturile carbogazoase sunt evitate pe cat posibil, desi am o pasiune pentru apa minerala.

Miercuri


De obicei, ma gaseste in studio. Imi antrenez vocea astfel incat sa-i mentin elasticitatea. Stau cu baietii si gandim piese, facem versuri, lucram. Dimineata beau suc natural de fructe sau de legume (niciodata nu le combim, doar daca fac o pauza  intre ele). Fructele si legumele trecute prin storcator, sunt energizante, pline de vitamine si cel mai important lucru este ca nu contin conservanti. Cand sunt concentrata, ajung sa pierd ora pranzului si-atunci adopt calea de mijloc, ton maruntit in suc propriu si salata de porumb cu masline si cateva gustari. De obicei uit de mine cand sunt prea concentrata la ceea ce fac pentru ca ma implic total.

Joi

Tot la studio! Pentru ca trebuie sa scap de kilogramele in plus, incerc sa renunt la alimentele care nu se inteleg cu metabolismul meu lent (vorbim despre cascaval, branza sarata, lapte, paine, mancare extra-gatita). Dintre fructe, astazi aleg o para mare si zemoasa. Apoi, dupa jumatate de ora consum branza de vaci, cu putina ceapa si boia, cat sa ii dea culoare si patrunjel tocat. Este un deliciu! Inregistram si ne distram, totodata, suntem liberi in studio si acest lucru se simte si in muzica noastra, in compozitii si in stilul abordat, un stil fresh si cool. E clar ca azi am nevoie de o supa de legume, putin acrisoara. Seara se termina cu un cana generoasa de ceai de scortisoara, piper si cuisoare, care in perioada aceasta prinde foarte bine, fiindca este antigripal.  

Vineri

Nu uit de fructul zilei si mi-e gandul la o grefa. Ma gandesc sa am un mic-dejun consistent, fiindca ma asteapta concerte in capitala sau chiar drumuri prin tara. Pestele la cuptor si salata de castraveti imi dau putere la pranz. Pornesc la drum si cant! Seara ma prinde cantand sau prinsa in agitatie, cu bagaje prin hoteluri; asadar ori iau cina in camera de hotel, fiindca in timp ce se gateste mancarea apuc sa ma aranjez,  ori ma multumesc cu fructe sau nuci.

Weekend

Programul nu este deloc stabil in weekend. Mananc cereale, nuci, fructe si supe creme, preferatele mele si nu uit sa consum lichide (apa, ceai, limonada). Ma relaxez cu o lectura usoara pe drum, ascult muzica si ma rezum la gustari. Restul este agitatie, ajung la destinatie, nici nu apuc sa ma instalez in camera ca incep probele de sunet, mananc cand apuc si pe unde apuc. Dupa, odihna imi este mai necesara decat toate.

Lucrurile se schimba intotdeauna cand ajung la mama, acasa, unde bunatatile ma asteapta gustoase si bio. Hrana este vie, adusa de cele mai multe ori din gradina bunicilor si am parte de foarte putina mancare gatita. In final, vreau sa va spun un secret : cateodata gustarea dintre mese este si o prajitura careia nu-i pot rezista.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr